ην άποψη πως ο Δημήτρης Διαμαντίδης είναι ο πιο κατάλληλος για τον αρχηγία του Παναθηναϊκού, εξέφρασε στον ARRENA 89,2 ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, λίγες ώρες μετά το οριστικό «αντίο» του στα γήπεδα.
Ο «Φράγκι» ανέφερε ακόμα ως την καλύτερη στιγμή της καριέρας του, την ημερομηνία στην οποία υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο με το «τριφύλλι», το μακρινό 1990…
Αναλυτικά, ο Αλβέρτης μίλησε
Για τη γιορτή και τα συναισθήματά του:
«Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Ήταν κάτι περίεργο, ανεπανάληπτες στιγμές. Μακάρι να μπορούσα να ανταποδώσω ό,τι έχω εισπράξει και ν' αρχίσω από την αρχή αύριο το πρωί. Κατακτήσαμε πρωταθλήματα, Κύπελλα, Πρωταθλητριών και θέλουμε να συνεχίσουμε στο ίδιο επίπεδο»
Για τον Δημήτρη Διαμαντίδη:
«Έπρεπε να γίνει αρχηγός του Παναθηναϊκού. Με τον Δημήτρη έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση, γιατί έκανε μια πολύ σημαντική κίνηση κατά της διάρκεια της χρονιάς, όταν με κάλεσε να σηκώσουμε μαζί το Κύπελλο στο Βερολίνο. Ούτε εγώ ούτε αυτός είμαστε άνθρωποι που θέλουμε να μιλάμε πολύ γι’ αυτά. Πιστεύω άξια θα συνεχίσει να ηγείται αυτής της ομάδας».
Για το αν είχε άγχος:
«Είχα νευρικότητα. Δεν ήξερα τι να περιμένω, πως να αντιδράσω. Ήθελα να απολαύσω κάθε στιγμή. Ήμουνα λίγο χαμένος, αλλά το ευχαριστήθηκα με όλη μου την καρδιά».
Για την καλύτερη στιγμή της καριέρας του:
«Θα ήταν αδικία να ξεχωρίσω μια στιγμή, οπότε ξεχωρίζω τη μέρα που υπέγραψα στον Παναθηναϊκό, στις 16/8/1990».