www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ!!!!! EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ!!!!! EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ!!!!! EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ!!!!! EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ!!!!! EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ!!!!! EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ!!!!! EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
28 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 28 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ!!!!!

Πήγαινε κάτω 
+10
Cisse
Tropikano
ΠΕΤΡΟGOAL
geof1957
nice view
g3thanasis
vigor
abaddon
akisdelphi
YIANNIS090807
14 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο

ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ-ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ
ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ-ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΙ
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ!!!!! I_vote1019%ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ!!!!! I_vote12
 19% [ 6 ]
ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ-ΠΑΤΕΡΑΣ-ΚΑΙ ΣΙΑ
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ!!!!! I_vote1081%ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ!!!!! I_vote12
 81% [ 26 ]
Σύνολο Ψήφων : 32

ΣυγγραφέαςΜήνυμα
YIANNIS090807
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας

Αριθμός μηνυμάτων : 555
Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2009
Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ!!!!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ!!!!!   ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ!!!!! EmptyΔευ 23 Αυγ 2010, 14:04

Επιτέλους, ας γίνουμε ξεκάθαροι, χωρίς ''ναι μεν αλλά'', ''ίσως'', ''αυτόν, αν ήταν έτσι'' και λοιπά διφορούμενα.

Η επιλογή ''ΚΑΝΕΝΑΣ'' δεν μπήκε, γιατί απλά δεν υπάρχει!!!!
Ή ο ένας, ή ο άλλος είναι η κατάσταση.
Παρακαλώ εάν σαν απάντηση έχετε το ''ΚΑΝΕΝΑΣ'', απλώς μην απαντήσετε.

ΤΟΝΙΖΩ: Ακόμα και καμία από τις δύο επιλογές να μην θέλετε, εάν θέλετε να απαντήσετε, απαντήστε θεωρώντας ότι δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά.
Ή Ο ΕΝΑΣ Ή Ο ΑΛΛΟΣ!!!!!
Και κάτι βασικό. Στο σχόλιό σας αναφέρετε τι ψηφίσατε. Εάν δεν θέλει κάποιος να πει ανοικτά τι υποστηρίζει, παρακαλώ να μην ψηφίσει.

Να εξηγήσω και το λόγο του δημοψηφίσματος.
Έχω βαρεθεί να ακούω και να διαβάζω στα μμε ανθρώπους που εκφράζουν την άποψή τους με τέτοιο τρόπο, ώστε όπου και να κάτσει η μπίλια αυτοί να είναι πάντα κερδισμένοι.
Μεταξύ μας, ακόμα κι αν δεν ξέρουμε ο ένας τον άλλον στην φάτσα, θα προτιμούσα τα πράγματα να είναι ξεκάθαρα, ώστε όταν συζητάμε να μην έχω σε καμία περίπτωση το δικαίωμα να κατηγορήσω τον άλλο ως προβοκάτορα, καθώς θα έχει εκφράσει ξακάθαρη άποψη.

ΥΓ Οποιοδήποτε σχόλιο-αιτιολογία για την ψήφο σας είναι ευπρόσδεκτη, να μην πω και απαιτητή. Για να δείξουμε στους καλοθελητές ότι δεν έχουμε εμφύλιο, αλλά είμαστε ενωμένοι. Ότι δεν είμαστε πρόβατα, αλλά οπαδοί με άποψη.
ΥΓ1 Έχω αφήσει ανοικτή την επιλογή αλλαγής ψήφου. Απλώς, εάν την αλλάξετε, εξηγήστε και το λόγο.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
akisdelphi
Αρχαιος
Αρχαιος
akisdelphi

Αριθμός μηνυμάτων : 1250
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ!!!!!   ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ!!!!! EmptyΔευ 23 Αυγ 2010, 15:08

Γιάννη όπως ξεκάθαρα έθεσες το ερώτημα, έτσι και απαντώ...Πατέρας -Βγενό και όποιος άλλος ακολουθεί.
Βαρέθηκα την συντ'ηρηση, καλές οικονομικές διαχειρήσεις και αρχίδια καπαμά.
Την υπέρβαση θέλω από την ΠΑΝΑΘΑ και με Βαρδινογιάννηδες αυτή δεν πρόκειται να την δω εγώ , ούτε καν τα εγγόνια μου.
Δεν μπορώ να είμαι ικανοποιημένος με 1-2 πρωταθλήματα κάθε 15 χρόνια.
ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και οχι Αεκ Πάοκ ή Λάρισα....τελεία και παύλα.-
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

Αριθμός μηνυμάτων : 2460
Τόπος : Πειραιάς

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ!!!!!   ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ!!!!! EmptyΔευ 23 Αυγ 2010, 15:21

Τα χω πει,τα χω ξαναπει,ας τα ξαναπώ άλλη μια...Τζίγγερ δε γουστάρω γιατί δε δίνει λεφτά και δεν έχει σκοπό να δώσει ποτέ.Τους άλλους τους θέλω γιατί δίνουν λεφτά και με τα λεφτά κάνεις μεταγραφές και φτιάχνεις ομάδα.Επίσης δεν υπάρχουν άλλοι να δώσουν,εναλλακτικά...Οπότε...Τέλος το θέμα για μένα.Τώρα θα δούμε την ομάδα.
????????
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ!!!!!   ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ!!!!! EmptyΔευ 23 Αυγ 2010, 15:40

Γιάννη επειδή οι Γιαννακόπουλοι κάποτε κάνανε πόλεμο και μετά συστρατεύτηκαν και τώρα τηρούν περίπου ουδέτερη στάση ίσως δεν είναι σωστό να τους βάλεις στο ίδιο τσουβάλι με τους Βαρδινογιάννηδες!

Κατά τα άλλα ως κάτοχος κωλοτρυπίδας έχω και μία γνώμη που συμπορεύεται μαζί της ( γνωστή λαική ρήση) και είναι αυτή:
Μετά την επιτυχημένη ομολογουμένως διετία πολυμετοχικότητας φοβάμαι ότι φέτο δίνουμε μια και χύνουμε την καρδάρα... Τα συμφέροντα που κρύβονται από πίσω ειλικρινά δεν τα ξέρω μιας και θεωρώ ότι και οι Μπαινοβγαινοπατέρες θα έχουν κάνει τις κουτσουκέλες τους ΑΛΛΑ!!!
Πρόεδρος κατά γενική παραδοχή πετυχημένος είχε χρόνια να περάσει, οπότε μάλλον θα έπρεπε να κάτσουνε να σκεφτούνε πως θα έμενε στο τιμόνι της ομάδας ακόμα μια διετία παρά να φαγώνονται στα ραδιόφωνα αμφότεροι...

Το καταπληκτικό είναι ότι κάποτε λέγαμε με το Μπίλ ότι εμείς θα είμαστε για πάντα Παναθηναικοί ενώ οι Βαρδινογιάννηδες κάποια στιγμή θα φύγουν και τώρα μετά από 20 χρόνια ακόμα εδώ είναι!

Άρα στο βραχυπρόθεσμο μέλλον ακόμα και αν πάρει την ομάδα ο Βγενό δεν θα δυσκολευτεί να επιτύχει αντίστοιχο ποσοστό στα πρωταθλήματα με τον Βαρδινογιάννη, ε και που και που κάνε και κανά διπλό στην Ευρώπη να τρώμε την καραμέλα μας...

Συμπέρασμα: δεν θεωρώ ότι πονάει την ομάδα ο Γιαννάκης , δεν θεωρώ ότι έχει την δύναμη να την προστατεύσει από κακοτοπιές και δεν θεωρώ ότι έχει τη διάθεση να σπαταλήσει χρήμα για να την έχει όσο πιο ψηλά γίνεται και ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΟΤΕ ΓΗΠΕΔΟ ( τουλάχιστον μόνος του απο και κλείεται, αν μπούνε βγαινοπατερογιαννακοβωβοκλπ ΙΣΩΣ)
Δια της ατόπου λοιπόν όπως θέτεις το ερώτημα σου ψοφίζω τους δεύτερους με την ελπίδα ότι ΙΣΩΣ κάτι παραπάνω μπορούν να κάμουν για την ΕΤΑΙΡΕΙΑ της καρδιάς μας!!!

vigor
Λεουρας
Λεουρας
vigor

Αριθμός μηνυμάτων : 549
Ημερομηνία εγγραφής : 13/08/2009
Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ!!!!!   ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ!!!!! EmptyΔευ 23 Αυγ 2010, 15:46

Καλές οι οικονομικές ισορροπίες και τα σχετικά, αλλά δε γίνεται να τα θυμόμαστε ΜΟΝΟ στη μπάλα, έτσι Παυλοδημητράκηδες;;;

Ομάδα σπουδαία για μεγάλα πράγματα θα δούμε μόνο όταν υπάρχει διοίκηση που φέρνει Σισέ, Λέτο, Σίλβα κλπ. Λεφτά υπάρχουν. Ας τα βάλουν σαν χορηγία, αν δεν τους επιτρέπει η Ουέφα να τα δώσουν αλλιώς. Όλα τα άλλα, τα ακούω βερεσέ!

Είμαι σίγουρος ότι Βγενό Πατέρας και όσοι είναι πίσω τους, δεν είναι Άγιοι ούτε αλάνθαστοι. Πιστεύω ακράδαντα, όμως, ότι με αυτούς θα πάμε πολύ ψηλά.

Επομένως, δαγκωτό Βγενό - Πατέρας και ΣΙΑ!!!
g3thanasis
Αρχαιος
Αρχαιος
g3thanasis

Αριθμός μηνυμάτων : 1062
Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009
Τόπος : athina

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ!!!!!   ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ!!!!! EmptyΔευ 23 Αυγ 2010, 16:36

ΔΕΝ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ.......ΛΕΥΚΟ....ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑΧΕΙ ΤΖΙΓΚΕΡ ΚΑΙ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ......

ΥΣ. ΓΙΑΝΝΗ ΟΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ...ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΛΙΓΟ Η ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΠΟΣΟΣΤΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ (ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΤΗΤΑ ΕΧΟΥΜΕ)ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ....ΔΙΟΙΚΗΣΗ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΓΟΝΤΙΚΑΣ ΚΟΚ...

ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΟΜΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ...ΠΡΙΝ Η ΜΕΤΑ ...ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΕΤΙΚΟ.......

Έχει επεξεργασθεί από τον/την g3thanasis στις Δευ 23 Αυγ 2010, 18:03, 2 φορές συνολικά
nice view
Λεουρας
Λεουρας
nice view

Αριθμός μηνυμάτων : 542

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ!!!!!   ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ!!!!! EmptyΔευ 23 Αυγ 2010, 17:30

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΕΤΙΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!!!!!!!!
ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ( ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ )!!!!!
ΠΛΕΟΝ ΦΑΝΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΤΡΑΝΤΑΧΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!!!!

geof1957
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας
geof1957

Αριθμός μηνυμάτων : 580
Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2009
Τόπος : argostoli

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ!!!!!   ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ!!!!! EmptyΔευ 23 Αυγ 2010, 18:01

Ρε γιάννη ! Δεν άφησες δυό επιλογές !

Όταν η μία περιλαμβάνει το όνομα (φτου , φτου , φτου ) βαρδινογιάννης , δεν είναι επιλογή !

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ ΕΙΝΑΙ !
μπαμπούλας να απειλείς το παιδί σου για να φάει !

ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΦΗΣΕΣ ΕΠΙΛΟΓΗ !
ΒΓΕΝΟ - ΠΑΤΕΡΑΣ Ή ΑΚΥΡΟ - ΛΕΥΚΟ !
ΠΕΤΡΟGOAL
Αρχαιος
Αρχαιος
ΠΕΤΡΟGOAL

Αριθμός μηνυμάτων : 891
Τόπος : ΡΕΘΥΜΝΟ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ!!!!!   ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ!!!!! EmptyΔευ 23 Αυγ 2010, 18:13

τα εχω πει τα εχω ξαναπει, εχω βαρεθει να τα λεω.... γι'αυτο απλα και χωρις πολλα -πολλα , θα πω οτι ειναι εναντιον του κων/ ΠΟΥΛΟυ εεεε του τζιγκερ ηθελα να πω!!!
YIANNIS090807
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ!!!!!   ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ!!!!! EmptyΔευ 23 Αυγ 2010, 18:22

Κατ' αρχάς να πω ότι ψήφισα Βγενό-Πατέρα.
Ο λόγος δεν είναι ότι του θεωρώ άγιους και τους καλύτερους ανθρωπους στη γη (Μήπως όμως είναι και οι άλλοι....???).
Θεωρώ όμως ότι είναι ό,τι χρειάζεται ο Παναθηναικός για να πάρει περισσότερα πρωταθλήματα απ' ότι με τους βαρδινογιάννηδες, όπως λέει και ο Γιώργος, αλλά το κυριότερο για να πάει επιτέλους η ομάδα για ένα ευρωπαικό τίτλο.
Πείτε μου μία φορά, ΜΟΝΟ ΜΙΑ, που βγήκε κάποιος από το σόι και είπε ότι σκοπός μας είναι να κάνουμε μια ομάδα που θα χτυπήσει τίτλο στην ευρώπη. ΠΟΤΕ!!!!!
Οι άλλοι μέσα σε δύο χρόνια, έχουνε φτιάξει ομάδα, που κατ' αρχάς έχει τα φόντα να το κάνει (europa τουλάχιστον), αλλά εκτός αυτού όπου σταθούν κι όπου βρεθούν λένε ότι θα χώσουμε όσα χρειάζονται για να βάλουμε την ομάδα στην ελίτ της ευρώπης.
Και στην τελική ποιος το γαμεί το πρωτάθλημα, όταν παίζεται στα ίσια όπως πέρσι (ΛΟΓΩ ΠΑΤΕΡΑ, ΜΟΝΟ!!!!). Μια θα το πάρεις εσύ, μια ο άλλος και μια το....αεκ, παοκ κλπ.
Η Ευρώπη είναι το θέμα και μια ομάδα να χαίρεσαι να την βλέπεις και να την υποστηρίζεις.

Όλα τα υπόλοιπα (διαφορές μεταξύ των δύο), είναι γνωστά. Τόσο γνωστά που το δίλλημα τελικά είναι: Ομαδάρα vs Ομάδα χωρίς χρέη.

g3thanasis έγραψε:
ΔΕΝ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ.......ΛΕΥΚΟ....ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑΧΕΙ ΤΖΙΓΚΕΡ ΚΑΙ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ......

Για άλλη μια φορά δεν είσαι ξεκάθαρος. Διάβασε το αρχικό μήνυμά μου και ίσως αποφασίσεις να μου απαντήσεις.

g3thanasis έγραψε:
ΥΣ. ΓΙΑΝΝΗ ΟΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ...ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΛΙΓΟ Η ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΠΟΣΟΣΤΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ (ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΤΗΤΑ ΕΧΟΥΜΕ)ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ....ΔΙΟΙΚΗΣΗ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΓΟΝΤΙΚΑΣ ΚΟΚ...

Επειδή απ' ότι έχω καταλάβει όχι μόνο δεν είσαι χαζός, αλλά αντιθέτως είσαι πολύ έξυπνος, σε παρακαλώ μην υποτιμάς τη νοημοσύνη τη δική μου και των υπολοίπων.
Έχεις αντιληφθεί πλήρως την ερώτηση και μου γράφεις ό,τι να' ναι.......
Ιδιοκτησία είναι αυτή που κάνει κουμάντο, όπως ο τζίγκερ τώρα και διοίκηση είναι αυτή που διορίζει η ιδιοκτησία. Τα υπόλοιπα τα εκλαμβάνω ως ειρωνίες.

g3thanasis έγραψε:
ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΟΜΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ...ΠΡΙΝ Η ΜΕΤΑ ...ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΕΤΙΚΟ.......

Όταν σηκώθηκαν τα πανό εκτός γηπέδου (αμερική, καναδά, κύπρο, κρήτη), δεν είδα πουθενά να πεις καλή κουβέντα για την κίνηση....
Πες το ρε Θανάση ξεκάθαρα. Δεν γουστάρω Τζίγκερ-Βγενό, αλλά από τους δύο (αν ήταν μόνο αυτοί στον κόσμο), προτιμώ ΤΖΙΓΚΕΡ!!!!!
Νομίζω ότι αυτά που έγραψα ήταν ξεκάθαρα.
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ!!!!!   ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ!!!!! EmptyΔευ 23 Αυγ 2010, 18:31

Θανάση καλώς ή κακώς άλλοι δεν υπάρχουν ούτε θα υπάρξουν ποτέ.Διευκρινίζω ότι ομάδα χωρίς να κάνεις κάποιο άνοιγμα δεν γίνεται αλλιώς είναι αυτό που λέει ο Γόντικας,έχουμε μια εταιριούλα και είμαστε όλη μέρα με τα τεφτέρια στο χέρι να δούμε αν βγαίνουμε.Δε γίνεται έτσι....
YIANNIS090807
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ!!!!!   ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ!!!!! EmptyΔευ 23 Αυγ 2010, 20:01

abaddon έγραψε:
Θανάση καλώς ή κακώς άλλοι δεν υπάρχουν ούτε θα υπάρξουν ποτέ.Διευκρινίζω ότι ομάδα χωρίς να κάνεις κάποιο άνοιγμα δεν γίνεται αλλιώς είναι αυτό που λέει ο Γόντικας,έχουμε μια εταιριούλα και είμαστε όλη μέρα με τα τεφτέρια στο χέρι να δούμε αν βγαίνουμε.Δε γίνεται έτσι....

Μα δεν καταλαβαίνεις ρε Στάθη, ότι μας έχουν ποτίσει τόσα χρόνια με την προπαγάνδα τους ότι δεν χρωστάμε και δεν πέσαμε ποτέ β' εθνική?
Αυτοί ήταν, αυτοί είναι κι αυτοί θα είναι για μια ζωή. Και εμείς θα πεθάνουμε με το μαράζι ότι δεν είδαμε γουεμπλει. Γιατί, που να πάρει, στις 2 εκείνου του Ιούνη εγώ ήμουν μόλις 19 ημερών.
Το χειρότερο όμως ξέρεις ποιο είναι?
Ότι αυτοί που έχουν τις τύχες της ομάδας (και ΟΧΙ της εταιρίας γκοτζίλα!!!) δεν μας δίνουν καν ελπίδα ότι ίσως το ζήσουμε κι εμείς αυτό.
Και αν οι άλλοι μπορούν να το καταφέρουν, έστω και αν κάνουν τα οικονομικά της ομάδας έτσι που να την ρίξουν στην δ' εθνική, εγώ μαζί τους είμαι.
Tropikano
Λεουρας
Λεουρας
Tropikano

Αριθμός μηνυμάτων : 546
Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ!!!!!   ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ!!!!! EmptyΔευ 23 Αυγ 2010, 21:40

Πιο καλα στην δελτα με πιγμη παρα δευτεροτριτος και να κοροιδευει το συμπαν για τις μαλακιες των βεζιρηδων..Δαγκωτο μονοσταυρι ντουγρου χωρις σκεψη ψηφιζω πρωτα οτι δεν εχει βεζιρογιαννη μεσα αλλα ειδικα αυτο με πατερα βγενοπουλο με φτιανει κιολα..Ειπαμε πρωτα παναθηναικος και μετα ολα τα αλλα,αυτην την στιγμη το πρωτα παναθηναικος επιτασει τον αντιβαρδινογιανισμο..
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ!!!!!   ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ!!!!! EmptyΔευ 23 Αυγ 2010, 23:48

Γιάννη και 65εκ να ξοδεύτηκαν τα δύο τελευταία χρόνια,εγώ γουστάρω που τουλάχιστον ένα μεγάλο μέρος τους μου αγόρασαν παικταράδες και μου ανέβασαν 3 επίπεδα την ποιοτητα της ομάδας.Όλες οι ομάδες ξοδεύουν τα μαλλιοκέφαλά τους για να κάνουν ομάδες ικανές να διεκδικήσουν κάτι καλό στη Ευρώπη.Ε θέλω να είμαι κι εγώ μία απ'αυτές,πως να το κάνουμε.Θέλω να γίνονται κληρώσεις και οι αντίπαλοι να με τρέμουν.Να διεκδικώ κάθε χρόνο θέση στην οκτάδα της διοργάνωσης που συμμετέχω.
Cisse
Admin
Cisse

Αριθμός μηνυμάτων : 372
Ημερομηνία εγγραφής : 18/07/2009
Τόπος : Αθηνα

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ!!!!!   ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ!!!!! EmptyΤρι 24 Αυγ 2010, 13:20

Εγω ψηφιζω οποιονδηποτε αλλο εκτος του Τζιγκερ και της οικογενειας. Αρα μονο μια επιλογη εχω. Για μενα ο ιδιοκτητης πρεπει να ειναι και προεδρος δεν μπορει να ειναι διαφορετικο προσωπο. Αυτη ηταν και η συνταγη του Πατερα γιαυτο αλλωστε στραβωσε ο Τζιγκερ που ο Πατερας συμπεριφεροταν και σαν ιδιοκτητης.
Tropikano
Λεουρας
Λεουρας
Tropikano

Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ!!!!!   ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ!!!!! EmptyΤρι 24 Αυγ 2010, 15:53

Cisse έγραψε:
Εγω ψηφιζω οποιονδηποτε αλλο εκτος του Τζιγκερ και της οικογενειας. Αρα μονο μια επιλογη εχω. Για μενα ο ιδιοκτητης πρεπει να ειναι και προεδρος δεν μπορει να ειναι διαφορετικο προσωπο. Αυτη ηταν και η συνταγη του Πατερα γιαυτο αλλωστε στραβωσε ο Τζιγκερ που ο Πατερας συμπεριφεροταν και σαν ιδιοκτητης.

Θελουμε 5 ισους ιδιοκτητες,και οταν λεω ισους ενοω ακριβως ισους με 20 %,και ενας απο αυτους προεδρας εστω και ανα διετια..
akisdelphi
Αρχαιος
Αρχαιος
akisdelphi

Αριθμός μηνυμάτων : 1250
Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ!!!!!   ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ!!!!! EmptyΤρι 24 Αυγ 2010, 16:04

Tropikano έγραψε:
Cisse έγραψε:

Θελουμε 5 ισους ιδιοκτητες,και οταν λεω ισους ενοω ακριβως ισους με 20 %,και ενας απο αυτους προεδρας εστω και ανα διετια..
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ ΡΕ ΣΥ ΑΝΤΩΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!!!!!!
minos13
Νεος
Νεος

Αριθμός μηνυμάτων : 102
Ημερομηνία εγγραφής : 02/08/2009
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ!!!!!   ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ!!!!! EmptyΤρι 24 Αυγ 2010, 16:10

ΕΓΩ ΨΗΦΙΖΩ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΤΕΡΑ-ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ!!!!!!!!!!
YIANNIS090807
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ!!!!!   ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ!!!!! EmptyΤρι 24 Αυγ 2010, 20:59

Συγνώμη ρε παιδιά. Λύστε μου την απορία. Την ψήφο στους πρώτους ποιος την έδωσε??
Είπαμε να μιλάμε ανοιχτά....
nice view
Λεουρας
Λεουρας
nice view

Αριθμός μηνυμάτων : 542

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ!!!!!   ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ!!!!! EmptyΤρι 24 Αυγ 2010, 21:35

ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΛΙΓΟ ΤΖΩΝ!!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ
thanasis_
Λεουρας
Λεουρας

Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ!!!!!   ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ!!!!! EmptyΤετ 25 Αυγ 2010, 00:58

Δεν εχω ψηφισει καμια απο τις 2 επιλογες πολυ απλα γιατι οποιαδηποτε απο τις επιλογες διαιρει τον ΠΑΟ παρα τον ενωνει. Μη παρεξηγηθω...δεν λεω πως ο Γιαννης με το δημοψηφισμα του προσπαθει να μας διαιρεσει...αλλα το κανουν μονοι τους οι μετοχοι με τις ομαδες που εχουν χωριστει. Για μενα πρεπει να πουλησει ο Τζιγγερ ενα μερος των μετοχων του, να τις αγορασουν Παυλος και Πατερας, ετσι ωστε και οι 4 τους να εχουν απο 20%, το 10% στον ερασιτεχνη και το υπολοιπο 10% στους αλλους μετοχους (Δαβαρης, Ξυλας, Νικας κλπ). Ετσι ολοι οι μεγαλομετοχοι θα εχουν τα ιδια μελη στο ΔΣ οπου προεδρος θα ειναι ο Πατερας, αλλα δινοντας λογαριασμο στους αλλους...ειτε μεσω τριμηνων συνελευσεων των μετοχων, ειτε μεσω του ισοτιμου προς ολους ΔΣ. Και πανω απολα...οτι εχουν να πουν...πρωτα θα το λενε μεταξυ τους...και μετα θα το βγαζουν στις εφημεριδες....
YIANNIS090807
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ!!!!!   ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ!!!!! EmptyΤετ 25 Αυγ 2010, 10:05

thanasis_ έγραψε:
Δεν εχω ψηφισει καμια απο τις 2 επιλογες πολυ απλα γιατι οποιαδηποτε απο τις επιλογες διαιρει τον ΠΑΟ παρα τον ενωνει. Μη παρεξηγηθω...δεν λεω πως ο Γιαννης με το δημοψηφισμα του προσπαθει να μας διαιρεσει...αλλα το κανουν μονοι τους οι μετοχοι με τις ομαδες που εχουν χωριστει. Για μενα πρεπει να πουλησει ο Τζιγγερ ενα μερος των μετοχων του, να τις αγορασουν Παυλος και Πατερας, ετσι ωστε και οι 4 τους να εχουν απο 20%, το 10% στον ερασιτεχνη και το υπολοιπο 10% στους αλλους μετοχους (Δαβαρης, Ξυλας, Νικας κλπ). Ετσι ολοι οι μεγαλομετοχοι θα εχουν τα ιδια μελη στο ΔΣ οπου προεδρος θα ειναι ο Πατερας, αλλα δινοντας λογαριασμο στους αλλους...ειτε μεσω τριμηνων συνελευσεων των μετοχων, ειτε μεσω του ισοτιμου προς ολους ΔΣ. Και πανω απολα...οτι εχουν να πουν...πρωτα θα το λενε μεταξυ τους...και μετα θα το βγαζουν στις εφημεριδες....

Για να καταλάβω ρε Θανάση. Θες να μας πεις ότι τα τελευταία δύο χρόνια ο κόσμος του Παναθηναϊκοί ήταν διχασμένος???
Δεν νομίζω!! Κι αυτό γιατί ο τζίγκερ δεν ασχολούταν. Θέλω να ελπίζω πως δεν θεωρείς ότι οι παπαριές του γκότζου και της πράσινης έχουν να κάνουν με διχασμό του κόσμου. Το τι διχασμό είχαν οι μέτοχοι μεταξύ τους δεν είχαν να κάνουν σε ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!!!
Με το να πουλήσει ο τζίγκερ μέρος των μετοχών τι κέρδος θα έχει η ομάδα?? Με αυτόν μέσα τι να περιμένει, τα φράγκα του??? Αυτά δεν τα είδε 31 χρόνια τώρα. Πες μου σε τι χρειάζεται η ομάδα το 20% τους.
Επίσης Πατέρας πρόεδρος σε στυλ γλάστρας, να δίνει λογαριασμό σε άσχετους και ανίκανους, απλά δεν ''παίζει''!!!!
Όσο για το τι θα κάνουν στα ΔΣ τους και στις φυλλάδες τους δεν με νοιάζει καθόλου. Όπως δεν με ένοιζε και πέρσι, όπου παρά τον πόλεμό τους, η ομάδα ανέβηκε ΠΟΛΛΑ σκαλοπάτια. Φαντάσου να μην υπήρχαν και οι κόντρες δηλαδή.
Γι' αυτο σου λέω: Έξω ΕΝΤΕΛΩΣ οι βαρδινογιάννηδες απ' την ομάδα!!!!!

ΥΓ ΘΑ ΤΟ ΤΟΝΙΣΩ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΤΟΝΙΖΩ ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ!!!!!!!
????????
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ!!!!!   ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ!!!!! EmptyΤετ 25 Αυγ 2010, 10:29

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ!!!!! Goal

????
YIANNIS090807
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ!!!!!   ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ!!!!! EmptyΤετ 25 Αυγ 2010, 10:37

Σε τι απορείς Γιώργο?? Το πράγμα είναι απλό:
Να έρθει μια μπουλντόζα και να ρίξει στα σίδερα τον τρελαμένο τζίγκερ.
Απλό ήταν.
????????
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ!!!!!   ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ!!!!! EmptyΤετ 25 Αυγ 2010, 10:42

χαχαχα εσύ και ο John Nash τα βλέπετε αυτά!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 2Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Επιτέλους ξανά πράσινος
» ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ!
» ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΚΑΣΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!
» Έπεσαν επιτέλους οι μάσκες!
» Έχουμε τη διοίκηση που θέλουμε επιτέλους?

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Ποδόσφαιρο :: Δημοψηφισματα-
Μετάβαση σε: