www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Εγώ λέω ότι το φετινό πρωτάθλημα θα το πάρει ο… EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Εγώ λέω ότι το φετινό πρωτάθλημα θα το πάρει ο… EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Εγώ λέω ότι το φετινό πρωτάθλημα θα το πάρει ο… EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Εγώ λέω ότι το φετινό πρωτάθλημα θα το πάρει ο… EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Εγώ λέω ότι το φετινό πρωτάθλημα θα το πάρει ο… EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Εγώ λέω ότι το φετινό πρωτάθλημα θα το πάρει ο… EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Εγώ λέω ότι το φετινό πρωτάθλημα θα το πάρει ο… EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
59 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 59 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Εγώ λέω ότι το φετινό πρωτάθλημα θα το πάρει ο…

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
akisdelphi
Αρχαιος
Αρχαιος
akisdelphi

Αριθμός μηνυμάτων : 1250
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ

Εγώ λέω ότι το φετινό πρωτάθλημα θα το πάρει ο… Empty
09112009
ΔημοσίευσηΕγώ λέω ότι το φετινό πρωτάθλημα θα το πάρει ο…

09/11/2009, 08:34

Συμπληρώθηκε ακριβώς το ένα τρίτο του πρωταθλήματος. Έχουμε ένα ασφαλές δείγμα. Αν και τουλάχιστον εγώ είχα ασφαλές δείγμα πολύ πριν…

Εκτίμησή μου; Αν κάποιον ενδιαφέρει. Το πρωτάθλημα φέτος είναι του Παναθηναϊκού. Για μία σειρά από λόγους..

Ο Παναθηναϊκός είναι δύο πόντους μπροστά κι έχει στο ΟΑΚΑ το ντέρμπι του β΄ γύρου με τον Ολυμπιακό, που μπορεί να είναι το καθοριστικό παιχνίδι. Κι ο γηπεδούχος στο καθοριστικό παιχνίδι έχει πάντα τον πρώτο λόγο.

Ο Παναθηναϊκός όχι απλά δεν έχει πρόβλημα με τη διαιτησία, αλλά-συγκυριακά θέλετε;-παίρνει συνεχώς σφυρίγματα και υποδείξεις. Αντίθετα, ο Ολυμπιακός έχει πρόβλημα-συμπτωματικά θέλετε;- με τη διαιτησία. Και ειδικά με τους επόπτες.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει προβλήματα με τους ορισμούς των αγώνων του από τη Λίγκα. Ο Ολυμπιακός έχει. Για την ακρίβεια ξεπατώνεται. Με την ανοχή της διοίκησής του.

Ο Παναθηναϊκός έχει υποχρεώσεις στο Γιουρόπα Λιγκ, που δεν έχει σχέση με το Τσάμπιονς Λιγκ, στο οποίο μετέχει ο Ολυμπιακός.

Ο Παναθηναϊκός, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών. Στον Ολυμπιακό ο ένας παίκτης μετά τον άλλο πηγαίνει στο ιατρείο.

Ο Παναθηναϊκός έχει ένα προπονητή που ξέρει το ελληνικό πρωτάθλημα πολύ καλύτερα από τον προπονητή του Ολυμπιακού. Ο δε Τεν Κάτε ξέρει πολύ καλύτερα τον Παναθηναϊκό, απ΄ ότι ξέρει ο Ζίκο τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ καλύτερο πρόγραμμα μέχρι το φινάλε του α΄ γύρου, σε σχέση με τον Ολυμπιακό, που έως τα Χριστούγεννα έχει να επισκεφτεί Γιάννινα, Χαριλάου και Ξάνθη.

Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ καλύτερες σχέσεις με συλλόγους της Λίγκας, σε σχέση με τον Ολυμπιακό. Έτσι, «αίμα και άμμος» γίνονται πολύ λιγότερα παιχνίδια του.

Ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι επένδυσε δίνοντας αρκετά εκατομμύρια Ευρώ σε Σισέ, Κατσουράνη, Λέτο. Ο Ολυμπιακός επένδυσε δίνοντας πολύ λιγότερα χρήματα σε Μέλμπεργκ, Μαρέσκα, Ντάρμπισαϊρ, εκ των οποίων ο Άγγλος είναι μεταγραφή-φάντασμα.

Από sport-fm.gr
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Μοιραστείτε αυτή τη δημοσίευση στο: reddit

Εγώ λέω ότι το φετινό πρωτάθλημα θα το πάρει ο… :: Σχόλια

Εκτίμησή μου; Αν κάποιον ενδιαφέρει. Το πρωτάθλημα φέτος είναι του Παναθηναϊκού. Για μία σειρά από λόγους..

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΛΟΓΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ"ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ"
Ο Παναθηναϊκός είναι δύο πόντους μπροστά κι έχει στο ΟΑΚΑ το ντέρμπι του β΄ γύρου με τον Ολυμπιακό, που μπορεί να είναι το καθοριστικό παιχνίδι. Κι ο γηπεδούχος στο καθοριστικό παιχνίδι έχει πάντα τον πρώτο λόγο.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΣΥΜΦΩΝΩ.

Ο Παναθηναϊκός όχι απλά δεν έχει πρόβλημα με τη διαιτησία, αλλά-συγκυριακά θέλετε;-παίρνει συνεχώς σφυρίγματα και υποδείξεις. Αντίθετα, ο Ολυμπιακός έχει πρόβλημα-συμπτωματικά θέλετε;- με τη διαιτησία. Και ειδικά με τους επόπτες.
ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει προβλήματα με τους ορισμούς των αγώνων του από τη Λίγκα. Ο Ολυμπιακός έχει. Για την ακρίβεια ξεπατώνεται. Με την ανοχή της διοίκησής του.
ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ.

Ο Παναθηναϊκός έχει υποχρεώσεις στο Γιουρόπα Λιγκ, που δεν έχει σχέση με το Τσάμπιονς Λιγκ, στο οποίο μετέχει ο Ολυμπιακός.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΟΣΦΠ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΩ ΠΕΡΣΙΝΑ ΛΟΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.

Ο Παναθηναϊκός, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών. Στον Ολυμπιακό ο ένας παίκτης μετά τον άλλο πηγαίνει στο ιατρείο.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΜΨΥΧΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ.

Ο Παναθηναϊκός έχει ένα προπονητή που ξέρει το ελληνικό πρωτάθλημα πολύ καλύτερα από τον προπονητή του Ολυμπιακού. Ο δε Τεν Κάτε ξέρει πολύ καλύτερα τον Παναθηναϊκό, απ΄ ότι ξέρει ο Ζίκο τον Ολυμπιακό.
ΑΛΗΘΕΙΑ., ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΣ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΠΕΡΝΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΒΟΗΘΟ.

Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ καλύτερο πρόγραμμα μέχρι το φινάλε του α΄ γύρου, σε σχέση με τον Ολυμπιακό, που έως τα Χριστούγεννα έχει να επισκεφτεί Γιάννινα, Χαριλάου και Ξάνθη.
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΥΡΟΣ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ???

Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ καλύτερες σχέσεις με συλλόγους της Λίγκας, σε σχέση με τον Ολυμπιακό. Έτσι, «αίμα και άμμος» γίνονται πολύ λιγότερα παιχνίδια του.
ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ!!!! ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ>>ΓΝΩΣΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ...

Ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι επένδυσε δίνοντας αρκετά εκατομμύρια Ευρώ σε Σισέ, Κατσουράνη, Λέτο. Ο Ολυμπιακός επένδυσε δίνοντας πολύ λιγότερα χρήματα σε Μέλμπεργκ, Μαρέσκα, Ντάρμπισαϊρ, εκ των οποίων ο Άγγλος είναι μεταγραφή-φάντασμα.
ΑΛΗΘΕΙΑ.
Ο γνωστος και μη εξεραιτεος κος νικολακοπουλος , ο γραφικοτατος .!!! οανθρωπος απευθυνεται σε οντα με IQ ΡΑΔΙΚΙΟΥ οπως αυτος αλλωστε !!!ειναι τοσο βλακας ( αλλη ειναι η λεξη ) που για να πειση οτι ο ΠΑΟ σπρωχνεται , λεει και για την κληρωση του προγραμματος του πρωταθληματος οτι ειναι σκανδαλωδως ευνοικο για τον ΠΑΟ.ξεχνωντας πως τοσα χρονια ο γκαβρο ειχε υπερβολικα καλο προγραμμα . Ενας οποιοσδηποτε ανθρωπος με στοιχειωδη λογικη θα το συνδοιαση και το πιο λογικο συμπερασμα θα ειναι οτι τοσα χρονια στηνοτανε .

Το κακο ειναι οι υπολοιποι αρθρογραφοι του συγκροτηματος , που οπως φαινεται ανελαβαν την εργολαβια υπονομευσης , (Χελακης, Ελευθερατος Πανουτσος , Καρπετοπουλος , Χριστογλου κλπ ) Αυτοι και επειδη εχουν μυαλο και οπως φαινεται γνωριζουν και τις μεθοδους , εχουν αναλαβει δραση .

ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ !!! Κατα πως θαλεγε και ο Κωνστανταρας!!!

ΥΓ Αν καποιος τους εχει στησει, οποιος εχει στοιχεια παει στον εισαγγελεα και να τα καταθεσει. Αν εχει καμια προταση για το πως θα γινει καλυτερη η διαιτησια, την παρουσιαζει. Αν δεν εχει τιποτε, ας κοιταξει να λυσει τα προβληματα του ( προβληματα που μόνος του εχει δημιουργησει στον εαυτο του) .
Πολυ σωστα τα λες!!!!!ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΕΤΟΣ ΠΑΝΑΘΑ~!! Very Happy
Παιδια απολαυστε το..μη συγχιζεστε!! Οι γαυροι εχουν τρελαθει και απο τωρα ψαχνουν δικαιολογιες για το φετινο καζο!! Αραξτε λοιπον και απλα γελατε! Τα ιδια λεγανε και το 2004.

Επιστροφή στην κορυφή 

Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Blog :: To Blog του www.green-fans.com-
Μετάβαση σε: