Να χτίσουν σε αυτή την επιτυχία!
Δευτέρα, 12 Απριλίου 2010 13:34
Μέγεθος κειμένου: decrease font size increase font size Εκτύπωση Email 1 Σχόλια
Ο Μάικ Μπατίστ εξηγεί μέσω του blog στο gazzetta.gr ότι περιμένει να κατακτήσει το πρωτάθλημα, ενώ συγχαίρει τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό για τον τίτλο τονίζοντας πως πρέπει να χτίσε πάνω σε αυτήν την επιτυχία.
Γεια σε όλους
Είμαι καθ’ οδόν για να κάνω θεραπεία και πρέπει να πω ότι είναι εκνευριστικό αυτό που συμβαίνει εδώ από την αρχή της χρονιάς, με τους τραυματισμούς. Γιατί είναι διαφορετικό να έχεις 2-3 τραυματισμούς. Εδώ δεν υπάρχει ούτε ένας παίκτης που δεν είχε κάποιο πρόβλημα, από την αρχή της σεζόν…
Τελευταία φορά τα είπαμε πριν το Πάσχα. Είχαμε κάποιες ημέρες ρεπό και είχα την ευκαιρία να πάω στο σπίτι μου και να περάσω χρόνο με την οικογένεια μου. Τώρα φυσικά, είμαστε πίσω στη δουλειά.
Κάνουμε πολύ δυνατές προπονήσεις, κάθε μέρα και τώρα δεν θα πω ότι δεν έχουν την πολυτέλεια να χαλαρώσουμε, αλλά θα πω ότι πρέπει να κάνουμε ό, τι μπορούμε για να μείνουμε στο ρυθμό μας, να εκμεταλλευτούμε ό, τι αβαντάζ έχει να μας προσφέρει το γεγονός ότι έχουμε ένα παιχνίδι κάθε εβδομάδα και να γίνουμε ακόμα καλύτεροι για τα πλέι οφ.
Το να παίζεις ένα ματς κάθε εβδομάδα είναι βαρετό. Δεν θα πω ψέματα. Είναι πραγματικά βαρετό. Αλλά είναι αυτό που είναι. Πρέπει να είμαστε επαγγελματίες και να τελειώσουμε τη σεζόν με το σωστό τρόπο, ώστε να μπούμε έτοιμοι στα πλέι οφ.
Σε ό, τι αφορά το Φάιναλ Φορ, είναι… ενοχλητικό το γεγονός ότι όλες οι άλλες ομάδες που ήταν και στο περυσινό Φάιναλ Φορ θα βρεθούν στο Παρίσι, εκτός από εμάς. Αυτή όμως, είναι η πραγματικότητα. Πρέπει να μείνουμε πίσω και να δούμε τι θα γίνει. Από τη δική μου μεριά, πιστεύω πως το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε με ανυπομονησία το μέλλον και να πάρουμε το πρωτάθλημα.
Καλώς εχόντων των πραγμάτων, την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Παναθηναϊκός θα υλοποιήσει και πάλι όλους τους στόχους του. Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα είμαι εδώ, όπως και οι βασικοί παίκτες και όλοι μαζί θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να υλοποιήσουμε κάθε στόχο.
Η αλήθεια είναι ότι αυτό που συμβαίνει είναι δύσκολο για όλους μας. Ξέρω ωστόσο, πως παίκτες που έχουν βρεθεί στο έδαφος, πρέπει να σηκωθούν αμέσως και να συνεχίσουν τη μάχη. Και αυτή είναι η νοοτροπία των παικτών του Παναθηναϊκού!
Αν με ρωτάτε για το Φάιναλ Φορ του Παρισιού, θα σας πω ότι το φαβορί δείχνει να είναι η Μπαρτσελόνα. Πρέπει όμως, να καταλάβετε πως όλες οι ομάδες που βρέθηκαν εκεί, άξιζαν να είναι εκεί. Και όλες θα πάνε με τον ίδιο στόχο: να πάρουν το τρόπαιο πίσω στο σπίτι. Επί της ουσίας, έχουν 25% πιθανότητες και μετά τους ημιτελικούς… 50% πιθανότητες για επιτυχία.
Δεν πιστεύω πως ήταν έκπληξη αυτό που έγινε με την Παρτίζαν, γιατί χτυπούσαν τη συγκεκριμένη πόρτα τα τελευταία χρόνια. Και όταν είσαι σε θέση να βρίσκεσαι συνεχώς στα πλέι οφ, κάποια στιγμή η πόρτα θα ανοίξει. Θα καταφέρεις κάτι. Όταν νίκησαν στο Τελ Αβίβ είπα πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να χάσουν δυο ματς στη Σερβία. ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
Για την ΤΣΣΚΑ έχω να πω ότι έδειξαν τι μπορεί να κάνει μια ομάδα όταν «βρίσκεται» μεταξύ της. Και πως όταν παίζεις καλά, μόνο καλά πράγματα μπορούν να σου συμβούν. Δεν ήταν καλοί στην αρχή της σεζόν, αλλά βρήκαν τον τρόπο να κάνουν τα πράγματα να λειτουργήσουν. Έδωσαν την μπάλα σε συγκεκριμένους παίκτες και ακόμα και όταν έχασαν κάποια ματς, συνέχισαν να εμπιστεύονται τους ίδιους παίκτες. Αυτοί κάποια στιγμή απέκτησαν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και έφεραν πολλές ευκαιρίες.
Για τον Ολυμπιακό πρέπει να πω κατ’ αρχάς πως δεν είναι εύκολο να επιστρέφεις για δυο διαδοχικά χρόνια στο Φάιναλ Φορ. Εχουν μεγάλες προσδοκίες και γιατί δεν ήταν επιτυχημένη η περυσινή τους παρουσία. Οπότε.. πρέπει να τους προσέξετε και αυτούς.
ΥΓ: Θέλω να συγχαρώ την ομάδα ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, για τον τίτλο τους. Έχω την εντύπωση πως είχαν πάρει τον τελευταίο, την πρώτη μου χρονιά εδώ. Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα συνεχίσουν να χτίζουν πάνω σε αυτήν την επιτυχία και θα έχουν όλο και καλύτερα αποτελέσματα.
Φέτος πήγα μια φορά στο ΟΑΚΑ, στο ματς με τον Ολυμπιακό. Δυστυχώς χάσαμε, αλλά ήμουν πραγματικά ευτυχής που είδα όλη αυτή την ατμόσφαιρα, τον ενθουσιασμό. Επίσης είχα την ευκαιρία να δω πως έπαιξαν δυνατά καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Το στιλ του παιχνιδιού τους ήταν ό,τι χρειαζόταν ο εκάστοτε αντίπαλος. Όταν έπρεπε να παίξουν αμυντικά για να τα καταφέρουν, έπαιζαν αμυντικά. Όταν έπρεπε να παίξουν επιθετικά, το έκαναν.Πραγματικά άξιζαν αυτήν την επιτυχία!
Και όπως ξέρετε μπορώ να εκτιμήσω αυτά τα πράγματα, γιατί φέτος σκόραρα το πρώτο μου ΓΚΟΛ!!!!!!!!!!!! Μου πήρε επτά χρόνια για να βρω επιτέλους το ρυθμό αυτού του παιχνιδιού. Είναι μια διαφορετική πρόκληση, γιατί οι κανονισμοί δεν έχουν την παραμικρή σχέση με εκείνους του μπάσκετ –για παράδειγμα δεν μπορείς να πιάσεις την μπάλα με τα χέρια
Συνήθισα όμως, αυτούς τους κανόνες και πέραν του ότι σκόραρα το πρώτο μου γκολ, έδωσε και δυο πολύ καλές ασίστ. Οπότε μπορώ να πω πια ότι είμαι ευτυχής με το επίπεδο μου!!!!!!!!!
Να περνάτε καλά και να προσέχετε τον εαυτό σας
APO TO BLOG TOY ΜΠΑΤΙΣΤ...gazzetta.gr