www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
“Δεν σέβομαι όσους με κυνηγούν και μου επιτίθενται χωρίς λόγο” EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
“Δεν σέβομαι όσους με κυνηγούν και μου επιτίθενται χωρίς λόγο” EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
“Δεν σέβομαι όσους με κυνηγούν και μου επιτίθενται χωρίς λόγο” EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
“Δεν σέβομαι όσους με κυνηγούν και μου επιτίθενται χωρίς λόγο” EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
“Δεν σέβομαι όσους με κυνηγούν και μου επιτίθενται χωρίς λόγο” EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
“Δεν σέβομαι όσους με κυνηγούν και μου επιτίθενται χωρίς λόγο” EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
“Δεν σέβομαι όσους με κυνηγούν και μου επιτίθενται χωρίς λόγο” EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
54 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 54 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

“Δεν σέβομαι όσους με κυνηγούν και μου επιτίθενται χωρίς λόγο”

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
YIANNIS090807
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας

Αριθμός μηνυμάτων : 555
Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2009
Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

“Δεν σέβομαι όσους με κυνηγούν και μου επιτίθενται χωρίς λόγο” Empty
02112009
Δημοσίευση“Δεν σέβομαι όσους με κυνηγούν και μου επιτίθενται χωρίς λόγο”

Από Prasina Nea

Πριν από την έναρξη της συνέντευξης Τύπου του Χενκ Τεν Κάτε ζήτησε το λόγο ο Παύλος Γερακάρης. Ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ θέλησε όπως τόνισε και ο ίδιος να αποκαταστήσει τις σχέσεις ανάμεσα στον Ολλανδό τεχνικό και τους δημοσιογράφους.
Τεν Κάτε: “Δεν σέβομαι όσους με κυνηγούν και μου επιτίθενται χωρίς λόγο”Για αυτό το λόγο ο Παύλος Γερακάρης ζήτησε από τον Χενκ Τεν Κάτε να διευκρινίσει τι εννοούσε με τα όσα δήλωσε μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά ο διάλογος των δύο ανδρών:

Παύλος Γερακάρης: «Είμαι εδώ ως πρόεδρος της Ένωσης των Αθλητικών Συντακτών να συγχαρώ για τη νίκη τον κ. Τεν Κάτε και τον Παναθηναϊκό.
Η παρουσία μου εδώ οφείλεται στο ότι υπάρχουν δημοσιεύματα στα οποία φαίνεται να μιλάει με απαξιωτικούς τρόπους κατά των δημοσιογράφων και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχει και ένα απειλητικό πανό στην εξέδρα. Όλα αυτά διαταράσσουν τη σχέση μας. Θα ήθελα κάποιες διευκρινήσεις από τον Τεν Κάτε για να μην υπάρχουν σκιές στη σχέση μας»

Χενκ Τεν Κάτε: «Πρώτα από όλα κατανοώ τη παρουσία σας και την ερώτηση σας. Είμαι πολύ χαρούμενος με την έκφραση ότι η σχέση της ομάδας με τους δημοσιογράφους θα πρέπει να βασίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό. Όντως σέβομαι τη πλειοψηφία των δημοσιογράφων, απλά δεν σέβομαι όσους με κυνηγούν και μου επιτίθενται χωρίς λόγο.
Επιπλέον δεν συνηθίζω να αντιδράω σε πράγματα που φέρεται να έχω πει στην Παιανία. Σαν δημοσιογράφος γνωρίζετε ότι κάποιες ειδήσεις κατασκευάζονται και αν όσοι τα έγραψαν αυτά έχουν τη δυνατότητα να αναφερθούν σε πηγές που να επιβεβαιώνουν αυτά είμαι πρόθυμος να απολογηθώ ενώπιον όλων.
Ελπίζω να κατανοείται ότι όταν δουλεύεις σε μια ομάδα είναι σαν μια οικογένεια. Όταν λες κάτι με την οικογένεια σου αυτό δεν δημοσιοποιείται και αυτός είναι ένας κανόνας που έχω στη ζωή μου. Μιλάμε στο οικογενειακό τραπέζι και ότι λέμε μένει εκεί.
Όσοι συμμετέχουν ξέρουν πολλά αλλά το τραπέζι δεν μιλάει. Κατανοώ την ερώτηση σας και αναγνωρίζω ότι οφείλετε ως εκπρόσωπος των δημοσιογράφων να βρίσκεστε εδώ και να την κάνετε. Επιπλέον θα πρέπει να ξέρετε ότι κάποια πράγματα παρερμηνεύονται.
Δεν μίλησα για τους δημοσιογράφους εν γένει αλλά για μερικούς από εσάς. Και όποιος θεωρεί ότι προσβλήθηκε από αυτή τη διατύπωση ας είναι. Δεν εννοούσα όλους. Στους 16 μήνες είχα την εμπειρία της γνωριμίας καλών δημοσιογράφων αλλά όσο υπάρχουν καλοί υπάρχουν και κακοί και δυστυχώς είχα την ευκαιρία να τους γνωρίσω».

Παύλος Γερακάρης: «Κατηγορείται ένας κλάδος χιλίων και πλέον δημοσιογράφων. Σίγουρα μπορεί να υπάρχουν κακοί δημοσιογράφοι όπως και κακοί προπονητές αλλά ακόμα και με τη λέξη μερικοί δεν είναι αρκετό. Είμαι όμως ικανοποιημένος από την απάντηση σας»

Χενκ Τεν Κάτε: «Εύχομαι και εγώ τις επόμενες φορές να υπάρχουν συγκεκριμένες πηγές»

ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ, ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΤΑ ΕΧΩΣΕ Ο ΧΟΧΟΧΟ...??
ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΘΙΧΤΗΚΕΣ??? ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟ ΚΩΛΟΣΥΝΑΦΙ ΣΟΥ???
ΟΤΑΝ Ο 10ΚΑΤΕ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΕΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ....ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΚΟΤΟΥΛΑ???
ΒΡΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ Ο ΟΛΛΑΝΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΘΕΣΙΝΟΣ??
ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ...ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΕΡΙΑ ΠΑΛΙ, ΟΤΙ ΜΑΜΙΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΤΕ?? ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΚΑΡΦΩΣΕ Η ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΝΑΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΟΙΟ Κ. 10ΚΑΤΕ, ΜΑΣ ΜΑΜΙΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ......
ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΥ ΜΑΣ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΒΛΑΧΟΥΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Μοιραστείτε αυτή τη δημοσίευση στο: reddit

“Δεν σέβομαι όσους με κυνηγούν και μου επιτίθενται χωρίς λόγο” :: Σχόλια

Ο εκπρόσωπος της κωλοφάρας ζήτησε εξηγήσεις...μάστα.....Χάρη του έκανε ο Κάτε που προσπάθησε να του δώσει.Έπρεπε να του πει να πάει να γ......θεί.
Οχι μπροστά του Στάθη. Να το πει μπροστά σε όλους τους παίκτες στην παιανία. Και μετά να του κάνει μήνυση ο παπάρας καλώντας βέβαια και τον αυτήκοο μάρτυρα στο δικαστήριο....
ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΥ!!!
ΕΙΜΑΙ ΠΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΕΝΚΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ......
ΠΛΗΡΕΣ ΑΔΕΙΑΣΜΑ κε ΓΕΡΑΚΑΡΗ ΜΟΥ .!!! ΔΩΣΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΙΣ ΑΙΤΙΑΣΕΙΣ ΣΟΥ , Η ΠΙΑΣΕ ΕΝΑ ΛΙΒΑΝΙΣΤΗΡΗ ΚΑΙ ΕΛΑ
geof1957 έγραψε:
ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΥ!!!
ΕΙΜΑΙ ΠΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΕΝΚΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ......
ΠΛΗΡΕΣ ΑΔΕΙΑΣΜΑ κε ΓΕΡΑΚΑΡΗ ΜΟΥ .!!! ΔΩΣΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΙΣ ΑΙΤΙΑΣΕΙΣ ΣΟΥ , Η ΠΙΑΣΕ ΕΝΑ ΛΙΒΑΝΙΣΤΗΡΗ ΚΑΙ ΕΛΑ

Γιώργο μου θύμισες τους πασοκτζήδες που λέγαν: ''Εγώ είμαι παπανδρεικός'' και τους νεοδημοράτες που λέγαν: ''Εγώ είμαι καραμανλικός''
Για να προλάβουμε όμως τις...κακές γλώσσες (μακριά από αυτό το site), είμαι σίγουρος ότι απλώς εκδηλώνεις τον θαυμασμό σου στον 10Κάτε με υπερβολικό τρόπο (και καλά κάνεις για μένα).
Έτσι κι αλλιώς, ακόμα κι όταν φύγει ο Ολλανδός, που ελπίζω να γίνει σε πολλά χρόνια από τώρα, εμείς και πάλι Παναθηναικοί θα είμαστε.
ΓΙΑΝΝΗ ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ !!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ , ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ !!! ΠΑΡΕΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ !!!
ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ , ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΤΟΥΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΣΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΤΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ , ΣΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ , ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΔΑΥΛΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΟ ΤΑΠΕΙΝΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ , ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΥΠΟΘΑΛΠΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΑΥΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ , ΓΛΕΙΦΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟ ΤΥΧΩΔΙΩΚΤΗ ΠΟΥ ΛΙΜΕΝΕΤΑΙ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΩΦΕΛΗ ,ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΘΕΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΩ .

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΩ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΗ .
“Δεν σέβομαι όσους με κυνηγούν και μου επιτίθενται χωρίς λόγο” Paotencate

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ......
http://datsi-sp.blogspot.com..........................ΡΙΧΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

“Δεν σέβομαι όσους με κυνηγούν και μου επιτίθενται χωρίς λόγο”

Επιστροφή στην κορυφή 

Σελίδα 1 από 1

Παρόμοια θέματα

-
» Σερμαντίνι: Να δικαιώσω όσους με πίστεψαν
» Αν οι παλαιοί λέγαν και κανένα καλο λόγο ....
» Χωρίς Καραγκούνη!
» Χωρίς το μπάσκετ!
» Με 4-3-3, χωρίς Μάτος

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Blog :: To Blog του www.green-fans.com-
Μετάβαση σε: