www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
1000 σαμε EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
1000 σαμε EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
1000 σαμε EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
1000 σαμε EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
1000 σαμε EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
1000 σαμε EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
1000 σαμε EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
32 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 32 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

1000 σαμε

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
akisdelphi
Αρχαιος
Αρχαιος
akisdelphi

Αριθμός μηνυμάτων : 1250
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ

1000 σαμε Empty
19032010
Δημοσίευση1000 σαμε

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8 ΜΗΝΕΣ ΖΩΗΣ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ, ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Ο ΦΙΛΤΑΤΟΣ ΜΑΝΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΤΑ 1000 ΜΕΛΗ.
ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΙΛΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΜΑΣ.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Μοιραστείτε αυτή τη δημοσίευση στο: reddit

1000 σαμε :: Σχόλια

vigor
Απ: 1000 σαμε
Δημοσίευση Παρ 19 Μαρ 2010, 20:12 από vigor
cheers cheers cheers

Άντε...και εις ανώτερα! Εύχομαι σύντομα να γεμίζουμε μόνοι μας ένα ΟΑΚΑ!!!

Και να μη χαθούμε, βέβαια. Καφεδάκι και μετά παρέα στο γήπεδο...έτσι, για να γουστάρουμε!!!!!
ΠΕΤΡΟGOAL
Δημοσίευση Παρ 19 Μαρ 2010, 22:09 από ΠΕΤΡΟGOAL
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ 10,000 Smile Smile Smile Smile Smile ... ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΛΑΞΕ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΡΗΖΑΝ ΤΑ @@
Cisse
Δημοσίευση Κυρ 21 Μαρ 2010, 14:12 από Cisse
Ηρθε η ωρα να σας πω την Αληθεια...... Ειμαι τσατσος του Βαρδινογιαννη και κολλητος του Γιαννακοπουλου..... του Δημητρακη ντε....... Εχω υποχθονια σχεδια για τις μεταγραφες του Ζαετς και του Λειβαθηνου.... Στηριζω πανω απολα τον Δομαζο και ας χανει η ομαδα μου.... Κοιταζω πως να φαγωθουμε μεταξυ μας αφου φτιαχνω ΜΜΕ που με στηριζουν διχαζω τον κοσμο στα 3 στα 4 και στα 5 και μετα γραφουμε οτι η ομαδα δεν παει καλα και φταιει ο προπονητης.......Στηριζω την ομαδα μονο στις νικες αλλα στις ηττες παντα φταινε οι αλλοι......Παντα θελω τις ποιο ακριβωπληρωμενες μεταγραφες για να καθομαι απο τον καναπε και να κριτικαρω τα ελατωματα.... αλλωστε ημουν ο πρωτος που ειπα οτι ο Σισε ειναι κουτσος αλλα μετα εκανα μια μεγαλη κωλοντουμπα και ετρεχα για αυτογραφο...... Κανω συλαλλητηριο για να φυγει η οικογενεια γιατι δεν βαζει λεφτα αλλα αφηνω τον Παπουτσελη να σφυριζει πεναλντι επιστημονικης φαντασιας και αφηνω τον ΧοΧο να κανει οτι γουσταρει σε Ελλαδα διατησια και στο ποδοσφαιρο.....Επισης αδιαφορω για το τι εγινε στη Ριζουπολη και βριζω τους παιχτες τους λεω λουζερς αλλα μετα απο τοσα χρονια παρακαλαω να παρουμε πισω τον Γιουρκα λες και δεν υπαρχουν αλλα δεξια μπακ στον πλανητη επισης κατακρινω οτι η αμυνα δεν εχει χαμεροκιλερ λες και ολη η αμυνα ειναι ενας παιχτης.....Γιουχαρω τον Μαριο αλλα φωναζω ρυθμικα Βυντρα Βυντρα οεοεοεοε αλλα μεχρι πριν γιουχαρα τον Βυντρα και τον Τζιολη αμα λαχει και φωναζα Αντωνη ψυχαρα για παντα τριφυλλαρα.... Οσα καλα και αν παει η ομαδα παντα κατι μου φταιει.... Ολοι ειναι αμπαλοι..... Αυτος ειμαι..... Ειμαι Ελληνας Παναθηναικος......

Ευχαριστω για την στηριξη....
abaddon
Δημοσίευση Κυρ 21 Μαρ 2010, 14:32 από abaddon
Cisse έγραψε:
Ηρθε η ωρα να σας πω την Αληθεια...... Ειμαι τσατσος του Βαρδινογιαννη και κολλητος του Γιαννακοπουλου..... του Δημητρακη ντε....... Εχω υποχθονια σχεδια για τις μεταγραφες του Ζαετς και του Λειβαθηνου.... Στηριζω πανω απολα τον Δομαζο και ας χανει η ομαδα μου.... Κοιταζω πως να φαγωθουμε μεταξυ μας αφου φτιαχνω ΜΜΕ που με στηριζουν διχαζω τον κοσμο στα 3 στα 4 και στα 5 και μετα γραφουμε οτι η ομαδα δεν παει καλα και φταιει ο προπονητης.......Στηριζω την ομαδα μονο στις νικες αλλα στις ηττες παντα φταινε οι αλλοι......Παντα θελω τις ποιο ακριβωπληρωμενες μεταγραφες για να καθομαι απο τον καναπε και να κριτικαρω τα ελατωματα.... αλλωστε ημουν ο πρωτος που ειπα οτι ο Σισε ειναι κουτσος αλλα μετα εκανα μια μεγαλη κωλοντουμπα και ετρεχα για αυτογραφο...... Κανω συλαλλητηριο για να φυγει η οικογενεια γιατι δεν βαζει λεφτα αλλα αφηνω τον Παπουτσελη να σφυριζει πεναλντι επιστημονικης φαντασιας και αφηνω τον ΧοΧο να κανει οτι γουσταρει σε Ελλαδα διατησια και στο ποδοσφαιρο.....Επισης αδιαφορω για το τι εγινε στη Ριζουπολη και βριζω τους παιχτες τους λεω λουζερς αλλα μετα απο τοσα χρονια παρακαλαω να παρουμε πισω τον Γιουρκα λες και δεν υπαρχουν αλλα δεξια μπακ στον πλανητη επισης κατακρινω οτι η αμυνα δεν εχει χαμεροκιλερ λες και ολη η αμυνα ειναι ενας παιχτης.....Γιουχαρω τον Μαριο αλλα φωναζω ρυθμικα Βυντρα Βυντρα οεοεοεοε αλλα μεχρι πριν γιουχαρα τον Βυντρα και τον Τζιολη αμα λαχει και φωναζα Αντωνη ψυχαρα για παντα τριφυλλαρα.... Οσα καλα και αν παει η ομαδα παντα κατι μου φταιει.... Ολοι ειναι αμπαλοι..... Αυτος ειμαι..... Ειμαι Ελληνας Παναθηναικος......

Ευχαριστω για την στηριξη....

Κάτι μας είπες,σιγά τα αυγά. Σε έχουμε πάρει χαμπάρι από την πρώτη στιγμή τι ρόλο βαράς.......Το ρόλο που βαράμε λίγο πολύ όλοι μας geek lol! Άντε Μάνο, να φτάσουμε και στο 1εκ χρήστες. Την τούρτα για τα 1000 μέλη πότε θα τη φάμε?

1000 σαμε

Επιστροφή στην κορυφή 

Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Blog :: To Blog του www.green-fans.com-
Μετάβαση σε: