www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
ΠΟΙΟΝ ΔΑΝΕΙΚΟ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΑΟ? EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
ΠΟΙΟΝ ΔΑΝΕΙΚΟ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΑΟ? EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
ΠΟΙΟΝ ΔΑΝΕΙΚΟ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΑΟ? EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
ΠΟΙΟΝ ΔΑΝΕΙΚΟ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΑΟ? EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
ΠΟΙΟΝ ΔΑΝΕΙΚΟ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΑΟ? EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΠΟΙΟΝ ΔΑΝΕΙΚΟ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΑΟ? EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
ΠΟΙΟΝ ΔΑΝΕΙΚΟ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΑΟ? EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
40 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 40 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

ΠΟΙΟΝ ΔΑΝΕΙΚΟ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΑΟ?

Πήγαινε κάτω 
+6
saturday13
YIANNIS090807
g3thanasis
Tropikano
akisdelphi
gipos13
10 απαντήσεις

ΙΒΑΝΣΙΤΣ
ΠΟΙΟΝ ΔΑΝΕΙΚΟ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΑΟ? I_vote1023%ΠΟΙΟΝ ΔΑΝΕΙΚΟ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΑΟ? I_vote12
 23% [ 6 ]
ΜΑΤΟΣ
ΠΟΙΟΝ ΔΑΝΕΙΚΟ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΑΟ? I_vote1042%ΠΟΙΟΝ ΔΑΝΕΙΚΟ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΑΟ? I_vote12
 42% [ 11 ]
ΝΤΕΙΒΙΝΤ
ΠΟΙΟΝ ΔΑΝΕΙΚΟ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΑΟ? I_vote1019%ΠΟΙΟΝ ΔΑΝΕΙΚΟ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΑΟ? I_vote12
 19% [ 5 ]
ΔΗΜΟΥΤΣΟΣ
ΠΟΙΟΝ ΔΑΝΕΙΚΟ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΑΟ? I_vote1012%ΠΟΙΟΝ ΔΑΝΕΙΚΟ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΑΟ? I_vote12
 12% [ 3 ]
ΜΟΡΙΣ
ΠΟΙΟΝ ΔΑΝΕΙΚΟ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΑΟ? I_vote104%ΠΟΙΟΝ ΔΑΝΕΙΚΟ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΑΟ? I_vote12
 4% [ 1 ]
ΜΟΥΝ
ΠΟΙΟΝ ΔΑΝΕΙΚΟ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΑΟ? I_vote100%ΠΟΙΟΝ ΔΑΝΕΙΚΟ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΑΟ? I_vote12
 0% [ 0 ]
ΟΛΟΙ
ΠΟΙΟΝ ΔΑΝΕΙΚΟ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΑΟ? I_vote100%ΠΟΙΟΝ ΔΑΝΕΙΚΟ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΑΟ? I_vote12
 0% [ 0 ]
ΚΑΝΕΝΑΣ
 0% [ 0 ]
Σύνολο Ψήφων : 26

ΣυγγραφέαςΜήνυμα
gipos13
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας

Αριθμός μηνυμάτων : 759
Ημερομηνία εγγραφής : 01/08/2009
Τόπος : Aθήνα

ΠΟΙΟΝ ΔΑΝΕΙΚΟ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΑΟ? Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: ΠΟΙΟΝ ΔΑΝΕΙΚΟ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΑΟ?   ΠΟΙΟΝ ΔΑΝΕΙΚΟ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΑΟ? EmptyΠεμ 01 Απρ 2010, 17:11

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΡΑΣΙΝΑΝΕΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΥΚ ΟΛΙΓΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΕΝ ΚΑΤΕ-ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΛΠ ΕΙΠΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΕΜΑ.

ΨΗΦΕΙΣΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ,ΚΑΠΟΙΟΙ,ΟΛΟΙ Η ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΗ.ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΛΥΠΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ,ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
gipos13
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΟΝ ΔΑΝΕΙΚΟ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΑΟ?   ΠΟΙΟΝ ΔΑΝΕΙΚΟ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΑΟ? EmptyΠεμ 01 Απρ 2010, 17:17

ΨΗΦΙΣΑ ΤΟΝ ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΛΟΓΟ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΟΝΑΜΕ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ.ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΥΤΣΟΣ ΛΟΓΟ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΝΙΟΠΛΙΑΣ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ.

Ο ΙΒΑΝΣΙΤΣ ΕΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΤΑΜΑΜ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙ Η ΜΑΝΑ ΤΗΣ.Ο ΜΑΤΟΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΑΨΑ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ (ΟΣΟ ΕΠΑΙΞΕ).ΜΟΡΙΣ-ΜΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΗΘΕΛΑ.

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!
akisdelphi
Αρχαιος
Αρχαιος
akisdelphi

Αριθμός μηνυμάτων : 1250
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΟΝ ΔΑΝΕΙΚΟ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΑΟ?   ΠΟΙΟΝ ΔΑΝΕΙΚΟ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΑΟ? EmptyΠεμ 01 Απρ 2010, 17:29

ΕΓΩ ΨΗΦΙΣΑ ΔΗΜΟΥΤΣΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΨΗΦΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΚΑΙ ΜΑΤΟΣ...Ο ΔΗΜΟΥΤΣΟΣ ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΛΑΖΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΔΗΜΟΥΤΣΟ... ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΛΥΣΕΙΣ??
Tropikano
Λεουρας
Λεουρας
Tropikano

Αριθμός μηνυμάτων : 546
Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΟΝ ΔΑΝΕΙΚΟ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΑΟ?   ΠΟΙΟΝ ΔΑΝΕΙΚΟ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΑΟ? EmptyΠεμ 01 Απρ 2010, 17:43

Καλη ερωτηση Gipos13..

Ματος της πρωτης χρονιας σιγουρα τον ηθελα,Δημουτσος αν δεν ηταν Ελληνας δεν θα επαιζε ποτε στην ομαδα,Ιβ τον ξεχναμε λογο τησ αστειας ρητρας που εχει,Νταβιντ ειναι ξενος αλλα σε συνδιασμο αποχωρησεων σιγουρα χωραει,Μορις για κανεναν λογο,Μουν απορω που τον βλεπω,εχουμε 3 καλυτερα μπακ ηδη..

Ψηφησα Μαρτσελο γιατι δεν προβλεπεται να παρουμε αμ χαφ φετος οποτε χρειαζεται για να βγει χρονια με τσουλου..Οταν εχεις 3 και ο ενας ειναι ο Σιμαο δεν βγαινει χρονια.
g3thanasis
Αρχαιος
Αρχαιος
g3thanasis

Αριθμός μηνυμάτων : 1062
Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009
Τόπος : athina

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΟΝ ΔΑΝΕΙΚΟ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΑΟ?   ΠΟΙΟΝ ΔΑΝΕΙΚΟ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΑΟ? EmptyΠεμ 01 Απρ 2010, 19:18

ΔΗΜΟΥΤΣΟ ΨΗΦΙΣΑ ΓΙΑ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΧΑΛΟΥΣΕ...Ο ΥΒ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΘΕΙ.Ο ΜΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΥΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΝΓΧΕΙΡΗΣΗ ΟΠΟΤΕ ΔΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ....ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ ΧΑΘΗΚΕ!!!!!!!!!!!!ΜΟΡΙΣ ΚΑΙ ΜΟΟΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΤΡΟΧΑΙΟ
Tropikano
Λεουρας
Λεουρας
Tropikano

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΟΝ ΔΑΝΕΙΚΟ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΑΟ?   ΠΟΙΟΝ ΔΑΝΕΙΚΟ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΑΟ? EmptyΠεμ 01 Απρ 2010, 19:40

Λεμε οτι ναναι αρκει ναναι οπου ναναι αρχιλεουρα
YIANNIS090807
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας

Αριθμός μηνυμάτων : 555
Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2009
Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΟΝ ΔΑΝΕΙΚΟ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΑΟ?   ΠΟΙΟΝ ΔΑΝΕΙΚΟ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΑΟ? EmptyΠεμ 01 Απρ 2010, 22:38

Tropikano έγραψε:
Λεμε οτι ναναι αρκει ναναι οπου ναναι αρχιλεουρα

Διακρίνω ειρωνία, ή η ιδέα μου είναι???????
Προφανώς επειδή δεν μπαίνω συχνά, μάλλον έχω χάσει επεισόδια.....
Τι έγινε ρε μάγγες?? Αλλάζει μορφή το σάιτ??
Από τότε που άνοιξε αυτός εδώ ο χώρος, θυμάμαι κόντρες, διαφωνίες, αντεπιχειρήματα.
Αυτό που δεν θυμάμαι όμως, είναι ειρωνία απέναντι στις απόψεις κάποιου.
Βρε λες....... Ελπίζω να κάνω λάθος......
Tropikano
Λεουρας
Λεουρας
Tropikano

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΟΝ ΔΑΝΕΙΚΟ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΑΟ?   ΠΟΙΟΝ ΔΑΝΕΙΚΟ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΑΟ? EmptyΠεμ 01 Απρ 2010, 23:12

Ειρωνεια θα ηταν αν ελεγα ναι εχεις δικιο θαναση μου..Ξεκαθαρα ειπα οτι αυτο που διαβαζω ειναι κουφο,και δνε λεω για την αποψη που εχει ο Θανασης,λεω για τα γεγονοτα στα οποια βαλθηκε να με βγαλει χαζο,εκτος και αν σαν νεο μελος δεν επιτρεπεται να εχω δικια μου γνωση της πραγματικοτητας και πρεπει να συμβαδισω με την δικια σας,σε αυτην την περιπτωση αλλαζει η κουβεντα..Ειναι κριμα να ανοιγουμε τετοιες κουβεντες ομως και μονο ασχημο αποτελεσμα μπορουν να επιφερουν..Σεβομαι το οτι ειναι απο τα ενεργοτερα μελη του φορουμ,αλλα διαφωνω στα παντα οσα λεει,ετσι ηταν ετσι θα ειναι,και εφοσον δεν εχουμε ανοιχτο διαλογο πουθενα με τον Θαναση δεν χρειαζεται να το κανουμε και θεμα επειδη εκανα ενα ποσταρισμα που δεν σου αρεσε..
gipos13
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΟΝ ΔΑΝΕΙΚΟ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΑΟ?   ΠΟΙΟΝ ΔΑΝΕΙΚΟ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΑΟ? EmptyΠεμ 01 Απρ 2010, 23:32

ΗΡΕΜΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ.Ο ΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΕΝΩ Ο ΜΟΡΙΣ ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.Ο ΜΑΤΟΣ ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΜΥΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΩ Ο ΔΗΜΟΥΤΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.Ο ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ.

ΚΑΛΗ Η ΚΟΝΤΡΑ ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΙΑΦΩΝΙΣΕΙ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ Η ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ.ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΣ,ΙΣΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΔΙΚΟ.

Η ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΔΕΝ ΕΒΛΑΨΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!
g3thanasis
Αρχαιος
Αρχαιος
g3thanasis

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΟΝ ΔΑΝΕΙΚΟ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΑΟ?   ΠΟΙΟΝ ΔΑΝΕΙΚΟ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΑΟ? EmptyΠαρ 02 Απρ 2010, 01:01

Tropikano έγραψε:
Ειρωνεια θα ηταν αν ελεγα ναι εχεις δικιο θαναση μου..Ξεκαθαρα ειπα οτι αυτο που διαβαζω ειναι κουφο,και δνε λεω για την αποψη που εχει ο Θανασης,λεω για τα γεγονοτα στα οποια βαλθηκε να με βγαλει χαζο,εκτος και αν σαν νεο μελος δεν επιτρεπεται να εχω δικια μου γνωση της πραγματικοτητας και πρεπει να συμβαδισω με την δικια σας,σε αυτην την περιπτωση αλλαζει η κουβεντα..Ειναι κριμα να ανοιγουμε τετοιες κουβεντες ομως και μονο ασχημο αποτελεσμα μπορουν να επιφερουν..Σεβομαι το οτι ειναι απο τα ενεργοτερα μελη του φορουμ,αλλα διαφωνω στα παντα οσα λεει,ετσι ηταν ετσι θα ειναι,και εφοσον δεν εχουμε ανοιχτο διαλογο πουθενα με τον Θαναση δεν χρειαζεται να το κανουμε και θεμα επειδη εκανα ενα ποσταρισμα που δεν σου αρεσε..
ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ...ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΘΑΤΑΝ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ....ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΟΥΤΕ ΔΟΓΜΑΤΙΖΩ ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΙΣ ΕΠΙΒΑΛΩ...Ο gipos13 ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΟΜΟΥΝΑ ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΣΑ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΔΙΩΧΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ....ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΡΕΛΑ....ΤΗ ΠΑΝΑΘΑ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ...ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΧΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΜΑΧΕΣ.ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΕΜΑΘΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΙΝΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ.........ΑΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΟΤΙ ΔΕ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ CHAT ΣΟΥ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΕΣΚΕΜΕΝΑ

ΥΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ 10ΓΑΤΕ , ΝΟΜΠΛΙΑ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ????ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ>>>>>

ΥΣ2 ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΡΡΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΗ ΧΑΛΑΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ.......ΘΑ ΣΑΣ ΚΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΠΥΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ....ΑΝΤΕ ΠΑΝΑΘΑ ΜΟΥ
gipos13
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΟΝ ΔΑΝΕΙΚΟ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΑΟ?   ΠΟΙΟΝ ΔΑΝΕΙΚΟ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΑΟ? EmptyΠαρ 02 Απρ 2010, 02:13

Παράθεση :
ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΡΡΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΗ ΧΑΛΑΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ.......ΘΑ ΣΑΣ ΚΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΠΥΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ....ΑΝΤΕ ΠΑΝΑΘΑ ΜΟΥ

ΚΛΕΙΝΩ ΠΡΩΤΟΣ ΘΕΣΗ ΘΑΝΑΣΗ,ΧΑΧΑΧΑ!!!!

ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΟΓΜΑΤΙΖΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΙΓΟΣΤΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΚΡΑΤΑΤΕ ΠΑΡΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΖΟΥΡΑ,ΕΧΟΥΜΕ ΡΗΞΕΙ ΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΙΑ ΒΡΑΔΥΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΛΙΑΝΗΣΩ lol!
saturday13
Νεος
Νεος

Αριθμός μηνυμάτων : 1
Ημερομηνία εγγραφής : 04/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΟΝ ΔΑΝΕΙΚΟ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΑΟ?   ΠΟΙΟΝ ΔΑΝΕΙΚΟ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΑΟ? EmptyΚυρ 04 Απρ 2010, 15:08

re paidia sygnwmi kiolas alla o cisse giati griniazei oli ti xronia???gia mia kolokatheti...yparxei pio katalilos s afton ton tomea apo ton ivansitch?i mipws ksenerwsame pou dn to ekane apo aristero extrem pou dn eixe paixei pote sti zwi tou?min trelathoume...asxeto an einai i ritra k einai poly dyskolo na gyrisei as min ta iswpedonoume ola..tetoioi paixtes dinoun allo aera..
gipos13
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΟΝ ΔΑΝΕΙΚΟ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΑΟ?   ΠΟΙΟΝ ΔΑΝΕΙΚΟ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΑΟ? EmptyΚυρ 04 Απρ 2010, 20:22

saturday13 έγραψε:
re paidia sygnwmi kiolas alla o cisse giati griniazei oli ti xronia???gia mia kolokatheti...yparxei pio katalilos s afton ton tomea apo ton ivansitch?i mipws ksenerwsame pou dn to ekane apo aristero extrem pou dn eixe paixei pote sti zwi tou?min trelathoume...asxeto an einai i ritra k einai poly dyskolo na gyrisei as min ta iswpedonoume ola..tetoioi paixtes dinoun allo aera..

Kαι ο Νίνης τι ρόλο βαράει?Αν θες κάποιον για αλλαγή πάρε τον Ορούμα που και ντριπλάρει και σκοράρει και πασάρει και δεν θα έχει και πολλές απαιτήσεις λόγο ηλικίας.Ασε που είναι ξεφτίλα να ακούμε για κάλστρομ,χλέμπ και να καταλήγουμε σε ιβ.Συμπαθητικό το παλικάρι δεν λέω αλλά δεν μας κάνει πια!!!

Χρόνια σου πολλά και επειδή δεν σε έχω ξαναδεί καλώς μας ήρθες!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την gipos13 στις Κυρ 04 Απρ 2010, 20:31, 1 φορά
gipos13
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΟΝ ΔΑΝΕΙΚΟ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΑΟ?   ΠΟΙΟΝ ΔΑΝΕΙΚΟ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΑΟ? EmptyΚυρ 04 Απρ 2010, 20:30

akisdelphi έγραψε:
ΕΓΩ ΨΗΦΙΣΑ ΔΗΜΟΥΤΣΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΨΗΦΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΚΑΙ ΜΑΤΟΣ...Ο ΔΗΜΟΥΤΣΟΣ ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΛΑΖΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΔΗΜΟΥΤΣΟ... ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΛΥΣΕΙΣ??

Άκη πρώτα απόλλα χρόνια πολλά.Δεύτερον και εγώ να σου πω την αλήθεια ήμουνα απο αυτούς που πίστευε ότι ο Λάζος θα δώσει το κάτι παραπάνω.Τελικά ήταν μία φούσκα.Ο Δημούτσος παρότι δεν έπαιζε ο Νιόπλιας στην Εθνική τον εμπιστευόταν και σε ένα ματς που είδα του πήρε και το παιχνίδι.Είναι μία πάρα πολύ καλή λύση για πολλές θέσεις,κυρίως όμως στα φτερά στην επίθεση.Είναι δυνατός όπως λες και βγάζει και πολύ καλές σέντρες και δεν μάσαει κιόλας (ο πεσέιρο τον είχε εμπιστευτέι σε πολλά κρίσιμα ματς)!!!
Takis ikonomopoulos
Νεος
Νεος

Αριθμός μηνυμάτων : 1
Ημερομηνία εγγραφής : 04/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΟΝ ΔΑΝΕΙΚΟ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΑΟ?   ΠΟΙΟΝ ΔΑΝΕΙΚΟ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΑΟ? EmptyΚυρ 04 Απρ 2010, 20:54

protomo kapoion poy den einai sthn lista Leontiou na tou dothei mia eykaireia
gipos13
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΟΝ ΔΑΝΕΙΚΟ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΑΟ?   ΠΟΙΟΝ ΔΑΝΕΙΚΟ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΑΟ? EmptyΚυρ 04 Απρ 2010, 22:42

Takis ikonomopoulos έγραψε:
protomo kapoion poy den einai sthn lista Leontiou na tou dothei mia eykaireia

Φίλε μου τον Λεοντίου δεν τον έβαλα στην λίστα γιατί νόμιζα ότι δεν ήταν δανεικός.Όπως και να έχει ο τραυματισμός του ήταν πολύ σοβαρός και τον άφησε πάρα πολύ πίσω.Πρέπει να πάρει πολλά παιχνίδια για να βρεθεί στο επίπεδο που ήταν,πόσο μάλλον για να βελτιωθεί (αν και μεταξύ μας χειρότερος απο Δάρλα δεν πρόκειται να είναι).

Χρόνια πολλά και σε εσένα!!!
g3thanasis
Αρχαιος
Αρχαιος
g3thanasis

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΟΝ ΔΑΝΕΙΚΟ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΑΟ?   ΠΟΙΟΝ ΔΑΝΕΙΚΟ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΑΟ? EmptyΤετ 14 Απρ 2010, 19:32

Το καθεστώς και το μέλλον των 8+1 δανεικών του ΠΑΟ

14 Απρ. 2010 19:50 Κώστας Μανωλιουδάκης

Στο «πακέτο» του μεταγραφικού σχεδιασμού του Παναθηναϊκού εμπεριέχεται και το κομμάτι των δανεικών ποδοσφαιριστών της ομάδας. Οι περιπτώσεις των 8+1 ποδοσφαιριστών, συμπεριλαμβανομένου και του Ιβανσιτς που είναι «εικονικά» δανεικός στη Μάιντζ, έχουν συγκεκριμένα δεδομένα και τα Πράσινα Νέα σας τα παρουσιάζουν αναλυτικά.
2 σχόλιο/α
ΜΑΡΤΣΕΛΟ ΜΑΤΟΣ: Εχει παραχωρηθεί με τη μορφή του δανεισμού στην Κορίνθιανς, αλλά οι Βραζιλιάνοι δεν έχουν το δικαίωμα να τον αποκτήσουν με κάποια οψιόν. Συνεπώς, είναι καθαρά θέμα του Παναθηναϊκού και του παίκτη για το αν θα επιστρέψει το καλοκαίρι στην ομάδα. Ο Μάτος, μετά την περιπέτειά του επί των ημερών του Τεν Κάτε, θέλει να εξασφαλίσει καλύτερη αγωνιστική αντιμετώπιση, αλλά οι «πράσινοι» θα γνωρίζουν εάν μπορούν να του την παρέχουν όταν γνωρίζουν τι θα γίνει με το μπάτζετ και με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους για το 8άρι που θέλουν να αποκτήσουν. Επίσης είναι σε συνάρτηση και με τυχόν παραχωρήσεις (π.χ. Σιμάο).

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ: Η Ανόρθωση έχει το δικαίωμα της αγοράς του, καθώς η οψιόν που έχει οριστεί από τον Παναθηναϊκό είναι της τάξεως του 1 εκατ. ευρώ. Ακόμα, όμως και αν το θελήσουν οι Κύπριοι μόνο σίγουρο δεν είναι ότι ο Μάντζιος θα δώσει τη συγκατάθεσή του, καθώς δεν δείχνει ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τις συνθήκες που συνάντησε.

ΝΑΣΙΦ ΜΟΡΙΣ: Η Ράσινγκ Σανταντέρ έχει το δικαίωμα της αγοράς του έναντι 1.1 εκατ. ευρώ, αλλά τα δεδομένα που υπάρχουν αναφέρουν ότι δεν είναι διατεθειμένη να το πράξει. Το θετικό για τον Μόρις και τον Παναθηναϊκό είναι ότι έχει σχετικά καλό όνομα στην Ισπανία για τις μικρομεσαίες ομάδες και λογικά θα βρεθεί ομάδα να δώσει ένα ποσό κοντά στη συγκεκριμένη οψιόν για την απόκτησή του.

ΜΠΡΑΪΣ ΜΟΥΝ: Θεωρείται δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να δώσει στον Παναθηναϊκό τα 2 εκατ. ευρώ της οψιόν αφοράς του Νοτιοαφρικανού πλάγιου αμυντικού, ούτε να διαπραγματευτεί για άλλο ποσό. Ο Μουν δεν… ακούμπησε στη Θεσσαλονίκη και επιστρέφει στο «τριφύλλι» το οποίο θα πρέπει να αναζητήσει άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, ως πώληση ή αγορά.

ΑΝΤΡΕΑΣ ΙΒΑΝΣΙΤΣ: Εμφανίζεται ως δανεικός, αλλά επί της ουσίας δεν είναι, μιάς και η απόκτησή του από τη Μάιντζ έχει γίνει με «εικονικό» δανεισμό. Ο λόγος ήταν ότι εάν φαινόταν ως πώληση η Σάλτσμπουργκ είχε δικαίωμα να πάρει αρκετά χρήματα από το ποσοστό μεταπώλησης που είχε εξασφαλίσει στους όρους της πώλησης του Αυστριακού μέσου στον Παναθηναϊκό. Ετσι, το ποσό του 1 εκατ. ευρώ που πήραν οι «πράσινοι» χωρίστηκε σε 800 χιλιάδες για την παραχώρησή ως δανεικός και η… οψιόν αφοράς του στις 200 χιλιάδες από τις οποίες η Σάλτσμπουργκ θα πάρει μόλις 20 χιλιάδες ευρώ…

ΝΤΕΪΒΙΝΤ: Δόθηκε το καλοκαίρι στη Φλαμένγκο με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Βραζιλία, έχοντας μάλιστα καθοριστική συμβολή σε αυτό. Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι προτιμά να παραμείνει, αλλά η Κορίνθιανς δεν έχει δικαίωμα αγοράς του. Στον Παναθηναϊκό πιστεύουν στο ταλέντο του, αλλά για να επιστρέψει στην ομάδα θα πρέπει να αποκτήσει κοινοτικό διαβατήριο, τουλάχιστον με τα υπάρχοντα δεδομένα.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΛΙΣΣΗΣ: Στη Λάρισα είναι απολύτως ικανοποιημένοι από την παρουσία του Μελίσση στο κέντρο της άμυνάς τους και επιθυμούν την παραμονή του, αλλά με ευνοϊκότερους όρους από το 1 εκατ. ευρώ που είναι η οψιόν της αγοράς του. Λογικά θα υπάρξει επαναδιαπραγμάτευση και δεν αποκλείεται να προκύψει συμφωνία έναντι μικρότερου ποσού.

ΕΛΙΝΙ ΔΗΜΟΥΤΣΟΣ: Το καλοκαίρι επιστρέφει από το δανεισμό του στον Παναιτωλικό, αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει πρόθεση για παραμονή του στην ομάδα και το πιθανότερο είναι να παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός σε ομάδα ανάλογου βεληνεκούς.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΛΕΟΝΤΙΟΥ: Ισχύει ό,τι και με τον Δημούτσο, καθώς στην Καβάλα δεν πήρε χρόνο συμμετοχής. Το ζητούμενο είναι εάν έχει ξεπεράσει πλήρως τον σοβαρό τραυματισμό του και απ΄ αυτό θα εξαρτηθεί τι θα γίνει με την περίπτωσή του το προσεχές καλοκαίρι.

Το βαζω γιατι δινει απαντησεις σε ορισμενα ερωτηματα για τους δανεικους.....πχ ΥΒ κοκ
Z13
Παλιος
Παλιος
Z13

Αριθμός μηνυμάτων : 287
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΟΝ ΔΑΝΕΙΚΟ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΑΟ?   ΠΟΙΟΝ ΔΑΝΕΙΚΟ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΑΟ? EmptyΤετ 14 Απρ 2010, 21:08

Ego gia tous paixtes autous gia diaforetikous logous den 8a i8ela kanenan piso!
Pisteuo kata tin tapini mou apopsi oti oloi tous einai ligoi gia ton Panathinaiko kai me autous den alazeis epipedo!
1: Mantzios..eixe poles eukeries alla den tis ekmetaleutike ,genika ligos!
2: Ivansic..kali texniki kala stimena alla tpt perisotero.Gia epoxes epi domazou 8a ekane papades.Xoris taxitita,dinami,tsampouka!
3.Matos..isos o monos pou isos 8a dialega alla apo oti diabazo paizei miiko problima giauto asto kalitera!
4. Davint..mia 8esi pou poname alla kali center back brazilianoi einai metrimeni sta daxtila enos xeriou!Oxi alla talenta gia auti tin 8esi!
5. Moris...makria kai oxi agapimena.Oi logoi gnostoi!
6. Leontiou... ton goustara me xilia alla pleon pisteuo oti exei xasi to treno gia omada pou kanei prota8litismo.
7. Melisis.... akoma kleo ,kai as min itan dika mou, ta lefta pou dosame.Poli ligos kai autos.Diafonite?
8. Moun ...mia periptosi ala Gabriel.Oute kai oi idioi nomizo oti gnorizoun akoma pia einai i 8esi tous.Deksi back?Deksi xaf?Tipota apo ta dio.Den 8a me xalage na ton dosoume gia kamia metagrafi san antalagma (skoko)
9. Dimoutsos....autin tin periptosi tin afisa teleutea giati pisteuo oti einai kai i pio periploki.Tespa nomizo oti kai autos den kanei gia tin omada mas.Kalitera na paei kai autos san antalagma kapou i danikos!

Elpizo na min akouso mpinelikia apo autous pou diafonoun mazi mou giati blepo iparxoun kapies kontritses metaksi sas!
Epanalambano auti einai i tapini mou apopsi ,oute proponitis eimai oute kapios kserolas!
Tropikano
Λεουρας
Λεουρας
Tropikano

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΟΝ ΔΑΝΕΙΚΟ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΑΟ?   ΠΟΙΟΝ ΔΑΝΕΙΚΟ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΑΟ? EmptyΠεμ 15 Απρ 2010, 16:30

Ο Κειρισον που ειναι δανεικος απο την μπαρτσα στην Μπενφικα,μετραει για να τον παρουμε εμεις πισω??
ΠΕΤΡΟGOAL
Αρχαιος
Αρχαιος
ΠΕΤΡΟGOAL

Αριθμός μηνυμάτων : 891
Τόπος : ΡΕΘΥΜΝΟ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΟΝ ΔΑΝΕΙΚΟ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΑΟ?   ΠΟΙΟΝ ΔΑΝΕΙΚΟ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΑΟ? EmptyΠαρ 16 Απρ 2010, 20:47

ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΠΟΥ Ο ΠΑΟ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ.

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ.....ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΩΡΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΣ ΤΟ ΔΕΙ

https://www.youtube.com/watch?v=wf3srbhq0x0
nice view
Λεουρας
Λεουρας
nice view

Αριθμός μηνυμάτων : 542

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΟΝ ΔΑΝΕΙΚΟ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΑΟ?   ΠΟΙΟΝ ΔΑΝΕΙΚΟ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΑΟ? EmptyΣαβ 17 Απρ 2010, 16:27

Ο ΜΟΡΙΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ.....

ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΒΥΝΤΡΑ ΕΓΙΝΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΕΞΕΔΡΑΣ ....... ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΞΕΣΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΔΕΣ.... ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΡΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΕΙ Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ......

Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
» ΠΟΙΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΠΑΟ??
» Πρόστιμο στον Ενγκαμπί για την αγκωνία στον Νίνη! (ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!)
» ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΕ Ή ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ Ή ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ
» Ζήτησε Λάζαρο δανεικό ο ΠΑΣ!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Ποδόσφαιρο :: Δημοψηφισματα-
Μετάβαση σε: