Εγώ δεν το καταλαβαίνω αυτό....
Όλες οι ομάδες έχουν δικαίωμα και στην ήττα και στην ισοπαλία πόσο μάλλον οι ομάδες που έχουν δέκα διεθνείς και ένα σερί 24 παιχνιδιών αήττητοι στο πρωτάθλημα.
Γιατί η Καβάλα δηλαδή να μην έχει δικαίωμα στην νίκη και στην ισοπαλία με τους λεγόμενους "μεγάλους" ? Δεν είναι τυχαίο που η Καβάλα είναι τυπικά εβδόμη, ουσιαστικά τρίτη, με 11 βαθμούς αφού τρεις ομάδες ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση με 12 βαθμούς και δυο ισοβαθμούν στην τρίτη θέση με 11 βαθμούς. Μην ξεχνάτε οτι η Καβάλα είναι έναν βαθμό μπροστά από την ΑΕΚ!
Όχι δεν έγινε η Καβάλα ξαφνικά υπερομαδα για να δικαιολογήσω τα χάλια του Παναθηναϊκού αλλά οι "μικρές" ομάδες αυτό περιμένουν να βρουν σε κακή μέρα τον αντίπαλο και να το παλέψουν ως το τέλος. Έχουν το δικαίωμα νομίζω... Αυτό άλλωστε έγινε και με τον Ολυμπιακό
Η Καβάλα ήταν ο Δούρειος ίππος για να είναι ο Παναθηναϊκός μπροστά τόσο καιρό και η Καβάλα επίσης ήταν η αιτία για να ισοβαθμούν αυτή τη στιγμή οι "αιώνιοι"
Ήθελε ποδοσφαιρικό σεβασμό αυτή η Καβάλα και ο Παναθηναϊκός δυστυχώς δεν τον έδειξε! Αγώνες διεκαπεραιωτικου χαρακτήρα δυστυχώς δεν υπάρχουν!
Οι άλλοι τι ζόρι τραβάνε ?? Τι ακριβώς θέλουν ?
Την πολυπόθητη διχόνοια δεν θα την έχουν ακόμα και αν ο Παναθηναϊκός χάνει από τα δεύτερα ομάδας τρίτης εθνικής!!
Δεν ξέρω άλλη ομάδα που να έχει ως σύνθημα "
στις χαρές και στις λύπες μαζί"
Και να ήταν "λύπη" άντε να το καταλάβω αλλά για την ισοπαλία να γράφουν ότι ήρθε η καταστροφή...??
Αδέρφια μια γροθιά λοιπόν και πάλι γιατί δεν φτάνει που ανέστησαν τον πεθαμένο θα μας ζητήσουν και τα κόλλυβα πίσω....!!
Τρι 20 Οκτ 2009, 12:50 από jimceltic13