www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Σαλπιγγίδης: Θα ανακοινωθεί στην ώρα του EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Σαλπιγγίδης: Θα ανακοινωθεί στην ώρα του EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Σαλπιγγίδης: Θα ανακοινωθεί στην ώρα του EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Σαλπιγγίδης: Θα ανακοινωθεί στην ώρα του EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Σαλπιγγίδης: Θα ανακοινωθεί στην ώρα του EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Σαλπιγγίδης: Θα ανακοινωθεί στην ώρα του EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Σαλπιγγίδης: Θα ανακοινωθεί στην ώρα του EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
67 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 67 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Σαλπιγγίδης: Θα ανακοινωθεί στην ώρα του

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
akisdelphi
Αρχαιος
Αρχαιος
akisdelphi

Αριθμός μηνυμάτων : 1250
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ

Σαλπιγγίδης: Θα ανακοινωθεί στην ώρα του Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Σαλπιγγίδης: Θα ανακοινωθεί στην ώρα του   Σαλπιγγίδης: Θα ανακοινωθεί στην ώρα του EmptyΤετ 14 Απρ 2010, 11:15

Σαλπιγγίδης: Θα ανακοινωθεί στην ώρα τουΔημήτρης Μιχάλης | 13/4/2010 9:03:09 μμΣφίγγα αποδείχθηκε για πολλοστή φορά ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, όσον αφορά το μέλλον του. Ο διεθνής επιθετικός σε συνέντευξή του, με αφορμή την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό κράτησε για μια ακόμη φορά αποστάσεις από το θέμα που... καίει, το αν παραμείνει δηλαδή στους πράσινους ή αποχωρήσει, όπως λένε οι πληροφορίες, μετά το τέλος της σεζόν. "Οταν είναι να ανακοινωθεί κάτι θα ανακοινωθεί στην ώρα του... Έχω ευχαριστήσει τον πρόεδρο και την διοίκηση για την διακριτική αντιμετώπισή τους", ήταν χαρακτηριστικά η απάντησή του. Ο Σάλπι αναφέρθηκε στον τίτλο που κατέκτησε με τον τριφύλλι, λέγοντας πως είναι απλά η δικαίωση των κόπων και των προσπαθειών μιας ολόκληρης χρονιάς. Ας δούμε τι είπε ο Σαλπιγγίδης στο ΑΝΤ1 Radio.

-Πως έζησες από μέσα την προσπάθεια;
"Είναι φυσικό να υπάρχουν άσχημα και καλά αποτελέσματα μέσα στον μαραθώνιο που τρέξαμε όλοι μαζί, γευτήκαμε την επιτυχία και αυτό έχει σημασία, μετά την προσπάθεια τόσων μηνών που έληξε μέχρι και το ματς της Κυριακής που οριστικοποίησε την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είναι πρώτο πρωτάθλημα για μένα και αισθάνομαι πολύ χαρούμενος γιατί όποιος παίζει από μικρός ονειρεύεται την κατάκτηση μιας τέτοιας θέσης και εμπειρίας. Τα συναισθήματα απερίγραπτα, ουσιαστικά μια δικαίωση προσπαθειών και κόπων".

-Τι πιστεύεις πως άλλαξε φέτος;
"Έχουμε πει πολλές φορές πως η λεπτομέρεια παίζει ρόλο. Δεν είχαμε τόσο κατώτερη ομάδα τα προηγούμενα χρόνια όμως χάναμε βαθμούς από μικρομεσαίες ομάδες. Κάθε χρόνο ο Παναθηναϊκός διεκδικούσε το πρωτάθλημα αλλά δεν τα κατάφερνε. Φέτος κερδίσαμε τα ματς που έπρεπε, δεν μέναμε εύκολα πίσω στο σκορ αλλά και όταν γινόταν αυτό είχαμε το αντίδοτο και τις απαντήσεις. Μπορεί να χάσαμε βαθμούς σε ντέρμπυ αλλά είναι μίζερο να παίρνεις το πρωτάθλημα και να κοιτάς τα παιχνίδια που έχασες. Ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα και δικαίως πηρέ το πρωτάθλημα. Δεν πρέπει να κοιτάζουμε το δέντρο αλλά το δάσος, και το δάσος για μας ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος και τα καταφέραμε".

-Ποιά στιγμή σου έχει μείνει χαραγμένη από τη φετινή σεζόν;
"Το τελευταίο παιχνίδι της Κυριακής, γιατί να κατακτάς το πρωτάθλημα είναι κάτι ιδιαίτερο για κάθε ποδοσφαιριστή πόσο μάλλον για μένα που είναι η πρώτη φορά. Έτσι το βίωσα, είναι η πιο έντονη στιγμή στα χρόνια που είμαι στον Παναθηναϊκό μαζί με κάποιες προκρίσεις στην Ευρώπη".

-Πιστεύεις πως η αλλαγή προπονητή βοήθησε;
"Τα αποτελέσματα δίνουν την απάντηση. Βοήθησε κατά πολύ, ενώ ήμασταν πίσω πήραμε πρωτάθλημα".

-Ακούγεται πως ο προηγούμενος προπονητής δεν είχε καλές σχέσεις με τους παίχτες...
"Δεν θέλω να απαντήσω και να αφήσω αιχμές, ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του. Αυτό που έχω να πω είναι πως με τον Νιόπλια η ομάδα βοηθήθηκε αγωνίστηκε και η ψυχολογία άλλαξε. Αν και δουλεύει πρώτη φορά σε ομάδα Α` εθνικής γνωρίζει πολλά, έχει καλές σχέσεις και επικοινωνία με τα παιδιά. Το τελικό αποτέλεσμα δείχνει αν τα κατάφερε ή όχι".

-Πώς είδες τα πράγματα φέτος στην Ευρώπη;
"Κάναμε καλή προσπάθεια. Με την Ατλέτικο δεν παίξαμε καλά ίσως φοβηθήκαμε και δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Με την Ρόμα η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή επιτυχία φέτος, ο κόσμος το ευχαριστήθηκε παρόλα αυτά μείναμε έξω από μια κατώτερη ομάδα, ήταν μια άτυχη στιγμή. Η Ευρώπη παρότι μείναμε έξω, ήταν ένα όμορφο γλυκό ταξίδι. Αυτή είναι η ομορφιά στο ποδόσφαιρο".

-Είσαι βασικός φέτος, πολύ αγαπητός στον κόσμο και παίζεις σε πολλές διαφορετικές θέσεις. Τι έχεις να πεις γι' αυτό;
"Η θέση που παίζω καλύτερα είναι αυτή του σέντερ φορ αλλά δεν μου αρέσει να δημιουργώ προβλήματα στην ομάδα και παίζω όπου μου πει ο προπονητής. Δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και προσπαθώ να βοηθήσω. ανταποδίδω την αγάπη του κόσμου μέσα στο γήπεδο, τους ευχαριστώ πολύ για την αγάπη και την στήριξή τους".

-Ποιόν θεωρείς φετινό MVP;
"Όλοι παλεύουμε και βοηθάμε την ομάδα και είμαστε κομμάτια της. Είναι δική σας δουλειά να πείτε ποιος είναι MVP".

-Ακούγονται πολλά για μεταγραφή...
"Όταν είναι να ανακοινωθεί κάτι θα ανακοινωθεί στην ώρα του... Έχω ευχαριστήσει τον πρόεδρο και την διοίκηση για την διακριτική αντιμετώπισή τους".

-Τι έχεις να πεις για το παγκόσμιο και την Εθνική;
"Είναι μεγάλη πρόκληση το παγκόσμιο κύπελλο, είναι η πιο έντονη στιγμή μου στην Εθνική ομάδα, η πρόκριση μας στα τελικά. Αν μπορούσαν να μου εγγυηθούν πως αν σταματήσω το ποδόσφαιρο θα παίρναμε το παγκόσμιο, ευχαρίστως θα το έκανα. Ήταν ένα θαύμα το Ευρωπαϊκό, μακάρι να γίνει και δεύτερο. Το θέμα είναι να το χαρούμε και να έχουμε μια καλή παρουσία. Έχουν γίνει τεράστια βήματα τα τελευταία χρόνια, μόνο και μόνο που έχουμε παρουσίες στις μεγάλες διοργανώσεις".

ΑΠΟ sport.gr
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
akisdelphi
Αρχαιος
Αρχαιος
akisdelphi

Αριθμός μηνυμάτων : 1250
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σαλπιγγίδης: Θα ανακοινωθεί στην ώρα του   Σαλπιγγίδης: Θα ανακοινωθεί στην ώρα του EmptyΤετ 14 Απρ 2010, 11:16

"Ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα και δικαίως πηρέ το πρωτάθλημα. Δεν πρέπει να κοιτάζουμε το δέντρο αλλά το δάσος, και το δάσος για μας ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος και τα καταφέραμε".

"Nα κατακτάς το πρωτάθλημα είναι κάτι ιδιαίτερο για κάθε ποδοσφαιριστή πόσο μάλλον για μένα που είναι η πρώτη φορά. Έτσι το βίωσα, είναι η πιο έντονη στιγμή στα χρόνια που είμαι στον Παναθηναϊκό μαζί με κάποιες προκρίσεις στην Ευρώπη".

"Τα αποτελέσματα δίνουν την απάντηση. Βοήθησε κατά πολύ η αλλαγή του προπονητή, ενώ ήμασταν πίσω πήραμε πρωτάθλημα. Αυτό που έχω να πω είναι πως με τον Νιόπλια η ομάδα βοηθήθηκε αγωνίστηκε και η ψυχολογία άλλαξε. Αν και δουλεύει πρώτη φορά σε ομάδα Α` εθνικής γνωρίζει πολλά, έχει καλές σχέσεις και επικοινωνία με τα παιδιά. Το τελικό αποτέλεσμα δείχνει αν τα κατάφερε ή όχι".

"Η θέση που παίζω καλύτερα είναι αυτή του σέντερ φορ αλλά δεν μου αρέσει να δημιουργώ προβλήματα στην ομάδα και παίζω όπου μου πει ο προπονητής. Δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και προσπαθώ να βοηθήσω. ανταποδίδω την αγάπη του κόσμου μέσα στο γήπεδο, τους ευχαριστώ πολύ για την αγάπη και την στήριξή τους". Δημήτρης Σαλπιγγίδης.
Tropikano
Λεουρας
Λεουρας
Tropikano

Αριθμός μηνυμάτων : 546
Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σαλπιγγίδης: Θα ανακοινωθεί στην ώρα του   Σαλπιγγίδης: Θα ανακοινωθεί στην ώρα του EmptyΤετ 14 Απρ 2010, 14:27

ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΥΟ!!!!

Σαλπιγγίδης: Θα ανακοινωθεί στην ώρα του
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Έβαλε τέλος στην καριέρα του ο Γκούμας. Πιθανότητες επιστροφής στην Παιανία;
» «Σερβί» στην κορυφή, «θάνατος» στην ουρά!/Γιάννης Καραλής
» «MVP» ο Σαλπιγγίδης
» ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΤΕΛΟΣ
» Ανανεώνουν άμεσα Καραγκούνης και Σαλπιγγίδης

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Ποδόσφαιρο :: Νέα-Ειδήσεις-Ανακοινώσεις-
Μετάβαση σε: