www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Τεν Κάτε: Πέρυσι δεν θα το γυρίζαμε, τα εύσημα σε Καραγκούνη EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Τεν Κάτε: Πέρυσι δεν θα το γυρίζαμε, τα εύσημα σε Καραγκούνη EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Τεν Κάτε: Πέρυσι δεν θα το γυρίζαμε, τα εύσημα σε Καραγκούνη EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Τεν Κάτε: Πέρυσι δεν θα το γυρίζαμε, τα εύσημα σε Καραγκούνη EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Τεν Κάτε: Πέρυσι δεν θα το γυρίζαμε, τα εύσημα σε Καραγκούνη EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Τεν Κάτε: Πέρυσι δεν θα το γυρίζαμε, τα εύσημα σε Καραγκούνη EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Τεν Κάτε: Πέρυσι δεν θα το γυρίζαμε, τα εύσημα σε Καραγκούνη EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
37 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 37 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Τεν Κάτε: Πέρυσι δεν θα το γυρίζαμε, τα εύσημα σε Καραγκούνη

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

Αριθμός μηνυμάτων : 2460
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : Πειραιάς

Τεν Κάτε: Πέρυσι δεν θα το γυρίζαμε, τα εύσημα σε Καραγκούνη Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Τεν Κάτε: Πέρυσι δεν θα το γυρίζαμε, τα εύσημα σε Καραγκούνη   Τεν Κάτε: Πέρυσι δεν θα το γυρίζαμε, τα εύσημα σε Καραγκούνη EmptyΚυρ 18 Οκτ 2009, 22:39

Ο διπρόσωπος αποψινός Παναθηναϊκός μπέρδεψε και τον Χενκ Τεν Κάτε που έμεινε ικανοποιημένος από την αντίδραση των παικτών του στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά παράλληλα ήταν δυσαρεστημένος από την νοοτροπία τους και το πώς αμύνθηκαν στα πρώτα 45 λεπτά.

Ο Ολλανδός τεχνικός ρωτήθηκε και για την φάση για την οποία διαμαρτύρεται η Καβάλα πριν την επίτευξη του γκολ της Σισέ και υποστήριξε πως ο Νίνης δεν έχει κάνει φάουλ στον Παβίσεβιτς. Επιπλέον επισήμανε πως ο περσινός Παναθηναϊκός δεν θα τα είχε καταφέρει σε ένα ματς που έδειχνε χαμένο από το πρώτο μέρος και απέδωσε τα εύσημα στον Γιώργο Καραγκούνη για το πνεύμα που επίδειξε από την στιγμή που μπήκε στο ματς. Αναλυτικά:

Σας άρεσε ο Παναθηναϊκός όπως αγωνίστηκε και περιμένατε τη Καβάλα τόσο καλή;
«Εμείς κάναμε τη Καβάλα να δείχνει πολύ καλή. Τους δώσαμε χώρο, δεν μαρκάραμε, δεν αμυνόμαστε με τον σωστό τρόπο και τους κάναμε να φαίνονται πάρα πολύ καλοί. Έχει να κάνει με τη νοοτροπία και τον χαρακτήρα. Θα επαναλάβω ξανά, ότι για να κερδίσεις, πρέπει να δουλεύεις εξίσου σκληρά με τον αντίπαλο σου μέσα στο γήπεδο και εκείνοι δούλεψαν σκληρότερα. Ξεκινήσαμε άσχημα και δώσαμε δύο γκολ στον αντίπαλο μας. Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους γίναμε πιο επιθετικοί, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και απειλήσαμε και ευτυχώς αποδείχτηκε ότι δεν ήταν πολύ αργά. Xάναμε 2-0 στο ημίχρονο, δεν συμβαίνει συχνά να επιστρέφεις από τέτοιο σκορ.

Οπότε από τη μία είμαι δυσαρεστημένος από τη νοοτροπία που δείξαμε και στο δεύτερο μέρος ευχαριστημένος, γιατί παλέψαμε και παίξαμε όπως θα θέλαμε. Μόνο στο δεύτερο μέρος δημιουργήσαμε 4-5 ευκαιρίες ωστόσο πιστεύω ότι η Καβάλα δικαιούται τον ένα πόντο, έχει καλή ομάδα με πολύ καλούς παίκτες ιδίως μπροστά.
Αλλά έχουμε αλλάξει σαν ομάδα, γιατί ένα παιχνίδι σαν το σημερινό θα το είχαμε χάσει πέρσι. Έχουμε μάθει όμως και αυτό δεν θα γίνεται φέτος. Έχουμε την ποιότητα να αντιστρέφουμε την κατάσταση. Για την ομάδα είναι ώρα να καταλάβουν ότι όλοι θέλουν να κερδίσουν τον πρώτο. Δεν ήμασταν προετοιμασμένοι στο πρώτο μέρος και πρέπει να αποδώσω τα εύσημα στον Καραγκούνη, πήγε πολύ καλά και έδειξε εξαιρετικό πνεύμα».

Πιστεύετε ότι στην τελευταία φάση ήταν δίκαιο το γκολ, γιατί έχει γίνει φάουλ από τον Νίνη στον Παβίσεβιτς;
«Δεν νομίζω ότι ήταν φάουλ. Και βρισκόμουν πολύ κοντά και μπορούσα να το δω καθαρά. Δεν υπήρχε κανένα φάουλ και νομίζω ότι το γκολ ήταν καθαρό».

Αν στη διάρκεια της εβδομάδας δείτε ότι υπήρχε φάουλ θα το πείτε;
«Σίγουρα θα το παραδεχτώ, το είδα μια φορά και σας είπα την άποψη μου για αυτό που είδα. Και αυτό που είδα ήταν ότι δεν ήταν φάουλ. Αν το δεις σε ριπλέι μπορείς να δεις πολλά. Ωστόσο θα είμαι ο πρώτος που θα το παραδεχτώ».

Έκανε κακό στην ομάδα αυτή η φιλολογία για το έξι στα έξι, επτά στα επτά;
«Αν θέλεις να κερδίσεις το πρωτάθλημα έχεις πίεση για να είσαι πρώτος. Η όταν είσαι δεύτερος υπάρχει πίεση για να πας πρώτος. Η ομάδα είναι ώριμη και δεν έχει πρόβλημα. Ποτέ δεν είχα την ψευδαίσθηση για 30 νίκες. Θα μπορούσα να υπογράψω ότι στα επόμενα επτά παιχνίδια ότι θα πάρουμε 19 βαθμούς».

Εκπλαγήκατε που η Καβάλα έπαιξε με τρεις επιθετικούς;
«Όχι το μόνο που μου έκανε έκπληξη ήταν η παρουσία του Ρινκόν, ο οποίος έπαιξε πιο μέσα. Συνέκλινε πολύ και βρισκόταν στο κέντρο της επίθεσης. Δεν το αντιμετωπίσαμε σωστά, αν και θα έπρεπε, γιατί έχουμε πολλούς έμπειρους παίκτες. Στη μεσαία γραμμή υπήρχαν πολύ κενοί χώροι, κάθε δεύτερη μπαλιά πήγαινε στη Καβάλα. Το αριστερό μπακ ανέβαινε συνέχεια. Άμυνα κάνεις με όλη την ομάδα και εμείς δεν αμυνθήκαμε καλά. Θα πρέπει να είμαστε πιο καλοί ανασταλτικά».

Γιατί δεν ξεκίνησαν Καραγκούνης και Σαλπιγγίδης, θεωρήσατε ότι θα ήταν εύκολο το ματς ή επειδή ήταν διεθνείς;
«Έπαιξαν ήδη δύο παιχνίδια με την Εθνική ομάδα μέσα σε τέσσερις μέρες και μέσα σε οχτώ μέρες θα έπρεπε να παίξουν το τρίτο και έχουμε και ματς την Πέμπτη. Έχουμε ένα γκρουπ από 26 ποδοσφαιριστές και δεν μπορείς συνέχεια να υπολογίζεις σε έντεκα. Θα πρέπει να υπάρχει και χρόνος ξεκούρασης. Οπότε πρέπει να αξιοποιήσουμε όλους τους παίκτες. Μαζί με το δικό μας πρόγραμμα υπάρχει και η Εθνική που έχει σημαντικά παιχνίδια, οπότε θα έπρεπε να πάρουνε και ανάσες οι παίκτες μας».

Σισέ: “Έρχονται τα γκολ”

Ο Γάλλος άσος του Τριφυλλιού τόνισε αρχικά: «Για να είμαι ειλικρινής από αυτό το παιχνίδι μπορούσαμε να πάρουμε περισσότερα από ένα βαθμό. Μερικές φορές όμως πρέπει να συμβιβάζεσαι και να παίρνεις αυτό που είναι να πάρεις. Και μην ξεχνάτε ότι ο ένας βαθμός είναι καλύτερος από κανέναν. Δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε, αλλά έτσι όπως πήγαν τα πράγματα είναι θετικό».

Φεύγετε από την Καβάλα χαρούμενοι;
«Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα ναι. Γιατί στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαν να μας βάλουν κι άλλο γκολ. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε με άλλη συμπεριφορά και δείξαμε ότι δεν θέλαμε να φύγουμε από εδώ με άδεια χέρια. Πιστεύαμε ότι έχουμε ελπίδες, σκοράραμε γρήγορα, πιέσαμε και ευτυχώς ήμασταν τυχεροί και πετύχαμε την ισοφάριση στο τέλος».

Αισθάνεσαι ότι χάσατε έδαφος στη μάχη του πρωταθλήματος;
«Είναι ακόμα πολύ νωρίς. Έχουμε μακρύ δρόμο μπροστά μας. Όμως σαφώς είναι πολύ καλύτερο να οδηγείς την κούρσα από το να είσαι αυτός που κυνηγάει. Είμαστε ακόμα στην κορυφή και αυτό είναι καλό».

Τελικά βρήκες και εσύ τον τρόπο να σκοράρεις. Υπόσχεσαι ακόμα περισσότερα γκολ;
«Ελπίζω. Ήρθα εδώ για να πετυχαίνω γκολ. Πρέπει να σας πω πως δεν είναι εύκολο να αλλάζεις χώρα γλώσσα και να παίζεις με διαφορετικούς συμπαίκτες. Δεν κάνεις μαγικά στο ποδόσφαιρο χρειάζεσαι χρόνος για να προσαρμοστείς. Αυτό που αισθάνομαι και θέλω να πω είναι ότι έρχονται, έρχονται τα γκολ».

Αισθάνεσαι πίεση;
«Υπάρχει μεγάλη πίεση για μένα αλλά είμαι συνηθισμένος σε αυτή. Είναι η πρώτη φορά που είμαι ο πιο ακριβός παίκτης της ομάδας. Και για να σας πω την αλήθεια μου αρέσει αυτή η πίεση.
Είναι ένα καλό, ένα όμορφο συναίσθημα και μου αρέσει. Προσπαθώ να δίνω τα πάντα για την ομάδα τον κόσμο τους ανθρώπους και τους συμπαίκτες μου. Με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ και θέλω να τους το ανταποδώσω με γκολ».

Τι σας έλειπε στο πρώτο ημίχρονο;
«Είναι απλά τα πράγματα. Αυτοί μπήκαν στο γήπεδο και έδειξαν να το θέλουν περισσότερο. Εμείς μπήκαμε νομίζοντας πως θα είναι όλα εύκολα. Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα άλλαξαν δεν ξέρω ίσως για αυτό να ευθύνεται ότι η Καβάλα ήταν καλύτερη από ότι πραγματικά είναι στο πρώτο μέρος».

“Θα χάσουν πολλές ομάδες βαθμούς εδώ”

Ο Σισέ μίλησε και στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού. Ο Γάλος επιθετικός των πρασίνων τόνισε μεταξύ άλλων την πεποίθησή του ότι: «Πολλές ομάδες θα χάσουν βαθμούς εδώ , είναι καλός βαθμός και είναι ένα δύσκολο γήπεδο . Για να είμαστε ειλικρινείς πρέπει να πάρεις ότι μπορείς μερικές φορές, είμαστε χαρούμενοι γιατί θα μπορούσαμε να χάσουμε.
Το ποδόσφαιρο είναι ένα διασκεδαστικό επάγγελμα που μπορείς να μην σκοράρεις και να είσαι χαρούμενος. πρέπει να δουλεύεις σκληρά , Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ, έχουμε πολύ καλή σχέση με τους συμπαίκτες για την ώρα και να προσπαθούμε για το καλύτερο.
Δεν νομίζω ότι τα παπούτσια το χρώμα ή το μαλλί μου κάνει κάτι , προσπαθώ για το καλύτερο για την ομάδα μου και για να αισθανθώ καλύτερα
Για να είμαι ειλικρινής πρέπει να κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και δεν πάμε τόσο μακριά να σκεφτόμαστε. Εάν θέλουμε να είμαστε πρώτοι πρέπει να κερδίσουμε όλες τις ομάδες”.

Κατσουράνης: “Βοήθησαν τα παιδιά που μπήκαν στο δεύτερο μέρος”

Ο μέσος των πρασίνων τόνισε αρχικά: «Στο πρώτο ημίχρονο ίσως να είναι η χειρότερη εμφάνιση που έχουμε κάνει. Το πετάξαμε στα σκουπίδια και βρεθήκαμε 2-0 πίσω στο σκορ.
Το μόνο που κρατάμε είναι η εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου και ότι καταφέραμε να πάρουμε κάτι από το ματς. Βάσει εικόνας του πρώτου ημιχρόνου δεν τον δικαιούμασταν, αλλά βάσει της εικόνας του δευτέρου το δικαιούμασταν».
Για το πως εξηγεί την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου είπε: «Δεν είμαστε σε θέση αυτή τη στιγμή να το συζητήσουμε. Υπάρχουν κάποια πράγματα που φταίνε για αυτή την εικόνα. Νομίζω ότι είναι εσωτερικό θέμα της ομάδας. Θα τα συζητήσουμε με τον προπονητή για να μην ξαναγίνει. Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε μεγαλύτερη μαχητικότητα».
Για το εάν είναι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα δήλωσε: «Αν ισοφαρίζαμε στη φάση του Καραγκούνη στην εκπληκτική ενέργεια που έκανε ο Γιώργος,, θα παίρναμε το ματς. Βοήθησαν πολύ τα παιδιά που μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν πρέπει να ξανακάνουμε εμφανίσεις σαν αυτές του πρώτου ημιχρόνου».

prasinanea.gr
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
prasinos-panthiras
Νεος
Νεος
prasinos-panthiras

Αριθμός μηνυμάτων : 175
Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009
Τόπος : New Orleans

Τεν Κάτε: Πέρυσι δεν θα το γυρίζαμε, τα εύσημα σε Καραγκούνη Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τεν Κάτε: Πέρυσι δεν θα το γυρίζαμε, τα εύσημα σε Καραγκούνη   Τεν Κάτε: Πέρυσι δεν θα το γυρίζαμε, τα εύσημα σε Καραγκούνη EmptyΔευ 19 Οκτ 2009, 04:50

as afisoume to x sto parel8on kai as kerdizoume ta upolhpa mexri to derby me ton 8ryno opou 8a tous diksoume pws pername brosta prwta8lhtes...
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Τεν Κάτε: Πέρυσι δεν θα το γυρίζαμε, τα εύσημα σε Καραγκούνη
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ...Ο ΠΑΟ ΠΕΡΥΣΙ(2008-09) ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ (2009-10)..ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ
» Τεν κατε or not Τεν κατε, τα υπέρ και τα κατά του ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΜΑΣ
» Ντου» Τεν Κάτε σε ΜΜΕ!
» Καλέντα: «Απόλυτη συμφωνία Καραγκούνη-ΠΑΟ»
» «Προσέχει» τους Καραγκούνη, Σισέ, ο Ρεσίνο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Ποδόσφαιρο :: Πρωτάθλημα-
Μετάβαση σε: