akisdelphi Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 1250 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 63 Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ
| | ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ... | |
ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ, ΕΙΠΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΑΘΛ. ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ(ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΣΠΑΝΙΑ). ΚΑΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!! ΕΙΠΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ...Η ΣΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ gazzetta.gr... ΠΡΩΚΤΑΘΛΗΤΗΣ....ΕΨΑΞΑΝ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ...... ψωμι και ελιες δεν εχουμε, ραπανακια για την όρεξη...[color=red]ΦΩΣ.....2 ΑΣΤΕΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΛΟΜΒΙΑ. orange]]....Ένας ωραίος τρόπος για να εξασφαλίσει ο θείος την κόκα-κολα του μικρου...SPORT DAY.....ΣΚΛΗΡΟ ΠΟΚΕΡ..... Αυτοί θέλουν πολέμους στο τραπέζι του πόκερGOAL...4,3 EKAT. EΥΡΩ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ.... Αυτοί είχαν αποθημένο να γίνουν λογιστές όταν μεγαλώσουν(αν μεγαλωσουν ποτε)ΕΞΕΔΡΑ....ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ KILLERS... Άλλο απωθημένο ετουτοι εδώ, αυτοι΄ ήθελαν βα γίνουν ντεντέκτιβςη ΠΡΑΣΙΝΗ....ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ...... Τάδε έφη ο αγαπημένος μας ΚΡΟΥΖ για τον κλοντρουπ και επειδή μας εχει μεγαλη αγαπη είπαν να τον βάλουν πρωτοσέλιδοο ΦΙΛΑΘΛΟΣ....ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ...... Ως συνήθως ο προστάτης αδθνάμων και κατατρεγμένων...βρε ουστ ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝΗ ΓΑΤΑ...ΟΜΑΔΑ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΟΣΦΠ...... Έχω μια βρκα 4,5 μ ...εγώ πιάνομαι για εφοπλιστής??? σας κανω???η ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ.....ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΤΟΥΣΚΟ Ο ΤΑΥΛΑΡΙΔΗΣ.... Αν τον γουστάρει και τα αισθήματα είναι αμοιβαία, άντε και κουφέτα βρε.DERBY NEWS....NA ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ...... Σήμερα δεν κάναμε μεταγραφές και είπαμε να βαλουμε κάποια συνέντευξη πρωτοσέλιδο.SCORE...16 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ....... Ο νηστικός καρβέλια ονειρεύεται.Γι αυτό σας λέω ρε φιλαράκια, μην διαβάζετε τις κωλοφυλλάδες, όπου και αν ανήκουν. Υ.Γ.1...Τα χρώματα πάνε με τις πρτιμήσεις, σε όσες δεν ήξερα έβαλα μπλε. Υ.Γ.2...Ελπίζω να σας άρεσε, γιατί κουράστηκα να το γράψω χαχαχαχαχα | |
|
Παρ 09 Απρ 2010, 21:58 από gipos13