Έχω εκφραστεί πολλές φορές υπέρ της παραμονής Τεν Κάτε στην ομάδα ως το τέλος της χρονιάς. Επομένως, η κίνηση αυτή δε με βρίσκει σύμφωνο.
Το μόνο που με παρηγορεί, ως ένα βαθμό, είναι ότι ανέκαθεν μου άρεσε ο Νιόπλιας. Αν μπορεσει να δουλέψει τους νέους παίκτες και να επιβληθεί στους μεγάλους...
δε ξερω αν θα κανει καλο η κακο στην ομαδα αυτη η ξαφνικη αλλαγη! μακαρι να κανει καλο.τα υπολοιπα θα τα δουμε στην πορεια!αλλωστε ολοι κρινονται εκ του αποτελέσματος...!!!!
Μάγκες στο πρώτο στραβό αποτέλεσμα έχουμε διαλυθεί και θα αρχίσουν τα λαικά δικαστήρια.Κατά τα άλλα ας αφήσουμε τους καραγκιόζηδες τον Τζίγγερ και τον Παυλάρα να αποφθαλμιούν θέσεις προέδρου για το καλοκαίρι....Εδώ ο κόσμος χάνεται και το μ.....ί χτενίζεται.Δε θα γίνουμε ποτέ άνθρωποι εμείς ρε.
o 10GATE ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΑ...ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ 10ΓΑΤΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΑ......
ΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΗ ΟΜΑΔΑ ....ΙΝΤΕΡ ΒΕΡΝΤΕΡ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ....ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ...ΠΕΡΥΣΙ ΘΕΛΑΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΦΕΤΟΣ ΜΠΑΛΑΡΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙ ΘΕΛΑΜΕ......ΔΥΣΤΥΧΩΣ ....... ΥΣ1 ΝΟΜΠΛΙΑ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΩΚΕΑΝΙΟ ...ΓΙΝΕ Ο ΝΕΟΣ ΓΚΟΥΑΒΙΟΛΑ.....ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ....(ΔΗΛ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΤΟΧΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ)... ΥΣ2 ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΥΛΟ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ....ΛΥΠΑΜΕ....ΒΓΕΝΟ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΚΑΝΕΣ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΠΑΛΙ....(ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΥΗΜΕΝΟΥΣ) ΥΣ2 ΑΥΡΙΟ ΕΙΧΕ ΓΕΝΕΘΛΙΑ...ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ 10ΓΑΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την g3thanasis στις Τρι 08 Δεκ 2009, 18:54, 1 φορά
Δυστυχως επιβεβαιωνομαι ! Η νεα διοικηση στα χναρια της παλιας του τζιγγερ ! Ρισκαρει το μελλον της ομαδας και το μελλον δυο ανθρωπων του παναθηναικου ! Κομματια της ιστοριας του ! ΧΡΙΣΤΟ και ΝΙΚΟΛΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ !!!
ΕΜΕΙΣ (ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ) ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ , ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΝ ΚΑΤΕ . ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΠΙΘΑΝΗ (ελπιζω να μην ερθει) ΓΚΕΛΑ !
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΟΙΗΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟ!!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ;;;;;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΣΕΖΟΝ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ;;;;;;;;; ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ!! ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣΛΑΒΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΣΑΤΕ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ, ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΜΑΤΣΕΣΤΕΡ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΣΕΑΛ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΑΚΕΣ!! ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ , ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΣΩ ΕΞΩ!! ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΛΙ!!! ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟΝ ΒΑΖΕΧΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΟΠΛΙΑ ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΟΥΝ ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ!! ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ "ΟΣΙΜ" ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΓΚΕΣ!!!
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ Η ΔΟΙΗΚΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ!!! ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΑΖΙ!!!!!!! ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΟΣΙΜ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ...Ο 10ΓΑΤΕ ΕΦΤΙΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ο ΝΟΜΠΛΙΑΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ...........Α ΡΕ ΠΑΝΑΘΑ
Μακάρι να γίνει αυτό Θανάση, έστω και έτσι. Μην ξεχνάμε ότι για μας, δεν υπάρχουν ονόματα είτε προπονητών, είτε παικτών. Ενα όνομα μόνο, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!! Ας είναι αυτός πρώτος ΠΑΝΤΟΥ και ας έχει όποιον προπονητή θέλει. Άδικο ίσως, αλλά έτσι είναι...
ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΗΤΑΝ ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΕΥΓΑΝ ΣΤΟ 1-1,5 ΧΡΟΝΟ, ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ Η ΔΟΙΗΚΗΣΗ Η ΠΑΙΧΤΕΣ , ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΝΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΕ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΠΑΛΙ ΑΛΛΟΥΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ , ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΟΜΑΔΑ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΜΕ ........ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΦΤΑΕΙ , Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΟΙΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ!!
Ευχαριστουμε για ολα οσα εκανες,αλλα στο καλο να πας για οσα δεν εκανες,μια καλη ομαδα με την υπογραφη σου δλδ..
Το τι θα βρει ετοιμο ο Νιοπλιας,με αφηνει αφωνο και ανευ ιδεας...Μηπως να μας το αναλυσεις αν εχεις ορεξη φιλε g3thanhasis..
Αν η ομαδα συμετηχε και σε καποιο προταθλημα που θελει προπονητη να το κερδισεις ισως να σκεφτομουν οτι ειναι λαθος..ΑΛΛΑ ο καθε απιθανος εχει σηκωσει κουπες με τον γαυρο,εκτος αν ο σεγκουρας ειναι και προπονηιτης..
Το ποιος θα παρει το πρωταθλημα,μαλλον για να ακριβολογω,το ποιος θα το χασει φετος εχει λιγα να κανει με τον προπονητη που θα εχουμε,ισα ισα που τωρα ο Πατερας πρεπει να στιριξει στην πραξη την αποφαση του,και αυτο μονο καλο μπορει να κανει,και ο εγωισμος ειναι μεγαλο κινητρο για ολους αυτους..
Το οτι πιστευει οτι ο ΠΑΟ επι των ημερων του επαιξε ομορφο ποδοσφαιρο τα λεει ολα για το ποιος ειναι ο Τεν Κατε.. Το λαθος της δοιηκισης ηταν οτι τον κρατησε τοσο πολυ
Geof1957,φιλε μου θα το πω οσο πιο απλα μπορω...Δεν με νοιαζιε κανεις τους,εχω (κακως)συμβιβαστει με την ιδεα οτι απο κουπες θα παρω οτι μου αφησουνε ΚΑΙ ΑΝ..Δεν μικρενει η ομαδα ετσι ομως,η ομαδα μικρενει οταν χανει αυτους που αγαπανε την μπαλλα πιο πολυ απο τους τιτλους,και εχουμε φτασει σε καλο επιπεδο εξεδρας σε σχεση με τον απεναντι για αυτον τον λογο,οσοι αγαπανε τις κουπες και μονο κοψανε την μπαλλιτσα..Εγω λοιπον δεν υπεγραψα κανενα συμβολαιο,δεν περιμενω τρελα πραγματα,να δω να κλωτσησουνε το τοπι οπως πρεπει,οχι οπως θελω και γουσταρω,οπως πρεπει για τις δυνατοτητες των μοναδων που τωρα εχουμε..Αν μου λες οτι εχουν πιασει ταβανι οι παικτες μας ολοι,καλως το δεχομαι,αλλα ειμαι σιγουρος οτι κανενας επι τεν κατε δεν επιασε 100%..Οποτε αν ο επομενος κανει τα ιδια παλι δνε θα τον θελω,αλλα αν εισαι ο Νιοπλιας,και εχω πεταξει 1,5 χρονια στον τεν τεν σου χαριζω 2 χρονια να κανεις αυτο που θελεις και γουσταρεις..
ΒΟΜΒΑ:Τέλος ο Τεν Κάτε από τον Παναθηναϊκό!!!
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τρι 08 Δεκ 2009, 16:58 από abaddon