www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Εν αναμονή.....καταιγίδας EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Εν αναμονή.....καταιγίδας EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Εν αναμονή.....καταιγίδας EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Εν αναμονή.....καταιγίδας EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Εν αναμονή.....καταιγίδας EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Εν αναμονή.....καταιγίδας EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Εν αναμονή.....καταιγίδας EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
19 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 19 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Εν αναμονή.....καταιγίδας

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
YIANNIS090807
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας

Αριθμός μηνυμάτων : 555
Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2009
Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

Εν αναμονή.....καταιγίδας Empty
24102009
ΔημοσίευσηΕν αναμονή.....καταιγίδας

Με τέτοιο ορυμαγδό μίρλας στις...νίκες, ας ελπίσουμε η ομάδα να βγει "άβρεχτη" στα πραγματικά ζόρια!

Από τον σωρό των δηλώσεων των τελευταίων μηνών στον Παναθηναϊκό, η πιο σωστή ήταν αυτή που λοιδωρήθηκε περισσότερο. "Φαβορί για τον τίτλο είναι ο Ολυμπιακός" είπε ο Κώστας Κατσουράνης κι όλοι έπεσαν να τον φάνε. Έλα ντε, που είχε απόλυτο δίκιο. Απ' το 1997 που ξεκίνησε η αυτοκρατορία του, ο "αιώνιος" πήρε ...όλων των ειδών τα πρωταθλήματα.

Κάποια άξια γιατί είχε ομολογουμένως πολύ καλή ομάδα και παικταράδες. Κάποια...παραγκίσια, ένα στα χαρτιά, άλλο ένα στα δικαστήρια (όταν το 2005 ο "άρρωστος" Παναθηναϊκός, Αλέξανδρος Λυκουρέζος έτρεχε στα δικαστήρια να σώσει τον Ολυμπιακό από το γράμμα του κανονισμού που πρόβλεπε μηδενισμό και -3 βαθμούς για τα αίσχη της Ν. Σμύρνης όταν ο πύρινος λαός έκανε το γήπεδο...λαμπόγυαλο).

Φέτος, ο Ολυμπιακός πάει να πάρει άλλο ένα τίτλο, στηριζόμενος (παγκόσμια πρωτοτυπία!!!) στα ...εσωτερικά του αντιπάλου του! Όσο στον Παναθηναϊκό επικρατεί η λογική του ξεκαθαρίσματος προσωπικών λογαριασμών εις βάρος του συλλόγου (ο Γκόντζος εναντίον Πατέρα-Ησαϊα, ο Δημήτρης κατά του Βγενόπουλου, η "Πράσινη" εναντίον του "Derby", οι παλαίμαχοι που δεν πήραν πόστα εναντίον...όλων) ο Πειραιάς θα φωταγωγείται!

Ο Σπύρος Λιβαθηνός πιάνει στο στόμα του τον Σισέ, λέγοντας ότι θα μπορούσαμε με τα λεφτά που δώσαμε γι αυτόν να πάρουμε 3-4 άλλους ποδοσφαιριστές. Ο Μίμης Δομάζος (τον οποίο...όλως τυχαίως ψάχνουν όποτε υπάρχει κατήφεια, γνωρίζοντας -εκ των προτέρων -ότι με τις δηλώσεις του θα συμβάλλει στην εσωστρέφεια, χαρακτηρίζει μικρό (!!!) τον Παναθηναϊκό.

Μικρός, ο σύλλογος με 18 τμήματα (22 κάποτε, αλλά άλλη κουβέντα αυτή) και 503 τίτλους, που θα κάνουν οι άλλοι τέσσερις ζωές να φτάσουν. Το ακούσαμε κι αυτό! Βέβαια το σχόλιο του "στρατηγού" (γενικά οι δηλώσεις δεν είναι το φόρτε του, θυμάμαι το 1995, με τον ΠΑΟ καμιά ...εικοσαριά βαθμούς μπροστά από τον 2ο στο πρωτάθλημα, να χαρακτηρίζει "υπερτιμημένους" Αποστολάκη-Μπορέλι, λόγω μιας ήττας με 2-1 απ' τον ΟΣΦΠ στο κύπελλο) δεν είναι τίποτα μπροστά σ΄ όσα ακούσαμε απ' τον Μανώλη Σαριδάκη και τον Σπύρο Λιβαθηνό.

Ο πρώτος αποκάλεσε τον Τζιμπρίλ Σισέ ανασταλτικό παράγοντα εξέλιξης του Ευάγγελου Μάντζιου! Αλλο πάλι και τούτο! Του χρειάστηκαν κάμποσες εβδομάδες του Γάλλου να κοπιάρει τις κινήσεις του Ζήσαρου του Βρύζα στο DVD για να μάθει πως παίζεται η θέση του φορ, τώρα έβαλε άλλο μπελά στο κεφάλι του!

Ο Λιβαθηνός μέσες-άκρες είπε ότι γουστάρει να βλέπει Βύντρα στη βασική 11άδα κι ότι ο "κακός" Τεν Κάτε δημιουργεί ψυχολογικό πρόβλημα στο παιδί, πετώντας το στον πάγκο μετά από κάθε γκέλα του. Προφανώς ο παλαίμαχος άσος δεν έχει χορτάσει γκάφες απ' τον Λουκά, απ' το 2004 και μετά που τον τρώμε στη μάπα.

Σίγουρα, τα πολλά άτιτλα χρόνια έχουν αφήσει πληγές στον ψυχισμό του κόσμου, όχι των οργανωμένων που τρέχουν παντού, στους απλούς φιλάθλους που στο κάτω-κάτω αποτελούν το 70-80% της πελατείας κάθε συλλόγου. Οι αντιστάσεις πολλών στη καζούρα των "απέναντι" δεν είναι πλέον ισχυρές, έτσι κι αλλιώς η εμπορευματοποίηση μιζέριας και μίρλας στον Παναθηναϊκό από τα ΜΜΕ ήταν πάντα "σίγουρο χαρτί".

Εδώ ο κόσμος "τσιμπούσε" στα καλά χρόνια της ομάδας που οι εφημερίδες ήταν 4-5 και το Internet δεν υπήρχε, τώρα δεν θα το κάνει; Ειδικά όταν εξέχουσες προσωπικότητες του συλλόγου (μεγάλοι παίκτες Δομάζος, Λιβαθηνός, σεβαστός στη δημοσιογραφική πιάτσα και στην παναθηναϊκή οικογένεια ο Μανώλης Σαριδάκης, η πιο καυστική πένα που γνώρισε το ρεπορτάζ του ΠΑΟ), εκφράζουν ...extreme απόψεις (με την ομάδα πρώτη και μ' ένα πόδι στους "32" του Europa League, έτσιWink που (δυστυχώς) γίνονται "σημαία" στην επιχειρηματολογία των άλλων ("μα τα λέει κι ο Δομάζος!")

Γενικά σαν κόσμος δεν πιανόμαστε πουθενά! Τόσο καιρό έσκουζαν οι φίλαθλοι να έρθουν μεγάλοι παίκτες, να σταματήσει η λογική του "πανεριού", τώρα που τους έχουμε (Ζιλμπέρτο, Σισέ, Κατσουράνης) ο ένας παραβγαίνει τον άλλο, ποιος θα τους απαξιώσει. Μαράζι είχαν οι περισσότεροι να ξεκινήσουμε μ' ένα καλό σερί νικών το πρωτάθλημα, τώρα τους "καίει" ότι δεν παίζουμε πειστικά. Κάναμε "αμάν" να ξεφύγουμε απ' το 1-0 του Πεσέιρο και του Μαρκαριάν, πέρσι η ομάδα είχε την καλύτερη επίθεση, τώρα έχει σκοράρει τα περισσότερα γκολ, αλλά και πάλι τα βάζουμε με τον Χενκ επειδή δεν εκμεταλλευόμαστε το πρώτο ημίχρονο. Λες και τα ματς τελειώνουν στο 45ο λεπτό.

Η ομάδα έχει το καλύτερο υλικό, τον μεγαλύτερο κόουτς- προσωπικότητα που πάτησε το πόδι του σ' αυτή τη χώρα, τις ισχυρότερες οικογένειες της Ελλάδας στη διοίκηση, την μεγαλύτερη ρευστότητα, μηδενικά χρέη και ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ μελλοντικές προοπτικές με το "διαστημόπλοιο" στο Βοτανικό να μας περιμένει.

Της λείπει η υπομονή, η συσπείρωση, η ενιαία γραμμή θωράκισης απέναντι στη προπαγάνδα. Θαρρώ ότι ευκολότερα παίρνουμε φέτος το κύπελλο ΟΥΕΦΑ, παρά να επιτευχθεί σύμπλευση απόψεων! Οπλιστείτε με υπομονή στην επικοινωνιακή λαίλαπα των "απέναντι" (μόνο σε γαύρους λες ότι ο Μήτρογλου υπερέχει του Κοβάσεβιτς ή αμολάς ότι σαν παίκτης της Ρεάλ δεν έζησες όσα στο λιμανάκι, τη νέα...μητρόπολη του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου) και ευχηθείτε στη καταιγίδα που θ' ακολουθήσει την ΠΡΩΤΗ ήττα (να ΄στε σίγουροι γι αυτό) η ομάδα να βγει "άβρεχτη". Οι παίκτες, ο προπονητής, ΜΕΡΟΣ του κόσμου, ο Πατέρας, θα πολεμήσουν να πάρουν τον τίτλο ΚΟΝΤΡΑ και σε δικούς τους! Αν τα καταφέρουν, θα μιλάμε για το πιο αρχιδάτο πρωτάθλημα που θα έχει κατακτηθεί.

Τάδε έφη, Δημήτρης Στρατής, στο mpala.gr

Καταλαβαίνουμε γιατί πρέπει να λυσάμε όλοι μας για να παίρνει η ομάδα τις νίκες, ΟΠΩΣ ΚΙ ΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ?????
Διαβάστε τις αυριανές εφημερίδες και τα αθλητικά site για την μεγαλειώδη νίκη των απογόνων επί του Εργοτέλη και θα αντιληφθείτε, όσοι δεν το έχετε ήδη καταλάβει, με ποιο τρόπο προσπαθούν να μας προβατοποιήσουν.
Χρειάζονται κι άλλα?? Δεν νομίζω.....
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Μοιραστείτε αυτή τη δημοσίευση στο: reddit

Εν αναμονή.....καταιγίδας :: Σχόλια

geof1957
Απ: Εν αναμονή.....καταιγίδας
Δημοσίευση Κυρ 25 Οκτ 2009, 11:06 από geof1957
Τι καταιγιδα ηταν παλι κιαυτη. Μαφησε αφωνο . Ποσαπολλα αλλα και ποσαλιγα μαζι.Ποσα ακομα δεν θα μπορουσε να συμπληρωσει κανεις και παλι λιγα θαναι ,οπως για παραδειγμα εκει που λεει : "Ο Λιβαθηνός μέσες-άκρες είπε ότι γουστάρει να βλέπει Βύντρα στη βασική 11άδα κι ότι ο "κακός" Τεν Κάτε δημιουργεί ψυχολογικό πρόβλημα στο παιδί"
Ποσα δεν του καταλογισαν του 10ΚΑΤΕ για την επιμονη του στον ΒΥΝΤΡΑ, μεχρι και καλυτερο αμυντικο του πρωταθληματος τον ειπε . Και ερχονται μετα να μας μιλησουν για καλοπιστη κρριτικη με επιχειρηματα ( μονο που το ενα αναιρει το αλλο).Αποδεικνυοντας ετσι την μαυριλα της ψυχης τους απεναντι στην ομαδα και τους οπαδους που τους ανεδειξαν .Και γλυφοντας παραλληλα και τους νονους τους .
Τι αλλη αποδειξη θελουμε να καταλαβουμε οτι ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ????

Παρεπιπτοντος νασαι καλα ρε ΓΙΑΝΝΗ που μας τοφερες και τοδαμε.
alexander13
Δημοσίευση Κυρ 25 Οκτ 2009, 13:59 από alexander13
Πολύ σωστός!!!ΑΛΛΑ δε φταίει ο κόσμος που ο ΠΑΟ εχει χάσει τη μπαλα στο επικοινωνιακο παιχνιδι και ειναι ολα υπερ του γαυρου...για μενα η διοικηση του τσιγκερ φερει μεγαλη ευθυνη για την αντιμετωπιση του ΠΑΟ απο τα ΜΜΕ και την αβαντα που εχει αποκτήσει ο γαυρος που ακόμα και σε δικα του καναλια(του Βαρδινογιαννη)οπως το ΜΕGA περνανε φιλογαυρικα μυνηματα...!!!τι να πω...για τον τεν κατε ξερετε τι αποψη εχω....και δεν την εξεφρασα ουτε μετα απο νικη ουτε μετα απο ηττα αλλα ειχα πει απο το καλοκαιρι...ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΑΣ!!!ΑΠΛΑ ΜΗ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ!!ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ(ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Ο ΤΣΙΓΚΕΡ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ) ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΕΣΠΑΣΕ ΡΕΚΟΡ ΣΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΕ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΚΟΣΜΟΥ!!!ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΡΑΤΗΣ Ο ΠΑΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕ 503 ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΤΟΥΣ ΔΩΘΗΚΕ ΠΟΣΤΟ(ΚΥΡΙΕ ΔΟΜΑΖΕ)!!!
UNITED WE STAND...DEVIDED WE FALL!!
https://www.youtube.com/watch?v=FhJ3-LFd7d4
Δημοσίευση Κυρ 25 Οκτ 2009, 14:07 από sokin
gia sas vazelia!!!endiaferetai kaneis gia 2 proskliseis sti 27;tha ta exo stis 5 -argyroupoli
Δημοσίευση Κυρ 25 Οκτ 2009, 15:40 από YIANNIS090807
Φίλε Αλέξανδρε επανέρχομαι για να ξεκαθαρίσω κάτι.
Κανείς, μα κανείς, δεν ρίχνει ευθύνες στον κόσμο του Παναθηναικού, για το επικοινωνιακό χάλι.
Εγώ αυτό που λέω συνεχώς, είναι να σταματήσουμε να τους ακούμε, να σταματήσουμε να χαλάμε την....ψυχολογία μας εξαιτίας της κάθε μαλακίας που ακούμε.
Ακόμα και εγώ που λέω αυτά τα πράγματα χαλιέμαι όταν τους διαβάζω. Δεν θα το γυρίσω όμως ποτέ εις βάρος της ομάδας και προπαντώς εις βάρος αυτών που βλέπουν τα μάτια μου.
Και θες να σου πω και κάτι άλλο? Εμένα αυτό που είδα το βράδυ της Πέμπτης με τους αυστριακούς μου άρεσε. Κι αν δεν μου άρεσε, τουλάχιστον δεν με χάλασε. Και στο τέλος τέλος νικήσαμε κιόλας. Για ρώτα τους παπαγάλους, αν τους άρεσε πραγματικά αυτό που είδαν απ' τους γαύρους το βράδυ του Σαββάτου με τον Εργο, τόσο ώστε, η σπορντέι να έχει τίτλο ''Τεράστια Νίκη''.
Γι' αυτό σου λέω, κανείς δεν τα βάζει με τον κόσμο. Με τους κάφρους που προσπαθούν να τον κάνουν πρόβατο εις βάρος της ομάδας τα βάζουμε. Είτε αυτοί είναι εκτός, είτε είναι εντός των τοιχών.
Και για να προλάβω αυτούς που θα ρωτήσουν τι μου άρεσε στην ομάδα την Πέμπτη, να τους πω ότι ηλικιακά έχω προλάβει κι εγώ τις μεγάλες ομάδες της 10ετίας του 80, του 90 και αυτή των 8 με την Μπάρτσα. Έτριβε κανείς τα μάτια του με την μπάλα της ομάδας σε ΚΑΘΕ παιχνίδι? Δεν νομίζω (Τι ''Δεν νομίζω'', ΟΧΙ βέβαια!!). Με την ίδια αγωνία καθόμασταν και βλέπαμε και τότε την ομάδα, χωρίς να προεξοφλούμε ότι θα κερδίσουμε το κάθε παιχνίδι με 5-0 και μάλιστα τα 3 πρώτα γκολ από το ημίχρονο...

ΥΓ Εάν υπάρχει μόνο ένα πράγμα για το οποίο μου αρέσει αυτό το site, είναι το ότι εδώ μπορώ να βγάζω από μέσα μου όλα αυτά που με πνίγαν τόσα χρόνια. Πάντα τα έλεγα, αλλά σε ποιον? Σε ένα δυο ανθρώπους. Τώρα τουλάχιστον έχω την ικανοποίηση ότι τις απόψεις μου τις μοιράζομαι με πολλούς περισσότερους ανθρώπους, που ίσως και να συμφωνούν μαζί μου.
geof1957
Δημοσίευση Δευ 26 Οκτ 2009, 22:38 από geof1957
YIANNIS090807 έγραψε:

Και για να προλάβω αυτούς που θα ρωτήσουν τι μου άρεσε στην ομάδα την Πέμπτη, να τους πω ότι ηλικιακά έχω προλάβει κι εγώ τις μεγάλες ομάδες της 10ετίας του 80, του 90 και αυτή των 8 με την Μπάρτσα. Έτριβε κανείς τα μάτια του με την μπάλα της ομάδας σε ΚΑΘΕ παιχνίδι? Δεν νομίζω (Τι ''Δεν νομίζω'', ΟΧΙ βέβαια!!). Με την ίδια αγωνία καθόμασταν και βλέπαμε και τότε την ομάδα, χωρίς να προεξοφλούμε ότι θα κερδίσουμε το κάθε παιχνίδι με 5-0 και μάλιστα τα 3 πρώτα γκολ από το ημίχρονο...

ΥΓ Εάν υπάρχει μόνο ένα πράγμα για το οποίο μου αρέσει αυτό το site, είναι το ότι εδώ μπορώ να βγάζω από μέσα μου όλα αυτά που με πνίγαν τόσα χρόνια. Πάντα τα έλεγα, αλλά σε ποιον? Σε ένα δυο ανθρώπους. Τώρα τουλάχιστον έχω την ικανοποίηση ότι τις απόψεις μου τις μοιράζομαι με πολλούς περισσότερους ανθρώπους, που ίσως και να συμφωνούν μαζί μου.
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΝΝΗ εκβαθους ψυχης μιλας .

Τωρα που εγω ειμαι λιγο μεγαλυτερος και εζησα και το ουεμπλευ τι να πω????
Που στο παιχνιδι με την ΕΒΕΡΤΟΝ καθομασταν μπροστα απο το ραδιο και παρακαλουσαμε να ληξη το παιχνιδι απο το μισαωρο???? Μηπως νομιζεται οτι ο ΠΟΥΣΚΑΣ μας εφτασε στον τελικο σκορπιζοντας οποια ομαδα εβρισκε μπροστα του???? Εκει να δεις τακτικη και ταμπουρι που θα το ζηλευε και ο γαυρος στο εμιρειτ

Τι μας εμεινε ομως??Η ΕΠΟΠΟΙΙΑ του ουεμπλευ Και το προγραμμα του αγωνα στον τελικο του κυπελλου πρωταθλητριων ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΟΥ 1972 που ελεγε AJAX vs PANATHINAIKOS

Κιεγω παιδακι τοτε να τρωω τα νυχια μου για 90 λεπτα .Τι επρεπε να λεμε στο ιπταμενο συνταγματαρχη τοτε ?/?

ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΡΕ ΠΑΛΙΟ ΚΑΡΑΒΑΝΑ ΑΧΡΗΣΤΕ ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΦΕΡΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑς ΕΒΑΛΕΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΤΣΙ (σαν τον ολυμπιακο μετην αρσεναλ)?????

Ετσι φιλοι στο χωριο μου λενε μια παροιμια καιρος φερνει τα λαχανα καιρος τα παραπουλια .Τουλαχιστον χτες το ματσ αφησε καποιες ελπιδες για καλυτερες εμφανισεις
Δημοσίευση Δευ 26 Οκτ 2009, 22:45 από YIANNIS090807
Απλώς φίλε Γιώργο έχω βαρεθεί να ακούω τον κάθε παπάρα να μιλά για την μπάλα που παίζουμε με την δικαιολογία ότι...παλιά η ομάδα γαμούσε κι έδερνε. Αυτά όμως σε άλλους....σ' αυτούς που είναι μικροί και δεν πρόλαβαν. Προσοχή!!! Όχι ότι τότε δεν υπήρξαν ομαδάρες του ΠΑΟ.
Το λέω και το υπογράφω: Η σημερινή ομάδα έχει μακράν τους καλύτερους παίκτες από την δεκαετία του 90 και μετά τουλάχιστον. Καλύτερους κι απ' αυτή του 96.
Λίγος χρόνος απλά τους χρειάζεται και υπομονή. Θα δούμε πολύ ωραία πράγματα.
Δημοσίευση Τρι 27 Οκτ 2009, 00:53 από pontios78
egw palh lew kai 8a to lew panta pws einai dinaton na kerdizeis kai na exeis trifonitida den mporw na to katalavw?oloi autoi pou 8eloun na einai proponites h otidipote alo den vlepoun ston kurio antipalo mas oti parolo pou den paizoun podosfairo aksiosewn den leei kanenas tipota?ti 8eloun na kanoun na alaksooume proponith kai meta an er8ei o alos kai xasei to prota8lima na exei na mas kei oti thn omada den thn eixa apo thn arxh kai oles autes tis mpourdes?pragmatika den kserw ti na pw eleos eleos eleos.
prasinos-panthiras
Δημοσίευση Τρι 27 Οκτ 2009, 09:21 από prasinos-panthiras
bravo re paidia giati blepw an8rwpous skeptomenous kai oxi ka8odigimenous apo mme kai axidies. Egw den eimai tis genias tou 70 pou ftasame teliko, ala eimoun se ola ta paixnidia tou 80 kai mexri to 93 pou hr8a eksoteriko kai 8a shmfwniso apolita oti paiksame mpala tote se paixnidia pou mas eperne kyrios ala eixame kai paixnidia pou den paiksame. Tote oles oi omades pou paizame sto prwta8lhtrion kai uefa tis blepame oles gigantiees. Twra fwnazoume epidh xanoume apo ispanikh omada h apo thn galata pou exei kai ena uefa. Mas kakofenetai pou fernoume x me kavala pou egw nomizw oti paizoun aplo kai wraio podosfairo kai shn oti feran x me ton apogono sto tiganh. Nai 8a h8ela na blepw thn pana8a na paizi san thn barcelona kai thn chelie thn man. united kai ales teties omades. Apo thn alh omws eimaste ellhnikh omada apo ena tritokosmiko prwta8lhma pou nai men kanoume th n ellada perifanh me tis poreies mas sthn europh ala as mhn e8elotyfloume. Gia na ftiaksoume thn pana8inaikara se barcelona exoume polu dromo akoma mexri na alaksoume nootropia, na ftiaksoume to ghpedo, na ginei shmpaghs h polumetoxikothta kai na anebh toulaxiston mia duo skales to ellhniko prwta8lhma. Mexri tote as leme euxaristo se an8rwpous opws o kate pou mas kanei thn timh kai erxetai edw se auto to tsirko pou legetai ellhniko prwta8lhma.
geof1957
Δημοσίευση Τρι 27 Οκτ 2009, 12:10 από geof1957
prasinos-panthiras έγραψε:
. Mexri tote as leme euxaristo se an8rwpous opws o kate pou mas kanei thn timh kai erxetai edw se auto to tsirko pou legetai ellhniko prwta8lhma.

ΜΙΑ ΕΝΣΤΑΣΗ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΚΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΙ . ΤΟΥΛΑ ΧΙΣΤΟΝ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΞΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΙΓΜΗ

Εν αναμονή.....καταιγίδας

Επιστροφή στην κορυφή 

Σελίδα 1 από 1

Παρόμοια θέματα

-
» Εν αναμονή της απόφασης…

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Blog :: To Blog του www.green-fans.com-
Μετάβαση σε: