www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
«MVP» ο Σαλπιγγίδης EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
«MVP» ο Σαλπιγγίδης EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
«MVP» ο Σαλπιγγίδης EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
«MVP» ο Σαλπιγγίδης EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
«MVP» ο Σαλπιγγίδης EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
«MVP» ο Σαλπιγγίδης EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
«MVP» ο Σαλπιγγίδης EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
48 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 48 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

«MVP» ο Σαλπιγγίδης

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

Αριθμός μηνυμάτων : 2460
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : Πειραιάς

«MVP» ο Σαλπιγγίδης Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: «MVP» ο Σαλπιγγίδης   «MVP» ο Σαλπιγγίδης EmptyΤρι 10 Νοε 2009, 02:03

Μια πολύ σημαντική διάκριση έλαβε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ο οποίος ψηφίστηκε από τους αρχηγούς των υπολοίπων ομάδων ως ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής της περσινής περιόδου.

Ο 28χρονος άσος διεκδικούσε το βραβείο μαζί με τους Γιώργο Καραγκούνη και Γιώργο Φωτάκη και ήταν αυτός που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πήρε τον τίτλο.

Στην παραλαβή του βραβείου από τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο ο Σαλπιγγίδης ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του που τον βοηθάνε ώστε να αποδίδει τόσο καλά λέγοντας μεταξύ άλλων: «Είναι δύσκολο να περιγράψω πόσο όμορφα αισθάνομαι που παίρνω αυτό το βραβείο για δεύτερη χρονιά.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου που με ψήφισαν αλλά και τους συμπαίκτες μου χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να καταφέρω τίποτα.
Οτιδήποτε καταφέρνω είτε μόνος μου είτε με την ομάδα το αφιερώνω στην οικογένεια μου η οποία είναι κοντά μου στα εύκολα και στα δύσκολα ε. Εύχομαι σε δέκα μέρες να πανηγυρίσουμε όλοι οι Έλληνες τη πρόκριση στο παγκόσμιο Κύπελλο. Είναι μια μεγάλη χαρά και μια μεγάλη γιορτή και εύχομαι να το ζήσουμε όλοι».
Όσο για τον πρόεδρο της ΕΠΟ χαρακτήρισε κόσμημα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Τιμήθηκε ο Γκούμας

Πέρα από τον «Σάλπι» στη χθεσινή εκδήλωση του ΠΣΑΠ τιμήθηκε και ο Γιάννης Γκούμας ο οποίος σταμάτησε το ποδόσφαιρο και υποστήριξε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΣΑΠ για τη βράβευση. Το αφιερώνω στη σύζυγο μου και τους γονείς μου.
Ο ποδοσφαιριστής ξέρει ότι δεν είναι ό,τι καλύτερο να παίζει γιατί δε βλέπει τα αγαπημένα του πρόσωπα. Υπάρχουν καλές και κακές στιγμές αλλά αυτές που σε στιγματίζουν είναι οι κακές. Γι' αυτό θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια».

Στα δέκα καλύτερα

Επίσης άλλη μια πράσινη παρουσία είχε να κάνει με τα δέκα καλύτερα γκολ της περσινής αγωνιστικής. Εκεί όπου το τέρμα του Γιώργου Καραγκούνη στα περσινά πλέι-οφ κόντρα στον ΠΑΟΚ όπου ο «Κάρα» κρέμασε τον Χαλκιά βρέθηκε στην 7η θέση.

prasinanea.gr
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
akisdelphi
Αρχαιος
Αρχαιος
akisdelphi

Αριθμός μηνυμάτων : 1250
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ

«MVP» ο Σαλπιγγίδης Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: «MVP» ο Σαλπιγγίδης   «MVP» ο Σαλπιγγίδης EmptyΤρι 10 Νοε 2009, 14:33

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΑΡΑ ΤΟΝ ΣΑΛΠΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΡΟ ΤΟΝ ΓΚΟΥΜΑ....ΑΑΑΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΑΝΑΝΑΩΣΤΕ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

«MVP» ο Σαλπιγγίδης
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΤΕΛΟΣ
» Σαλπιγγίδης: Θα ανακοινωθεί στην ώρα του
» Ανανεώνουν άμεσα Καραγκούνης και Σαλπιγγίδης
» Καραγκούνης: «Δύσκολο το παιχνίδι με την Ατλέτικο, να το δούμε ως γιορτή…», «Δεν ήταν οφ-σάιντ ο Σαλπιγγίδης»
» ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΤΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ?ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ?ΝΑ ΦΥΓΕΙ ? ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ?

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Ποδόσφαιρο :: Νέα-Ειδήσεις-Ανακοινώσεις-
Μετάβαση σε: