www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Να χτίσουν σε αυτή την επιτυχία! EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Να χτίσουν σε αυτή την επιτυχία! EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Να χτίσουν σε αυτή την επιτυχία! EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Να χτίσουν σε αυτή την επιτυχία! EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Να χτίσουν σε αυτή την επιτυχία! EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Να χτίσουν σε αυτή την επιτυχία! EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Να χτίσουν σε αυτή την επιτυχία! EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
82 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 82 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Να χτίσουν σε αυτή την επιτυχία!

Πήγαινε κάτω 
5 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
akisdelphi
Αρχαιος
Αρχαιος
akisdelphi

Αριθμός μηνυμάτων : 1250
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ

Να χτίσουν σε αυτή την επιτυχία! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Να χτίσουν σε αυτή την επιτυχία!   Να χτίσουν σε αυτή την επιτυχία! EmptyΔευ 12 Απρ 2010, 14:46

Δευτέρα, 12 Απριλίου 2010 13:34
Μέγεθος κειμένου: decrease font size increase font size Εκτύπωση Email 1 Σχόλια

Ο Μάικ Μπατίστ εξηγεί μέσω του blog στο gazzetta.gr ότι περιμένει να κατακτήσει το πρωτάθλημα, ενώ συγχαίρει τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό για τον τίτλο τονίζοντας πως πρέπει να χτίσε πάνω σε αυτήν την επιτυχία.

Γεια σε όλους

Είμαι καθ’ οδόν για να κάνω θεραπεία και πρέπει να πω ότι είναι εκνευριστικό αυτό που συμβαίνει εδώ από την αρχή της χρονιάς, με τους τραυματισμούς. Γιατί είναι διαφορετικό να έχεις 2-3 τραυματισμούς. Εδώ δεν υπάρχει ούτε ένας παίκτης που δεν είχε κάποιο πρόβλημα, από την αρχή της σεζόν…

Τελευταία φορά τα είπαμε πριν το Πάσχα. Είχαμε κάποιες ημέρες ρεπό και είχα την ευκαιρία να πάω στο σπίτι μου και να περάσω χρόνο με την οικογένεια μου. Τώρα φυσικά, είμαστε πίσω στη δουλειά.
Κάνουμε πολύ δυνατές προπονήσεις, κάθε μέρα και τώρα δεν θα πω ότι δεν έχουν την πολυτέλεια να χαλαρώσουμε, αλλά θα πω ότι πρέπει να κάνουμε ό, τι μπορούμε για να μείνουμε στο ρυθμό μας, να εκμεταλλευτούμε ό, τι αβαντάζ έχει να μας προσφέρει το γεγονός ότι έχουμε ένα παιχνίδι κάθε εβδομάδα και να γίνουμε ακόμα καλύτεροι για τα πλέι οφ.

Το να παίζεις ένα ματς κάθε εβδομάδα είναι βαρετό. Δεν θα πω ψέματα. Είναι πραγματικά βαρετό. Αλλά είναι αυτό που είναι. Πρέπει να είμαστε επαγγελματίες και να τελειώσουμε τη σεζόν με το σωστό τρόπο, ώστε να μπούμε έτοιμοι στα πλέι οφ.

Σε ό, τι αφορά το Φάιναλ Φορ, είναι… ενοχλητικό το γεγονός ότι όλες οι άλλες ομάδες που ήταν και στο περυσινό Φάιναλ Φορ θα βρεθούν στο Παρίσι, εκτός από εμάς. Αυτή όμως, είναι η πραγματικότητα. Πρέπει να μείνουμε πίσω και να δούμε τι θα γίνει. Από τη δική μου μεριά, πιστεύω πως το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε με ανυπομονησία το μέλλον και να πάρουμε το πρωτάθλημα.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Παναθηναϊκός θα υλοποιήσει και πάλι όλους τους στόχους του. Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα είμαι εδώ, όπως και οι βασικοί παίκτες και όλοι μαζί θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να υλοποιήσουμε κάθε στόχο.

Η αλήθεια είναι ότι αυτό που συμβαίνει είναι δύσκολο για όλους μας. Ξέρω ωστόσο, πως παίκτες που έχουν βρεθεί στο έδαφος, πρέπει να σηκωθούν αμέσως και να συνεχίσουν τη μάχη. Και αυτή είναι η νοοτροπία των παικτών του Παναθηναϊκού!

Αν με ρωτάτε για το Φάιναλ Φορ του Παρισιού, θα σας πω ότι το φαβορί δείχνει να είναι η Μπαρτσελόνα. Πρέπει όμως, να καταλάβετε πως όλες οι ομάδες που βρέθηκαν εκεί, άξιζαν να είναι εκεί. Και όλες θα πάνε με τον ίδιο στόχο: να πάρουν το τρόπαιο πίσω στο σπίτι. Επί της ουσίας, έχουν 25% πιθανότητες και μετά τους ημιτελικούς… 50% πιθανότητες για επιτυχία.

Δεν πιστεύω πως ήταν έκπληξη αυτό που έγινε με την Παρτίζαν, γιατί χτυπούσαν τη συγκεκριμένη πόρτα τα τελευταία χρόνια. Και όταν είσαι σε θέση να βρίσκεσαι συνεχώς στα πλέι οφ, κάποια στιγμή η πόρτα θα ανοίξει. Θα καταφέρεις κάτι. Όταν νίκησαν στο Τελ Αβίβ είπα πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να χάσουν δυο ματς στη Σερβία. ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗWink

Για την ΤΣΣΚΑ έχω να πω ότι έδειξαν τι μπορεί να κάνει μια ομάδα όταν «βρίσκεται» μεταξύ της. Και πως όταν παίζεις καλά, μόνο καλά πράγματα μπορούν να σου συμβούν. Δεν ήταν καλοί στην αρχή της σεζόν, αλλά βρήκαν τον τρόπο να κάνουν τα πράγματα να λειτουργήσουν. Έδωσαν την μπάλα σε συγκεκριμένους παίκτες και ακόμα και όταν έχασαν κάποια ματς, συνέχισαν να εμπιστεύονται τους ίδιους παίκτες. Αυτοί κάποια στιγμή απέκτησαν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και έφεραν πολλές ευκαιρίες.
Για τον Ολυμπιακό πρέπει να πω κατ’ αρχάς πως δεν είναι εύκολο να επιστρέφεις για δυο διαδοχικά χρόνια στο Φάιναλ Φορ. Εχουν μεγάλες προσδοκίες και γιατί δεν ήταν επιτυχημένη η περυσινή τους παρουσία. Οπότε.. πρέπει να τους προσέξετε και αυτούς.

ΥΓ: Θέλω να συγχαρώ την ομάδα ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, για τον τίτλο τους. Έχω την εντύπωση πως είχαν πάρει τον τελευταίο, την πρώτη μου χρονιά εδώ. Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα συνεχίσουν να χτίζουν πάνω σε αυτήν την επιτυχία και θα έχουν όλο και καλύτερα αποτελέσματα.

Φέτος πήγα μια φορά στο ΟΑΚΑ, στο ματς με τον Ολυμπιακό. Δυστυχώς χάσαμε, αλλά ήμουν πραγματικά ευτυχής που είδα όλη αυτή την ατμόσφαιρα, τον ενθουσιασμό. Επίσης είχα την ευκαιρία να δω πως έπαιξαν δυνατά καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Το στιλ του παιχνιδιού τους ήταν ό,τι χρειαζόταν ο εκάστοτε αντίπαλος. Όταν έπρεπε να παίξουν αμυντικά για να τα καταφέρουν, έπαιζαν αμυντικά. Όταν έπρεπε να παίξουν επιθετικά, το έκαναν.Πραγματικά άξιζαν αυτήν την επιτυχία!

Και όπως ξέρετε μπορώ να εκτιμήσω αυτά τα πράγματα, γιατί φέτος σκόραρα το πρώτο μου ΓΚΟΛ!!!!!!!!!!!! Μου πήρε επτά χρόνια για να βρω επιτέλους το ρυθμό αυτού του παιχνιδιού. Είναι μια διαφορετική πρόκληση, γιατί οι κανονισμοί δεν έχουν την παραμικρή σχέση με εκείνους του μπάσκετ –για παράδειγμα δεν μπορείς να πιάσεις την μπάλα με τα χέριαWink Συνήθισα όμως, αυτούς τους κανόνες και πέραν του ότι σκόραρα το πρώτο μου γκολ, έδωσε και δυο πολύ καλές ασίστ. Οπότε μπορώ να πω πια ότι είμαι ευτυχής με το επίπεδο μου!!!!!!!!!

Να περνάτε καλά και να προσέχετε τον εαυτό σας
APO TO BLOG TOY ΜΠΑΤΙΣΤ...gazzetta.gr
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
g3thanasis
Αρχαιος
Αρχαιος
g3thanasis

Αριθμός μηνυμάτων : 1062
Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009
Τόπος : athina

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Να χτίσουν σε αυτή την επιτυχία!   Να χτίσουν σε αυτή την επιτυχία! EmptyΔευ 12 Απρ 2010, 22:12

Aν παρουμε τον Γκαλας (ελευθερος) τον Κρολντρουπ (4 εκατομυρια) τον Τζαβελα (1,5 εκατομυρια ρητρα) τον Σκοκο ((με 3 εκατομυρια τον δινει ανετα η ΑΕΚ που ψαχνει και παλι για λεφτα) και τον Γκοβου (ελευθερος) μιλαμε για διαστημικη ομαδα για την ελλαδα και ομαδα για τους 8 τουλαχιστον του CL στην Ευρωπη
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

Αριθμός μηνυμάτων : 2460
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : Πειραιάς

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Να χτίσουν σε αυτή την επιτυχία!   Να χτίσουν σε αυτή την επιτυχία! EmptyΔευ 12 Απρ 2010, 22:43

g3thanasis έγραψε:
Aν παρουμε τον Γκαλας (ελευθερος) τον Κρολντρουπ (4 εκατομυρια) τον Τζαβελα (1,5 εκατομυρια ρητρα) τον Σκοκο ((με 3 εκατομυρια τον δινει ανετα η ΑΕΚ που ψαχνει και παλι για λεφτα) και τον Γκοβου (ελευθερος) μιλαμε για διαστημικη ομαδα για την ελλαδα και ομαδα για τους 8 τουλαχιστον του CL στην Ευρωπη

Τζαβέλας, Σκόκο, Φερνάντεζ ίσως είναι οι "ήδη" κλεισμένες μας μεταγραφές από Ελλάδα. Ο Φερνάντεζ κατά 99,9% έκλεισε, ο Σκόκο θα κλείσει γιατί τα ανταλλάγματα σε έμψυχο δυναμικό που δίνουμε είναι πολύ δελεαστικά και για Τζαβέλλα δίνουμε το 1,5 και τον παίρνουμε, έτσι απλά (γι'αυτό είναι οι ρήτρες). Πάμε λοιπόν για άλλες 2 μεταγραφές των πρωτοκλασάτων. Ο Γκοβού θεωρώ πως είναι πιο εύκολο να έρθει (λόγω και Σισέ και του σχετικού ψησίματος που έχει πέσει από τον Γάλλο) σε σχέση με π.χ. τον Χλεμπ. Το ίδιο ισχύει και για τον Γκαλάς. Εάν γίνει και η φημολογούμενη τράμπα Γκάμπριελ-Μιράντα, άντε γεια.....
Neema
Παλιος
Παλιος
Neema

Αριθμός μηνυμάτων : 204
Ημερομηνία εγγραφής : 12/09/2009
Τόπος : Κομοτηνή

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Να χτίσουν σε αυτή την επιτυχία!   Να χτίσουν σε αυτή την επιτυχία! EmptyΤρι 13 Απρ 2010, 03:52

Πρεπει να φερουμε 2 αμυντικους παση θυσια. Ας ειναι ο ενας ο δανος που θελουν αλλα θελουμε και καποιον πιο σκληρο. Με Ντιαζ πιστευω θα ηταν το ιδανικο διδυμο. Ο Δανος ειναι λιγο soft. O Ντιαζ ειναι αυτο που λεμε "δολοφονος", τον νιωθει ρε παιδι μου ο αντιπαλος, τον φοβαται. Με αυτους τους 2 και Τζαβελλα πιστευω οτι ειμαστε κομπλε πισω. Πρεπει να κινηθουν εξυπνα και γρηγορα. Εχω μεγαλη εμπιστοσυνη στον Νιοπλια. Αλλα φοβαμαι πολυ τον παραγοντα "καβουρογιαννης". Εχω ενα προαισθημα οτι θα μας φρεναρει και θα μας βγαλει την πιστη. Η μονη λυση που βλεπω μπροστα μου ειναι Βγενο 60%, Πατηρ 20%, Κοντοι 10%, Καβουριας 10% και ολοι θα ειμαστε ευχαριστημενοι.
Tropikano
Λεουρας
Λεουρας
Tropikano

Αριθμός μηνυμάτων : 546
Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Να χτίσουν σε αυτή την επιτυχία!   Να χτίσουν σε αυτή την επιτυχία! EmptyΤρι 13 Απρ 2010, 20:20

Υπαρχουν ΠΟΛΛΕΣ περιπτωσεις παικτων που δεν μας περνανε καν απο το μυαλο..Σημερα οπως σκεφτομουνα καλους παικτες για δεξια θυμηθηκα τις απιστευτες χρονιες του κουαρεσμα στην Πορτογαλια!!Ισως οντως ο παικτης δνε ειναι για την Ιντερ αλλα στην Πορτο ηταν απιστευτος,οποτε εμας μας περισευει..Επισης δεν νομιζω οτι μπορει να βρει κατι καλυτερο απο Ελλαδα η Τουρκια πλεον και για πορτο δεν το συζηταμε καν να τον δωσει πισω ο Μορατι ενω τον εχει παρει 18εκ..Περισεματα απο τετοιες ομαδες ειναι απλα οτι καλυτερο μπορουμε να παρουμε,και τετοιες συγκηριες πρεπει να τις εκμεταλευομαστε νομιζω και να τις κανουν μονιμες γιατι ο καιρος εχει γυρησματα και ολα τα ταμεια καποτε αδειαζουν..

Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» «Διψάμε για επιτυχία»
» Αλλη κλάση η Ατλέτικο, άλλης κατηγορίας αυτή η άμυνα…
» Τεν Κάτε: «Να χαρούμε αυτή τη νίκη και η προσοχή στον Λεβαδειακό»

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Μπάσκετ :: Νέα-
Μετάβαση σε: