Θέμα: Ανάλυση αγώνα (8η αγωνιστική), Παναθηναϊκός vs ΠAOK 2 – 1 Κυρ 25 Οκτ 2009, 21:26
Την προηγούμενη αγωνιστική βιώσαμε το χειρότερο στήσιμο της ομάδας από τον προπονητή και θα αναλύσω τους λόγους. Τα μέγιστα λάθη στις επιλογές του 4-2-3-1 ήταν αρχικά η επιλογή του Καντέ αριστερά, αναγκαστική αλχημεία σε προηγούμενα ματς που δεν απέδωσε και δεν κόστισε αλλά τα άστοχα πειράματα κάποτε κοστίζουν. Δεν μπορεί να παίξει εκεί ο Καντέ πόσο μάλλον σε κρίσιμο ματς εκτός έδρας μετά από διακοπή πρωταθλήματος όπου όλοι περιμένουν να σκοντάψεις. Κάκιστη η επιλογή του Γκάμπριελ ως δεξιού χαφ ο οποίος αποδίδει καλό ποδόσφαιρο στη φυσική του θέση στα μπακ. Η ομάδα έπαιζε με Βύντρα και Γκάμπριελ δεξιά με δύο μπακ δηλαδή με αποτέλεσμα να μην υπάρχει δημιουργία από τα πλάγια, συν του ανύπαρκτου επιθετικά Καντέ αριστερά. Επιπλέον Κατσουράνης και Σιμάο στον άξονα βρέθηκαν σε κακή μέρα και η ομάδα πολύ απλά δεν υπήρχε στο γήπεδο με αυτή την ενδεκάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο προπονητής διόρθωσε τις άστοχες επιλογές του αλλά ήταν αργά. Δεν αφήνεις έξω από την ενδεκάδα τα βασικά σου όπλα και δεν περιμένεις να κρατήσεις το μηδέν στην άμυνα με Σαριέγκι και Καντέ όπου ταυτόχρονα Μπιάρσμιρ και Βύντρα δεν έκαναν καλό παιχνίδι (ο Oνουάτσι έκανε ότι ήθελε τον Βύντρα όπου φέτος δεν είναι η χρονιά του και παρουσιάζεται λίγος αμυντικά και επιθετικά με πολλές γκέλες και χαμένες προσωπικές μονομαχίες). Τεράστια η γκέλα στην Καβάλα εξαιτίας έλλειψης ποιότητας στην άμυνα και απουσίας των βασικών στελεχών στην αρχική ενδεκάδα που ελπίζουμε να μην στοιχίσει καθώς ο αντίπαλος προελαύνει σαν τρένο με συνεχόμενες νίκες προς τον τίτλο.
Πάμε τώρα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Αυτή τη φορά η ενδεκάδα ήταν ορθολογική και δεν υπήρχαν οι αλχημείες της Καβάλας που από την ενδεκάδα κάτι σε προδιέθετε αρνητικά. Η ομάδα μπήκε δυνατά στον αγώνα θέλοντας να παίξει καλό ποδόσφαιρο από το πρώτο ημίχρονο. Αυτός ο δυναμισμός και η διάθεση για καλό ποδόσφαιρο σταματούσε στις λάθος πάσες του πρώτου δεκαλέπτου που ανέκοπταν τις όποιες ωραίες προσπάθειες που πήγαιναν να δημιουργηθούν. Υπήρξαν λάθος μεταβιβάσεις του Κατσουράνη στο κέντρο, ενίοτε και του Ζιλμπέρτο αλλά και του Σαλπιγγίδη που πολλές φορές πάσαρε στο χώρο άστοχα χωρίς να βλέπει παίκτη. Μετά το δεκάλεπτο η ομάδα βελτίωσε την αγωνιστική της εικόνα με καλύτερες πάσες και στρωτό ποσόσφαιρο με την μπάλα να παίζεται χαμηλά και το Νίνη να είναι αρκετά δραστήριος. Με λίγο καλύτερες συνεργασίες η ομάδα θα μπορούσε να δημιουργήσει κάτι καλύτερο. Σπυρόπουλος και Γκάμπριελ πήγαν πολύ καλά στα μπακ με τη μοναδική αδυναμία της ομάδας στο κέντρο της άμυνας όπου Μπιάρσμιρ και Σαριέγκι ήταν κάτω του μετρίου με τον πρώτο να βελτιώνεται αισθητά στο δεύτερο ημίχρονο.
Υπέροχο το πρώτο γκολ που έπειτα από ωραία πάσα του Γκάμπριελ, ο Νίνης σκάβει με φάλτσο εξαιρετικά την μπάλα στον Κατσουράνη που με υπέροχη κεφαλιά στην δεξιά γωνία ανοίγει το σκορ. Στο 39’ βέβαια με μια κάθετη πάσα ο ΠΑΟΚ εξέθεσε το κέντρο άμυνας του Παναθηναϊκού όπου οι κεντρικοί αμυντικοί έμειναν πίσω με τον Γκάμπριελ να προσπαθεί να καλύψει. Τεράστια η ευθύνη των κεντρικών αμυντικών στο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο με την μπάλα κάτω, έγιναν συνδυασμοί, πέρασαν κάποιες κάθετες μπαλιές κυρίως του Νίνη αλλά γενικά έλειψε η καλή κίνηση στο χώρο όπου πρέπει να ελευθερώνεται ο παίκτης για να κάνει τη μεταβίβαση του συμπαίκτη πιο εύκολη. Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης και Ζιλμπέρτο ανέβασαν απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 57’ φάνηκε και πάλι η αδυναμία του Σαριέγκι, του αδύναμου κρίκου της ενδεκάδας, στο ένας εναντίον ενός όπου ο Κουτσιανικούλης ερχεται και τον προσπερνά από πίσω κερδίζοντας κόρνερ. Εκπληκτικό το γκολ του Κατσουράνη μετά από θαυμάσια συνεργασία των Καραγκούνη, Γκάμπριελ, Σισέ ασίστ και τελική προσπάθεια Κατσουράνη. Πολύ σωστή η αλλαγή στο 66’ του Νίνη με το Λέτο, καθώς ο Καραγκούνης λόγω ποιότητας είχε επιπλέον λεπτά να προσφέρει και κακώς διαμαρτυρήθηκε ο κόσμος. Ο Λέτο δεν έκανε κάτι περισσότερο από τον παίκτη που αντικατέστησε. Σε γενικές γραμμές οι ομάδα έδειξε καλά στοιχεία σήμερα και πρέπει να συνεχίσει η ομάδα να νικά σε αυτό το πρωτάθλημα των δύο όπως είχα αναφέρει πριν την έναρξή του.
MVP ο Κατσουράνης και πολύ καλοί οι Νίνης, Καραγκούνης, Γκάμπριελ, Σπυρόπουλος, Σισέ. [7-1-0, 22β, 1η θέση μαζί με Ολυμπιακό]
Cisse Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 372 Ημερομηνία εγγραφής : 18/07/2009 Ηλικία : 48 Τόπος : Αθηνα
Θέμα: Απ: Ανάλυση αγώνα (8η αγωνιστική), Παναθηναϊκός vs ΠAOK 2 – 1 Δευ 26 Οκτ 2009, 10:06
Σωστη οπως παντα η αναλυση σου Σταυρο! Να συμπληρώσω ότι ο Νινης είχε ίωση και ήταν συνεννοημενο απο την αρχή να παίξει για όσο αντέχει. Αν και με ίωση έπαιξε εκπληκτικά!
geof1957 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 580 Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2009 Ηλικία : 67 Τόπος : argostoli
Θέμα: Απ: Ανάλυση αγώνα (8η αγωνιστική), Παναθηναϊκός vs ΠAOK 2 – 1 Δευ 26 Οκτ 2009, 11:21
Οποιος μετα και απο τον χτεθινο αγωνα επιμενει οτι η ομαδα δεν εχει αγωνιστικο πλανο και αυτοματισμους να παει να ............!!Τι αλλο πρπει επιτελους να γινει για να φανει η δουλεια ????? Ας δουμε ολα τα γκολ του κατσουρανη και τις θεσεις που παιρνει στην περιοχη και ας το αναλυσουμε . Τα περισσοτερα γκολ του ειναι πανομοιωτυπα με το πρωτο .Οποιος δε πιστευει οτι το δευτερο γκολ ειναι τυχαιο και δεν εχει δουλευτει στην προπονηση , συγγνωμη αλλα επιεικως εθελοτυφλει.Και κτι αλλο .Ας προσπαθησουν να θυμηθουν οι παλαιοτεροι ποτε ο ΠΑΟ ειχε τετοια αναπτυξη ( με τρεις μπαλλιες στην αντιπαλλη περιοχη ) και θα κερδισει αριστειον δοξης . Και αυτα δεν εγιναν μονο χθες .Στοιχεια αυτης της αναπτυξης βγαινουν λιγο λιγο σε ολα τα φετινα ματσ Ακομα και σ αυτα που ηταν ασχημα για μας (ΓΑΛΑΤΑ)
ΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΕΡΑ ΡΕ ΠΑΝΑΘΕΣ!!!!!!!
gdttek Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 147 Ημερομηνία εγγραφής : 30/07/2009 Ηλικία : 49 Τόπος : Παγκράτι - Αθήνα
Θέμα: Απ: Ανάλυση αγώνα (8η αγωνιστική), Παναθηναϊκός vs ΠAOK 2 – 1 Δευ 26 Οκτ 2009, 11:45
Παρά το ότι χάρηκα με τη χθεσινή νίκη, σχόλια σαν το παραπάνω του geof1957 με στενοχωρούν και δείχνουν έλλειψη σεβασμού προς την άποψη άλλων ανθρώπων...Εγώ λοιπόν χθες είδα το ωραιότερο γκολ που έχει πετύχει ο Παναθηναϊκός εδώ και καιρό , γκολ το οποίο προήλθε από την ποδοσφαιρική ευφυϊα του Σισέ και του Κατσουράνη και ήταν προϊόν απλού ποδοσφαίρου , δηλαδή ανάπτυξη με τη μια και με την μπάλα κάτω...Αυτό δεν σημαίνει ότι με ένα ωραίο γκολ θα αρχίσω να λέω "μπράβο Κάτε,έχεις κάνει μεγάλη δουλειά κλπ. κλπ."...Το ότι βάλαμε ένα ωραίο γκολ προϊόν συνεργασίας είναι πολύ καλό , αλλά δεν θα βγω να πω ότι ο Παναθηναϊκός έγινε ...Άγιαξ του 94-96 επειδή έτσι θέλετε εσείς να λέω...Οπότε θα πάω να γ...θω geof1957 , μιας και πολλοί από εσάς δεν έχετε τον απαραίτητο σεβασμό προς τη γνώμη των άλλων...
Συνεχίζω λέγοντας πως είναι ντροπή να γιουχάρει ο κόσμος την ομάδα όταν πηγαίνει στο γήπεδο...Φυσικά και δεν ευθύνεται η ντέρμπι και ο Ν'Ντόι για αυτό , μιας και εσείς όλοι λέτε ότι η συγκεκριμένη εφημερίδα πουλάει 1000 φύλλα...Ευθύνονται η έλλειψη τίτλων που έχουμε εδώ και χρόνια και η κακή νοοτροπία που έχουν κάποιοι μέσα στην ομάδα , νοοτροπία που δεν μπορεί να αλλάξει ούτε ο Κάτε ούτε κανείς άλλος...Μόνο εμείς μπορούμε να αλλάξουμε πράγματα...Η ομάδα κερδίζει , προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν παίζει καλή μπάλα ή όχι , με νοιάζει ότι είναι πρώτη στο πρωτάθλημα και 2η στον όμιλό της στο ΟΥΕΦΑ...Όταν ένας παίκτης βγαίνει , ας μάθουμε πρώτα αν η αλλαγή του είναι αναγκαστική και μετά να κάνουμε το ματς κώλος όπως παραλίγο να γίνει χθες και να είναι καλά ο Κατσουράνης που έσωσε πολύ κόσμο χθες...Ο Παναθηναϊκός να είναι πρώτος και οι άλλοι να πάνε να...όπως έλεγε και ο μπαμπάς Σπάθας , τίποτα άλλο δεν με ενδιαφέρει...
prasinos-panthiras Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 175 Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009 Ηλικία : 52 Τόπος : New Orleans
Θέμα: Απ: Ανάλυση αγώνα (8η αγωνιστική), Παναθηναϊκός vs ΠAOK 2 – 1 Δευ 26 Οκτ 2009, 11:58
Bravo sthn omada........... to oti eimastai autokatastrofikoi den fteei oute o kate oute oi paixtes mas apla exoume boutixti mesa sto bourko ths apelpisias edw kai xronia oxi mono san bazeles ala kai ws ellhnes. As afisoume thn omada kai ton proponhth na kanoun thn douleia tous kai emeis to mono pou prepei na kanoume einai na eimastai dipla sthn omada stis xares kai stis strabes.
geof1957 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 580 Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2009 Ηλικία : 67 Τόπος : argostoli
Θέμα: Απ: Ανάλυση αγώνα (8η αγωνιστική), Παναθηναϊκός vs ΠAOK 2 – 1 Δευ 26 Οκτ 2009, 12:19
Φιλε gdttek προσεξε τι γραφεις :
"Εγώ λοιπόν χθες είδα το ωραιότερο γκολ που έχει πετύχει ο Παναθηναϊκός εδώ και καιρό , γκολ το οποίο προήλθε από την ποδοσφαιρική ευφυϊα του Σισέ και του Κατσουράνη και ήταν προϊόν απλού ποδοσφαίρου , δηλαδή ανάπτυξη με τη μια και με την μπάλα κάτω..."
ΠΟΥ Η ΔΙΑΦΟΡΑ Σ΄΄ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ?????? Δεν ισχυριζομαι οτι η ομαδα εγινε ξαφνικα υπερομαδα, αντιθετως λεω :"Στοιχεια αυτης της αναπτυξης βγαινουν λιγο λιγο σε ολα τα φετινα ματσ Ακομα και σ αυτα που ηταν ασχημα για μας (ΓΑΛΑΤΑ) " Συνεπως αυτο που εννοω ευλογως ειναι οτι προσμενω καλυτερες μερες και καλυτερες εμφανισεις και απο την χθεσινη (που πιστευω πως εστω και αν δεν σεικανοποιησε απολυτως ηταν σχετικα καλη εμφανιση).
Και σε καμια περιπτωση δεν εννοουσα εσενα με την φραση :"Οποιος μετα και απο τον χτεθινο αγωνα επιμενει οτι η ομαδα δεν εχει αγωνιστικο πλανο και αυτοματισμους να παει να ............"
εκτος κιαν ανηκεις στην εκλεκτη καστα των αρουραιων που ονομαζουν τους εαυτους τους δημοσιογραφους και προσπαθουν παντειω τροπω να επιβαλλουν την αποψη των αφεντικων τους σε ολη την παναθηναικη παρεα .
Σε καθε περιπτωση η αποψη σου ειναι σεβαστη και στο εχω ξαναγραψει
ΑΡΚΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΣΤΑ ΦΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΒΟΛΕΣ!!!
Περα απο αυτο σε παρακαλω ασε και σε μενα το δικαιωμα να εκφερω την δικη μου!!! Που σε διαβεβαιω ειναι απολυτως δικη μου.
Και για να ευθυμησουμε μπορεις να αγνοησεις την παραινεση μου!!!
Θέμα: Απ: Ανάλυση αγώνα (8η αγωνιστική), Παναθηναϊκός vs ΠAOK 2 – 1 Δευ 26 Οκτ 2009, 12:32
ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΟΥ Steavers ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΞ ΑΥΤΩΝ.ΣΤΗ ΚΑΒΑΛΑ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ 10ΓΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ 3 ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΣΕ ΛΑΣΠΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΒΑΡΥ ΓΗΠΕΔΟ(ΛΕΤΟ ΝΙΝΗ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ) ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΣΥΜΑΟ ΣΙΣΕ.....ΓΙΑ ΕΧΘΕΣ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΟΚ ΔΙΟΤΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΣ ΧΑΩΔΗΣ Η ΔΙΑΦΟΡΑ....ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΞΕΝΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ.....ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΓΚΟΛ ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΑΛΛΑ Ο ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ (ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΜΑΤΣ) ΠΟΥ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΒΙΕΡΙΝΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΦΣΑΙΤ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΤΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΕ ΕΝΑ ΡΙΠΛΕΥ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΑΣΕΙ Ο ΣΑΡΙΕΓΓΙ ΚΑΙ Ο ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ.......(ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ)....
abaddon Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 2460 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς
Θέμα: Απ: Ανάλυση αγώνα (8η αγωνιστική), Παναθηναϊκός vs ΠAOK 2 – 1 Δευ 26 Οκτ 2009, 12:48
g3thanasis έγραψε:
ΣΤΟ ΓΚΟΛ ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΑΛΛΑ Ο ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ (ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΜΑΤΣ) ΠΟΥ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΒΙΕΡΙΝΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΦΣΑΙΤ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΤΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΕ ΕΝΑ ΡΙΠΛΕΥ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΑΣΕΙ Ο ΣΑΡΙΕΓΓΙ ΚΑΙ Ο ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ
Απόλυτα σωστός Θανάση.
gdttek Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 147 Ημερομηνία εγγραφής : 30/07/2009 Ηλικία : 49 Τόπος : Παγκράτι - Αθήνα
Θέμα: Απ: Ανάλυση αγώνα (8η αγωνιστική), Παναθηναϊκός vs ΠAOK 2 – 1 Δευ 26 Οκτ 2009, 15:25
Η άποψή μου μπορεί να είναι σεβαστή αλλά ...παραινέσεις όπως η παραπάνω geof1957 δείχνουν ακριβώς το αντίθετο...Εγώ είχα πει ότι η ομάδα δεν έχει πλάνο ανάπτυξης και η ύβρις σου θεώρησα ότι είχε αποδέκτη εμένα και όχι το ...Νικολακόπουλο ή κάποιους άλλους...Εγώ επιμένω ότι με βάση το υλικό της ομάδας , αποδίδουμε πολύ χειρότερα από ότι μπορούμε και αυτό δεν είναι δική μου ευθύνη αλλά εκείνου που κατεβάζει την ομάδα στο γήπεδο κάθε Κυριακή...Όσο για τις απόψεις μου , είναι πάντα προσωπικές και τουλάχιστον εγώ δεν κάνω σημαία τα γραφόμενα της πράσινης ή της ντέρμπι , γραφόμενα που από πίσω κρύβουν συγκεκριμένα συμφέροντα...Ποτέ δεν αρνήθηκα σε κάποιον να πει τη γνώμη του και φυσικά και εσύ έχεις το δικαίωμα της άποψής σου , χωρίς να με προσβάλλεις όμως (ή όποιον άλλο εννοείς με την παραίνεσή σου...).
geof1957 Αρχιλεουρας
Θέμα: Απ: Ανάλυση αγώνα (8η αγωνιστική), Παναθηναϊκός vs ΠAOK 2 – 1 Δευ 26 Οκτ 2009, 17:45
"ΦΙΛΕ" gdttek
Μ'αναγκαζεις να επανελθω , και σε πληροφορω με πονο ψυχης σε ενα αχαρο πια θεμα .
Σε πληροφορω , γιατι ειδα και αλλη τοποθετηση σου σε αλλο θεμα , οτι παγια θεση μου ειναι η παντος τροπου στηριξη οποιου φορα την πρασινη φανελλα με το τριφυλλι πανω της , ειτε αυτος λεγεται πεσειρο , σουμ η και αβρααμ παπας.Και για οσο καιρο την φορανε θα τους τιμω και θατους σεβομαι .Μετα που θα την βγαλουν μπορω να εχω διαφορετικη αποψη , αλλα θα συνεχισω να τους σεβομαι οσο και αυτοι δειχνουν σεβασμο και τιμουν τον χρονο που περασαν στην ομαδα. Σημαια δεν εχω παρει στην ζωη μου κανενος μασκαρα την επιχειρηση και ουτε θα το κανω ποτε μου .Την οικογενεια Βαρδηνογιαννη θα την τιμω γιατι και αυτοι προσφεραν στο τριφυλλι μας τεραστιες υπηρεσιες. Ενστασεις τρεφω για τον τζιγγερ ,ως προς τον οχλο των αυλοκολακων (μεταξυ αυτων και ο γκοτζος) οσφυοκαμπτων σφουγγοκολαριων που μαζεψε γυρω του και που μετετρεψαν τον αυτοκρατορα του καπετανιου , σε φτωχο παρακολουθητη των "λοβιτουρων" του πρακτορα της σταζι.
Τελος οσον αφορα την "παραινεση " αν δεν μπορεις να καταλαβεις το χιουμορ η αν δεν το δεχεσαι τοτε θα σου δωσω μια συμβουλη (πραγμα που αντιπαθω και δεν θελω να το κανω) οταν ξαναδεις δικη μου τοποθετηση καλυτερα να την αποφυγεις για να αποφυγεις και τον εκνευρισμο σου .
Ολα αυτα στα γραφω γιατι αν συγκρινεις αυτα που γραφεις με αυτα που γραφω εγω θα δεις οτι πολυ λιγο διαφερουν .
gdttek Νεος
Θέμα: Απ: Ανάλυση αγώνα (8η αγωνιστική), Παναθηναϊκός vs ΠAOK 2 – 1 Δευ 26 Οκτ 2009, 20:28
Έλα τώρα φίλε geof1957 , το χιούμορ το αντιλαμβάνομαι εύκολα και μπορώ να το ξεχωρίσω , δεν ήταν χιούμορ αλλά οργισμένο σχόλιο το συγκεκριμένο , τέλος πάντων διατίθεμαι να το ξεχάσω...Κατά τα άλλα συμφωνώ απόλυτα ως προς τη στήριξη όλων όσοι ανήκουν στην ομάδα (είδες που συμφωνούμε , αν και εγώ έκανα το λάθος να κατέβω στο συλλαλητήριο εναντίον του Τζίγγερ (το μετάνιωσα γιατί βλέπω ότι και οι καινούργιοι με κοροϊδεύουν αλλά τουλάχιστον μου έφεραν και 2-3 παίκτες επιπέδου , αυτό όμως είναι άλλο θέμα...) , θέλω όλοι όσοι είναι στην ομάδα να απολαμβάνουν την εμπιστοσύνη μας , άσχετα αν δεν γίνεται αυτό...Έχουμε χάσει τίτλους και τίτλους λόγω ...αντιπαθειών και στοχοποιημένου μίσους , φτάνει πια !!!
geof1957 Αρχιλεουρας
Θέμα: Απ: Ανάλυση αγώνα (8η αγωνιστική), Παναθηναϊκός vs ΠAOK 2 – 1 Δευ 26 Οκτ 2009, 22:02
ισως ειναι το στυλ μου ισως κατι αλλο ,πιστεψε με οτι ηταν μια παραφραση της κουβεντας του σπαθα. και φυσικα ομως ολα οσα αναφερω σε ολες μου τις δημοσιευσεις αφορουν την "ΣΥΜΠΑΘΗ - ΕΜΠΑΘΗ " κλικα των δημοσιοκαφρων. Αποπου και αν πρεορχονται. Εχω μαθει να μη ακουω ουτε τους μεν ουτε τους δε. Οσο για το συλλαλητηριο μη μετανοιωνεις ποτε για κατι που φερνει ανατροπη .Εστω και αν χαθει για λιγο οδρομος να εισαι σιγουρος οτι θα τον ξαναβρουμε .Εγω μονο μετανοιωνω γιατι δεν ημουν εκει , και για μενα ηταν χαμενος οαγωνας γιατι δεν τον εκανα .(οπως λεμε αρχιστε την επανασταση χωρις εμενα)
YIANNIS090807 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 555 Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2009 Ηλικία : 53 Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
Θέμα: Απ: Ανάλυση αγώνα (8η αγωνιστική), Παναθηναϊκός vs ΠAOK 2 – 1 Δευ 26 Οκτ 2009, 22:32
Φίλοι Γιώργηδες (gdttek και geof1957), με κάνετε περήφανο σαν Παναθηναικό και σαν μέλος αυτής εδώ της παρέας. Μπράβο και στους δυο σας!!!!!
Θέμα: Απ: Ανάλυση αγώνα (8η αγωνιστική), Παναθηναϊκός vs ΠAOK 2 – 1 Δευ 26 Οκτ 2009, 23:34
Αναφέρθηκε πως η ευθύνη του γκολ είναι αποκλειστικά στον Γκάμπριελ. Σημασία βέβαια έχει η νίκη και λιγότερο το ποιός ευθύνεται περισσότερο ή λιγότερο στο γκολ καθώς στο τέλος κρίνεται η επιθετική και αμυντική λειτουργία της ομάδας. Ωστόσο αυτό που θα αναλύσουν οι προπονητές στην παιανία είναι το εξής: στο γκολ που δεχθήκαμε υπήρξε ένας συνδυασμός εξαιρετικής επιθετικής λειτουργίας του ΠΑΟΚ με κακή αμυντική λειτουργία του Παναθηναϊκού. Δεν υπήρξε προσωπικό λάθος ενός εκ των Σαριέγκι, Μπιάρσμιρ ή Γκάμπριελ αλλά κακή αμυντική λειτουργία όλων στο χώρου του κέντρου αμύνης, γιαυτό και ανέφερα "κέντρο άμυνας του Παναθηναϊκού". Στο κέντρο άμυνας εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν οι δύο κεντρικοί αμυντικοί αλλά και ο Γκάμπριελ δεξιότερα ο οποίος αν δούμε καθαρά τη ροή της φάσης δεν προλάβαινε να φύγει δεξιά ή να ανέβει για το offside καθώς ήταν ήδη πίσω από προηγούμενη φάση και ο επιθετικός του ΠΑΟΚ ήρθε ούτως ή άλλως από πίσω ταχύτατα και από την ευθεία των Σαριέγκι/Μπιάρσμιρ. Γίνεται εξαιρετική κάθετη πάσα ακριβείας και ο επιθετικός του ΠΑΟΚ φεύγει ταχύτατα πίσω από την ευθεία των δύο κεντρικών αμυντικών οι οποίοι πήγαν χαλαρά στη φάση - και - λόγω Γκάμπριελ ο οποίος επίσης πήγε χαλαρά στη φάση. Αρχικά συνεπώς δεν ακολούθησε ο Μπιάρσμιρ και στη συνέχεια ο συγχρονισμός του επιθετικού του ΠΑΟΚ και το κατέβασμα της μπάλας σε πρώτο χρόνο εξέθεσε και τον Γκάμπριελ. Το να μιλάμε για offside σε αυτή τη φάση αν ο Γκάμπριελ ήταν μερικά μέτρα πιο μπροστά δεν έχει νόημα καθώς είναι υποθετικό, διότι αν ήταν ίσως να περίμενε ο παίκτης να βγάλει την κάθετη μπαλιά ή να καθυστερούσε αν και ο επιθετικός φεύγει πίσω από την ευθεία του Σαριέγκι και η πρώτη αδράνεια είναι του Μπιάρσμιρ που πιστεύει οτι θα προλάβει ο Γκάμπριελ η παρουσία του οποίου στο χώρο δεξιά κάνει τους κεντρικούς αμυντικούς να πάνε πιο χαλαρά στη φάση. Είναι συνεπώς μια κακή αμυντική λειτουγρία στο κέμτρο της άμυνας όπου στη συγκεκριμένη στιγμή κινήθηκε έξυπνα και σωστά ο αντίπαλος επιθετικός. Επίσης εδώ κάνουμε ανάλυση φάσεων και δεν έχουμε κανένα σκοπό να αποδόσουμε ευθύνες σε συγκεκριμένους παίκτες ή να τους καταδικάσουμε. Τώρα το ποιοί είναι εκείνοι οι αποκαλούμενοι "παπαγαλάκια" που ενδεχομένως να ήθελαν να αποδοθεί ευθύνη στους δύο κεντρικούς αμυντικούς δεν το γνωρίζω. Εκείνο που γνωρίζω είναι πως οι φάσεις είναι snapshots με μονάδες χρόνου και 22 παίκτες σε συγκεκριμένες θέσεις ανά μονάδα χρόνου (στιγμή) και αν κάνουμε υποθέσεις για το που θα έπρεπε να βρίσκεται κάποιος ώστε να μη γίνει αυτό που έγινε είναι σαν να λέμε μην παρκάρεις σε αυτό το πεζοδρόμιο γιατί θα σου χτυπήσουν τον προφυλακτήρα. Σε αυτές τις περιπτώσεις αν αλλάξεις τη θέση του παίκτη (υποθετικά), υποθετικά και ουσιαστικά μπορείς να αλλάξεις και την σκέψη του επιθετικού ή του πασαδόρου οπότε σε μια ανάλυση δεδομένων δε μπαίνουμε στη διαδικασία να αναλύσουμε το υποθετικό αλλά το υπαρκτό στη ροή του αγώνα. Άλλωστε δουλειά του πασαδόρου και του επιθετικού είναι να διαγνώσει αδυναμία και πέρασμα. Η υπόθεση έχει βάση στην προπόνηση ώστε να προσαρμόζεται η αμυντική λειτουργία της ομάδας ανάλογα με υποτιθέμενα σενάρια και τακτικές. Συμπερασματικά εγώ δε θα έλεγα πως φταίει αποκλειστικά ο Γκάμπριελ εδώ ούτε θα συμφωνούσα με τα λεγόμενα "παπαγαλακια" πως φταίνε οι Μπιάρσμιρ και Σαριέγκι αποκλειστικά. Αυτό που συνέβη δίκαια και αντικειμενικά είναι μια εξαιρετικη κάθετα πάσα, με άψογο κατέβασμα και εκτέλεση σε πρώτο χρόνο σε συνδυασμό με την αμυντική ολιγωρία σε αντίδραση και τοποθέτηση των τριών μας παικτών στο χώρο του κέντρου αμύνης. Αν βέβαια κάποιος πιστεύει πως φταίει κάτι άλλο στη συγκεκριμένη φάση ή αποκλειστικά ο Γκάμπριελ θα πω απλά πως κάθε άποψη είναι σεβαστή. Πολλές φορές οι προπονητές αφιερώνουν ακόμη και 2-3 ώρες θεωρία στην ανάλυση αυτών των φάσεων.
Ανάλυση αγώνα (8η αγωνιστική), Παναθηναϊκός vs ΠAOK 2 – 1