Οι Μπατίστ, Τσαρτσαρής και Γιασικεβίτσιους μπήκαν στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων και ουσιαστικά τέθηκαν στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού, ο οποίος πλέον θα αποφασίσει αν και πότε θα τους χρησιμοποιήσει. Το βέβαιο είναι ότι οι δύο πρώτοι θα αγωνιστούν κανονικά στο ΣΕΦ, ενώ ο τρίτος ενδέχεται να χρειαστεί λίγο περισσότερο χρόνο για να καλύψει το χαμένο έδαφος.
Κατά τα άλλα, ο Νικ Καλάθης βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της προσαρμογής και μετά την προπόνηση μίλησε για τον επερχόμενο αγώνα Κυπέλλου με τον Πανελλήνιο.
«Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα παρουσιάζεται καλύτερη, γιατί γνωριζόμαστε καλύτερα, η χημεία της ομάδας βελτιώνεται και είναι κάτι που μας βοηθά να παρουσιαζόμαστε βελτιωμένοι στο γήπεδο.
Δεν σταματάμε εδώ όμως. Προσπαθούμε κάθε μέρα για το καλύτερο, προσπαθούμε να συνεχίσουμε τη δουλειά, με στόχο να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε.
Ξέρουμε ότι έχουμε δύσκολα παιχνίδια στη συνέχεια. Με πρώτο πλέον την αναμέτρηση με τον Πανελλήνιο. Είναι ένας αγώνας για το κύπελλο, είναι ένας αγώνα νοκ άουτ, άρα η νίκη σημαίνει πολύ περισσότερα πράγματα.
Οπότε θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και πολύ καλά προετοιμασμένοι. Να είμαστε προσεκτικοί σε κάθε φάση, γιατί ήδη γνωρίζουμε την ομάδα, την οποία θα αντιμετωπίσουμε και είναι μια καλή ομάδα, την οποία θα πρέπει να σεβαστούμε στο παρκέ.
Προσωπικά νιώθω πραγματικά υπέροχα στον Παναθηναϊκό. Αγαπώ αυτή την ομάδα και τους συμπαίκτες μου, οι οποίοι όπως και οι προπονητές είναι συνέχεια δίπλα μου. Μαθαίνω κάθε μέρα, προσπαθώ να γίνω καλύτερος και να βοηθώ κι εγώ με τη σειρά μου όσο περισσότερο μπορώ», τόνισε.