"Ποιος Σισέ; Ποιος ΠΑΟ; Εγώ και η Σταντάρ"17/3/2010 12:43:53 μμΥπέρμετρα αισιόδοξος για τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό (18/3), εμφανίστηκε με δηλώσεις του στον Τύπο του Βελγίου ο Ντιομερσί Μπογκανί, ο οποίος δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον εαυτό του -ως ποδοσφαιριστή- ισάξιο και καλύτερο από τον Τζιμπρίλ Σισέ!
"Δεν τίθεται θέμα. Θα προκριθούμε σίγουρα στα προημιτελικά του Europa League. Εσείς βλέπετε τον Παναθηναϊκό να σκοράρει τρεις φορές στη Λιέγη; Εγώ, πάντως, όχι. Απέναντι στη Ρόμα ήταν πολύ δυνατός, αλλά όταν μας αντιμετώπισε ήταν πολύ λιγότερο", τόνισε χαρακτηριστικά ο επιθετικός της Σταντάρ και στην συνέχεια μπήκε στη διαδικασία σύγκρισης του... εαυτού του με τον Τζιμπρίλ Σισέ:
"Σε λίγους μήνες θα είμαι καλύτερος από τον Τζιμπρίλ Σισέ. Είναι πολύ δυνατός επιθετικός, αλλά κι εγώ δεν πάω πίσω. Και είμαι καλύτερος από αυτόν τεχνικά", ανέφερε σχετικά.
Επίσης ανήγγειλε τη μη συμμετοχή του στα πλέι οφ του βελγικού πρωταθλήματος, σε περίπτωση που η Σταντάρ τεθεί εκτός διεκδίκησης του τίτλου, που είναι και το πιο πιθανό (είναι 7η στο πρωτάθλημα).
"Ειλικρινά, δεν μπορώ να παίξω στα πλέι οφ. Αν δεν τερματίσουμε στην πρώτη εξάδα, προτιμώ να μείνω στον πάγκο. Ας παίξουν ο Γκρόζαφ με τον Τραορέ, αφού αυτοί είναι το μέλλον της ομάδας και αυτοί θα παίζουν του χρόνου. Κατά 80% θα φύγω του χρόνου, αρκεί να έρθει μία αξιόλογη πρόταση, μεταξύ 13 και 15 εκατ. ευρώ".
Αντίθετα, πιο μετρημένος εμφανίστηκε με δηλώσεις του στη Nouvelle Gazette ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς: "Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να μην πάθουμε εμείς αυτό που έπαθε ο Παναθηναϊκός στην Αθήνα. Θα πρέπει να είμαστε ταπεινοί για να αποφύγουμε δυσάρεστες εκπλήξεις. Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα με ανησυχεί. Ακούω να λένε πως έχουμε προκριθεί. Λάθος! Αρκεί να θυμηθούμε το πρώτο ημίχρονο στον προηγούμενο γύρο, στο ματς με τη Σάλτσμπουργκ, όπου χάναμε με 2-0 από το πρώτο ημίχρονο, αλλά τελικά νικήσαμε με 3-2.
Αν δεν προσέξουμε, μπορεί να μας συμβεί ξανά το ίδιο. Είμαστε στο ημίχρονο και βρισκόμαστε μπροστά με 3-1. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι σαν να ξεκινά από το 0-0. Αν καταφέρουμε να προκριθούμε, θα έχουμε κάνει μία πολύ μεγάλη έκπληξη. Θα είμαστε ανάμεσα στις οκτώ καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Ασφαλώς οι άλλες ομάδες θα νιώθουν πως είναι ανώτερες από μας, αλλά ίσως αυτό σκεφτόταν και ο Παναθηναϊκός. Συνεπώς ίσως έχουμε ένα πλεονέκτημα".