Αριθμός μηνυμάτων : 891 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 43 Τόπος : ΡΕΘΥΜΝΟ
05052010
το www.green-fans.com δεν συμμετέχει στην απεργία
αχα καλο ε? ολα τα σαιτ απεργουν και καλα κανουν ..... απλα δεν νομιζω οτι βγαινει κατι με αυτο. Η ΟΛΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΡΝΕΙ αντιμετωπίζετε μονο με χιουμορ
Καλο αλλα κακως απεργουνε..Μεγαλο θεμα που μακαρι να εδω τουλαχιστον να μην μας απασχολησει..Δυστηχως η ευτηχως γενηθηκαμε στην Ελλαδα,τουλαχιστον εδω ας μην μπουμε σε τετοιο κλημα,το ευχομαι με ολη μου την καρδια..
ΕΓΩ ΑΠΕΡΓΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ 5 ΜΗΝΕΣ... ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ...
ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ. ΑΠΕΡΓΙΑ...ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΕΡΓΟ ΔΗΛΑΔΗ...ΑΠΕΧΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΓΩΣΩ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ. ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ=ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ=ΦΩΤΙΑ=ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ=ΘΑΝΑΤΟΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ??? ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑΣΚΑΣΜΕΝΟΣ
ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ=ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ=ΦΩΤΙΑ=ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ=ΘΑΝΑΤΟΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ??? ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑΣΚΑΣΜΕΝΟΣ
Δυστυχώς Ακη μου το πρόβλημα είναι περισσότερο πολύπλοκο απο ότι δείχνη ! Και το ξέρεις ! Δυστυχώς αυτοί οι "γνωστοί άγνωστοι" δεν δίστασαν ούτε μπροστά στην ανθρώπινη ζωή ! Δυστυχώς αυτοί που μας καταδίκασαν (καταδικάζουν) στην μιζέρια και στην ανέχεια θυσιάζουν κιόλα και ανθρώπινες ζωές στο βωμό των συμφερόντων τους ! Ως πότε ρε γαμώ το φιλότιμό τους οι προβοκάτορες θα ζουν και θα βασιλεύουν ; Ως πότε ρε γαμώ το φιλότιμό τους οι προβοκάτορες θα καπηλεύονται τους αγώνες των εργαζομένων ; Ως πότε ρε γαμώ το φιλότιμό τους οι προβοκάτορες θα αμαυρώνουν την ζωή και την αγωνία για ζωή όλων μας ; Και δυστυχώς αυτά τα σημερινά είναι η αρχή ! Φοβάμαι για αυτά που θα ακολουθήσουν όταν ο μουδιασμένος (ακόμη ) λαός θα καταλάβει τι μέτρα είναι αυτά που του πήρανε και πόσο θα πληρώσει :
ΤΑ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ! ΤΙΣ "ΥΠΟΓΕΙΕΣ" ΒΙΛΕΣ ΤΟΥΣ ! ΤΗΝ ΕΥΛΑΒΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ! ΤΙΣ ΟΦΣΟΡ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ! ΤΙΣ "ΝΟΜΙΜΕΣ" ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ! ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥΣ ! ΤΑ "ΔΟΜΗΜΕΝΑ " ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥΣ ! ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ !
ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΟΤΑΝ Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕ , ΨΗΦΙΖΕΙ , ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΒΑΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ !
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΝ ΜΕΣΩ ΜΕΙΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΚΟΨΙΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΕΜΜΕΣΗΣ ΚΑΙ ΑΜΜΕΣΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ , ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΠΛΑΓΙΩΣ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ (συμμετοχή σε επιτροπές κλπ ) !
Τετ 05 Μάης 2010, 17:12 από Tropikano