www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Ομπράντοβιτς: "Εγώ φταίω" EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Ομπράντοβιτς: "Εγώ φταίω" EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Ομπράντοβιτς: "Εγώ φταίω" EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Ομπράντοβιτς: "Εγώ φταίω" EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Ομπράντοβιτς: "Εγώ φταίω" EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Ομπράντοβιτς: "Εγώ φταίω" EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Ομπράντοβιτς: "Εγώ φταίω" EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
26 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 26 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Ομπράντοβιτς: "Εγώ φταίω"

Πήγαινε κάτω 
+5
akisdelphi
YIANNIS090807
abaddon
michalisg13
gipos13
9 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
gipos13
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας

Αριθμός μηνυμάτων : 759
Ημερομηνία εγγραφής : 01/08/2009
Τόπος : Aθήνα

Ομπράντοβιτς: "Εγώ φταίω" Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Ομπράντοβιτς: "Εγώ φταίω"   Ομπράντοβιτς: "Εγώ φταίω" EmptyΠαρ 05 Φεβ 2010, 00:44

Ο Σέρβος τεχνικός ανέλαβε μετά το τέλος του αγώνα την ευθύνη για την ήττα, αλλά υποσχέθηκε ότι θα βρει... λύση.

Σίγουρα η χθεσινή μέρα πάντως δεν ήταν η καλύτερη για τον Παναθηναϊκό και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και μετά το τέλος του αγώνα, φάνηκε ότι δεν ήταν σε καλή κατάσταση, ούτε αυτός... αλλά ούτε και όλος ο Παναθηναϊκός

«Είναι προφανές πως έχουμε πρόβλημα και ως πρώτος προπονητής αναλαμβάνω την ευθύνη. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε τη λύση, άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά στα 11 χρόνια που μας συμβαίνει μια δύσκολη κατάσταση. Ωστόσο, αν δείτε τους παίκτες, θα καταλάβετε πως είναι ίδιοι που κατέκτησαν τους τίτλους, οπότε δεν έχω λόγο να μην πιστεύω σ’ αυτούς», είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού που χαρακτήρισε «δίκαιη» την επικράτηση του Αμαρουσίου.

«Ηταν εξαιρετικοί και άξιζαν να νικήσουν. Το Μαρούσι έδειξε πως πρέπει να παίζει, έχοντας ξεκάθαρες ιδέες στο παιχνίδι του. Επαιξαν πολύ έξυπνα με το χρονόμετρο και το γεγονός ότι έκαναν 23 λάθη δείχνει πως είχαμε επιθετική άμυνα και γι αυτό είμαι ευχαριστημένος απ’ αυτό το κομμάτι… Το κρίσιμο σημείο ήταν όταν προηγηθήκαμε με 10 πόντους διαφορά και δεν καταφέραμε την κρατήσουμε… Το Μαρούσι έπαιξε καλή άμυνα, έβαλε δύο μεγάλα σουτ στο τέλος και παρότι σε 20 δευτερόλεπτα στο φινάλε ανατρέψαμε τη διαφορά, δεν καταφέραμε να νικήσουμε».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε πως το Μαρούσι ήθελε να εκμεταλλευτεί την πίεση που αισθάνεται ο Παναθηναϊκός μετά την πίεση από την Παρτίζαν, ενώ χαρακτήρισε «δείγμα μεγάλης ομάδας» την αντίδραση των «πράσινων» στο φινάλε.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
gipos13
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ομπράντοβιτς: "Εγώ φταίω"   Ομπράντοβιτς: "Εγώ φταίω" EmptyΠαρ 05 Φεβ 2010, 00:52

ΑΡΕ ΖΟΤΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΚΟΜΒΙΚΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΧΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΩ ΠΙΝΩ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ.ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΣΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΙΤΟΥΔΗ!!!!
michalisg13
Νεος
Νεος
michalisg13

Αριθμός μηνυμάτων : 44
Ημερομηνία εγγραφής : 25/07/2009
Τόπος : Peyeia

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ομπράντοβιτς: "Εγώ φταίω"   Ομπράντοβιτς: "Εγώ φταίω" EmptyΠαρ 05 Φεβ 2010, 01:10

φίλε Γίπο δεν δυνατόν με μια χρονιά η οποία δεν έχει ακόμη καν τελειώσει και δεν έχει χαθεί τίποτα να κάνεις λόγο για απόσυρση του τιτανοτεράστιου Ζοτς! Ειλικρινά το θεωρώ έως και ουτοπικό να σκεφτόμαστε έτσι τώρα!! Αν είναι δυνατόν! είμαι σίγουρος πως η ομάδα την κρίσιμη στιγμή θα ανακάμψει και θα σωθεί η χρονιά! Αλλά ακόμη κι αν δεν συμβεί αυτό, δεν έχουμε κανένα λόγο να επιρρίψουμε ευθύνες σε αυτόν τον άνθρωπο διότι έχει αποδείξει εδώ και μια δεκαετία ότι ξέρει καλύτερα από εμάς...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την michalisg13 στις Παρ 05 Φεβ 2010, 21:15, 1 φορά
gipos13
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ομπράντοβιτς: "Εγώ φταίω"   Ομπράντοβιτς: "Εγώ φταίω" EmptyΠαρ 05 Φεβ 2010, 01:19

ΦΙΛΕ ΜΙΧΑΛΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ...ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗΣ Η ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΧΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ....ΕΧΩ ΝΕΥΡΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ!!!
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

Αριθμός μηνυμάτων : 2460
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : Πειραιάς

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ομπράντοβιτς: "Εγώ φταίω"   Ομπράντοβιτς: "Εγώ φταίω" EmptyΠαρ 05 Φεβ 2010, 01:36

Τι λέτε ρε πάτε καλά? Ο Ζέλικο θα μείνει στην ομάδα ακόμα και αν χρειαστεί οι υπόλοιποι να ψοφήσουν!!Ο Ζέλικο φταίει που τα χέρια του Σπανούλη τρέμουνε? Τι σκατά έχει πάθει αυτός, σαν μαστουρωμένος παίζει!! Και οι μικροί να ξυπνήσουν να μην τους πάρει κάνας διάολος!! Δεν γίνεται να περιμένουμε από 3-4 παίκτες να βγάζουν το φίδι από την τρύπα κάθε χρονιά.Τα φτύσανε και τους βγαίνουν συνεχώς τραυματισμοί. Που διάολο είναι Μπόγρης, Περπέρογλου, Καλάθης, Σερμαντίνι?
YIANNIS090807
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας

Αριθμός μηνυμάτων : 555
Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2009
Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ομπράντοβιτς: "Εγώ φταίω"   Ομπράντοβιτς: "Εγώ φταίω" EmptyΠαρ 05 Φεβ 2010, 11:18

Χωρίς να θέλω να προσβάλω κανένα, θέλω να πω το εξής: Κόψτε την πράσινη, κάνει κακό στην υγεία.....(''Ξεφτίλα'' και ''Πετάξτε τις φανέλες'' έγραφε σήμερα).
Α, και κάτι άλλο. Δεν είμαστε γαύροι. Εάν χάσεις το πρωτάθλημα και το ευρωπαικό μια δυό χρονιές δεν θα σου αφαιρέσει κανείς τις (πολλές, μα πάρα πολλές) κούπες που έχεις πάρει μέχρι τώρα.

ΥΓ1 Πως το είπες αυτό με τον Ζοτς φίλε μου gipo?? Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις?
ΥΓ2 Δεν θέλω να παρεξηγηθείς με το ΥΓ1, απλώς με έναν...χαριτωμένο τρόπο, σου κάνω μια μικρή παρατήρηση, εάν μου επιτρέπεις βέβαια. Σε σέβομαι απεριόριστα, όπως και όλα τα παιδιά εδώ μέσα, αλλά αυτό για τον Ζοτς το θεωρώ τουλάχιστον...ατυχές.
akisdelphi
Αρχαιος
Αρχαιος
akisdelphi

Αριθμός μηνυμάτων : 1250
Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ομπράντοβιτς: "Εγώ φταίω"   Ομπράντοβιτς: "Εγώ φταίω" EmptyΠαρ 05 Φεβ 2010, 18:48

ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΖΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ.
ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ
akisdelphi
Αρχαιος
Αρχαιος
akisdelphi

Αριθμός μηνυμάτων : 1250
Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ομπράντοβιτς: "Εγώ φταίω"   Ομπράντοβιτς: "Εγώ φταίω" EmptyΠαρ 05 Φεβ 2010, 18:50

michalisg13 έγραψε:
φίλε Γίπο δεν δυνατόν με μια χρονιά η οποία δεν έχει ακόμη καν τελειώσει και δεν έχει χαθεί τίποτα να κάνεις λόγο για απόσυρση του τιτανοτεράστιου Ζοτς! Ειλικρινά το θεωρώ έως και ουτοπικό να σκεφτόμαστε έτσι τώρα!! Αν είναι δυνατόν! είμαι σίγουρος πως η ομάδα την κρίσιμη στιγμή θα ανακάμψει και θα σωθεί η χρονιά! Αλλά ακόμη κι αν δεν συμβεί αυτό, δεν έχουμε κανένα λόγο να επιρρίψουμε ευθύνες σε αυτόν τον άνθρωπο διότι έχει αποδείξει εδώ και μια δεκαετία ότι ξέρει καλύτερα από εμάς...
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΙΧΑΛΑΚΗ.
gipos13
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ομπράντοβιτς: "Εγώ φταίω"   Ομπράντοβιτς: "Εγώ φταίω" EmptyΠαρ 05 Φεβ 2010, 22:13

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΑΙΔΕΙΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΛΙΓΟ ΩΜΑ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.Ο ΖΟΤΣ ΤΟ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΦΕΤΟΣ ΑΣ ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΑΣ.

ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΗ ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΛΗΘΗΚΑ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ 17 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΦΕΝΟΝΤΑΙ ΑΣΤΕΙΑ.ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΡΑΞΑΝ!!!

ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ...ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΚΟΡΕΣΜΟ...ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΟΤΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΗΝΗΣ.ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑΣ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΤΣΙ ΑΝΤΙΔΡΑΩ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΑΤΣ.

ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΖΑΕΙ ΤΟΣΟ.ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΘΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΦΕΝΕΤΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ.ΤΕΣΠΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΔΩ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ!!!
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

Αριθμός μηνυμάτων : 2460
Τόπος : Πειραιάς

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ομπράντοβιτς: "Εγώ φταίω"   Ομπράντοβιτς: "Εγώ φταίω" EmptyΠαρ 05 Φεβ 2010, 22:42

gipos13 έγραψε:
ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΑΙΔΕΙΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΛΙΓΟ ΩΜΑ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.Ο ΖΟΤΣ ΤΟ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΦΕΤΟΣ ΑΣ ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΑΣ.

ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΗ ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΛΗΘΗΚΑ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ 17 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΦΕΝΟΝΤΑΙ ΑΣΤΕΙΑ.ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΡΑΞΑΝ!!!

ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ...ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΚΟΡΕΣΜΟ...ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΟΤΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΗΝΗΣ.ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑΣ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΤΣΙ ΑΝΤΙΔΡΑΩ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΑΤΣ.

ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΖΑΕΙ ΤΟΣΟ.ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΘΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΦΕΝΕΤΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ.ΤΕΣΠΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΔΩ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ!!!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ Ο ΚΟΡΕΣΜΟΣ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΚΟΥΠΕΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ.ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΦΕΤΟΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΟΥΡΑΣΗΣ.ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ,ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 4 ΝΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.ΚΑΙ ΑΝ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 6ο......
g3thanasis
Αρχαιος
Αρχαιος
g3thanasis

Αριθμός μηνυμάτων : 1062
Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009
Τόπος : athina

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ομπράντοβιτς: "Εγώ φταίω"   Ομπράντοβιτς: "Εγώ φταίω" EmptyΠαρ 05 Φεβ 2010, 23:32

as skeftei kapoios posa xrhmata exvse sto uema eyrvpAIKO STO PARISI H MPARTSA O ΓΑΥΡΟΣ Η ΡΕΑΛ.......ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΦΕΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ....ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΧΕΣ ΠΡΕΣ...ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΕΠΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΩΝ...Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ...Ο ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙ ....Η ΚΑΤΑΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.....ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΖΕΛΙΚΟ...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΑΣΕΙΣ...ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ....ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΜΑΚΡΥΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΕΛΙΚΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ...ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ....ΖΕΛΙΚΟ ΜΑΣ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΘΕΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΑΘΕΣ.........ΖΕΛΙΚΟ ΧΑΣΤΑ ΟΛΑ ...ΕΜΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ...
g3thanasis
Αρχαιος
Αρχαιος
g3thanasis

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ομπράντοβιτς: "Εγώ φταίω"   Ομπράντοβιτς: "Εγώ φταίω" EmptyΠαρ 05 Φεβ 2010, 23:40

Περιμένω ΣΥΓΝΩΜΗ από την Πράσινη, για το σημερινό πρωτοσέλιδο.........................................................

...ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ........ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ..............................................
markosth
Νεος
Νεος
markosth

Αριθμός μηνυμάτων : 11
Ημερομηνία εγγραφής : 05/02/2010
Τόπος : Manchester

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ομπράντοβιτς: "Εγώ φταίω"   Ομπράντοβιτς: "Εγώ φταίω" EmptyΣαβ 06 Φεβ 2010, 01:38

συμφωνώ για το πρωτοσέλιδο της πράσινης σήμερα, ήταν (το λιγότερο που μπορώ να πω) προκλητικό και προσβλητικό. δεν γίνεται να ζητάς από την ομάδα που σήκωσε όλεσ τισ κούπες που υπάρχουν να βγάλει τισ φανέλες. ακόμα και αν δεν προκριθούμε, ακόμα κι αν δεν σηκώσουμε καμία κούπα φέτος, η ομάδα αυτή δεν πρέπει να απαξιωθεί. και μπράβο στα παιδιά που πήγαν στη σημερινή προπόνηση και στήριξαν την ομάδα.
g3thanasis
Αρχαιος
Αρχαιος
g3thanasis

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ομπράντοβιτς: "Εγώ φταίω"   Ομπράντοβιτς: "Εγώ φταίω" EmptyΔευ 08 Φεβ 2010, 00:18

ΧΑΣΤΑ ΟΛΑ ΜΕΓΙΣΤΕ.....ΤΙ ΕΓΙΝΕ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΑΚΙ???
Z13
Παλιος
Παλιος
Z13

Αριθμός μηνυμάτων : 287
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ομπράντοβιτς: "Εγώ φταίω"   Ομπράντοβιτς: "Εγώ φταίω" EmptyΔευ 08 Φεβ 2010, 11:15

pios asxolite me tous nautilomenous....lol.
alla kala pa8ane giati mas ta eixane priksei me tin iperomada tous!
Sta tou Zots tora exo na po ta eksis.
Simfono oti einai terastios proponitis,isos o kaliteros stin europi alla auto den simeni oti kai autos den kanei la8i.
To megalitero pou tou xreono einai oti epanapaftike me to persino triple crown
kai pistepse oti me merika mpalomata,giati peri mpalomaton prokite oi metagrafes ton kala8i| Tepic (krinontas bebea ekton isteron),oti mpori na ta kataferi kai fetos.Tin stigmi pou oi antipaloi sou stin Europi dinamoun afantasta kai legontas antipaloi enoo barca,real akoma kai effes (den asxoloume esxemena me tous nautilomenous giati edo milame gia omades) isos 8a eprepe kai esi na praksis kati analogo.
Isos kai leo isos giati den mporo na mpo sto mialo kai stin logiki tou Zots katalabe i iksere oti na kanis repeat to triple crown einai komati diskolo eos akator8oto giauto estise tin omada etsi oste na pari tous enxorious titlous kai na tin proetimasi gia tin epomeni xronia.
Min me brisete...lol .. aplos autes einai kapies skepsis mou, den gnorizo tipota perisotero kai tipota ligotero apo oti gnorizete kai blepete kai esis!
thanasis_
Λεουρας
Λεουρας

Αριθμός μηνυμάτων : 546

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ομπράντοβιτς: "Εγώ φταίω"   Ομπράντοβιτς: "Εγώ φταίω" EmptyΔευ 08 Φεβ 2010, 11:29

Εγω πιστευω πως ο Ζοτς κρατησε τον κορμο που του εφερε το triple crown και ενισχυσε την ομαδα κοιταζοντας το μελλον, γιαυτο και εφερε τους μικρους Καλαθη και Τεπιτς...Επισης μη ξεχναμε πως το καλοκαιρι αποφασισε να ξεκουραστει ο Διαμαντιδης, και ο Σαρας θεωρητικα θα επεστρεφε σαν καινουριος μετα την εγχειρηση του στο τελος της περσινης περιοδου. Ποιος ομως περιμενε ο ενας τραυματισμος να διαδεχεται τον αλλο στους πρωτοκλασατους παιχτες μας? Αμφιβαλει κανεις πως αν δεν ειχαμε τοσους τραυματισμους, θα πηγαιναμε τρενο και με κεκτημενη ταχυτητα απο περυσι? Το θετικο ειναι πως πλεον εκτος του Τσαρτσαρη, ολοι οι αλλοι ειναι ετοιμοπολεμοι και οσο περνανε οι μερες βρισκουν και ρυθμο...οποτε εστω και τωρα που ειμαστε με την πλατη στον τοιχο, χρειαζομαστε μια μεγαλη νικη ψυχολογιας (μεσα στη Βαρκελωνη), ωστε το τρενο να παρει μπρος ξανα και να μη σταματαει πουθενα

Ομπράντοβιτς: "Εγώ φταίω"
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Ομπράντοβιτς: "Κάναμε ένα καλό και σοβαρό παιχνίδι"
» Ομπράντοβιτς: "Άιντε... Αριβεντέρτσι"
» ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ "ΑΝΕΠΙΣΗΜΟΥ ΚΛΑΜΠ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ" ΟΙ "ΑΝΕΠΙΣΗΜΟΙ"
» "Πάρτι" Αγουέρο-Φορλάν στο "Άνφιλντ"!
» Δεν... "τσουλάει" το πράσινο "stock"

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Μπάσκετ :: Euroleague-
Μετάβαση σε: