Σκακιερα στις πλατες του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ εστησαν οι μεγαλοι της ομαδας ενοψει του δ.σ. του ΜΑΙΟΥ που θα αποφασιστει η παραμονη η οχι του Πατερα στην προεδρια . κατοπιν αυτου και μετα τα σεναρια που ειδαν το φως για πιθανη διαδοχη του απο τον ΠΑΥΛΟ ακολουθησαν οι ιντριγκες και η σπεκουλα και οι σκοπιμοτητες που οδηγησαν την απομακρυνση του τεν κατε απο τον παναθηναικο .
Θα προτιμουσα απο την διοικηση της ομαδας μου να ενεργουσε με περισσοτερη εντιμοτητα και πιο ντομπρα απεναντι στις ΔΙΚΙΕΣ ΤΗΣ επιλογες . Και οχι να ψαχνει στηριγματα με παλιες τετριμενες συνταγες , ανθρωπων που η ιδια (εμμεσως ) εχει απορριψει !
Τουλαχιστον εγω και αρκετοι ομοιδεατες μου πιστευω , περιμεναμε αλλιωτικη πιο “εξηγημενη” αντιμετωπιση ! Δεν περιμενα να φορτωσει δικες της “αμαρτιες”, λαθη και παραλειψεις στις πλατες ενος ανθρωπου που η ιδια ειχε επιλεξει , και η ιδια ειχε στηριξει , εναντια σε μεγαλη μεριδα φιλαθλων και οπαδων .
Αλλοιως εξηγηστε μου την παραμονη του Αντωνιου αλωβητου στην θεση του τεχ. διευθυντη παρα τις περι του αντιθετου τοποθετησεις του προεδρου.
Μηπως ειναι αμοιρος των ευθυνων του ? Το κλιμα στα αποδυτηρια και η επαφη με τους παικτες δεν ειναι και δικια του ευθυνη ? Για να μην επεκταθω και παραπερα ! Συνεπως?
Τα ερωτηματα μου , σαφως και ειναι φιλολογικα και δεν απευθυνονται πουθενα και σε κανενα . Σεβομαι τις αποψεις ολων , και ας διαφωνω με πολλους , αλλα επιτρεψτε μου να παραμεινω επιφυλλακτικος σε αυτην την αποφαση.
ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΟΣΗ ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΗ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΕΝΚΑΤΙΚΟΙ Η ΑΝΤΙΤΕΝΚΑΤΙΚΟΙ , ΤΖΙΓΓΕΡΙΚΟΙ , ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΙΚΟΙ , ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΙΚΟΙ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΞΕΡΟ ΜΑΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ !ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ !.......ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ
Τετ 09 Δεκ 2009, 13:03 από prasinos-panthiras