geof1957 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 580 Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2009 Ηλικία : 67 Τόπος : argostoli
| Θέμα: Σισέ: Βοήθησε η αλλαγή προπονητή Πεμ 17 Δεκ 2009, 21:10 | |
| Σισέ: Βοήθησε η αλλαγή προπονητή 16 Δεκ, 22:51 Από sportdogteam Την άποψη του πως η αλλαγή προπονητή βοήθησε τον Παναθηναϊκό, μεταφέροντας μεγαλύτερη ηρεμία στα αποδυτήρια, εξέφρασε ο Τζιμπρίλ Σισέ, μετά το τέλος αγώνα με τη Ντιναμό. «Έφτασε η ώρα για τα πρώτα ευρωπαϊκά γκολ. Είμαι λίγο απογοητευμένος που άργησα να βάλω γκολ στην Ευρώπη. Τώρα όμως είμαι ικανοποιημένος γιατί έβαλα δύο τέρματα και βοήθησα την ομάδα μου να κερδίσει», είπε αρχικά ο Γάλλος, για να αναφερθεί στην πρόκριση: «Σίγουρα είναι δίκαιο το γεγονός ότι προκριθήκαμε. Ίσως θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει περισσότερους πόντους. Ίσως με την Γαλατασαράι ν' αξίζαμε κάτι παραπάνω. Τώρα περιμένουμε την κλήρωση». Αναφορικά με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία σχολίασε: «Οι συμπαίκτες μου είναι πιο ήρεμοι μετά την αλλαγή προπονητή. Είναι πιο χαλαρωμένοι. Ο νέος τεχνικός δεν μιλάει τόσο πολύ. Μας αφήνει να λειτουργήσουμε πιο ελεύθερα στο γήπεδο και να δείξουμε την αξία μας. Αυτό είναι σημαντικό, γιατί θέλουμε ήρεμους παίκτες. Μας έκανε καλό η αλλαγή προπονητή».Για το αν ήθελε να βρεθεί αντιμέτωπος στη συνέχεια της διοργάνωσης, με κάποια από τις προηγούμενες ομάδες του, τόνισε: «Προσωπικά δεν μ' ενδιαφέρει αν θα τύχουμε με τις Μαρσέιγ ή Λίβερπουλ. Θα είναι καλό όμως από την άποψη ότι θα δω παλιούς φίλους και συμπαίκτες μου. Το σημαντικό όμως θα είναι να περάσουμε». Στο φινάλε των δηλώσεων του, ο Σισέ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Τεν Κάτε και τους συνεργάτες του για τη συνεργασία που είχε μαζί τους. «Θα να ευχαριστήσω το προπονητικό τιμ και ειδικά τον κ. Τεν Κάτε για την συνεργασία μας. Ήταν πολύ καλοί, όμως, όλα αυτά τώρα ανήκουν στο παρελθόν και τώρα θα κοιτάξουμε να δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας για το νέο τεχνικό μας, που είναι πολύ καλός και βάζει την ψυχή του για την ομάδα».ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΣΟΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕ ΕΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ , ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ! ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΜΙΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ . Η ΜΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ! ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΒΑΡΥΤΗΤΑ !
DJIBRIL ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ! | |
|
YIANNIS090807 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 555 Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2009 Ηλικία : 53 Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
| Θέμα: Απ: Σισέ: Βοήθησε η αλλαγή προπονητή Πεμ 17 Δεκ 2009, 22:14 | |
| Αλήθεια, αυτός είναι το κωλόπαιδο, ο παλιοχαρακτήρας, ο κακομαθημένος, που θα έκανε μπουρδέλο τ' αποδυτήρια?? Προσέξτε ποιοι είναι τελικά τα καλύτερα παιδιά της ομάδας. Αυτοί που έχουν και τα μεγαλύτερα συμβόλαια. Ο Ζιλμπέρτο και ο Τζιμπρίλ. Με έχουν αφήσει άφωνο και οι δύο, με τον σεβασμό που δείχνουν στην ομάδα και τους ανθρώπους της. Αν είναι έτσι οι σταρ, τότε οι αντιστάρ πως είναι δηλαδή?? Α ρε να 'χαμε καμιά 300αριά εκ. να γεμίσουμε την ομάδα με τέτοιους. | |
|
vigor Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 549 Ημερομηνία εγγραφής : 13/08/2009 Ηλικία : 44 Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
| Θέμα: Απ: Σισέ: Βοήθησε η αλλαγή προπονητή Πεμ 17 Δεκ 2009, 22:59 | |
| ΓΙΑΝΝΗ, ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...100%, ΟΜΩΣ!!! | |
|