www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
ΒΡΕ ΔΕΝ ΜΑΜΙΕΣΑΙ ΝΑ ΑΣΠΡΙΣΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
ΒΡΕ ΔΕΝ ΜΑΜΙΕΣΑΙ ΝΑ ΑΣΠΡΙΣΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
ΒΡΕ ΔΕΝ ΜΑΜΙΕΣΑΙ ΝΑ ΑΣΠΡΙΣΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
ΒΡΕ ΔΕΝ ΜΑΜΙΕΣΑΙ ΝΑ ΑΣΠΡΙΣΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
ΒΡΕ ΔΕΝ ΜΑΜΙΕΣΑΙ ΝΑ ΑΣΠΡΙΣΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΒΡΕ ΔΕΝ ΜΑΜΙΕΣΑΙ ΝΑ ΑΣΠΡΙΣΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
ΒΡΕ ΔΕΝ ΜΑΜΙΕΣΑΙ ΝΑ ΑΣΠΡΙΣΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
53 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 53 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

ΒΡΕ ΔΕΝ ΜΑΜΙΕΣΑΙ ΝΑ ΑΣΠΡΙΣΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
nice view
Λεουρας
Λεουρας
nice view

Αριθμός μηνυμάτων : 542
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009

ΒΡΕ ΔΕΝ ΜΑΜΙΕΣΑΙ ΝΑ ΑΣΠΡΙΣΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Empty
19102009
ΔημοσίευσηΒΡΕ ΔΕΝ ΜΑΜΙΕΣΑΙ ΝΑ ΑΣΠΡΙΣΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΓΡΑΨΕ:

Βαθμολογία: Ολυμπιακός 21-ΠΑΟ 14

19/10/2009, 09:18 | Διαβάστηκε 18673 φορές Αποστολή

Αντιλαμβάνομαι ότι οι μη Ολυμπιακοί θα διαφωνήσουν. Μπορεί και να έχουν δίκιο αυτοί. Αλλά εγώ έχω την γνώμη μου και νομίζω ότι την βασίζω σε γεγονότα.

Πιστεύω, λοιπόν, ότι το πρωτάθλημα ουσιαστικά έπρεπε ήδη να έχει τελειώσει. Από την 7η αγωνιστική. Τρόπος του λέγειν, να είχε τελειώσει. Να ήταν ο Ολυμπιακός εφτά πόντους μπροστά βρε παιδί μου, έχοντας παίξει εκτός έδρας ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Λάρισα κι έχοντας να φιλοξενήσει προσεχώς τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη.

Και να εξηγήσω τι εννοώ: κατά την άποψή μου ο Ολυμπιακός έχει χάσει δύο πόντους από τη διαιτησία, διότι ακυρώθηκε η γκολάρα του Λεονάρντο, με σουτάρα έξω από την περιοχή, στο 0-0 με την Καβάλα για οφσάϊντ του…Ντιόγο.

Από την άλλη, δεν θυμάμαι να έχει χάσει ο έτερος διεκδικητής του τίτλου βαθμούς από τη διαιτησία. Θυμάστε εσείς; Αντίθετα, θυμάμαι άλλα πράγματα. Επαναλαμβάνω τουλάχιστον έτσι τα βλέπω εγώ. Και βλέπω τον Παναθηναϊκό να έχει πάρει πέντε πόντους από διαιτητικά λάθη-φαντάζομαι ανθρώπινα ήταν κι έτυχε όλα να είναι υπέρ του. Αλλά έτερον εκάτερον. Ανθρώπινα ας τα πω μεν, αλλά…χρυσοί βαθμοί δε.

Δύο πόντοι από το 2-1 επί του Άρη στο ΟΑΚΑ, με το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Άρη στο 90. Αμφισβητεί κανείς ότι ήταν πέναλτι;

Δύο πόντοι από το 1-0 επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, με το καθαρό φάουλ του Σαλπιγγίδη, από το οποίο ξεκίνησε η φάση του μοναδικού γκολ, με σκόρερ τον ίδιο τον Σαλπιγγίδη…Αμφισβητεί κανείς ότι ήταν φάουλ;

Και άλλος ένας πόντος χθες στο 2-2 στην Καβάλα, με το καθαρό φάουλ του Νίνη, από το οποίο ξεκίνησε η φάση της ισοφάρισης στο 94. Αμφισβητεί κανείς ότι ήταν φάουλ;

Άρα, δεν θα ήταν μία δίκαιη βαθμολογία με Ολυμπιακό 21 πόντους και Παναθηναϊκό με 14 πόντους; Ρωτάω.

Θυμάστε κανένα παιχνίδι που ο Ολυμπιακός να το πήρε από τη διαιτησία; Ποιο φίλοι μου; Την ΑΕΚ; Με το ψευτοπέναλτι που δεν δόθηκε εις βάρος του Μέλμπεργκ σε μία ακίνδυνη φάση; Με τη διαφορά ότι αυτό το «πέναλτι» μπορεί να το αμφισβητήσουν πολλοί, ενώ οι άλλες φάσεις είναι χωρίς αμφισβήτηση.

Και τέλος πάντων γεννάται καμία σύγκριση με ένα τζούφιο πέναλτι στο 30ο λεπτό, σε σχέση με τα άλλα διαιτητικά λάθη που βλέπουμε συνεχώς εις βάρος του Ολυμπιακού και υπέρ άλλου διεκδικητή του τίτλου; Π.χ. με το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Μήτρογλου το Σάββατο; Παρεμπιπτόντως, το σκορ ήταν το ρευστό 1-0 εκείνη την στιγμή…

E Λ Ε Ο Σ ...... ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Μοιραστείτε αυτή τη δημοσίευση στο: reddit

ΒΡΕ ΔΕΝ ΜΑΜΙΕΣΑΙ ΝΑ ΑΣΠΡΙΣΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :: Σχόλια

Ρε Βασίλη σε παρακαλώ μην τον βάζεις το μαλάκα γιατί μου ανάβουν τα λαμπάκια και θα βγει το site ακατάλληλο για ανηλίκους.....Γαμώ το κεφάλι τους γαμώ, θα μου παραπονεθούν και διαιτησία κιόλας γαμώ το σπίτι τους......
Τι ήθελα και το διάβασα γαμώ την πουτάνα μου, γαμώ........!!!!!!!!!!!
re file exo mia paraklisi.Ton malaka auton ton blepo se poles ales istoselides kanontas edo kai ekei serfarisma alla se parakalo na min ton ksanabaloume kai edo!Oti einai malakas kai karagiozis einai gnosto oute oti tha alaksi pote tou oso ta pernei apo kapious ...alla toulaxiston auto to seite na min mas anabei ta kantilia me tis paparies tou!
KAΛΑ ΡΕ ΑΥΤΟΝ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΡΟΥΝ , Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ!! ΑΠΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΛΟ ΣΤΟΝ ΕΓΓΕΦΑΛΟ, ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΩ!!
> > Ήταν κάποτε ένας τρομερά
> έξυπνος άνθρωπος που είχε δείκτη
> ευφυΐας γύρω στο
> > 1000 αλλά είχε ένα τρομερό
> πρόβλημα .. Δε μπορούσε να
> συνεννοηθεί με τους
> > κοινούς θνητούς. Πήγαινε στο
> φούρνο να πάρει ψωμί και όπως
> έκανε να μιλήσει
> > στο φούρναρη άρχιζε τα
> επιστημονικά του και ο φούρναρης
> τον έχανε.

> >
> > - Δε γίνεται , σκέφτεται, κάτι
> πρέπει να κάνω. Καλή η επιστήμη
> και η
> > εξυπνάδα αλλά έχω αποκοπεί
> από όλους τους ανθρώπους και
> κοντεύω να πεθάνω
> > στη πείνα. Αν
> μπορούσα να μετριάσω λίγο την
> εξυπνάδα μου θα ήμουν αρκετά
> > έξυπνος για να συνεχίσω την
> επιστημονική μου εργασία αλλά
> όχι τόσο ώστε να
> > μη μπορώ να επικοινωνήσω με
> τους άλλους.
> >
> > Πάει λοιπόν σε ένα συνάδελφό
> του εξειδικευμένο στην
> ανθρώπινη ευφυΐα να του
> > βρει λύση στο πρόβλημά του.
> >
> > - Μη στεναχωριέσαι καθόλου,
> του λέει. Μόλις τελείωσα το νέο
> μου μηχάνημα που
> > μπορεί να αυξομειώσει την
> ανθρώπινη ευφυΐα. Τρέχει Windows Vista
> και είναι
> > πολύ απλό στη λειτουργία του.
> Με το πράσινο κουμπί ανεβάζει
> λίγο
> το IQ, με
> > το κόκκινο το κατεβάζει.
> >
> > Θα μπεις μέσα σε αυτή τη
> κάψουλα και θα λες το πρώτο
> πράγμα που σου έρχεται
> > στο μυαλό. Το μηχάνημα
> αναλύει τα όσα λες και σου
> εμφανίζει στην οθόνη το IQ
> > σου. Εγώ βλέποντας το IQ σου
> στην οθόνη θα πατάω το κατάλληλο
> κουμπί μέχρι
> > το IQ σου να πέσει στο επίπεδο
> μιας απλής ιδιοφυΐας.
> >
> > Ξετρελαίνεται ο τύπος,
> μπαίνει μέσα στη κάψουλα λέει
> στο μικρόφωνο το πρώτο
> > πράγμα που του έρχεται στο
> μυαλό .. μια απίστευτα δυσνόητη
> θεωρία που
> > ενοποιεί τη θεωρία της
> σχετικότητας και τη
> κβαντομηχανική σε 4 λέξεις.
> >
> > Το μηχάνημα βαράει κόκκινα
> και βγάζει IQ=1024 !!!
> >
> > Ο άλλος επιστήμονας πατάει
> μια φορά το κόκκινο κουμπί. Μετά
> από 1// ο τύπος
> > μέσα στη κάψουλα αρχίζει να
> αναλύει μια οικονομοτεχνική
> θεωρία που καταργεί
> > τη φτώχεια στο πλανήτη,
> προστατεύει του φυσικούς πόρους,
> αναστρέφει τη
> > μόλυνση του περιβάλλοντος
> κλπ .
> >
> > ΙQ = 876 . πατάει ξανά το κόκκινο
> κουμπάκι ο άλλος
> >
> > Αυτό γίνεται μερικές φορές
> μέχρι που χωρίς προφανή λόγο, τα
> VISTA κολλάνε
> > και το IQ
> αρχίζει να πέφτει κατακόρυφα. 800
> . 700 .. 600 .. 400 234 . 113 .
> > 75 . 47 . 21 . 7. Αγχώνεται ο
> > γιατρός αρχίζει να δοκιμάζει
> τα πάντα, Esc, backspace, ctrl-c,
> > ctrl-alt-delete αλλά το task manager είχε
> παγώσει. Με τά πολλά απλά
> τραβάει
> > το καλώδιο από τη πρίζα,
> ανοίγει την κάψουλα και αρχίζει
> τον άλλο στα
> > χαστούκια μπας και τον
> συνεφέρει.
> >
> > - Μίλα μου ... πες κάτι
> > - Ολυμπιακε, Ολυμπιακε, ομάδα
> ομαδάρα μου...

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΑΝ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ IQ ΣΟΥ ΓΙΝΕΣΑΙ ΓΑΥΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟ......ΧΕΧΕΧΕ
Τι εχεις πιει βρε βλακα και γραφεις τετοιες μ......ς;Ουστ απο εδω δημοσιοκαφρε!
«Πού την είδαν την εύνοια;», λένε στον Παναθηναϊκό για τα σχόλια για τη διαιτησία στην Καβάλα

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009,
Γράφει: Αλέξανδρος Μηνδρινός

Εκνευρισμένοι εμφανίζονται στον Παναθηναϊκό για τα σχόλια που ακούστηκαν σχετικά με τη διαιτησία του Παππά στο ματς της Καβάλας.

Πού την είδαν την εύνοια;», έλεγαν οι διοικούντες του «τριφυλλιού» και δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι έγινε ολόκληρη συζήτηση για ένα φάουλ του Νίνη στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Εξάλλου, στον Παναθηναϊκό απαντούν στα σχόλια περί εύνοιας με τις εξής παρακάτω φάσεις που ήταν εις βάρος του «τριφυλλιού».

Πρώτον, οι «πράσινοι» υποστηρίζουν, ότι το δεύτερο γκολ της Καβάλας προήλθε από ελεύθερο του Κάλατς, το οποίο όμως δεν υπήρχε αφού η μπάλα προηγουμένως είχε περάσει καθαρά κόρνερ.

Δεύτερον, ο Οικονόμου μετά τον τραυματισμό του μπήκε στο γήπεδο χωρίς την άδεια του διαιτητή και έπρεπε να τιμωρηθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Τρίτον, στον Παναθηναϊκό υποστηρίζουν ότι δεν δόθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και στον Ντομπρασίνοβιτς όταν στο 38’ έκανε σκληρό μαρκάρισμα στον Νίνη.

ΦΤΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ????ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΤΑ ΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ???????????????ΠΟΙΟΣ....ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΟ ΜΑΤΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ................ΣΑΣ ΕΙΧΑΝ ΕΥΝΟΗΣΕΙ ΠΑΛΙΑ ΤΙ ΦΩΝΑΖΕΤΑΙ?????ΕΚΕΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.....
Θα προσθέσω και κάτι άλλο. Ας μας πουν οι Νικολακόπουλοι πόσες φορές έχουν πάρει πέναλτυ σε φάσεις παρόμοιες με το χέρι του Καβαλιώτη αμυντικού Οικονόμου στο 77' που όλοι ονόμασαν ακούσιο; Εντάξει ακούσιο θα πω κι εγώ, πλην όμως θα προσθέσω πως 1ον η μπάλα κόπηκε από σέντρα στην μεγάλη περιοχή, άρα όπως θα έλεγε και ο Νικολακόπουλος (εαν αφορούσε το γαύρο) ο αμυντικός πήρε πλεονέκτημα από την επαφή με το χέρι. 2ον αν πραγματικά ήθελε να μας ευνοήσει ο διαιτητής θα σφύριζε το πέναλτυ και θα άφηνε τους υπόλοιπους να κράζουν. Δεν το έκανε όμως...
ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΞΙΚΑ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ.
Σήμερα απειλεί ότι θα πει κι άλλα.......
Μην ασχολείστε με τέτοιους ξιπασμένους υπαλλήλους...Αυτός κάνει τη δουλειά του και το ότι ασχολούμαστε τόσο με αυτόν τον κάνει να αισθάνεται ακόμα καλύτερα...Ελάτε ρε παιδιά που θα μιλήσουν και οι γαυροδημοσιογράφοι για διαιτησία , αν είναι δυνατόν...
http://www.sport-fm.gr/article/200266 ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΕΙ

ΒΡΕ ΔΕΝ ΜΑΜΙΕΣΑΙ ΝΑ ΑΣΠΡΙΣΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επιστροφή στην κορυφή 

Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Blog :: To Blog του www.green-fans.com-
Μετάβαση σε: