Ο Σέρβος τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης στάθηκε στην εξαιρετική επιθετική λειτουργία της ομάδας και όπως είπε και ο ίδιος "όλα τα σουτ που κάναμε ήταν πολύ καλά".
"Πιστεύω ότι κάναμε ένα σοβαρό και καλό παιχνίδι, εκτός από τα τελευταία λεπτά. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τον τρόπο που αγωνίστηκαμε κόντρα στην Πρόκομ.
Παίξαμε πολύ καλά στην επίθεση. Σχεδόν κάθε σουτ που κάναμε ήταν πολύ καλό. Σχεδόν όλα τους βγήκαν από τα συστήματά μας και ήταν ελεύθερα. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για τη νίκη" είπε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.
Στην άμυνα που έπαιξε ο Παναθηναϊκός στάθηκε ο Ντρου Νίκολας. "Ήταν μία σημαντική νίκη. Πολλά πράγματα γι' αυτή ξεκίνησαν από την άμυνα. Εγώ στο πρώτο ημίχρονο είχα ρυθμό και οι συμπαίκτες μου βρήκαν στο κατάλληλο σημείο. Γι' αυτό μπήκαν τα σουτ. Στην επανάληψη περάσαμε την μπάλα στον Πέκοβιτς κι όλα έγιναν πιο εύκολα." είπε ο Αμερικάνος.
Με τα όσα υποστήριξε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς για την επιθετική λειτούργία των πράσινων συμφώνησε ο Βασίλης Σπανούλης. "Είμαστε στην αρχή. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη που κάνουμε. Ήμαστε καλή στην άμυνα, αλλά το ίδιο συνέβη και στην επίθεση. Ολα τα σουτ ήταν ελεύθερα και αυτά βγήκαν μέσα από τα συστήματά μας. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Έρχονται πιο κρίσιμα παιχνίδια και θα πρέπει να μειώσουμε τα λάθη" τόνισε ο διεθνής γκαρντ.
Έντονες στομαχικές διαταραχές παρουσίασαν το πρωϊ ο Νίκολα Πέκοβιτς και ο Γκεόργκι Σερμαντίνι. Αμφότεροι αγωνίστηκαν έπειτα από φαρμακευτική αγωγή την οποία δέχτηκαν.
Πατσέσας: "Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί φοβηθήκαμε"
Με τους παίκτες του τα έβαλε ο προπονητής της Πρόκομ, Τόμας Πατσέσας, μετά το τέλος του αγώνα. Ο Πολωνός τεχνικός, πάντως, έπλεξε και το εγκώμιο του Ντρου Νίκολας.
"Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι παίκτες μου φοβήθηκαν στο πρώτο δεκάλεπτο τόσο τον Παναθηναϊκό. Οι Έλληνες έπαιξαν πολύ καλή άμυνα ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Ο Νίκολας θα μπορούσε να σκοτώσει κάθε ομάδα κι όχι μόνο την Πρόκομ. Ίσως τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά αν ο Γιούιν ήταν όσο καλός ήταν στο δεύτερο ημίχρονο και στο πρώτο" είπε ο Πατσέσας.
prasinanea.gr