ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΙΣΕ-ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΟΣΦΠ ΣΤΟ «ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ». «ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ»-«ΤΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ;».-
Μια απρόσμενη συνάντηση είχε κατά την αναχώρησή του για την Αγγλία χθες το μεσημέρι ο Τζιμπρίλ Σισέ, στο «Ελ Βενιζέλος», όταν και συναντήθηκε με φιλάθλους του Ολυμπιακού που ταξίδευαν εκείνη την ώρα για την Ολλανδία.
Ο Γάλλος σταρ έχει λάβει σχετική άδεια από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να μεταβεί στο Νησί για να διεκπεραιώσει κάποιες προσωπικές του υποθέσεις, αλλά και να δει την οικογένειά του και λίγο πριν επιβαβιστεί στο αεροπλάνο τον πλησίασε ένας μικρός αριθμός «ερυθρόλευκων» οπαδών. «Την Κυριακή θα σας νικήσουμε στην έδρα σας», ήταν μία από τις πρώτες ατάκες του 28χρονου φορ, με τους φίλους του Ολυμπιακού να του απαντούν -σε μια προσπάθεια να τον πικάρουν- ότι ο Παναθηναϊκός δεν παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ.
«Θα παίζουμε, όμως, του χρόνου», αποκρίθηκε ο Σισέ, με κάποιον από τους φίλους των πρωταθλητών να ρωτά τον Γάλλο: «Ναι, αλλά τι να ξέρεις εσύ από Τσάμπιονς Λιγκ».
«Σηκώνω την κούπα»
Ο Σισέ ατάραχος και ίσως αιφνιδιασμένος από το γεγονός ότι κάποιοι δεν γνώριζαν ότι έχει κατακτήσει το τρόπαιο το 2005 με τη φανέλα της Λίβερπουλ, τους απάντησε: «Έλα ντε, τι να ξέρω και εγώ; Απλώς κάθε πρωί που ξυπνάω βλέπω την εικόνα που σηκώνω την κούπα».
Παρότι το κλίμα δεν ήταν εχθρικό -αν και κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε ξεκινήσει να μυρίζει «μπαρούτι» μετά τις τελευταίες ατάκες του Σισέ-, ο 28χρονος άσος αναχώρησε από την αίθουσα γιατί λίγη ώρα αργότερα απογειωνόταν η πτήση του για την Αγγλία. Ο Γάλλος θα είναι κανονικά πίσω το πρωί της Τετάρτης, αφού στην πρωινή προπόνηση θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το ντέρμπι.
Τρι 24 Νοε 2009, 19:01 από YIANNIS090807