| Έχουμε τη διοίκηση που θέλουμε επιτέλους? | |
|
+3g3thanasis ΠΕΤΡΟGOAL abaddon 7 απαντήσεις |
Είστε ευχαριστημένοι από την προεδρία Πατέρα? | Ναι | | 79% | [ 11 ] | Όχι | | 0% | [ 0 ] | Έτσι κι έτσι | | 21% | [ 3 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 14 | | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
abaddon Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 2460 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς
| Θέμα: Έχουμε τη διοίκηση που θέλουμε επιτέλους? Τρι 06 Οκτ 2009, 17:09 | |
| Με αφορμή την άμεση απάντηση στις ασυναρτησίες του Δημητριάδη θα ήθελα να δω την άποψη σας για το έργο της διοίκησης Πατέρα μέχρι στιγμής. Εγώ είμαι ικανοποιημένος αρκετά. Βλέπω μια μεγαλύτερη εγρήγορση και μια διάθεση να μη μένει τίποτα αναπάντητο. Ο Πατέρας έχει περιορίσει τις πολλές πολλές δηλώσεις και όποτε κάνει δείχνει μεγαλύτερη σοβαρότητα.Γενικά η εικόνα είναι κατά πολύ μα πολύ καλύτερη από πέρσι.
Θα σας παρακαλούσα να δικαιολογείτε τις εκάστοτε απαντήσεις σας. | |
|
| |
ΠΕΤΡΟGOAL Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 891 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 43 Τόπος : ΡΕΘΥΜΝΟ
| Θέμα: Απ: Έχουμε τη διοίκηση που θέλουμε επιτέλους? Τρι 06 Οκτ 2009, 17:19 | |
| Απο τις μεταγραφες ΝΑΙ , εχει κανειοτι μπορει και ειδικα αυτο καλοκαιρι. Αυτο ειναι το ενα σκελος που τον κρινω. Απο την προστασια της ομαδας δεν μπορω να κρινω ακομα, αλλα σιγουρα δεμ ειναι οπως περυσι. | |
|
| |
g3thanasis Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 1062 Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009 Τόπος : athina
| Θέμα: Απ: Έχουμε τη διοίκηση που θέλουμε επιτέλους? Τρι 06 Οκτ 2009, 22:23 | |
| ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ......ΕΧΩ ΣΟΒΑΡΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΥΠΟ...ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ....ΤΑ ΕΝ ΟΙΚΟ ΜΗ ΕΝΔΗΜΩ | |
|
| |
prasinos-panthiras Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 175 Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009 Ηλικία : 52 Τόπος : New Orleans
| Θέμα: Απ: Έχουμε τη διοίκηση που θέλουμε επιτέλους? Τετ 07 Οκτ 2009, 04:32 | |
| Uparxh panta xoros gia beltiosh, ala eimai ikanopioimenos mexri twra apo thn dioikhsh. As shnexhsoun etsi kai kalhtera kai 8a er8oun oles oi epityxeies..... prwta apo ola na teleiosh to gypedo .... kai 8a doume ala pragmata. | |
|
| |
akisdelphi Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 1250 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 63 Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ
| Θέμα: Απ: Έχουμε τη διοίκηση που θέλουμε επιτέλους? Τετ 07 Οκτ 2009, 13:34 | |
| ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ 1ο ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΗΤΑΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ 2ο ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ , ΟΧΙ ΟΣΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Σ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ, 3ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΣΥΧΝΑ ΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΠΑΝΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 4ο ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΑΠΛΩΣ ΔΙΟΙΚΕΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ. | |
|
| |
geof1957 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 580 Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2009 Ηλικία : 67 Τόπος : argostoli
| Θέμα: Απ: Έχουμε τη διοίκηση που θέλουμε επιτέλους? Πεμ 29 Οκτ 2009, 06:21 | |
| ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΤΙΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΑΤΕΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΙΝΩ ΤΟΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ,ΟΠΩΣ Π.Χ. Η ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ , ΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΡΟΕΣ κ.α. ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ (ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ , ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΔΙΚΙΕΣ) ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ. | |
|
| |
takisdel Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 30 Ημερομηνία εγγραφής : 31/07/2009 Ηλικία : 92 Τόπος : Αθήνα
| Θέμα: Απ: Έχουμε τη διοίκηση που θέλουμε επιτέλους? Πεμ 29 Οκτ 2009, 17:11 | |
| ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΛΛΟΓΟ. ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ ΠΙΣΤΩΝΩ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΩΝ. | |
|
| |
| Έχουμε τη διοίκηση που θέλουμε επιτέλους? | |
|