www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Ο ΠΑΟ ανακοίνωσε Γιασικεβίτσιους-Μπόγρη EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Ο ΠΑΟ ανακοίνωσε Γιασικεβίτσιους-Μπόγρη EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Ο ΠΑΟ ανακοίνωσε Γιασικεβίτσιους-Μπόγρη EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Ο ΠΑΟ ανακοίνωσε Γιασικεβίτσιους-Μπόγρη EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Ο ΠΑΟ ανακοίνωσε Γιασικεβίτσιους-Μπόγρη EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Ο ΠΑΟ ανακοίνωσε Γιασικεβίτσιους-Μπόγρη EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Ο ΠΑΟ ανακοίνωσε Γιασικεβίτσιους-Μπόγρη EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
43 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 43 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Ο ΠΑΟ ανακοίνωσε Γιασικεβίτσιους-Μπόγρη

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

Αριθμός μηνυμάτων : 2460
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : Πειραιάς

Ο ΠΑΟ ανακοίνωσε Γιασικεβίτσιους-Μπόγρη Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Ο ΠΑΟ ανακοίνωσε Γιασικεβίτσιους-Μπόγρη   Ο ΠΑΟ ανακοίνωσε Γιασικεβίτσιους-Μπόγρη EmptyΠεμ 30 Ιουλ 2009, 17:02

Ολοκληρώθηκαν και τυπικά η ανανέωση του συμβολαίου του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους η οποία είχε γίνει σίριαλ για 2,5 μήνες και η μεταγραφή του «χρυσού» εφήβου Γιώργου Μπόγρη στον Παναθηναϊκό.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δήλωσε: «Είμαι ευχαριστημένος που επιστρέφω στον Παναθηναϊκό, που θα είμαι με συμπαίκτες που έχουν γίνει φίλοι μου και τους προπονητές μου. Αλλά και με τους φίλους της ομάδας με τους οποίους υπάρχει μια ιδιαίτερη σχέση.

Ήθελα να επιστρέψω, γιατί ο Παναθηναϊκός είναι η μόνη ομάδα που καλύπτει το μοναδικό συνδυασμό που υπάρχει για μένα: Να έχω την ευκαιρία να συνεργάζομαι με εκπληκτικούς παίκτες και προπονητές, να παίζω μπροστά στους φίλους της ομάδας που είναι από τους πιο πιστούς φιλάθλους και να κατακτώ τρόπαια κάθε χρόνο που για μένα, παραμένει βασικός στόχος. Θα σας δω όλους το Σεπτέμβριο!»

Μπόγρης: Μεγάλη τιμή

Ο Γιώργος Μπόγρης τόνισε: «Το πρώτο που νιώθω είναι ότι μεγάλη τιμή για μένα η πρόταση από τον Παναθηναϊκό, ότι είναι μεγάλη υπόθεση να βρεθώ στο ίδιο παρκέ με παίκτες όπως αυτοί που έχει η ομάδα και να δουλέψω με τον κ. Ομπράντοβιτς και τους συνεργάτες του.

Παράλληλα, είναι και μια μεγάλη ευκαιρία, την οποία θα προσπαθήσω να εκμεταλλευτώ, μέσα από την καθημερινή δουλειά που είναι μονόδρομος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για την ευκαιρία που μου δίνουν. Ελπίζω να τους δικαιώσω. Και θα ήθελα να ευχαριστήσω και την οικογένεια του Ηλυσιακού για τη στήριξη που μου έδωσαν όλα αυτά τα χρόνια».

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009, 17:47
Γράφει: Παναγιώτης Καλιμάνης Sportdog.gr
Ο ΠΑΟ ανακοίνωσε Γιασικεβίτσιους-Μπόγρη Saras200966135140b
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Ο ΠΑΟ ανακοίνωσε Γιασικεβίτσιους-Μπόγρη
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Τον δανεισμό του Φιλίποφ στον Επίκουρο ανακοίνωσε ο ΠΑΟ
» Παρελθόν ο Γιασικεβίτσιους από τον Παναθηναϊκό
» Αφιερωμα στον μεγαλο Γιασικεβιτσιους
» Μπήκε στην προπόνηση και ο Γιασικεβίτσιους
» Με Γκόλεματς στην Ελλάδα αντί του Γιασικεβίτσιους

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Μπάσκετ :: Νέα-
Μετάβαση σε: