ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΓΡΑΨΕ:
Βαθμολογία: Ολυμπιακός 21-ΠΑΟ 14
19/10/2009, 09:18 | Διαβάστηκε 18673 φορές Αποστολή
Αντιλαμβάνομαι ότι οι μη Ολυμπιακοί θα διαφωνήσουν. Μπορεί και να έχουν δίκιο αυτοί. Αλλά εγώ έχω την γνώμη μου και νομίζω ότι την βασίζω σε γεγονότα.
Πιστεύω, λοιπόν, ότι το πρωτάθλημα ουσιαστικά έπρεπε ήδη να έχει τελειώσει. Από την 7η αγωνιστική. Τρόπος του λέγειν, να είχε τελειώσει. Να ήταν ο Ολυμπιακός εφτά πόντους μπροστά βρε παιδί μου, έχοντας παίξει εκτός έδρας ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Λάρισα κι έχοντας να φιλοξενήσει προσεχώς τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη.
Και να εξηγήσω τι εννοώ: κατά την άποψή μου ο Ολυμπιακός έχει χάσει δύο πόντους από τη διαιτησία, διότι ακυρώθηκε η γκολάρα του Λεονάρντο, με σουτάρα έξω από την περιοχή, στο 0-0 με την Καβάλα για οφσάϊντ του…Ντιόγο.
Από την άλλη, δεν θυμάμαι να έχει χάσει ο έτερος διεκδικητής του τίτλου βαθμούς από τη διαιτησία. Θυμάστε εσείς; Αντίθετα, θυμάμαι άλλα πράγματα. Επαναλαμβάνω τουλάχιστον έτσι τα βλέπω εγώ. Και βλέπω τον Παναθηναϊκό να έχει πάρει πέντε πόντους από διαιτητικά λάθη-φαντάζομαι ανθρώπινα ήταν κι έτυχε όλα να είναι υπέρ του. Αλλά έτερον εκάτερον. Ανθρώπινα ας τα πω μεν, αλλά…χρυσοί βαθμοί δε.
Δύο πόντοι από το 2-1 επί του Άρη στο ΟΑΚΑ, με το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Άρη στο 90. Αμφισβητεί κανείς ότι ήταν πέναλτι;
Δύο πόντοι από το 1-0 επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, με το καθαρό φάουλ του Σαλπιγγίδη, από το οποίο ξεκίνησε η φάση του μοναδικού γκολ, με σκόρερ τον ίδιο τον Σαλπιγγίδη…Αμφισβητεί κανείς ότι ήταν φάουλ;
Και άλλος ένας πόντος χθες στο 2-2 στην Καβάλα, με το καθαρό φάουλ του Νίνη, από το οποίο ξεκίνησε η φάση της ισοφάρισης στο 94. Αμφισβητεί κανείς ότι ήταν φάουλ;
Άρα, δεν θα ήταν μία δίκαιη βαθμολογία με Ολυμπιακό 21 πόντους και Παναθηναϊκό με 14 πόντους; Ρωτάω.
Θυμάστε κανένα παιχνίδι που ο Ολυμπιακός να το πήρε από τη διαιτησία; Ποιο φίλοι μου; Την ΑΕΚ; Με το ψευτοπέναλτι που δεν δόθηκε εις βάρος του Μέλμπεργκ σε μία ακίνδυνη φάση; Με τη διαφορά ότι αυτό το «πέναλτι» μπορεί να το αμφισβητήσουν πολλοί, ενώ οι άλλες φάσεις είναι χωρίς αμφισβήτηση.
Και τέλος πάντων γεννάται καμία σύγκριση με ένα τζούφιο πέναλτι στο 30ο λεπτό, σε σχέση με τα άλλα διαιτητικά λάθη που βλέπουμε συνεχώς εις βάρος του Ολυμπιακού και υπέρ άλλου διεκδικητή του τίτλου; Π.χ. με το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Μήτρογλου το Σάββατο; Παρεμπιπτόντως, το σκορ ήταν το ρευστό 1-0 εκείνη την στιγμή…
E Λ Ε Ο Σ ...... ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ
Δευ 19 Οκτ 2009, 11:59 από abaddon