www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Δηλώσεις παικτών EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Δηλώσεις παικτών EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Δηλώσεις παικτών EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Δηλώσεις παικτών EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Δηλώσεις παικτών EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Δηλώσεις παικτών EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Δηλώσεις παικτών EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
121 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 121 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Δηλώσεις παικτών

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

Αριθμός μηνυμάτων : 2460
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : Πειραιάς

Δηλώσεις παικτών Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Δηλώσεις παικτών   Δηλώσεις παικτών EmptyΚυρ 25 Οκτ 2009, 23:09

Σαριέγκι: “Πήραμε αυτό που θέλαμε”

Ικανοποιημένος από τους τρεις βαθμούς της νίκης αλλά και από τη δουλειά που έκανε εκείνος και οι συμπαίκτες δήλωσε ο Γιόσου Σαριέγκι μετά τη λήξη του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ.

Ο Βασκός αμυντικός τόνισε χαρακτηριστικά: “Ήταν δύσκολο να επανέλθουμε μετά την ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής με την Καβάλα.
Είχαμε και την Πέμπτη ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην Στουρμ Γκρατς, ενώ και ο αγώνας κόντρα στον ΠΑΟΚ ήταν δύσκολος.
Ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα. Γνωρίζουν πολύ καλά να αμύνονται και να κρατούν την μπάλα. Εμείς από την πλευρά μας κάναμε φανταστική δουλειά και πήραμε αυτό που θέλαμε. Τη νίκη και τους τρεις βαθμούς”.

Κατσουράνης: “Όσο περνά ο καιρός θα γινόμαστε και καλύτεροι”

Η νίκη του Τριφυλλιού επί του ΠΑΟΚ είχε έναν μεγάλο πρωταγωνιστή. Ο Κώστας Κατσουράνης με τα δύο τέρματα που σημείωσε οδήγησε τον Παναθηναϊκό στην έβδομη νίκη του στο Πρωτάθλημα.

Ο 30χρονος μέσος τόνισε αρχικά για το παιχνίδι: “Ήταν ένα ντέρμπι. Ο ΠΑΟΚ είναι μια δυνατή ομάδα. Από την πλευρά μας πιστεύω ότι παίξαμε καλά τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο και κερδίσαμε δίκαια”.
Για τη συζήτηση που γίνεται γύρω από το θέαμα που προσφέρει η ομάδα είπε: “Είναι μεγάλη η συζήτηση για το θέαμα. Πήραμε την ουσία που είναι οι τρεις βαθμοί και συνεχίζουμε”.
Για τα έξι του γκολ στο Πρωτάθλημα δήλωσε: “Εντάξει το γκολ είναι θέμα ρέντας. Σημασία δεν έχει ποιος σκοράρει αλλά το να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Σίγουρα είναι καλό να σκοράρεις αλλά το σημαντικότερο είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς και μείναμε στην κορυφή.
Γίνεται πολύ καλή δουλειά στην προπόνηση και όσο περνά ο καιρός μαθαίνουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Το έχω πει και άλλες φορές ότι όσο περνά ο καιρός θα παίζουμε και καλύτερα”.
Για το εάν το Πρωτάθλημα θα κριθεί στο ντέρμπι ο Κώστας Κατσουράνης ήταν ξεκάθαρος: “Δεν νομίζω ότι το Πρωτάθλημα κρίνεται στα ντέρμπι. Για μένα ο τίτλος θα κριθεί στα παιχνίδια με τις μικρότερες ομάδες. Όποια ομάδα έχει τις λιγότερες απώλειες θα πάρει τον τίτλο”.
Για το ματς της επόμενης αγωνιστικής είπε: Ο Πανιώνιος είναι μια πολύ καλή ομάδα. Θα είναι ένα παιχνίδι δύσκολο γιατί για εμάς δεν υπάρχει κανένα ματς που να το βλέπουμε εύκολο”.

Νίνης: «Ήταν σωστή η αλλαγή»

Ο Σωτήρης Νίνης ξεκαθάρισε απόλυτα το θέμα της αλλαγής του, για την οποία ακούστηκαν αποδοκιμασίες στο ΟΑΚΑ για την απόφαση του Τεν Κάτε.

«Ο λόγος που έγινα αλλαγή ήταν απόλυτα σωστός και δικαιολογημένος.
Είχα μία ίωση πριν το παιχνίδι που με ταλαιπώρησε αρκετά και είχαμε συζητήσει με τον προπονητή ότι θα παίξω όσο αντέξω. Δεν το ζήτησα εγώ, αλλά είδε ότι κουράστηκα και με αντικατέστησε σωστά» ήταν τα λόγια του, χωρίς να αφήνει περιθώρια παρερμηνειών.

- Δύσκολη η σημερινή νίκη.
«Πολύ σημαντική όμως κόντρα σε δύσκολο αντίπαλο. Συνεχίσαμε νικηφόρα παραμένουμε στην κορυφή, αυτό θέλαμε. Είχαμε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια και δίκαια πήραμε τη νίκη. Ο ΠΑΟΚ με μία φάση στο πρώτο μέρος μας έβαλε γκολ, στο δεύτερο ήμασταν πιο προσεκτικοί και δεν απειληθήκαμε».

- Ο Κατσουράνης πέτυχε δύο γκολ πάλι σήμερα, το ένα από δική σου ασίστ.
«Ο Κώστας είναι ένας πολύ έξυπνος παίκτης και πολύ έμπειρος και η παρουσία του στο παιχνίδι μας βοηθάει πάρα πολύ. Εγώ κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, αυτό που θέλω είναι να έχω υγεία και θα προσπαθώ περισσότερο στις προπονήσεις».

- Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το σκέφτεστε;
«Το ντέρμπι αργεί ακόμη. Έχουμε τώρα το κύπελλο και μετά τον Πανιώνιο. Δεν σκεφτόμαστε από τώρα το ντέρμπι. Ήμασταν πολύ καλοί σήμερα παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο, θα γίνουμε και καλύτεροι, αυτό μας ενδιαφέρει από παιχνίδι σε παιχνίδι».

ΕΙΧΑ ΓΚΡΙΝΙΑΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΑΛΛΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΕ ΒΓΆΖΕΙ ΒΛΑΚΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.

Αντωνίου: «Μόνο οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί αναγνωρίζουν την προσπάθειά μας»

Ο Κώστας Αντωνίου δεν άντεξε την συχνή και αρνητική κριτική για το ποδόσφαιρο που παίζει ο Παναθηναϊκός και ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός με το τέλος του αγώνα.

«Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Πέμπτη και ένα πολύ δύσκολο σήμερα.
Παίκτες και προπονητής έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ήταν εξαιρετικοί, κέρδισαν δίκαια το παιχνίδι. Όπως είδατε, είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, παίζαμε στο μισό γήπεδο τον ΠΑΟΚ, κάναμε ευκαιρίες, ασκούσαμε συνεχώς πίεση και τελικά πήραμε αυτό που μας άξιζε» ήταν οι πρώτες του κουβέντες και συνέχισε:
«Επειδή προερχόμασταν από μία δύσκολη εβδομάδα, θα πρέπει όλοι να βλέπουμε τα πράγματα θετικά και όχι μόνο μέσα στην ομάδα, γιατί μέσα στην ομάδα παλεύουμε και τα βλέπουμε όλα θετικά, αλλά κυρίως έξω από αυτή.
Το να φοράει κάποιος το μπλουζάκι του Παναθηναϊκού, να περιφέρεται και να μοιράζει γκρίνια, είναι κάτι που δεν μας ταιριάζει, αν θέλουμε να ξεφύγει η ομάδα από την ταλαιπωρία.
Ακούω και διαβάζω πάρα πολύ σκληρές κριτικές και μάλιστα από ανθρώπους που δεν θα το περίμενα, γιατί ξέρω ότι είναι άνθρωποι που προέρχονται από την οικογένεια του Παναθηναϊκού και δεν είναι σωστό.
Ο Παναθηναϊκός είναι πρώτος και απ’ ότι θυμάμαι έχει να χάσει 6 με 7 μήνες, με πάρα πολύ καλή επίθεση, αλλά και άμυνα, κερδίζει τα παιχνίδια που πρέπει να κερδίσει, είναι μια ομάδα που προσπαθεί, δουλεύει, κερδίζει μέσα στο γήπεδο και της αξίζει καλύτερη συμπεριφορά. Οι μόνοι που μας το αναγνωρίζουν είναι οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί μας».

- Έχετε παράπονα από την αντιμετώπιση;
«Αν δεν φέρεις ένα καλό αποτέλεσμα, τότε υπάρχει λόγος να πεις κάτι και να κατηγορήσεις την ομάδα. Φέτος έχουμε καταπληκτικά αποτελέσματα μέχρι τώρα. Δεν είναι δίκαιο κάποιοι άνθρωποι να μιλάνε για απόδοση, δεν δουλεύει αυτό, δεν πέτυχε εκείνο.
Δεν είναι δίκαιο για τον προπονητή και τα παιδιά που δουλεύουν σκληρά. Για όλους μας, που παλεύουμε να βγει η ομάδα πρώτη».

- Έχετε παράπονο από τον κόσμο;
«Δεν έχω κανένα παράπονο από τον κόσμο, έχω παράπονο από ανθρώπους που περιφέρονται και κάνουν διαρκώς σχόλια αρνητικά, παραβλέποντας το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είναι πρώτος.
Παραβλέποντας επίσης ότι ο Παναθηναϊκός κερδίζει εύκολα, παίζοντας ποδόσφαιρο κυριαρχίας. Πάντα υπάρχει καλύτερο ποδόσφαιρο, αλλά να βλέπουμε και τι συμβαίνει γύρω μας».

- Τι απαντάτε στα δημοσιεύματα περί διαδόχων του Τεν Κάτε;
«Δεν θέλω να σχολιάσω τέτοια θέματα, δεν είναι καν σοβαρά και άξια σχολιασμού. Δεν κοιτάω τι κάνουν οι άλλες ομάδες, ο Παναθηναϊκός είναι δυνατός σε κάθε αγωνιστική μέσα στο γήπεδο και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Αν έχουμε την καθολική υποστήριξη των οπαδών και όλων των ανθρώπων που είναι γύρω μας, ο στόχος θα γίνει πιο εύκολος».

- Το ντέρμπι έρχεται. Θα είναι κριτήριο τίτλου;
«Ένα παιχνίδι δεν κρίνει ένα πρωτάθλημα. Και ποτέ δεν ξέρεις πότε μπορεί να έχεις ένα κακό παιχνίδι και να χάσεις βαθμούς».

- Είστε ευχαριστημένος από το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα;
«Είμαι ευχαριστημένος, γιατί ξέρω ότι στο ποδόσφαιρο για να φτάσεις να παίξεις καλή μπάλα, χρειάζονται αποτελέσματα. Άρα εμείς έχουμε εκπληρώσει το δύσκολο κομμάτι, που είναι το 70 με 80% της ιστορίας.
Σε πολλά ματς έχουμε παίξει και καλό ποδόσφαιρο, όπως σήμερα με τον ΠΑΟΚ».

Καραγκούνης: “Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει γκρίνιᔨ

Ο Γιώργος Καραγκόύνης αμέσως μετά την επικράτηση με 2-1 στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ έδωσε τις δικές του απαντήσεις για το συγκεκριμένο θέμα. Αρχικά ο αρχηγός του Τριφυλλιού τόνισε:“Δεν έχουμε πει για κανένα νέο σερί. Κάθε ματς είναι ξεχωριστό.
Κερδίσαμε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε και την Πέμπτη ένα δύσκολο ματς και μετά μόλις τρεις μέρες ξεκούραση. Σε ένα γήπεδο πολύ βαρύ καταφέραμε και κάναμε μια πολύ μεγάλη νίκη”.
Για τις διαμαρτυρίες που υπάρχουν για το ποδόσφαιρο που αποδίδει η ομάδα: “Καταρχάς σε ότι αφορά την Πέμπτη εγώ διαφωνώ με όλους σας. Φυσικά, το ότι διαφωνώ εγώ δεν σημαίνει ότι είναι και πραγματικότητα.
Εγώ όμως πιστεύω ότι και την Πέμπτη κάναμε ευκαιρίες, ενώ ο αντίπαλός μας μας έκανε δύο φάσεις από στημένα. Ελέγχαμε το παιχνίδι κάναμε ευκαιρίες και πετύχαμε ένα γκολ. Στην Ευρώπη κανένα ματς δεν είναι εύκολο. Τι ακριβώς εννοείται με το θέαμα και όλα αυτά δεν μπορώ να καταλάβω. Μήπως νομίζετε ότι είμαστε η Μπαρτσελόνα;
Δεν ξέρω τι να πω. Μήπως θα θέλατε να παίζουμε πάντα όπως με την Γαλατά να βγαίνουμε μπροστά και να χάνουμε 3-1. Για την Πέμπτη πιστεύω ότι όχι μόνο εγώ αλλά όλη η ομάδα είχε καθαρή τη συνείδησή της. Παίξαμε όπως έπρεπε και πήραμε μια σημαντική νίκη. Είμαστε πρώτοι στο Πρωτάθλημα και σε μια πολύ καλή θέση στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ. Συνεχίζουμε, καμία φορά και η κριτική μας κάνει καλό.
Είδατε και στο ματς με τον ΠΑΟΚ βγάλαμε περισσότερο πάθος και πείσμα. Εύχομαι και η συνέχεια να είναι ανάλογη”.
Για το εάν θέλει να στείλει κάποιο μήνυμα για τις φήμες που υπάρχουν σχετικά με τον Χενκ Τεν Κάτε και το αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσιάζει η ομάδα τόνισε: “Όχι, δεν θέλω να στείλω κάποιο μήνυμα. Καταλαβαίνω ότι είναι πολλά τα χρόνια που έχει η ομάδα να πάρει πρωτάθλημα. Πάντα στις μεγάλες ομάδες υπάρχει πίεση.
Σε μας ίσως είναι λίγο παραπάνω αυτή τη στιγμή. Χωρίς λόγο κάναμε ένα χ στην Καβάλα και λέγανε γιατί το πανηγυρίσαμε. Και βέβαια θα το πανηγυρίσουμε έτσι όπως ήταν το ματς ήταν σαν νίκη για εμάς. Σε οκτώ ματς έχουμε επτά νίκες και μια ισοπαλία. Στην Ευρώπη είμαστε σε μια καλή θέση στον όμιλο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να υπάρχει γκρίνια. Εμείς συνεχίζουμε δεν πρέπει να μας επηρεάζουν αυτά.
Αυτό φάνηκε και σήμερα έχοντας ως αντίπαλο μια ομάδα ξεκούραστη και μια ομάδα μεγάλη. Καταφέραμε και κερδίσαμε σε ένα ματς στο οποίο ο ΠΑΟΚ στην πρώτη του επίθεση μας έβαλε γκολ”.

prasinanea.gr
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Δηλώσεις παικτών
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Yπάρχει πλαφόν και στα συμβόλαια των παικτών που θα έρθουν !?!?
» ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΜΙΚΑ
» Οι δηλώσεις του Μαριδάκη (Όλα τα λεφτά)
» Κατσουράνης: Παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις μου
» ΝΕΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΤΕΡΑ

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Ποδόσφαιρο :: Πρωτάθλημα-
Μετάβαση σε: