Αριθμός μηνυμάτων : 1250 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 63 Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ
29112009
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑΘΗ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΕ ΣΤΑΘΗ, ΝΑ'ΣΑΙ ΚΑΛΑ,ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΥΓΕΙΑ-ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΠΟΛΛΕΣ ΧΑΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΝΤΟΥ. ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΣ ΕΛΠΙΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ.
Στάθη να τα εκατοστήσεις με υγεία και ευτυχία. Είμαι σίγουρος, πως ότι δώρο και να πάρεις σήμερα, το μεγαλύτερο δώρο θα είναι αυτό που θα σου κάνει η Τριφυλλάρα, με το διπλό που θα πάρει στο λιμανάκι. Να είσαι καλά να το ευχαριστηθείς.
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά,να είστε όλοι καλά!Έχουν μαζευτεί πολλά στο κεφάλι μου αυτό τον καιρό, γι'αυτό έχω χαθεί.Θα επιστρέψω δριμύτερος!Μαντάρα μου τα κανε η ομάδα σήμερα....Να δω ως πότε θα ζωντανεύουμε τον κάθε ψόφιο και τον κάθε πεθαμένο.....Και ένα υστερόγραφο για τον Σαλπιγγίδη.Το παιδί αν θέλει ας μείνει και αν θέλει ας φύγει.Ας αποφασίσει όμως γιατί τον τελευταίο καιρό η απόδοση του είναι τραγική και είναι φανερό πως το θέμα τον καίει.Ας αποφασίσει.......
Κυρ 29 Νοε 2009, 00:18 από YIANNIS090807