Έχουμε γίνει Βραζιλία, το έχετε καταλάβει? Όπως εκεί ταίζουν μπάλα στο λαό για να μην τον έχουν στο κεφάλι τους να διαμαρτύρεται για την άθλια κατάσταση της χώρας, τα ίδια πάνε να κάνουν κι εδώ!....4 άνθρωποι πέθαναν σήμερα....Για ποιο λόγο? Γιατί πήγαν να δουλέψουν να βγάλουν το ψωμί τους και να θρέψουν τις οικογένειές τους.Τις έχασαν ενώ οι βασικοί υπεύθυνοι για την κατάστασή μας τους κοίταζαν από τα παράθυρα του μπουρδέλου που λέγεται Βουλή των Ελλήνων.Μάλιστα, μπουρδέλο.Έτσι κατάντησαν το σύμβολο της Δημοκρατίας.Εργάζομαι στο Σύνταγμα.Αν αποφάσιζα σήμερα να πάω στη δουλειά μου, ίσως να μη γύριζα εγώ σπίτι μου....Βγενόπουλε τι πήγες να κάνεις μετά την τραγωδία? Να κερδίσεις ψήφους για το μελλοντικό κόμμα σου ή να ελέγξεις τις ζημιές στην τράπεζά σου? Γιατί για να εκφράσεις θλίψη μην τολμήσεις να το χρησιμοποιήσεις σαν επιχείρημα...Τα παιδιά παρακαλούσαν σήμερα να φύγουν από τις 12.00 γιατί ήξεραν το χάος που θα ακολουθήσει και κάποιος "μεγάλος" που μάλιστα δεν ήταν καν εκεί τους το απαγόρευσε....ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕ!Τα κόμματα της Αριστεράς θα συνεχίσουν λέει τους αγώνες.Και οι νεκροί οι σημερινοί τι είναι ρε??Παράπλευρες απώλειες??Το αγέννητο παιδάκι τι ήταν??Αν θέλετε αγώνες να πάτε να αγωνιστείτε εσείς ρε, μπροστά μπροστά, όχι να κάθεστε στις γραφειάρες και να δίνετε εντολές για ξεσηκωμούς!!Όλοι οι κουστουμαρισμένοι απατεώνες που μας έφεραν εδώ θα πληρώσουν, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο!Βγάλτε νομοθεσία για να τιμωρηθούν με τον πλέον ανώδυνο γι'αυτούς,γιατί ο άλλος δε θα σας αρέσει καθόλου!Είναι θέμα χρόνου να εκραγεί ο κόσμος.35 χρόνια κοροιδίας και ανοχής εκ μέρους μας.Τα ψέματα τελείωσαν.
Δεν θα ξανασχοληθώ με γελοία αθλητικά θέματα,όσο νέα παιδιά χάνουν τη ζωή τους προσπαθώντας να φτιάξουν τη ζωή τους, ενώ οι "άλλοι" χασκογελάνε στα παράθυρα και στα έδρανα και μαλώνουν για το ποιος έχει φάει πιο πολλά! ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ!!!
ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τετ 05 Μάης 2010, 23:11 από gipos13