www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Π-Α-Ν-Α-Θ-Η-Ν-Α-Ι-Κ-Ο-Σ EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Π-Α-Ν-Α-Θ-Η-Ν-Α-Ι-Κ-Ο-Σ EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Π-Α-Ν-Α-Θ-Η-Ν-Α-Ι-Κ-Ο-Σ EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Π-Α-Ν-Α-Θ-Η-Ν-Α-Ι-Κ-Ο-Σ EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Π-Α-Ν-Α-Θ-Η-Ν-Α-Ι-Κ-Ο-Σ EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Π-Α-Ν-Α-Θ-Η-Ν-Α-Ι-Κ-Ο-Σ EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Π-Α-Ν-Α-Θ-Η-Ν-Α-Ι-Κ-Ο-Σ EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
49 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 49 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Π-Α-Ν-Α-Θ-Η-Ν-Α-Ι-Κ-Ο-Σ

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
akisdelphi
Αρχαιος
Αρχαιος
akisdelphi

Αριθμός μηνυμάτων : 1250
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ

Π-Α-Ν-Α-Θ-Η-Ν-Α-Ι-Κ-Ο-Σ Empty
08122009
ΔημοσίευσηΠ-Α-Ν-Α-Θ-Η-Ν-Α-Ι-Κ-Ο-Σ

Παιδιά θα πω λίγα λόγια για την αλλαγή προπονητή.
Αν με ρωτούσαν και μου έπεφτε λόγος,δεν θα συνηγορούσα με τον διωγμό του ΤΕΝ-ΚΑΤΕ.
Νόμιζα ότι η διοίκηση τον στηρίζει.
Αλλά τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται.
Θέλω αυτή η αλλαγή να ευννοήσει την ομάδα και να πάρει τα πάνω της ως προς το πρόσωπο που δείχνει στο γήπεδο και όχι ως προς τα αποτελέσματα, τα οποία ήταν καλά(αν εξαιρέσουμε την ήττα από τον γαύρο και το χ με την Τρίπολη)
Ημουν,είμαι και θα είμαι από αυτούς που στηρίζουν την πολυμετοχική μας διοίκηση.
Νόπλιας λοιπόν ο νέος και μαζί του ο Βαζέχα σε κάποιον ρόλο, που δεν ξέρω ακόμα ποιος θα είναι αυτός.
Αδέρφια ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΡΕΣ, στηρίχτε τον Νικόλα και τον Χρηστάρα να πετύχουν.
Ισως αυτή η αλλαγή να μας βγει και σε καλό, εγώ τουλάχιστον το πιστεύω.
Κάτι μπορεί να αλλάξει στην νοοτροπία των παιχτών, με καθοδηγητές του δύο παλαίμαχους άσσους μας.
Οπωσδήποτε θα δώσουν τον καλύτερο εαυτότους για να πετύχουν και για το καλό της ομάδας.
Στο καλό ΤΕΝ-ΚΑΤΕ καλώς ήρθατε ΝΙΚΟΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΑΡΑ.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Μοιραστείτε αυτή τη δημοσίευση στο: reddit

Π-Α-Ν-Α-Θ-Η-Ν-Α-Ι-Κ-Ο-Σ :: Σχόλια

g3thanasis
Απ: Π-Α-Ν-Α-Θ-Η-Ν-Α-Ι-Κ-Ο-Σ
Δημοσίευση Τρι 08 Δεκ 2009, 18:47 από g3thanasis
o 10GATE ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΑ...ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ 10ΓΑΤΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΑ......

ΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΗ ΟΜΑΔΑ ....ΙΝΤΕΡ ΒΕΡΝΤΕΡ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΠΛΑ
ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ....ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ...ΠΕΡΥΣΙ ΘΕΛΑΜΕ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΦΕΤΟΣ ΜΠΑΛΑΡΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙ
ΘΕΛΑΜΕ......ΔΥΣΤΥΧΩΣ .......
ΥΣ1 ΝΟΜΠΛΙΑ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΩΚΕΑΝΙΟ ...ΓΙΝΕ
Ο ΝΕΟΣ ΓΚΟΥΑΒΙΟΛΑ.....ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ
ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ....(ΔΗΛ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΤΟΧΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ)...
ΥΣ2 ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΥΛΟ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ....ΛΥΠΑΜΕ....ΒΓΕΝΟ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΚΑΝΕΣ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΠΑΛΙ....(ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΥΗΜΕΝΟΥΣ)
geof1957
Δημοσίευση Τρι 08 Δεκ 2009, 19:02 από geof1957
Η στηριξη στα προσωπα των νεων προπονητων ειναι αυτονοητη ΑΚΗ !

ΕΙΝΑΙ ΣΑΡΞ ΕΚ ΤΗΣ ΣΑΡΚΟΣ ΜΑΣ !

Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΝ ΑΜΦΙΒΟΛΩ

ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΕΙΧΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΩΝΙΣΩ

ΠΙΑΣΑΜΕ ΠΑΤΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ !

ΠΑΤΕΡΑ ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΛΑ ! ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ !

ΤΑ ΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΞΑΝΑΝΙΚΗΣΑΝ
akisdelphi
Δημοσίευση Τρι 08 Δεκ 2009, 19:06 από akisdelphi
Τεν Κάτε:«Γελοία απόφαση»
Από Πολύδωρος Παπαδόπουλος | Τρίτη, 08 Δεκεμβρίου 2009 17:51
Μεγεθος κειμένου: decrease font size increase font size Εκτύπωση Email 4 Σχόλια

Το... χειρότερο δώρο μια ημέρα πριν τα γενεθλία του πήρε ο Χενκ Τεν Κάτε και μιλώντας στους Ολλανδούς παρουσιάστηκε... ξαφνιασμένος για αυτή την απόφαση. «Αν κοιτάξετε τα αποτέλεσματά μας θα δείτε ότι ήταν μια... γελοία απόφαση» σχολίασε.

Την Τετάρτη γιορτάζει τα 56α γενέθλιά του, όμως το... δώρο του από τον Παναθηναϊκό ήταν ένα «διαζύγιο». Ο Χενκ Τεν Κάτε έμεινε... άφωνος με την απόφασή του και μιλώντας στους συμπατριώτες του χαρακτήρισε την απόφαση... γελοία. «Από τον σύλλογο μου είπαν ότι οι μέτοχοι δεν ήταν ευτυχισμένοι. Λοιπόν, αν είμαι αντίθετος σε αυτό; Καθόλου, το αποδέχθηκα. Αν είχαμε παίξει άσχημο ποδόσφαιρο θα είχα φύγει, όμως δεν συνέβη αυτό. Αν κοιτάξετε τα αποτελέσματά μας θα δείτε πως ήταν μια γελοία απόφαση. Από τις 23 Ιανουαρίου και έπειτα χάσαμε μόλις έναν αγώνα. Στην έδρα μας είμαι για 14 μήνες αήττητοι. Δεν έχω καμία διαμάχη, έχω μόνο καλή σχέση με τους παίκτες τόνισε ο Τεν Κάτε στο «Voetbal International».
Ο Ολλανδός τεχνικός μπορεί να δήλωνε κουρασμένος από την όλη κατάσταση, ωστόσο παρουσιάστηκε αρκετά ξαφνιασμένος από την τροπή που πήραν τα πράγματα. «Είμαστε δεύτεροι στο πρωτάθλημα και δεύτεροι στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ και ουσιαστικά έχουμε προκριθεί στην επόμενη φάση. Στο πρωτάθλημα είμαστε επτά βαθμούς πιο πάνω σε σχέση με πέρσι και συνεχίζουμε στο Κύπελλο. Εάν πάρετε όλα αυτά υπόψη, δεν μπορεί μα μην δείτε πως δεν υπάρχει μια μεγάλη βελτίωση, αλλά έχω την αίσθηση ότι περιμένουν θαύματα» και κατέληξε: «Δεν είναι καλό το ποδόσφαιρο. Πέρυσι ήταν πολύ ενθουσιώδης για το ποδόσφαιρο, αλλά απαιτούσαν περισσότερους βαθμούς. Τώρα έχουμε περισσότερους βαθμούς και ξαφνικά δεν έχουμε... ποδόσφαιρο. Έτσι, βρίσκουν πάντα κάτι...»
geof1957
Δημοσίευση Τρι 08 Δεκ 2009, 19:21 από geof1957
......."ΕΤΣΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ".......

ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ......

ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ......
ΑΧ ! ρε ερμη ομαδα

ΘΑ ΒΟΛΟΔΕΡΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΤΖΙΓΓΕΡ ΤΩΝ ΑΥΛΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΓΑΛΩΝ

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!
abaddon
Δημοσίευση Τρι 08 Δεκ 2009, 20:22 από abaddon
Ο πρόεδρος της ΚΑΕ και εκ των βασικών μετόχων της ΠΑΕ μίλησε στην «Βραδινή ραδιοεφημερίδα» της ΕΡΑ ΣΠΟΡ και σχολίασε την απομάκρυνση του Χενκ Τεν Κάτε από τον πάγκο του Τριφυλλιού.

«Ήμουν εκτός Αθηνών και πληροφορήθηκα και εγώ την απομάκρυνση του Χενκ Τεν Κάτε την ώρα που το έμαθαν και οι δημοσιογράφοι. Δεν θέλω να τοποθετηθώ σχετικά με την απομάκρυνση του Τεν Κάτε, δεν είναι αρμοδιότητά μου. Από τη στιγμή, όμως, που αποφάσισαν να διώξουν αυτόν τον προπονητή, θα έπρεπε να προσλάβουν κάποιον αντάξιο του ονόματος της ομάδας» τόνισε αρχικά ο Παύλος Γιαννακόπουλος.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΚΑΕ δήλωσε: «Ο κύριος Νιόπλιας και ο κύριος Βαζέχα έχουν προσφέρει σαν αθλητές στον σύλλογο, τους εκτιμώ, αλλά δεν είναι οι προπονητές που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός. Δεν έχω επικοινωνήσει με τον κύριο Πατέρα, αλλά θα ζητήσω εξηγήσεις στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο.

Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν είναι δυνατόν η ομάδα να προχωρήσει με τους δύο αυτούς κυρίους. Ήταν απαραίτητη η πρόσληψη ενός προπονητή αναγνωρισμένης αξίας, ένα όνομα αντάξιο της ιστορίας και του ονόματος του Παναθηναϊκού».

ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ........
akisdelphi
Δημοσίευση Τρι 08 Δεκ 2009, 21:26 από akisdelphi
Οι λόγοι του διαζυγίου:

1. Τα αγωνιστικά προβλήματα στα οποία δεν υπήρχε βελτίωση μετά από τόσους αγώνες.

2. Η απόδοση και η εικόνα της ομάδας δεν ήταν αντίστοιχη με το ποιτικό ρόστερ και τους υψηλούς στόχους που έχουν τεθεί.

3. Σε κάθε παιχνίδι η ομάδα πήγαινε με την ανασφάλεια και τον φόβο της απώλειας βαθμων
Δημοσίευση Τρι 08 Δεκ 2009, 21:42 από YIANNIS090807
Όπως ακριβώς το γράφεις στον τίτλο σου Ακη.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΜΟΝΟ!!!!!!!!
nice view
Δημοσίευση Τρι 08 Δεκ 2009, 22:26 από nice view
akisdelphi έγραψε:
Οι λόγοι του διαζυγίου:

1. Τα αγωνιστικά προβλήματα στα οποία δεν υπήρχε βελτίωση μετά από τόσους αγώνες.

2. Η απόδοση και η εικόνα της ομάδας δεν ήταν αντίστοιχη με το ποιτικό ρόστερ και τους υψηλούς στόχους που έχουν τεθεί.

3. Σε κάθε παιχνίδι η ομάδα πήγαινε με την ανασφάλεια και τον φόβο της απώλειας βαθμων

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ

Π-Α-Ν-Α-Θ-Η-Ν-Α-Ι-Κ-Ο-Σ

Επιστροφή στην κορυφή 

Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Blog :: To Blog του www.green-fans.com-
Μετάβαση σε: