Από Prasina Nea
Πριν από την έναρξη της συνέντευξης Τύπου του Χενκ Τεν Κάτε ζήτησε το λόγο ο Παύλος Γερακάρης. Ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ θέλησε όπως τόνισε και ο ίδιος να αποκαταστήσει τις σχέσεις ανάμεσα στον Ολλανδό τεχνικό και τους δημοσιογράφους.
Τεν Κάτε: “Δεν σέβομαι όσους με κυνηγούν και μου επιτίθενται χωρίς λόγο”Για αυτό το λόγο ο Παύλος Γερακάρης ζήτησε από τον Χενκ Τεν Κάτε να διευκρινίσει τι εννοούσε με τα όσα δήλωσε μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά ο διάλογος των δύο ανδρών:
Παύλος Γερακάρης: «Είμαι εδώ ως πρόεδρος της Ένωσης των Αθλητικών Συντακτών να συγχαρώ για τη νίκη τον κ. Τεν Κάτε και τον Παναθηναϊκό.
Η παρουσία μου εδώ οφείλεται στο ότι υπάρχουν δημοσιεύματα στα οποία φαίνεται να μιλάει με απαξιωτικούς τρόπους κατά των δημοσιογράφων και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχει και ένα απειλητικό πανό στην εξέδρα. Όλα αυτά διαταράσσουν τη σχέση μας. Θα ήθελα κάποιες διευκρινήσεις από τον Τεν Κάτε για να μην υπάρχουν σκιές στη σχέση μας»
Χενκ Τεν Κάτε: «Πρώτα από όλα κατανοώ τη παρουσία σας και την ερώτηση σας. Είμαι πολύ χαρούμενος με την έκφραση ότι η σχέση της ομάδας με τους δημοσιογράφους θα πρέπει να βασίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό. Όντως σέβομαι τη πλειοψηφία των δημοσιογράφων, απλά δεν σέβομαι όσους με κυνηγούν και μου επιτίθενται χωρίς λόγο.
Επιπλέον δεν συνηθίζω να αντιδράω σε πράγματα που φέρεται να έχω πει στην Παιανία. Σαν δημοσιογράφος γνωρίζετε ότι κάποιες ειδήσεις κατασκευάζονται και αν όσοι τα έγραψαν αυτά έχουν τη δυνατότητα να αναφερθούν σε πηγές που να επιβεβαιώνουν αυτά είμαι πρόθυμος να απολογηθώ ενώπιον όλων.
Ελπίζω να κατανοείται ότι όταν δουλεύεις σε μια ομάδα είναι σαν μια οικογένεια. Όταν λες κάτι με την οικογένεια σου αυτό δεν δημοσιοποιείται και αυτός είναι ένας κανόνας που έχω στη ζωή μου. Μιλάμε στο οικογενειακό τραπέζι και ότι λέμε μένει εκεί.
Όσοι συμμετέχουν ξέρουν πολλά αλλά το τραπέζι δεν μιλάει. Κατανοώ την ερώτηση σας και αναγνωρίζω ότι οφείλετε ως εκπρόσωπος των δημοσιογράφων να βρίσκεστε εδώ και να την κάνετε. Επιπλέον θα πρέπει να ξέρετε ότι κάποια πράγματα παρερμηνεύονται.
Δεν μίλησα για τους δημοσιογράφους εν γένει αλλά για μερικούς από εσάς. Και όποιος θεωρεί ότι προσβλήθηκε από αυτή τη διατύπωση ας είναι. Δεν εννοούσα όλους. Στους 16 μήνες είχα την εμπειρία της γνωριμίας καλών δημοσιογράφων αλλά όσο υπάρχουν καλοί υπάρχουν και κακοί και δυστυχώς είχα την ευκαιρία να τους γνωρίσω».
Παύλος Γερακάρης: «Κατηγορείται ένας κλάδος χιλίων και πλέον δημοσιογράφων. Σίγουρα μπορεί να υπάρχουν κακοί δημοσιογράφοι όπως και κακοί προπονητές αλλά ακόμα και με τη λέξη μερικοί δεν είναι αρκετό. Είμαι όμως ικανοποιημένος από την απάντηση σας»
Χενκ Τεν Κάτε: «Εύχομαι και εγώ τις επόμενες φορές να υπάρχουν συγκεκριμένες πηγές»
ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ, ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΤΑ ΕΧΩΣΕ Ο ΧΟΧΟΧΟ...??
ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΘΙΧΤΗΚΕΣ??? ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟ ΚΩΛΟΣΥΝΑΦΙ ΣΟΥ???
ΟΤΑΝ Ο 10ΚΑΤΕ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΕΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ....ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΚΟΤΟΥΛΑ???
ΒΡΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ Ο ΟΛΛΑΝΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΘΕΣΙΝΟΣ??
ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ...ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΕΡΙΑ ΠΑΛΙ, ΟΤΙ ΜΑΜΙΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΤΕ?? ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΚΑΡΦΩΣΕ Η ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΝΑΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΟΙΟ Κ. 10ΚΑΤΕ, ΜΑΣ ΜΑΜΙΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ......
ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΥ ΜΑΣ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΒΛΑΧΟΥΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ
Δευ 02 Νοε 2009, 00:20 από abaddon