www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
«Φτιαγμένος» ο Λέτο!  GAZZETTA.GR EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
«Φτιαγμένος» ο Λέτο!  GAZZETTA.GR EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
«Φτιαγμένος» ο Λέτο!  GAZZETTA.GR EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
«Φτιαγμένος» ο Λέτο!  GAZZETTA.GR EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
«Φτιαγμένος» ο Λέτο!  GAZZETTA.GR EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
«Φτιαγμένος» ο Λέτο!  GAZZETTA.GR EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
«Φτιαγμένος» ο Λέτο!  GAZZETTA.GR EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
10 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 10 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

«Φτιαγμένος» ο Λέτο! GAZZETTA.GR

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
vigor
Λεουρας
Λεουρας
vigor

Αριθμός μηνυμάτων : 549
Ημερομηνία εγγραφής : 13/08/2009
Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ

«Φτιαγμένος» ο Λέτο!  GAZZETTA.GR Empty
19022010
Δημοσίευση«Φτιαγμένος» ο Λέτο! GAZZETTA.GR

Ο Σεμπάστιαν Λέτο... απάντησε με τον καλύτερο τρόπο στα όσα ακολούθησαν του επεισοδίου και όπως έλεγε στο περιβάλλον του περιμένει να πατήσει το χορτάρι της Τούμπας και το «τριφύλλι» να πάρει το διπλό τίτλου!

Η αλήθεια είναι πως μετά τα όσα έγιναν στην ανάπαυλα του παιχνιδιού με την Καβάλα δεν ήταν και στα καλύτερα του. Δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να δώσει αφορμή για να σχολιαστεί αρνητικά αλλά μερικές φορές στο ποδόσφαιρο τα νεύρα της στιγμής δεν σου επιτρέπουν να συγκρατηθείς.

Εξάλλου μιλάμε για έναν Σεμπάστιαν Λέτο που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον παίκτη που έπαιζε... σκοποβολή πέρυσι στου Ρέντη με τα κεφάλια του Βαλβέρδε και των βοηθών του.

Και αγωνιστικά και μέσα στα αποδυτήρια είναι άλλος άνθρωπος. Συμμετέχει περισσότερο στο παιχνίδι της ομάδας, είναι κομμάτι της τακτικής και ακολουθεί κατά γράμμη τις οδηγίες. Ηθελε κόντρα στην Ρόμα, λοιπόν, να δώσει και αυτός τις δικές του απαντήσεις. Και τα κατάφερε. Ειδικά στο πρώτο μέρος ήταν ασταμάτητος. «Είμαι πολύ χαρούμενος. Ανέβασα την απόδοση μου, βοήθησα την ομάδα και όλοι μαζί στο τέλος πανηγυρίσαμε μια πολύ μεγάλη νίκη» έλεγε στο περιβάλλον του ο Αργεντινός άσος.

Πλέον αυτό το παιχνίδι έχει περάσει ήδη στην ιστορία και ο 24χρονος χαφ έχει στο μυαλό του μοναχά την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Θα είναι η πρώτη του φορά στην Τούμπα, μιας και πέρυσι στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον «δικέφαλο» είχε μείνει εκτός αποστολής. Φυσικά έχει ενημερωθεί για την ατμόσφαιρα που δημιουργείται αλλά δεν... μασάει. Ίσα-ίσα αυτό είναι κάτι που τον «ανεβάζει» και το περιμένει με ανυπομονησία. «Μου έχουν πει τι συμβαίνει σε αυτό το γήπεδο στα μεγάλα παιχνίδια. Αυτό νομίζω θα είναι κάτι θετικό για εμάς. Εμένα αλλά και στα υπόλοιπα παιδιά μας αρέσει να παίζουμε σε “εχθρικά” γήπεδα. Αυτό δεν θα μας επηρεάσει. Καλό θα μας κάνει. Είμαστε αποφασισμένοι για την νίκη» υπογράμμιζε.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Μοιραστείτε αυτή τη δημοσίευση στο: reddit

«Φτιαγμένος» ο Λέτο! GAZZETTA.GR :: Σχόλια

vigor
Απ: «Φτιαγμένος» ο Λέτο! GAZZETTA.GR
Δημοσίευση Παρ 19 Φεβ 2010, 19:47 από vigor
ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...

ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΠΑΛΙ ΤΑ ΠΕΡΥΣΙΝΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΑΛΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΒΡΑΔΥΑ;

ΛΕΤΟ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ. ΘΥΜΙΣΟΥ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ!!!

ΥΓ: ΕΛΠΙΖΩ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΡΟΜΑ.

«Φτιαγμένος» ο Λέτο! GAZZETTA.GR

Επιστροφή στην κορυφή 

Σελίδα 1 από 1

Παρόμοια θέματα

-
» ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ Ο ΓΙΟΥΡΚΑΣ
» Η διαφορά του Λέτο
» Τι τρέχει με τον Λέτο ;
» Θεραπεία ο Λέτο
» Λέτο... adeus

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Blog :: To Blog του www.green-fans.com-
Μετάβαση σε: