Εγώ λέω ότι το φετινό πρωτάθλημα θα το πάρει ο…
09/11/2009, 08:34
Συμπληρώθηκε ακριβώς το ένα τρίτο του πρωταθλήματος. Έχουμε ένα ασφαλές δείγμα. Αν και τουλάχιστον εγώ είχα ασφαλές δείγμα πολύ πριν…
Εκτίμησή μου; Αν κάποιον ενδιαφέρει. Το πρωτάθλημα φέτος είναι του Παναθηναϊκού. Για μία σειρά από λόγους..
Ο Παναθηναϊκός είναι δύο πόντους μπροστά κι έχει στο ΟΑΚΑ το ντέρμπι του β΄ γύρου με τον Ολυμπιακό, που μπορεί να είναι το καθοριστικό παιχνίδι. Κι ο γηπεδούχος στο καθοριστικό παιχνίδι έχει πάντα τον πρώτο λόγο.
Ο Παναθηναϊκός όχι απλά δεν έχει πρόβλημα με τη διαιτησία, αλλά-συγκυριακά θέλετε;-παίρνει συνεχώς σφυρίγματα και υποδείξεις. Αντίθετα, ο Ολυμπιακός έχει πρόβλημα-συμπτωματικά θέλετε;- με τη διαιτησία. Και ειδικά με τους επόπτες.
Ο Παναθηναϊκός δεν έχει προβλήματα με τους ορισμούς των αγώνων του από τη Λίγκα. Ο Ολυμπιακός έχει. Για την ακρίβεια ξεπατώνεται. Με την ανοχή της διοίκησής του.
Ο Παναθηναϊκός έχει υποχρεώσεις στο Γιουρόπα Λιγκ, που δεν έχει σχέση με το Τσάμπιονς Λιγκ, στο οποίο μετέχει ο Ολυμπιακός.
Ο Παναθηναϊκός, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών. Στον Ολυμπιακό ο ένας παίκτης μετά τον άλλο πηγαίνει στο ιατρείο.
Ο Παναθηναϊκός έχει ένα προπονητή που ξέρει το ελληνικό πρωτάθλημα πολύ καλύτερα από τον προπονητή του Ολυμπιακού. Ο δε Τεν Κάτε ξέρει πολύ καλύτερα τον Παναθηναϊκό, απ΄ ότι ξέρει ο Ζίκο τον Ολυμπιακό.
Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ καλύτερο πρόγραμμα μέχρι το φινάλε του α΄ γύρου, σε σχέση με τον Ολυμπιακό, που έως τα Χριστούγεννα έχει να επισκεφτεί Γιάννινα, Χαριλάου και Ξάνθη.
Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ καλύτερες σχέσεις με συλλόγους της Λίγκας, σε σχέση με τον Ολυμπιακό. Έτσι, «αίμα και άμμος» γίνονται πολύ λιγότερα παιχνίδια του.
Ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι επένδυσε δίνοντας αρκετά εκατομμύρια Ευρώ σε Σισέ, Κατσουράνη, Λέτο. Ο Ολυμπιακός επένδυσε δίνοντας πολύ λιγότερα χρήματα σε Μέλμπεργκ, Μαρέσκα, Ντάρμπισαϊρ, εκ των οποίων ο Άγγλος είναι μεταγραφή-φάντασμα.
Από sport-fm.gr
Δευ 09 Νοε 2009, 16:42 από akisdelphi