Cisse Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 372 Ημερομηνία εγγραφής : 18/07/2009 Ηλικία : 48 Τόπος : Αθηνα
| Θέμα: Πρόστιμο στον Ενγκαμπί για την αγκωνία στον Νίνη! (ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!) Τρι 15 Σεπ 2009, 01:13 | |
| Μπορεί η αγκωνιά του Ενγκαμπί στον Σωτήρη Νίνη να πέρασε απαρατήρητη από τον διαιτητή Καλόπουλο και να έμεινε ατιμώρητη, ωστόσο, η διοίκηση του Πανθρακικού δεν πέρασε στο «ντούκου» την ενέργεια του ποδοσφαιριστή της. Τη Δευτέρα, η ΠΑΕ Πανθρακικός ανακοίνωσε ότι κάλεσε σε απολογία τον Αλέξις Ενγκαμπί για τη συμπεριφορά του στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και πως αφού πρώτα ο παίκτης ζήτησε συγγνώμη, στη συνέχεια του ανακοινώθηκε πρόστιμο. Η διοίκηση της ΠΑΕ Πανθρακικός, επίσης, με ανακοίνωση που εξέδωσε εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες των φιλάθλων που χάθηκαν άδικα σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα αλλά και στην οικογένεια του Παναθηναϊκού για το χαμό των φίλων της. Πηγη: Newsroom ΔΟΛ με πληροφορίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ | |
|
abaddon Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 2460 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς
| Θέμα: Απ: Πρόστιμο στον Ενγκαμπί για την αγκωνία στον Νίνη! (ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!) Τρι 15 Σεπ 2009, 01:31 | |
| Αν το έκαναν για καθαρά αγωνιστικούς λόγους, μπράβο τους και μακάρι να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους και άλλοι σύλλογοι.Επειδή όμως είμαι από τη φύση μου καχύποπτος και μου αρέσουν οι θεωρίες συνωμοσίας, θα διατηρήσω μια αμφιβολία ώς προς το αγνό των προθέσεών τους........... | |
|
maik-pao Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 106 Ημερομηνία εγγραφής : 31/07/2009 Ηλικία : 65 Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ
| Θέμα: Απ: Πρόστιμο στον Ενγκαμπί για την αγκωνία στον Νίνη! (ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!) Τρι 15 Σεπ 2009, 06:56 | |
| O βρωμιαρης ο black εχει προηγουμενα με τον μικρο?αν ειναι αληθεια για την τιμωρια που του εβαλε οι διοικηση ε τοτες μπραβο τους γιατι ερχεται και η καμπανα απο την προεδρια της λιγκας και του αθλητικου δικαστη.δεν ειμαι ρατσιστης αλλα αγνος φιλαθλος που θελει να βλεπει ποδοσφαιρο και οχι κατς,ερωτηση κανω ΜΗΠΩς ΕΙΧΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ-ΝΙΚΟΥ ΠΕς ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΦΑΤΕ ΤΟΥς. | |
|
Μάκης Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 354 Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2009 Ηλικία : 66 Τόπος : Ξάνθη πια !
| Θέμα: Απ: Πρόστιμο στον Ενγκαμπί για την αγκωνία στον Νίνη! (ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!) Τρι 15 Σεπ 2009, 17:31 | |
| Η τιμωρία νομίζω είναι στάχτη στα μάτια. Τη βρίσκω υποκριτική. Από τη μια φανατίζουμε τους παίκτες (τι διάολο και αυτοί εξετάσεις στο θείο δίνουν ???) και από την άλλη βγάζουμε ανακοινώσεις. | |
|