www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟ ΘΗΡΙΟ !!!!!!!!!!!!!!!! EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟ ΘΗΡΙΟ !!!!!!!!!!!!!!!! EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟ ΘΗΡΙΟ !!!!!!!!!!!!!!!! EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟ ΘΗΡΙΟ !!!!!!!!!!!!!!!! EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟ ΘΗΡΙΟ !!!!!!!!!!!!!!!! EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟ ΘΗΡΙΟ !!!!!!!!!!!!!!!! EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟ ΘΗΡΙΟ !!!!!!!!!!!!!!!! EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
34 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 34 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟ ΘΗΡΙΟ !!!!!!!!!!!!!!!!

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
nice view
Λεουρας
Λεουρας
nice view

Αριθμός μηνυμάτων : 542
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009

ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟ ΘΗΡΙΟ !!!!!!!!!!!!!!!! Empty
04122009
ΔημοσίευσηΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟ ΘΗΡΙΟ !!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ............ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ( ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ) ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΙΞΕΤΕ ΜΠΑΛΑ...... ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΓΑΜΕΙ ΑΥΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ...... ΔΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΘΗΡΙΟ ΚΑΙ

ΠΑΡΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΑΤΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΛΠΙΖΩ Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΨΙΛΙΑΣΤΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΜΠΙΕΡΣΜΙΡ ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ , ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ !!!!!!!!!!!!!!!!!

ΡΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Μοιραστείτε αυτή τη δημοσίευση στο: reddit

ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟ ΘΗΡΙΟ !!!!!!!!!!!!!!!! :: Σχόλια

geof1957
Απ: ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟ ΘΗΡΙΟ !!!!!!!!!!!!!!!!
Δημοσίευση Παρ 04 Δεκ 2009, 12:58 από geof1957
Βασιλη και αριστερο να τον βαλει το ιδιο ειναι ακριβως στο κεντρο θα τον .... κατσουμε .

ΩΧ ΡΕ ΠΣΤΗ ΜΟΥ ΞΕΝΕΡΩΜΑ !
ΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ?
ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟ ΘΗΡΙΟ !!!!!!!!!!!!!!!! Icon_geek
Δημοσίευση Παρ 04 Δεκ 2009, 13:20 από gdttek
Ναι λοιπόν παιδιά , ξενερώσαμε....Κάποιοι θα πουν πάλι τα γνωστά , δηλαδή "κάντε υπομονή , δεν φταίνε τα παιδιά , δεν φταίει ο προπονητής , η διοίκηση προσπαθεί" κλπ. κλπ. Ε τότε ποιός φταίει φίλοι μου ; Εμείς οι οπαδοί που κάθε Κυριακή βλέπουμε μια ομάδα να παίζει 100 φορές χειρότερα από τις ομολογουμένως μεγάλες δυνατότητές της; Εμείς που περιμένουμε εδώ και 5 χρόνια να σηκώσουμε έναν τίτλο στην Ελλάδα ; Εμείς που έχουμε κάνει άπειρη υπομονή ; Ε όχι λοιπόν , υπομονή τέλος....

Ας με πείτε γκρινιάρη , ανυπόμονο , στημένο του ντέρμπι ή της πράσινης , ότι θέλετε...
Η δική μου υπομονή εξαντλήθηκε.Βλέπω παίκτες να παίζουν σαν κακομαθημένοι δημόσιοι υπάλληλοι με τα χέρια στη μέση , έναν προπονητή που είναι αλλού για αλλού και δεν βοηθά καθόλου την ομάδα αν και το υλικό που έχει στα χέρια του είναι πολύ καλό , μια διοίκηση να ασχολείται με παντώς τύπου ηλιθιότητες εκτός από την ομάδα , μια διοίκηση που βγαίνει ευθαρσώς και μας λέει ότι δεν υπάρχουν λεφτά (!!!) , έναν πρόεδρο που πέφτει στην παγίδα του Κόκκαλη , παίζει το παιχνίδι του και η ομάδα του εμφανίζεται κοιμισμένη σε ένα μεγάλο ντερμπι...Φτάνει πια , η δική μου υπομονή και ανοχή τελείωσε εδώ και καιρό , και δεν έχω καμία διάθεση να δω την αγαπημένη μου ομάδα να χάνει κι άλλους τίτλους και να γίνεται τσιφλίκι του κάθε τυχάρπαστου...

Αλήθεια , ο Μπιάρσμιρ που είναι ο νέος Χένρικσεν , γιατί δεν παίζει πια ; Μόνο αυτός έφταιγε για το Χ στην Καβάλα ;
Ο Πετρόπουλος , ο οποίος όταν αγωνίζεται είναι πάντα στους διακριθέντες , γιατί δεν παίζει ;
Ο Κατσουράνης και ο Καραγκούνης γιατί αγωνίζονται πάντα ακόμα και όταν σέρνονται ; Ποιός αφήνει την ομάδα στα χέρια τσιφλικάδων ; Όταν μας τα απαντήσεις αυτά κ. Τεν Κάτε , τότε θα σε παραδεχθώ...Τώρα απλώς αποσύρω την εμπιστοσύνη που σου έδειξα τυφλά πέρυσι γιατί είχα βαρεθεί να βλέπω να αλλάζουμε προπονητές σαν τα πουκάμισα , και απλώς περιμένω την αγωνιστική ανάταση της ομάδας πριν χαθεί άλλη μια σεζόν...
nice view
Δημοσίευση Παρ 04 Δεκ 2009, 13:58 από nice view
Διαμάχη Ζιλμπέρτο-Τεν Κάτε

Δεν έλειψε η ένταση στον αγωνιστικό χώρο για τον Παναθηναϊκό όταν στο πρώτο ημίχρονο οι Τούρκοι ασκούσαν αφόρητη πίεση από τη δεξιά πλευρά με τον «δαιμόνιο» Αρντά και ο Δάρλας… πελαγοδρομούσε.

Σε κάποια φάση ο Ζιλμπέρτο Σίλβα είχε έντονο διάλογο με τον Χενκ Τεν Κάτε, καθώς ο Βραζιλιάνος ζητούσε από τον Ολλανδό τεχνικό να κάνει κάτι για σταματήσουν οι «κατεβασιές» της «Γαλατά» από την αριστερή πλευρά του «τριφυλλιού».

Τελικά, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» έδωσε εντολή στον Καραγκούνη να δίνει βοήθειες και είπε στον Ρουκάβινα να παίξει από δεξιά.

ΟΠΑ !!!!! ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ????? ΑΝΤΙΜΙΛΗΣΕΣ ΣΙΛΒΑ??????? ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΧΕΙ ΤΑ @@@@ Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΠΑΓΚΟ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ?????????
geof1957
Δημοσίευση Παρ 04 Δεκ 2009, 17:54 από geof1957
ΕΝΑ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ ΡΕ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟ : ΕΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΕΡΜΑΙΟ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ !
ΒΟΗΘΟΣ Η ΟΧΙ . ΤΕΝΤΑΣ Η ΓΥΦΤΟΣ , ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ , ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΑΖΕ ΤΟΝ ΤΟΝ ΔΑΡΛΑ (ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΟΝ ΦΟΡΕΣΑΝΕ ΚΑΠΕΛΛΟ ) ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ . ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΕ Ο ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ , ΑΛΛΑ Ο ΤΕΝΤΑΣ ΚΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ .
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑ . ΑΛΛΑ ΑΝ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΤΙΣ ΠΕΡΥΣΙΝΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΩ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ .
ΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΖΕΙ .
ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΑΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΝΤΟΝΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΟΣΙΜ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΒΙΤΣ . ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΠΛΟΚΕΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ .
Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ !
Δημοσίευση Σαβ 05 Δεκ 2009, 10:01 από gdttek
Δυστυχώς Γιώργο στο ίδιο συμπέρασμα καταλήγω και εγώ....Οι αλλοπρόσαλες επιλογές του μου αποδεικνύουν πια ότι όσες καλές νίκες έχουμε κάνει, έχουν έρθει είτε χάρη στο πάθος που είχαμε σε κάποια ματς , είτε λόγω τύχης και σπάνια χάρη στην τακτική...Πράγματι , προχθές ο Δάρλας εκτέθηκε τόσο πολύ από τον Αρντά (προσωπικά τον λυπόμουνα που τον έκανε γιο-γιο ο Τούρκος) και ο άνθρωπος κοιμόταν , μια χαρά του τα είπε ο Ζιλμπέρτο...Δεν θεωρώ τους παίκτες άμοιρους ευθυνών , ίσα ίσα που φταίνε και αυτοί εξίσου για την κάκιστη εικόνα που έχουμε φέτος όλη τη χρονιά (γιατί η 1η θέση που είχαμε δεν μου είχε ρίξει στάχτη στα μάτια) γιατί είναι αδιάφοροι , παρτάκηδες και προκλητικοί , αλλά μη βγάζει την ουρά του απέξω ο Ολλανδός και κάποιοι άλλοι...Ο Κάτε δεν έχει πει ούτε μια φορά μετά από ήττα ότι έχει ευθύνες, πάντα κάποιος άλλος φταίει...Ας μας απαντήσει λοιπόν στο ερώτημα που κάνω άλλη μια φορά .... Ο Μπιάρσμιρ έφταιγε μόνο για το Χ στην Καβάλα ; Γιατί εξαφάνισε τον Πετρόπουλο ; Γιατί κάποιοι παίκτες παίζουν πάντα ακόμα και αν σέρνονται , ακόμα και αν είναι άρρωστοι ; Απογοητεύτηκα πάρα πολύ από αυτόν τον άνθρωπο και από όλους τους πια , δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση...

ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟ ΘΗΡΙΟ !!!!!!!!!!!!!!!!

Επιστροφή στην κορυφή 

Σελίδα 1 από 1

Παρόμοια θέματα

-
» Ενα... θηρίο για τον ΠΑΟ!
» Το... θηρίο αφηνίασε!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Blog :: To Blog του www.green-fans.com-
Μετάβαση σε: