www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Μπορέλι: Χαίρομαι για Νιόπλια και Βαζέχα EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Μπορέλι: Χαίρομαι για Νιόπλια και Βαζέχα EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Μπορέλι: Χαίρομαι για Νιόπλια και Βαζέχα EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Μπορέλι: Χαίρομαι για Νιόπλια και Βαζέχα EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Μπορέλι: Χαίρομαι για Νιόπλια και Βαζέχα EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Μπορέλι: Χαίρομαι για Νιόπλια και Βαζέχα EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Μπορέλι: Χαίρομαι για Νιόπλια και Βαζέχα EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
24 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 24 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Μπορέλι: Χαίρομαι για Νιόπλια και Βαζέχα

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
akisdelphi
Αρχαιος
Αρχαιος
akisdelphi

Αριθμός μηνυμάτων : 1250
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ

Μπορέλι: Χαίρομαι για Νιόπλια και Βαζέχα Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Μπορέλι: Χαίρομαι για Νιόπλια και Βαζέχα   Μπορέλι: Χαίρομαι για Νιόπλια και Βαζέχα EmptyΠεμ 01 Απρ 2010, 13:55

Μπορέλι: Χαίρομαι για Νιόπλια και Βαζέχα1/4/2010 1:06:05 μμΟ Χουάν Χοσέ Μπορέλι μπορεί να βρίσκεται αρκετά μακριά από τη χώρα μας, αλλά φροντίζει να μαθαίνει πάντα νέα από την αγαπημένη του ομάδα, τον Παναθηναϊκό. Ο αργεντίνος έχει πληροφορηθεί ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και στέλνει μέσω της εφημερίδας Πράσινη τα χαιρετίσματά του στους φίλους των πρασίνων.

Παράλληλα ο Μπορέλι εκφράζεται με τα καλύτερα λόγια για τους Νιόπλια και Βαζέχα, αλλά και για τον συμπατριώτη του Σεμπάστιαν Λέτο, ενώ δεν παραλείπει να προτείνει και ένα ταλέντο που έχει ξεχωρίσει στη χώρα του.

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είναι κοντά στο νταμπλ ο Μπορέλι τόνισε: "Εννοείται πως το έχω μάθει! Χάνονται τα νέα αυτά; Το πρόγραμμά μου εδώ είναι κάπως φορτωμένο, αλλά παρακολουθώ τις ποδοσφαιρικές εξελίξεις στην Ελλάδα μέσω του διαδικτύου, ενώ μιλάω και με πολλούς φίλους στην Ελλάδα που μου τα λένε όλα με το... νι και με το σίγμα. Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Παναθηναϊκός πιθανότατα επιστρέφει ξανά στους τίτλους. Έχω παίξει ποδόσφαιρο σε Ισπανία και Αργεντινή, όπου οι φίλαθλοι υποστηρίζουν ένθερμα την ομάδα τους, αλλά αυτό που έζησα στην Ελλάδα δεν υπάρχει πουθενά. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι οι καλύτεροι και τους αξίζουν τα καλύτερα! Περισσότερο όμως, χαίρομαι για τα δύο παιδιά που κάθονται στον πάγκο, τον Νίκο και τον Κριστόφ".

Για το τεχνικό δίδυμο του Παναθηναϊκού: "Εχω υπάρξει όντως συμπαίκτης με τον Νίκο και τον Κριστόφ και είναι καταπληκτικά παιδιά. Το αν ήταν καλοί ποδοσφαιριστές είναι περιττό να το πω, το αποδείκνυαν κάθε φορά στα γήπεδα της Ελλάδα και της Ευρώπης. Τους αξίζει κάθε επιτυχία. Είναι σημαντικό να δίνεται εμπιστοσύνη σε νέους τεχνικούς, με όνειρα, φρέσκιες ιδέες και όρεξη για δουλειά. Ο Νίκος είναι πιο έμπειρος έχοντας δουλέψει και στην Εθνική Ελπίδων, όμως για τον Κριστόφ είναι η πρώτη του δουλειά και χρειάζεται στήριξη. Αν τελικά η ομάδα κατακτήσει το νταμπλ, θα είναι το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα για τα δύο παιδιά και τους το εύχομαι ολόψυχα".

Για τον Λέτο: "Ο Λέτο μου αρέσει πολύ! Είναι καταπληκτικός ποδοσφαιριστής. Τέτοιους παίκτες θέλει ένας προπονητής σε αυτή τη θέση. Να μπορούν να ντριμπλάρουν, να μπορούν να κουβαλήσουν την μπάλα, δημιουργώντας αριθμητικό πλεονέκτημα, να είναι γρήγοροι, δημιουργικοί, να πατάνε περιοχή. Όλα αυτά τα στοιχεία τα έχει ο Λέτο. Μπορεί το πέρασμα του από τη Λίβερπουλ να μην ήταν το καλύτερο δυνατό, όμως αυτό μπορεί να έγινε για πολλούς λόγους. Στην Ελλάδα έχει προσαρμοστεί πλήρως και βγάζει τον πραγματικό του εαυτό. Μακάρι να τον καλέσει ο Μαραντόνα κάποια στιγμή στην Εθνική Αργεντινής".

Για τον λαβράκι από την Αργεντινή: "Έχω ξεχωρίσει τον Μαξιμιλιάνο Μοράλες της Βελέζ Σάρσφιλντ. Μιλάμε για ένα πανέξυπνο εξτρέμ, που αγωνίζεται κυρίως στα δεξιά της επίθεσης, σκοράρει πολύ, προβληματίζει την αντίπαλη περιοχή και είναι μόλις 23 ετών. Τον προτείνω με κλειστά τα μάτια".

ΑΠΟ SPORT.GR

γεια σου Μπορελάκο παιχταρά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Μπορέλι: Χαίρομαι για Νιόπλια και Βαζέχα
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» αα ρε Μπορέλι νά'σουν εδώ
» Ο Βαζέχα μιλάει για Πανάθα
» 20 χρόνια Κριστόφ Βαζέχα
» Το «λαυράκι» του Μπορέλι! Ο... κοντούλης Μαξιμιλιάνο και το πέρασμα από Ρωσία (ΒΙΝΤΕΟ)
» Σήμερα υπογράφουν Βαζέχα-Ιορδανίδης. Συμφωνία με Κέζο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Ποδόσφαιρο :: Νέα-Ειδήσεις-Ανακοινώσεις-
Μετάβαση σε: