ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ :
Από την αρχή της χρονιάς δεν μας έχουν πρήξει οι…ουδέτεροι, ότι μακάρι να γινόταν φέτος ένα διαφορετικό πρωτάθλημα από τα προηγούμενα, που τα έπαιρνε από τον Γενάρη ο Ολυμπιακός; Ένα πρωτάθλημα, που θα παιζόταν μέχρι τελευταίες αγωνιστικές με ίσους όρους για τον τίτλο; Να άλλαζε ρε παιδί μου κάτι. Έτσι δεν έλεγαν;
Ε, να η χρυσή ευκαιρία! Να έρθει την Κυριακή άσος στην Τούμπα και διπλό στο Παγκρήτιο! Να έχουμε βαθμολογία την 23η αγωνιστική, Ολυμπιακός 52, ΠΑΟ 52, ΠΑΟΚ 50! Τι…καλύτερο για τους λάτρεις του καλού του ελληνικού πρωταθλήματος. Να πάρει φωτιά το πρωτάθλημα.
Αυτό δεν θέλουν, υποτίθεται, όσοι ενδιαφέρονται για το καλό του ποδοσφαίρου μας και του πρωταθλήματος; Να υπάρχει ενδιαφέρον ως το τέλος, να κριθεί στο φίνις, να γίνουμε βρε αδελφέ λίγο…Αγγλία.
Είμαι δε βέβαιος ότι ο πρώτος που το θέλει είναι ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σ. Πιλάβιος. Να συνδέσει το όνομά του με ένα πρωτάθλημα που θα μείνει στην ιστορία. Να το διεκδικούν τρεις ομάδες έως το φινάλε. Και ποιος ξέρει, να το πάρει ο ΠΑΟΚ και να έχουμε πλέϊ οφς για πρώτη φορά με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Ιστορία θα γράψει ο Πιλάβιος. Όχι σαν τον Γκαγκάτση.
Αλλά για να γίνουν όλα αυτά, για το καλό του ποδοσφαίρου, πρέπει να κερδίσει ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα την Κυριακή.
Για καλό του…ΠΑΟ θα είναι η ισοπαλία. Εντάξει, με διπλό δεν το συζητάμε. Θα είναι θρίαμβος. Αλλά και η ισοπαλία μια χαρά του πέφτει του Παναθηναϊκού, λέω εγώ…
Παρεμπιπτόντως, «δικαιώνονται» όσοι πιστεύουν ότι ο Εργοτέλης θα κάτσει να χάσει το Σάββατο… Ο καλύτερός του παίκτης, ο Τζούνιορ, συμπλήρωσε προχθές εφτά κίτρινες και πρέπει να εκτίσει ποινή δύο αγωνιστικών. Στον Εργοτέλη, λοιπόν, αποφάσισαν να μην εκτίσει καμία από τις δύο αγωνιστικές στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό…Καλά ντε. Δεν το πιάσατε; Για…ξεκάρφωμα το έκανε ο Εργοτέλης.
ΤΡΟΜΕΡΟ ΧΙΟΥΜΟΡ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΕ ................ ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΠΑΛΙ ΒΡΕ ΜΠΑΓΑΣΑ
ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ!!!!! ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ?????????
ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ 10ο ΛΕΠΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 5-0
Ο ΜΠΑΝΤΟΒΙΤΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΑΑΑΑΑ ΡΕ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΕΣΥ .... ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΟΥ ( ΤΣΩΧΟΣ ... ΚΑΡΠΕΤ ..... Κ.Λ.Π.) !!!!!!!
Τετ 17 Φεβ 2010, 22:08 από YIANNIS090807