Μπορέλι: Χαίρομαι για Νιόπλια και Βαζέχα1/4/2010 1:06:05 μμΟ Χουάν Χοσέ Μπορέλι μπορεί να βρίσκεται αρκετά μακριά από τη χώρα μας, αλλά φροντίζει να μαθαίνει πάντα νέα από την αγαπημένη του ομάδα, τον Παναθηναϊκό. Ο αργεντίνος έχει πληροφορηθεί ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και στέλνει μέσω της εφημερίδας Πράσινη τα χαιρετίσματά του στους φίλους των πρασίνων.
Παράλληλα ο Μπορέλι εκφράζεται με τα καλύτερα λόγια για τους Νιόπλια και Βαζέχα, αλλά και για τον συμπατριώτη του Σεμπάστιαν Λέτο, ενώ δεν παραλείπει να προτείνει και ένα ταλέντο που έχει ξεχωρίσει στη χώρα του.
Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είναι κοντά στο νταμπλ ο Μπορέλι τόνισε: "Εννοείται πως το έχω μάθει! Χάνονται τα νέα αυτά; Το πρόγραμμά μου εδώ είναι κάπως φορτωμένο, αλλά παρακολουθώ τις ποδοσφαιρικές εξελίξεις στην Ελλάδα μέσω του διαδικτύου, ενώ μιλάω και με πολλούς φίλους στην Ελλάδα που μου τα λένε όλα με το... νι και με το σίγμα. Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Παναθηναϊκός πιθανότατα επιστρέφει ξανά στους τίτλους. Έχω παίξει ποδόσφαιρο σε Ισπανία και Αργεντινή, όπου οι φίλαθλοι υποστηρίζουν ένθερμα την ομάδα τους, αλλά αυτό που έζησα στην Ελλάδα δεν υπάρχει πουθενά. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι οι καλύτεροι και τους αξίζουν τα καλύτερα! Περισσότερο όμως, χαίρομαι για τα δύο παιδιά που κάθονται στον πάγκο, τον Νίκο και τον Κριστόφ".
Για το τεχνικό δίδυμο του Παναθηναϊκού: "Εχω υπάρξει όντως συμπαίκτης με τον Νίκο και τον Κριστόφ και είναι καταπληκτικά παιδιά. Το αν ήταν καλοί ποδοσφαιριστές είναι περιττό να το πω, το αποδείκνυαν κάθε φορά στα γήπεδα της Ελλάδα και της Ευρώπης. Τους αξίζει κάθε επιτυχία. Είναι σημαντικό να δίνεται εμπιστοσύνη σε νέους τεχνικούς, με όνειρα, φρέσκιες ιδέες και όρεξη για δουλειά. Ο Νίκος είναι πιο έμπειρος έχοντας δουλέψει και στην Εθνική Ελπίδων, όμως για τον Κριστόφ είναι η πρώτη του δουλειά και χρειάζεται στήριξη. Αν τελικά η ομάδα κατακτήσει το νταμπλ, θα είναι το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα για τα δύο παιδιά και τους το εύχομαι ολόψυχα".
Για τον Λέτο: "Ο Λέτο μου αρέσει πολύ! Είναι καταπληκτικός ποδοσφαιριστής. Τέτοιους παίκτες θέλει ένας προπονητής σε αυτή τη θέση. Να μπορούν να ντριμπλάρουν, να μπορούν να κουβαλήσουν την μπάλα, δημιουργώντας αριθμητικό πλεονέκτημα, να είναι γρήγοροι, δημιουργικοί, να πατάνε περιοχή. Όλα αυτά τα στοιχεία τα έχει ο Λέτο. Μπορεί το πέρασμα του από τη Λίβερπουλ να μην ήταν το καλύτερο δυνατό, όμως αυτό μπορεί να έγινε για πολλούς λόγους. Στην Ελλάδα έχει προσαρμοστεί πλήρως και βγάζει τον πραγματικό του εαυτό. Μακάρι να τον καλέσει ο Μαραντόνα κάποια στιγμή στην Εθνική Αργεντινής".
Για τον λαβράκι από την Αργεντινή: "Έχω ξεχωρίσει τον Μαξιμιλιάνο Μοράλες της Βελέζ Σάρσφιλντ. Μιλάμε για ένα πανέξυπνο εξτρέμ, που αγωνίζεται κυρίως στα δεξιά της επίθεσης, σκοράρει πολύ, προβληματίζει την αντίπαλη περιοχή και είναι μόλις 23 ετών. Τον προτείνω με κλειστά τα μάτια".
ΑΠΟ SPORT.GR
γεια σου Μπορελάκο παιχταρά