Ο Σεμπάστιαν Λέτο... απάντησε με τον καλύτερο τρόπο στα όσα ακολούθησαν του επεισοδίου και όπως έλεγε στο περιβάλλον του περιμένει να πατήσει το χορτάρι της Τούμπας και το «τριφύλλι» να πάρει το διπλό τίτλου!
Η αλήθεια είναι πως μετά τα όσα έγιναν στην ανάπαυλα του παιχνιδιού με την Καβάλα δεν ήταν και στα καλύτερα του. Δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να δώσει αφορμή για να σχολιαστεί αρνητικά αλλά μερικές φορές στο ποδόσφαιρο τα νεύρα της στιγμής δεν σου επιτρέπουν να συγκρατηθείς.
Εξάλλου μιλάμε για έναν Σεμπάστιαν Λέτο που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον παίκτη που έπαιζε... σκοποβολή πέρυσι στου Ρέντη με τα κεφάλια του Βαλβέρδε και των βοηθών του.
Και αγωνιστικά και μέσα στα αποδυτήρια είναι άλλος άνθρωπος. Συμμετέχει περισσότερο στο παιχνίδι της ομάδας, είναι κομμάτι της τακτικής και ακολουθεί κατά γράμμη τις οδηγίες. Ηθελε κόντρα στην Ρόμα, λοιπόν, να δώσει και αυτός τις δικές του απαντήσεις. Και τα κατάφερε. Ειδικά στο πρώτο μέρος ήταν ασταμάτητος. «Είμαι πολύ χαρούμενος. Ανέβασα την απόδοση μου, βοήθησα την ομάδα και όλοι μαζί στο τέλος πανηγυρίσαμε μια πολύ μεγάλη νίκη» έλεγε στο περιβάλλον του ο Αργεντινός άσος.
Πλέον αυτό το παιχνίδι έχει περάσει ήδη στην ιστορία και ο 24χρονος χαφ έχει στο μυαλό του μοναχά την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Θα είναι η πρώτη του φορά στην Τούμπα, μιας και πέρυσι στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον «δικέφαλο» είχε μείνει εκτός αποστολής. Φυσικά έχει ενημερωθεί για την ατμόσφαιρα που δημιουργείται αλλά δεν... μασάει. Ίσα-ίσα αυτό είναι κάτι που τον «ανεβάζει» και το περιμένει με ανυπομονησία. «Μου έχουν πει τι συμβαίνει σε αυτό το γήπεδο στα μεγάλα παιχνίδια. Αυτό νομίζω θα είναι κάτι θετικό για εμάς. Εμένα αλλά και στα υπόλοιπα παιδιά μας αρέσει να παίζουμε σε “εχθρικά” γήπεδα. Αυτό δεν θα μας επηρεάσει. Καλό θα μας κάνει. Είμαστε αποφασισμένοι για την νίκη» υπογράμμιζε.
Παρ 19 Φεβ 2010, 19:47 από vigor