Cisse Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 372 Ημερομηνία εγγραφής : 18/07/2009 Ηλικία : 48 Τόπος : Αθηνα
| | Απο το φορουμ του Αρη στο Gazzetta | |
"Φίλοι Αρειανοί! Αποφάσισα να κάνω μια σύντομη καταχώρηση επαφορμής μιας όμοιας κουβέντας που έχει ανοίξει στο δικό μας group, αυτότου Παναθηναϊκού. Ο τελικός λοιπόν είναι μια τεράστια ευκαιρία νααποδείξουμε ότι οι σκηνές βίας που είδαμε τις τελευταίες αγωνιστικέςείναι απλά μια θλιβερή παρένθεση και ότι δεν έχουν καμία σχέση με τοποδόσφαιρο. Είναι επίσης μια ευκαιρία να καταδείξουμε πόσο διαφέρουμεαμφότεροι από του κάφρους γαύρους και Παοκτσήδες! Πως μπορεί να γίνειαυτό? Απ την πλευρά μας ούτε ένα αντεθνικό σύνθημα! Και όποιος τολμήσεινα ξεστομίσει κάτι τέτοιο, απλα του δίνουμε το κασκόλ του να το φάει. Απτην πλευρά σας, να περιοριστούν όσο γίνεται, τα υβριστικά συνθήματα γιατην Αθήνα. Στις τάξεις πάντως των δικών μας οπαδών (το βλέπω από σχόλιαστα post) υπάρχει μια τάση να κρατηθούν χαμηλά οι τόνοι και νααποφευχθούν οι ακρότητες. Μόνο στήριξη ο καθένας στην ομάδα του, χωρίςεκατέρωθεν προκλήσεις. Σαν Παναθηναϊκοί γνωρίζουμε ότι το οπαδικό κίνηματου ΑΡΗ δεν έχει καμία σχέση με το καφριλίκι των Παοκτσήδων. Εχω τύχεινα συζητώ με Αρειανούς για ποδοσφαιρικά ζητήματα, πολύ λογικά και σεφίλαθλα πλαίσια, κάτι το οποίο με Παοκτσήδες είναι απλά αδύνατο! Επ'ίσηςσαν Παναθηναϊκοί γνωρίζουμε και εκτιμούμε ότι στην εξέδρα των Αρειανώνπάντα υπήρχε, νομίζω ότι υπάρχει ακόμα η έλληνική σημαία και όχι ηβουλγάρικη που κάποιοι άλλοι έιχαν αναρτήσει........ Επίσης σανΠαναθηναϊκός, και έχω προσωπική εμπειρία επ αυτού, ότι πολλοί Αρειανοί,υποστήριξαν Παναθηναϊκό στο final four του Παρισιού το 1996, όταν πήραμετο πρώτο ευρωπαϊκό. Τέλος θα ήταν μια μεγάλη οπαδική νίκη και για τουςδύο μας - το ξέρω ότι είναι δύσκολο - αν μπορέσουμε να χειροκροτήσουμετον αντίπαλο σε περίπτωση που εκείνος επικρατήσει. Εγώ πάντως που θαείμαι στο γήπεδο, αν μας νικήσετε θα το κάνω και πιστεύω ότι θαακολουθήσουν κι άλλοι. Πρέπει κάποια στιγμή να κατάλαβουμε ότισαν Ελληνες, δεν πρέπει να μας χωρίζουν 90 λεπτά ποδοσφαιρικού αγώνα.Δεν είναι πόλεμος!! Απλά ένα παιχνίδι. Αυτό μπορεί να γίνει κατανοητό ανόλοι προσπαθήσουμε να απομονώσουμε αυτούς τους ακραίους ή άμυαλουςπιτσιρικάδες που ζούν για τα πεσίματα και τη μανούρα στα γήπεδα. Καιαυτό μπορούμε να το πετύχουν κατα κύριο λόγο οι ομάδες με τον πιοποιοτικό, θέλω να πιστεύω, κόσμο. Δηλαδή ο ΑΡΗΣ και ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, παράτις εξαιρέσεις και τις παραφωνίες που και οι δύο μπορουν να έχουν στιςτάξεις τους. Οποιος επιθυμεί μπορεί να απαντήσει, λογικα΄και μεεπιχειρήματα. Αρρωστάκια και άμυαλα πιτσιρίκια, καλύτερα να μηνακουμπήσουν το πληκτρολόγιο." Ένα μεγάλο μπράβο παιδιά είμαστε μαζί σας! | |
|