Θέμα: Ανάλυση αγώνα (9η αγωνιστική), Παναθηναϊκός vs Πανιώνιος 2 – 1 Κυρ 01 Νοε 2009, 22:05
Ευτυχώς, η κακή νοοτροπία και η υπεροψία των παικτών απέτρεψαν τη γκέλα, εκτροχιασμό από την πρώτη θέση και ενδεχομένως την απώλεια τίτλου, καθώς το πρωτάθλημα θα κριθεί στον «μισό» βαθμό, στη μια παραπάνω ή λιγότερη γκέλα. Με τέτοια νοοτροπία και αγωνιστική συμπεριφορά παικτών καλύτερα να παίζαμε 11 εναντίον 11. Κρατάμε τους 3 πολύτιμους βαθμούς.
Καλό το στήσιμο της ομάδας από τον προπονητή όπου πολύ όμορφα έγινε δεκτός από τον κόσμο πριν τη έναρξη του αγώνα. Επιλέχθηκε το 4-2-3-1 με Τζόρβα, Γκάμπριελ δεξί μπακ, Δάρλα αριστερά, Σαριέγκι, Μπιάρσμιρ κεντρικό αμυντικό δίδυμο, Σιμάο και Κατσουράνης στον άξονα, Καραγκούνης και Σαλπιγγίδης πλάγιοι, Νίνης επιτελικό χαφ και Σισέ φορ.
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα ξεκίνησε δυναμικά με όρεξη για καλό ποδόσφαιρο. Στο 5’ ο Νίνης μετά από εξαιρετικό κατέβασμα με το στήθος έκανε ένα καλό σουτ. Στο 7’ μετά από εξαιρετική μακρινή μπαλιά του Καραγκούνη από το ύψος του κέντρου και πλάγια αριστερά έβγαλε μόνο του το Σισέ που με σωστή επιθετική ενέργεια κέρδισε πέναλτι μετά από χέρι αμυντικού σε σουτ που επιχείρησε. Σωστή η κόκκινη στον αμυντικό. Εκτέλεση Σισέ και γκολ, 1-0. Εκπληκτική συνεργασία Νίνη-Σισέ στο 11’ όπου σε κάθετη πάσα του Νίνη ο Σισέ ελίσσεται υποδειγματικά και εκτελεί από πλάγια δεξιά για το 2-0. Μετά το σκορ αυτό η ομάδα άρχισε γραμμικά να χάνει το ρυθμό της και την αγωνιστικότητά της θεωρώντας πως ο αγώνας τέλειωσε στο 11’. Το κέντρο υπολειτουργούσε με τον Σιμάο να είναι μέτριος επιθετικά και κακός αμυντικά στα στημένα του αντιπάλου αλλά και τον Κατσουράνη σε πολύ κακή μέρα με πολλές λάθος μεταβιβάσεις. Μέτριος και ο Δάρλας από αριστερά δε βοηθούσε. Μετά τα 30 πρώτα λεπτά η ομάδα είχε εντελώς βγει εκτός ρυθμού και έδωσε το δικαίωμα στον Πανιώνιο να απειλεί. Η πρώτη απειλή ήρθε στο 32’ όπου σωτήρια απέκρουσε ο Τζόρβας. Στη φάση αυτή το κεντρικό αμυντικό δίδυμο είχε κακή τοποθέτηση, άμυνα με τα μάτια του Μπιάρσμιρ και αργή αντίδραση Σαριέγκι. Στο 36’ και πάλι ο Τζόρβας απεσόβησε την απειλή. Επιθετικά χαρακτηριστική η φάση του Σιμάο στο 38’ να μην μπορεί να δόσει πάσα στο Σισέ χωρίς να μαρκάρεται αλλά ούτε και να υπάρχει εμπόδιο αντιπάλου. Αντίθετα οι μόνοι που είχαν ενέργεια ήταν η επιθετική τετράδα και οι μόνοι που έβγαζαν κάποιες συνεργασίες. Εξαιρετική εκτέλεση φάουλ-οριζόντιο δοκάρι του Πανιωνίου στο 42’ που απειλούσε όσο ο παναθηναϊκός συνέχιζε να κατεβάζει ταχύτητα και σταδιακά να κακοποιεί το ποδόσφαιρο. Στο 43’ ο Σιμάο είχε κακή τοποθέτηση και έχασε το Νο5 Λάτκα του Πανιωνίου που απείλησε με κεφαλιά στην περιοχή.
Στο 53’ όπως ήταν αναμενόμενο βάσει αγωνιστικής συμπεριφοράς των δύο ομάδων δεχθήκαμε γκολ καθώς η ομάδα δεν έπαιζε σωστό ποδόσφαιρο. Άργησε πάλι ο Σιριέγκι να πάει στην μπάλα που προσπάθησε να καλύψει την κακή αμυντική τοποθέτηση του Δάρλα που ήταν αρνητικός σε όλο τον αγώνα. Στο 58’ ο ίδιος παίκτης, ο Λάτκα, εξέθεσε και πάλι σε στημένο το Σιμάο που θα μπορούσε να στοιχίσει. Δεν νίκησε κατά κράτος το Σιμάο σε κάθε μονομαχία λόγω διαφοράς ύψους αλλά λόγω κακής τοποθέτησης και αντίδρασης του Σιμάο. Κακό σουτ στο 59’ του Σαλπιγγίδη μετά από ωραία κάθετη πάσα του Νίνη. Σωστή η αλλαγή στο 59’ του Σεϊταρίδη, που πέρασε δεξί μπακ, με τον Κατσουράνη τη θέση του οποίου πήρε ο Γκάμπριελ. Μετά την αλλαγή του Νίνη στο 63’ με το Ρουκάβινα πάψαμε να απειλούμε και δεν ξανακάναμε φάση. Ο Ρουκάβινα δεν απείλησε και έχασε αρκετές προσωπικές μονομαχίες αν και προσπάθησε να κάνει κάποιους συνδυασμούς. Κουράστηκε και ο Καραγκούνης προς το τέλος που προσπαθούσε και έκανε ένα λάθος στο κέντρο στο 66’ που έβγαλε τον Πανιώνιο μπροστά (σταμάτησε τη φάση με κίτρινη ο Σιμάο). Η ομάδα βέβαια θα είχε κάνει το 3-1 αν δε σταματούσε την πάσα του Σισέ στον Γκάμπριελ με ανύπαρκτο offside ο επόπτης προς το τέλος του αγώνα στο 85’.
Συμπερασματικά, η ομάδα πρέπει να προσέχει διότι αν δεν βγάζεις ενέργεια με καλές τοποθετήσεις στο γήπεδο θα δεχθείς γκολ, όπως και έγινε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ αλλά και σήμερα. Απογοητευτικός ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο ημίχρονο. Βγήκε σταδιακά εκτός ρυθμού μετά το 2-0 και δεν μπόρεσε ποτέ να επανέλθει. Σε αυτές τις περιπτώσεις, μετά το γρήγορο 2-0, υπάρχουν τρεις εκδοχές. Ή συνεχίζεις επιθετικά με εξαιρετική εμφάνιση και διασύρεις τον αντίπαλο, είτε παίζεις επαγγελματικά ωραίο ποδόσφαιρο και διαχειρίζεσαι άνετα χωρίς να απειληθείς τον αγώνα, είτε χαλαρώνεις, σταματάς να μάχεσαι και κακοποιείς το ποδόσφαιρο εξαιτίας της κακής νοοτροπίας νομίζοντας πως τελείωσε ο αγώνας και πρέπει να πας στα αποδυτήρια. Όταν δε μάχεσαι η φανέλλα δε μπορεί να κερδίσει από μόνη της και μπορεί ο οποιοσδήποτε αντίπαλος να σε ταπεινώσει και να σε κάνει να πληρώσεις την υπεροψία σου. Ο Παναθηναϊκός σήμερα επέλεξε την Τρίτη εκδοχή και κινδύνευσε σε ένα αγώνα όπου έπρεπε να διασύρει τον αντίπαλο. Η ομάδα πρέπει να αλλάξει αγωνιστικό πρόσωπο και νοοτροπία.
MVP ο Σισέ, που έπεσε σε απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο, και πολύ καλοί οι Νίνης, Καραγκούνης και Τζόρβας. Προσπάθησαν οι Σαλπιγγίδης, Γκάμπριελ, αρνητικοί οι Κατσουράνης και Δάρλας. [8-1-0, 25β, 1η θέση μαζί με Ολυμπιακό]
gdttek Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 147 Ημερομηνία εγγραφής : 30/07/2009 Ηλικία : 49 Τόπος : Παγκράτι - Αθήνα
Θέμα: Απ: Ανάλυση αγώνα (9η αγωνιστική), Παναθηναϊκός vs Πανιώνιος 2 – 1 Κυρ 01 Νοε 2009, 22:22
Εξαιρετική η ανάλυσή σου Σταύρο όπως πάντα , αφήνει λίγα περιθώρια στους υπόλοιπους να σχολιάσουμε κάτι περαιτέρω...Προσωπικά θα πω ότι απογοητεύτηκα πάρα πολύ σήμερα γιατί διαπιστώνω συνεχώς το έλλειμμα νοοτροπίας που συνεχίζει και παρουσιάζει αυτή η ομάδα , αλλά και το κακό ποδόσφαιρο που παίζει...Το 2ο δεν με νοιάζει όπως έχω ξαναπεί , εγώ θέλω να κερδίζουμε μόνο και με όποιο τρόπο γίνεται , δεν θέλω θέαμα με άσχημα αποτελέσματα , αλλά μόνο αποτελέσματα...Δεν θέλω να γίνω μάντης κακών παιδιά αλλά αν συνεχίσουμε έτσι η μεγάλη γκέλα είναι θέμα λίγων αγώνων...Κατά τα άλλα , χαίρομαι πάρα πολύ για το Σισέ που έφτασε τα 6 γκολ σε 9 ματς και δείχνει ότι παραμένει μεγάλος σκόρερ αρκεί να τροφοδοτηθεί σωστά...
Θέμα: Απ: Ανάλυση αγώνα (9η αγωνιστική), Παναθηναϊκός vs Πανιώνιος 2 – 1 Κυρ 01 Νοε 2009, 22:47
Γιώργο κουράστηκε να τους φωνάζει ο προπονητής αλλά οι παίκτες, με εξαίρεση την τετράδα μπροστά, δεν έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο γιατί σταμάτησαν να αγωνίζονται. Δε θα μπω στη λογική του Γιώργου Βαρδινογιάννη στην ερώτηση «Γιατί δεν έπαιξε ο Λέτο» γιατί θα του απαντούσα «Γιατί δεν έπαιξε ο Καραγκούνης» αν έπαιζε ο Λέτο ή «Γιατί δεν έπαιξε ο Νίνης» αν έπαιζε ο Λέτο και αυτή η λογική οδηγεί στο παράλογο. Η ερώτηση «Γιατί δεν έπαιξε ο ΤΑΔΕ» έχει λογική μόνο στην περίπτωση που παίζει κάποιος σε ακατάλληλη θέση όταν στον πάγκο υπάρχει παίκτης που μπορεί να καλύψει τη θέση αυτή όντως αγωνιζόμενος στη φυσική του θέση. Άλλωστε το πρόβλημα δεν ήταν στην τετράδα μπροστά αλλά στον άξονα και πίσω. Συνεπώς μην ακούτε και μη διαβάζετε σχόλια ανθρώπων που δε γνωρίζουν από ποδόσφαιρο. Κρίμα πάντως κάποιος να είναι πρώην πρόεδρος, να πηγαίνει γήπεδο, πόσα 40 χρόνια;, και να κάνει τέτοια άστοχα σχόλια. Εκτός αν είναι εσκεμμένο όλο αυτό. Θα μπορούσα να πω και εγώ, αν ήμουν ο προπονητής σήμερα πως θα έβγαζα Σαλπιγγίδη, θα έβαζα Λέτο και θα έφερνα Νίνη δεξιά αλλά και πάλι δεν ξέρεις αν πιάσει ή αν θα έχανες μια ενέργεια του Σαλπιγγίδη που θα έφερνε κάποιο αποτέλεσμα. Συνεπώς δεν έχει λογική η μια αλλαγή αλλά η νοοτροπία της ομάδας σήμερα όπως πολύ εύστοχα Γιώργο πιο πάνω σχολίασες. Κρατάμε μόνο τους 3 βαθμούς και περιμένουμε καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο.
Θέμα: Απ: Ανάλυση αγώνα (9η αγωνιστική), Παναθηναϊκός vs Πανιώνιος 2 – 1 Κυρ 01 Νοε 2009, 23:15
ΚΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ.......3ΠΟΝΤΑΚΙΑ ΣΤΟ ΣΑΚΟΥΛΙ....ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο 10ΓΑΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΥΤΙ......ΚΑΚΟΣ Ο ΝΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΝΤΟΡΟΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ......ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ,,,,,ΕΛΕΙΨΕ Ο ΣΙΛΒΑ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ..........ΚΑΚΟΣ Ο ΣΙΜΑΟ....
ΥΣ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΕΙΤΑΡΙΔΗ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΔΕΞΙ ΧΑΦ ΤΟ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΧΑΘΗΚΕ Ο ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ...
ΥΣ2 ΓΙΩΡΓΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΜΕΤΡΑΕΙ
ΥΣ3 ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΡΑΞΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ.....ΤΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ......
ΥΣ4 ΚΑΚΩΣ Ο 10ΓΑΤΕ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΛΕΤΟ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΡΟΥΚΑ......ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΟΥΤΟΥΛΑΕΙ Ο ΚΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΥΚΑ ...
ΥΣ5 ΚΑΚΟΣ Ο ΣΑΛΠΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΡΟΥΚΑ.....
ΥΣ6 ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΚΟΟΥΤΣΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ 10ΓΑΤΕ.....
ΥΣ7 ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΙ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΡΥΔΙΑ...ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ....
ΥΣ8 ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΡΑΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΚ ...ΑΡΙΣΤΑ
YIANNIS090807 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 555 Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2009 Ηλικία : 53 Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
Θέμα: Απ: Ανάλυση αγώνα (9η αγωνιστική), Παναθηναϊκός vs Πανιώνιος 2 – 1 Κυρ 01 Νοε 2009, 23:37
Σήμερα διαπίστωσα ότι, από την αρχή του πρωταθλήματος ακούγεται το εξής: ''Έτσι όπως παίζει ο Παναθηναικός, κάποια στιγμή θα γίνει η στραβή'' Η συγκεκριμένη ατάκα ακούγεται μετά από ΚΑΘΕ παιχνίδι της ομάδας. Αυτή η πουτάνα η ομάδα όμως, σε ΚΑΘΕ παιχνίδι κερδίζει (εκτός της καβάλας). Σαφώς κάποια στιγμή θα της κάτσει η κέντα. Σε ποια ομάδα του πλανήτη όμως δεν κάθεται η κέντα, όσο καταπληκτικό ποδόσφαιρο και αν παίζει. Μήπως η Μπάρτσα (μας έγινε συνήθειο πια η αναφορά σ' αυτή την ομάδα), θα πάρει το πρωτάθλημα αήτητη?? Κι όταν έρθει η στραβή, τι θα βγουν και θα πουν όλοι?? ''Εγώ τα' λεγα'' Παπάρια κύριοι, η στραβή θα έρθει επειδή νομοτελειακά έτσι γίνεται, όχι επειδή το προβλέψατε εσείς. Γιώργο δεν θέλω να πω τίποτα προσωπικά σ' εσένα που ανέφερες την παραπάνω ατάκα, απλώς πήρα την αφορμή γι' αυτές μου τις σκέψεις. Αυτο που είδα εγώ σήμερα, ήταν μια ομάδα που κερδίζει από το 11 με 2-0 και μετά χαλάρωσε, το θεωρώ πολύ φυσιολογικό. Ήμουν σίγουρος, ακόμα και πριν τον αγώνα ότι θα κερδίσουμε. Όπως ήμουν σίγουρος ακόμα και μετά το 2-1, ότι και δεύτερο να φάμε, θα ξαναβάζαμε γκολ. Γιατί?? Μα γιατί αυτή την εικόνα μου δίνει η ομάδα φέτος. Πέρσι, ας πούμε, ή τις προηγούμενες χρονιές, δεν είχα αυτή την βεβαιότητα. Φέτος όμως και παρακαλουθώ την ομάδα πολλά χρόνια για να έχω αυτή την άποψη, ο Παναθηναικός μου βγάζει μια σιγουριά. Θέλω με το χέρι στην καρδιά να μου πείτε, πόσοι από εσάς φοβηθήκατε ότι μπορεί να χάναμε σήμερα το τρίποντο. Όπως κι αν παίζαμε. Κατά τ' άλλα, τις εφημερίδες τις είδατε φαντάζομαι σήμερα. Τεράστια νίκη και ομάδα για όσκαρ. Επειδή κέρδισε τον ατρόμητο με γκολ στο 90. Ε, περιμένετε να δείτε τι θα γράφουν και αύριο..... Εγώ να πάρω το πρωτάθλημα και όλοι οι άλλοι να πάνε να.....
gdttek Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 147 Ημερομηνία εγγραφής : 30/07/2009 Ηλικία : 49 Τόπος : Παγκράτι - Αθήνα
Θέμα: Απ: Ανάλυση αγώνα (9η αγωνιστική), Παναθηναϊκός vs Πανιώνιος 2 – 1 Κυρ 01 Νοε 2009, 23:49
Εγώ λοιπόν φοβήθηκα πάρα πολύ σήμερα , και προσωπικά αισθάνθηκα πολύ άσχημα βλέποντας μια ομάδα με μεγάλους παίκτες να κινδυνεύει τόσο απο έναν αντίπαλο που έπαιζε με 10 παίκτες Γιάννη...Εγώ δεν το παίζω προφήτης και εννοείται ότι νομοτελειακά θα γίνει κάποια στιγμή η γκέλα , αλλά η ομάδα με την απόδοσή της δείχνει ότι αυτό θα γίνει σύντομα και μπορεί να στοιχίσει πάρα πολύ...Τα ματς τα παίρνουμε φέτος γιατί έχουμε παίκτες με μεγάλη προσωπικότητα, το έχω ξαναπεί...Κάποιοι διαφωνείτε , δικαίωμά σας , όπως δικαίωμά μου είναι να έχω αυτήν την άποψη....Την ίδια στιγμή οι αντίπαλοι κερδίζουν συνεχώς , χωρίς να παίζουν και αυτοί μπάλα της προκοπής , αλλά δείτε τα ματς τους και το πώς τους αντιμετωπίζουν οι αντίπαλοί τους , και πώς αντιμετωπίζουν εμάς...Γιατί λοιπόν να μην ανησυχώ για τη δική μας γκέλα , όταν ξέρω ότι οι άλλοι κερδίζουν όπως κερδίζουν ; Τελειώνω λοιπόν λέγοντας πως θέλω νίκες όπως και να έρχονται αυτές , αλλά η απόδοσή μας είναι τόσο κακή που θυμίζει παλιές ...καλές εποχές...
Σταύρο συμφωνώ απόλυτα ως προς αυτό που ανέφερες σχετικά με τις ερωτήσεις του Γ.Βαρδινογιάννη για το Λέτο...Τέτοιες κουβέντες δεν καταλήγουν πουθενά...Απλώς φαίνεται το εξης : κάποιοι παίκτες δεν θα βγουν ΠΟΤΕ από την 11αδα ότι και να γίνει , όποιος προπονητής και να έρθει , ακόμα και ο "σκληρός" Τεν Κάτε που γίνεται αρνάκι όταν κάποιοι παίκτες του έχουν επίθετο που αρχίζει από Κ...Όλοι οι άλλοι είναι αναλώσιμοι...
Αριθμός μηνυμάτων : 555 Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2009 Ηλικία : 53 Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
Θέμα: Απ: Ανάλυση αγώνα (9η αγωνιστική), Παναθηναϊκός vs Πανιώνιος 2 – 1 Κυρ 01 Νοε 2009, 23:55
Γιώργο, αυτό που θέλω να πω είναι ότι αυτό το ''σύντομα'', το ακούμε απ' την αρχή της χρονιάς, και η στραβή ήρθε την 7η αγωνιστική.......
Θέμα: Απ: Ανάλυση αγώνα (9η αγωνιστική), Παναθηναϊκός vs Πανιώνιος 2 – 1 Δευ 02 Νοε 2009, 00:02
YIANNIS090807 έγραψε:
Σήμερα διαπίστωσα ότι, από την αρχή του πρωταθλήματος ακούγεται το εξής: ''Έτσι όπως παίζει ο Παναθηναικός, κάποια στιγμή θα γίνει η στραβή'' Η συγκεκριμένη ατάκα ακούγεται μετά από ΚΑΘΕ παιχνίδι της ομάδας. Αυτή η πουτάνα η ομάδα όμως, σε ΚΑΘΕ παιχνίδι κερδίζει (εκτός της καβάλας). Σαφώς κάποια στιγμή θα της κάτσει η κέντα. Σε ποια ομάδα του πλανήτη όμως δεν κάθεται η κέντα, όσο καταπληκτικό ποδόσφαιρο και αν παίζει. Μήπως η Μπάρτσα (μας έγινε συνήθειο πια η αναφορά σ' αυτή την ομάδα), θα πάρει το πρωτάθλημα αήτητη?? Κι όταν έρθει η στραβή, τι θα βγουν και θα πουν όλοι?? ''Εγώ τα' λεγα'' Παπάρια κύριοι, η στραβή θα έρθει επειδή νομοτελειακά έτσι γίνεται, όχι επειδή το προβλέψατε εσείς. Γιώργο δεν θέλω να πω τίποτα προσωπικά σ' εσένα που ανέφερες την παραπάνω ατάκα, απλώς πήρα την αφορμή γι' αυτές μου τις σκέψεις. Αυτο που είδα εγώ σήμερα, ήταν μια ομάδα που κερδίζει από το 11 με 2-0 και μετά χαλάρωσε, το θεωρώ πολύ φυσιολογικό. Ήμουν σίγουρος, ακόμα και πριν τον αγώνα ότι θα κερδίσουμε. Όπως ήμουν σίγουρος ακόμα και μετά το 2-1, ότι και δεύτερο να φάμε, θα ξαναβάζαμε γκολ. Γιατί?? Μα γιατί αυτή την εικόνα μου δίνει η ομάδα φέτος. Πέρσι, ας πούμε, ή τις προηγούμενες χρονιές, δεν είχα αυτή την βεβαιότητα. Φέτος όμως και παρακαλουθώ την ομάδα πολλά χρόνια για να έχω αυτή την άποψη, ο Παναθηναικός μου βγάζει μια σιγουριά. Θέλω με το χέρι στην καρδιά να μου πείτε, πόσοι από εσάς φοβηθήκατε ότι μπορεί να χάναμε σήμερα το τρίποντο. Όπως κι αν παίζαμε. Κατά τ' άλλα, τις εφημερίδες τις είδατε φαντάζομαι σήμερα. Τεράστια νίκη και ομάδα για όσκαρ. Επειδή κέρδισε τον ατρόμητο με γκολ στο 90. Ε, περιμένετε να δείτε τι θα γράφουν και αύριο..... Εγώ να πάρω το πρωτάθλημα και όλοι οι άλλοι να πάνε να.....
Θέμα: Απ: Ανάλυση αγώνα (9η αγωνιστική), Παναθηναϊκός vs Πανιώνιος 2 – 1 Δευ 02 Νοε 2009, 00:05
gdttek έγραψε:
Εγώ λοιπόν φοβήθηκα πάρα πολύ σήμερα , και προσωπικά αισθάνθηκα πολύ άσχημα βλέποντας μια ομάδα με μεγάλους παίκτες να κινδυνεύει τόσο απο έναν αντίπαλο που έπαιζε με 10 παίκτες Γιάννη...Εγώ δεν το παίζω προφήτης και εννοείται ότι νομοτελειακά θα γίνει κάποια στιγμή η γκέλα , αλλά η ομάδα με την απόδοσή της δείχνει ότι αυτό θα γίνει σύντομα και μπορεί να στοιχίσει πάρα πολύ...Τα ματς τα παίρνουμε φέτος γιατί έχουμε παίκτες με μεγάλη προσωπικότητα, το έχω ξαναπεί...Κάποιοι διαφωνείτε , δικαίωμά σας , όπως δικαίωμά μου είναι να έχω αυτήν την άποψη....Την ίδια στιγμή οι αντίπαλοι κερδίζουν συνεχώς , χωρίς να παίζουν και αυτοί μπάλα της προκοπής , αλλά δείτε τα ματς τους και το πώς τους αντιμετωπίζουν οι αντίπαλοί τους , και πώς αντιμετωπίζουν εμάς...Γιατί λοιπόν να μην ανησυχώ για τη δική μας γκέλα , όταν ξέρω ότι οι άλλοι κερδίζουν όπως κερδίζουν ; Τελειώνω λοιπόν λέγοντας πως θέλω νίκες όπως και να έρχονται αυτές , αλλά η απόδοσή μας είναι τόσο κακή που θυμίζει παλιές ...καλές εποχές...
Σταύρο συμφωνώ απόλυτα ως προς αυτό που ανέφερες σχετικά με τις ερωτήσεις του Γ.Βαρδινογιάννη για το Λέτο...Τέτοιες κουβέντες δεν καταλήγουν πουθενά...Απλώς φαίνεται το εξης : κάποιοι παίκτες δεν θα βγουν ΠΟΤΕ από την 11αδα ότι και να γίνει , όποιος προπονητής και να έρθει , ακόμα και ο "σκληρός" Τεν Κάτε που γίνεται αρνάκι όταν κάποιοι παίκτες του έχουν επίθετο που αρχίζει από Κ...Όλοι οι άλλοι είναι αναλώσιμοι...
ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΚΟ ΚΟΟΥΤΣΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ 10ΓΑΤΕ ΣΗΜΕΡΕ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ Ο ΚΑΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΜΕΤΑ ΤΟ 20....ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΓΡΑΦΕΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ...ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΜΠΑΛΛΑ...
abaddon Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 2460 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς
Θέμα: Απ: Ανάλυση αγώνα (9η αγωνιστική), Παναθηναϊκός vs Πανιώνιος 2 – 1 Δευ 02 Νοε 2009, 00:06
Συμφωνώ 1000% με τον Γιάννη.Ρε παιδιά προηγούμαστε 2-0 στο 11', ο αντίπαλος παίζει με 10 και έχουμε σημαντικό ματς την Πέμπτη. Λογικό είναι να πάρουμε μια τσουγκράνα και να τα ξύσουμε και το αυτό θα έκανε οποιαδήποτε ομάδα στον πλανήτη και καλά κάναμε στο κάτω κάτω. 26 ματς αήττητοι είμαστε και ακόμα περιμένουμε αυτή τη γ....η την γκέλα? Ε αν έρθει στο 35ο ματς δε θα βάλω και τα κλάματα.Κάποια στιγμή θα έρθει, δε γίνεται να διατηρηθεί το σερί αιωνίως.
Θέμα: Απ: Ανάλυση αγώνα (9η αγωνιστική), Παναθηναϊκός vs Πανιώνιος 2 – 1 Δευ 02 Νοε 2009, 00:09
ΣΤΑΘΗ.............. ΚΑΝΩ ΕΝΣΤΑΣΗ ......ΚΑΣΜΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Η ΤΣΟΥΓΚΡΑΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΚΕΝΑ.....
geof1957 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 580 Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2009 Ηλικία : 67 Τόπος : argostoli
Θέμα: Απ: Ανάλυση αγώνα (9η αγωνιστική), Παναθηναϊκός vs Πανιώνιος 2 – 1 Δευ 02 Νοε 2009, 00:23
ΕΓΩ ΕΝΑ ΞΕΡΩ 9Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΗΤΤΗΤΗ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ . ΟΛΟ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑ ΖΟΜΑΣΤΕ . Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙΑΛΛΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ , ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ . ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ .ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΣΤΟ 11' . ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΞΑΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ . ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ .!!!!! ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ 21 ΜΑΤΣ ΑΚΟΜΑ !!!!!!
greenfalcon Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 19 Ημερομηνία εγγραφής : 15/10/2009 Ηλικία : 55 Τόπος : Αθήνα
Θέμα: Απ: Ανάλυση αγώνα (9η αγωνιστική), Παναθηναϊκός vs Πανιώνιος 2 – 1 Δευ 02 Νοε 2009, 00:25
Ένα ζήτημα που θα πρέπει να απασχολήσει (αν δεν απασχολεί ήδη τον προπονητή) είναι η αγωνιστική πειθαρχία. Παίκτες όπως ο Καραγκούνης, ο Σεϊταρίδης, ο Λέτο και ο Κατσουράνης δεν έχουν πάντα τις θέσεις και την κινητικότητα που πρέπει. Τρέχουν με την μπάλα αλλά όχι χωρίς αυτήν. Για να κάνεις τις λεγόμενες επαγγελματικές νίκες χωρίς να απειληθείς και δώσεις δικαιώματα, πρέπει η ομάδα να κρατάει ένα minimum ρυθμού και από τους 11. Δεν γίνεται άλλοι να περπατάνε, άλλοι να ζητάνε μπάλα κι άλλοι να κρύβονται. Αν μη τι άλλο δεν κρατιούνται και οι αποστάσεις ανάμεσα στις γραμμές έτσι. Επίσης έχω να παρατηρήσω πως η άμυνα λειτουργεί ικανοποιητικά μόνο όταν μοχθούν όλοι και κυρίως τα αμυντικά χαφ που πρέπει να καταπίνουν χιλιόμετρα. Ο Κατσουράνης δεν το κάνει στο βαθμό που απαιτείται. Αποζημιώνει βέβαια με τις επιδόσεις του στο δημιουργικό και εκτελεστικό σκέλος. Υπάρχει όμως ένα αγκάθι με την άμυνα που σχετίζεται-πιστεύω-κυρίως με την αγωνιστική πειθαρχία και λιγότερο με την απουσία του hummer.
Θέμα: Απ: Ανάλυση αγώνα (9η αγωνιστική), Παναθηναϊκός vs Πανιώνιος 2 – 1 Δευ 02 Νοε 2009, 00:28
YIANNIS090807 πολύ σωστό το σχόλιό σου σχετικά με το ότο έχει στηθεί ένα σενάριο περιμένοντας όλοι την γκέλα του Παναθηναϊκού. Ο Ολυμπιακός νικά με ένα γκολ στο τέλος τον Ατρόμητο που παίζει χαλαρά και μιλάμε για θρίαμβο και καρδιά πρωταθλητή. Εμείς νικάμε με 2-1, έστω και με κακή εμφάνιση και πέφτουν όλοι σαν κοράκια να φάνε την ομάδα, διότι δεν νίκησε με 3-1, που θα το έκανε γιατί ακυρώθηκε κανονικό γκολ, και διότι είχαμε κακή νοοτροπία. Αντίθετα η νοοτροπία του ολυμπιακού μέσα σε τρεις μέρες γίνεται καρδιά πρωταθλητή. Που ήταν αυτή η καρδιά στις Σέρρες; Έχει στηθεί ένας τιτάνιος αγώνας ώστε να κάνουμε γκέλα και να πάρει κεφάλι ο γαύρος και όχι μόνο αυτό. Να έρθει η γκέλα, που λογικά κάποια στιγμή θα έρθει μια ισοπαλία διότι και στατιστικά να το πάρεις στον αθλητισμό θα έρθει, και να αρχίσει μια τεράστια γκρίνια υποστηρίζοντας το παράδοξο "σας τα λέγαμε ότι θα έρθει" και να θέσουν θέματα - προπονητή, διοίκησης, κλπ. Η ομάδα δε θα τους κάνει τη χάρη διότι θα τερματίσει πρώτη αήττητη, έστω και αν ο Ολυμπιακός θα παίξει πολλά φιλικά φέτος.
Θέμα: Απ: Ανάλυση αγώνα (9η αγωνιστική), Παναθηναϊκός vs Πανιώνιος 2 – 1 Δευ 02 Νοε 2009, 00:32
Με αυτά και αυτά, σήμερα ξεχάσαμε να ασχοληθούμε με τα δύο....παλτά μας. Το ένα, ο Γάλλος, έβαλε δύο. Και μην πει κανείς, το ένα με πέναλτυ, γιατί θα του πω ότι, αν δεν γινόταν πέναλτυ θα το έβαζε....κανονικά. Το άλλο...παλτό, σήμερα έλειπε. Μήπως...λέω εγώ τώρα, επειδή έλειπε, η αμυντική λειτουργία της ομάδας δεν ήταν η αναμενόμενη???
abaddon Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 2460 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς
Θέμα: Απ: Ανάλυση αγώνα (9η αγωνιστική), Παναθηναϊκός vs Πανιώνιος 2 – 1 Δευ 02 Νοε 2009, 00:38
YIANNIS090807 έγραψε:
Με αυτά και αυτά, σήμερα ξεχάσαμε να ασχοληθούμε με τα δύο....παλτά μας. Το ένα, ο Γάλλος, έβαλε δύο. Και μην πει κανείς, το ένα με πέναλτυ, γιατί θα του πω ότι, αν δεν γινόταν πέναλτυ θα το έβαζε....κανονικά. Το άλλο...παλτό, σήμερα έλειπε. Μήπως...λέω εγώ τώρα, επειδή έλειπε, η αμυντική λειτουργία της ομάδας δεν ήταν η αναμενόμενη???
Που είναι ο άλλος να μας πει τώρα αν είναι καλύτερος ο Βαγγελάκης ο Μάντζιος? Α ρε καραγκιόζηδες, μερικοί είναι για πολλές φάπες.Που είναι οι άλλοι να μας πουν αν είναι καλύτερος ο Βουτιόγκο? 6 γκολάκια σε 9 αγωνιστικές και ο άλλος έβαλε τα ίδια σε όλη τη χρονιά. Άμα δε βάλει καμιά 20αριά μέχρι το τέλος της χρονιάς ο Γάλλος, εγώ θα αλλάξω ομάδα. Για Σίλβα δε γράφω τίποτα. Τα έχω πει, τα έχω ξαναπει, έχει βγάλει μαλλιά η γλώσσα μου....
Θέμα: Απ: Ανάλυση αγώνα (9η αγωνιστική), Παναθηναϊκός vs Πανιώνιος 2 – 1 Τρι 03 Νοε 2009, 14:59
Το γράφω εδώ για οικονομία του χώρου: Από το πρωί σήμερα, έχουν γαμηθεί όλοι οι αντικειμενικοί, να αναλύουν και να ξανααναλύουν τη φάση του πρώτου γκολ, θέλοντας να μας πείσουν ότι ο Σισέ ήταν οφσάιντ. Περιτό να σας πω ότι το ''οφσάιντ'' του Γκάμπριελ, δεν έχει αναφερθεί καθόλου. Τον κώλο σας να χτυπάτε κάτω παλιοτόμαρα, το πρωτάθλημα θα το πάρουμε!!! Και θα είναι και ΚΑΘΑΡΟ!!!
Ανάλυση αγώνα (9η αγωνιστική), Παναθηναϊκός vs Πανιώνιος 2 – 1