www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
ΠΕΝΘΟΣ, ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΟΡΓΗ..... EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
ΠΕΝΘΟΣ, ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΟΡΓΗ..... EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
ΠΕΝΘΟΣ, ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΟΡΓΗ..... EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
ΠΕΝΘΟΣ, ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΟΡΓΗ..... EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
ΠΕΝΘΟΣ, ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΟΡΓΗ..... EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΠΕΝΘΟΣ, ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΟΡΓΗ..... EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
ΠΕΝΘΟΣ, ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΟΡΓΗ..... EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
8 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 8 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

ΠΕΝΘΟΣ, ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΟΡΓΗ.....

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

Αριθμός μηνυμάτων : 2460
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : Πειραιάς

ΠΕΝΘΟΣ, ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΟΡΓΗ..... Empty
05052010
ΔημοσίευσηΠΕΝΘΟΣ, ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΟΡΓΗ.....

Έχουμε γίνει Βραζιλία, το έχετε καταλάβει? Όπως εκεί ταίζουν μπάλα στο λαό για να μην τον έχουν στο κεφάλι τους να διαμαρτύρεται για την άθλια κατάσταση της χώρας, τα ίδια πάνε να κάνουν κι εδώ!....4 άνθρωποι πέθαναν σήμερα....Για ποιο λόγο? Γιατί πήγαν να δουλέψουν να βγάλουν το ψωμί τους και να θρέψουν τις οικογένειές τους.Τις έχασαν ενώ οι βασικοί υπεύθυνοι για την κατάστασή μας τους κοίταζαν από τα παράθυρα του μπουρδέλου που λέγεται Βουλή των Ελλήνων.Μάλιστα, μπουρδέλο.Έτσι κατάντησαν το σύμβολο της Δημοκρατίας.Εργάζομαι στο Σύνταγμα.Αν αποφάσιζα σήμερα να πάω στη δουλειά μου, ίσως να μη γύριζα εγώ σπίτι μου....Βγενόπουλε τι πήγες να κάνεις μετά την τραγωδία? Να κερδίσεις ψήφους για το μελλοντικό κόμμα σου ή να ελέγξεις τις ζημιές στην τράπεζά σου? Γιατί για να εκφράσεις θλίψη μην τολμήσεις να το χρησιμοποιήσεις σαν επιχείρημα...Τα παιδιά παρακαλούσαν σήμερα να φύγουν από τις 12.00 γιατί ήξεραν το χάος που θα ακολουθήσει και κάποιος "μεγάλος" που μάλιστα δεν ήταν καν εκεί τους το απαγόρευσε....ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕ!Τα κόμματα της Αριστεράς θα συνεχίσουν λέει τους αγώνες.Και οι νεκροί οι σημερινοί τι είναι ρε??Παράπλευρες απώλειες??Το αγέννητο παιδάκι τι ήταν??Αν θέλετε αγώνες να πάτε να αγωνιστείτε εσείς ρε, μπροστά μπροστά, όχι να κάθεστε στις γραφειάρες και να δίνετε εντολές για ξεσηκωμούς!!Όλοι οι κουστουμαρισμένοι απατεώνες που μας έφεραν εδώ θα πληρώσουν, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο!Βγάλτε νομοθεσία για να τιμωρηθούν με τον πλέον ανώδυνο γι'αυτούς,γιατί ο άλλος δε θα σας αρέσει καθόλου!Είναι θέμα χρόνου να εκραγεί ο κόσμος.35 χρόνια κοροιδίας και ανοχής εκ μέρους μας.Τα ψέματα τελείωσαν.

Δεν θα ξανασχοληθώ με γελοία αθλητικά θέματα,όσο νέα παιδιά χάνουν τη ζωή τους προσπαθώντας να φτιάξουν τη ζωή τους, ενώ οι "άλλοι" χασκογελάνε στα παράθυρα και στα έδρανα και μαλώνουν για το ποιος έχει φάει πιο πολλά! ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ!!!
ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Μοιραστείτε αυτή τη δημοσίευση στο: reddit

ΠΕΝΘΟΣ, ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΟΡΓΗ..... :: Σχόλια

Απ: ΠΕΝΘΟΣ, ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΟΡΓΗ.....
Δημοσίευση Τετ 05 Μάης 2010, 23:11 από gipos13
Μαζί σου!!!
Z13
Δημοσίευση Πεμ 06 Μάης 2010, 00:16 από Z13
Exeis poli dikio file!
Lipon epidi ta polla logia einai perita ,8elo na ekfraso esto kai apo edo ta ba8itata silipitiria mou stis oikogenies ton ADIKOXAMENON!
geof1957
Δημοσίευση Πεμ 06 Μάης 2010, 10:03 από geof1957
Δυστυχώς Στάθη , όπως το είχα πεί όλοι αυτοί οι μασκαράδες ξεχύθηκαν σήμερα στα κανάλια να καταδικάσουν την "τυφλή βία" και να τάξουν παραδειγματικές ΤΜΩΡΙΕΣ στους ενόχους !
Χύνουν τόνους δάκρυα μαύρα κροκοδείλια και με περισσή αναλγησία μοιράζουν αφειδώς συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων !
ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ !
Μέχρι και ειδική συνεδρίαση της ΣΤΟΑΣ τους (κατ' ευφημισμόν το λένε βουλή των Ελλήνων) κάνανε για να αρχίσουν πάλι να κατηγορούν ο ένας τον άλλον για οτιδήποτε !
Για την βία που προκάλεσε την βία ούτε κουβέντα !
Για την ΩΜΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΒΙΑ που μέσα σε μια νύκτα παρέδωσε ελαφρά τη καρδία τη χώρα και τις ζωές εκατομμυρίων αθώων στις ορέξεις του ΔΝΤ δεν ξέρει κανενας τίποτε !
Για την ΩΜΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΒΙΑ που με αναλγησία περικόπτει μισθούς αφαιρεί δουλειές εξωθεί στην ανεργία και στην ανέχεια χιλιάδες αθώους , που εξαναγκάζει την νεολαία σε μισθούς πείνας αφού νωρίτερα έχει εξοντώσει τους γονιούς σε αέναο άχρηστο κύκλο σπουδών , δεν μιλούν !

Και τάζουν τιμωρίες ΠΑΛΙ
Θα τιμωρήσουν τους ενόχους λένε !

Αυτούς που δημιούργησαν τα
βατοπέδια ,τα δομημένα , τις προμήθειες , τη ζημενς ,

Όλους όσους σε βάρος του Ελληνικού λαού έχτισαν περιουσίες με τις "νόμιμες προμήθειες " (ΜΙΖΕΣ) ποιος θα τους τιμωρήσει ;

Όλους όσους ασέλγησαν και ασελγούν πάνω στο κουφάρι του ελληνικού λαού ποιος θα τους τιμωρήσει ;

Οι "κουκουλοφόροι " δεν μπορούν να βρεθούν (έχουν καλυμμένα τα πρόσωπά τους) !
Όλοι αυτοί που οπλίσανε το χέρι των φονιάδων τι φοράνε και δεν φαίνονται ;

αει σιχτιρ πια

ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ ! Α ΓΑΜΟΙ ΘΥΤΑΙ !
Δημοσίευση Πεμ 06 Μάης 2010, 12:41 από YIANNIS090807
Στάθη (ως συνήθως) και Γιώργο, οι κουβέντες σας με καλύπτουν απόλυτα.
Με μια διαφωνία με τον Γιώργο: Η έκφραση ''άντε γαμηθείται'', γράφεται:

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΑΙ !!!!!! Καθαρά και ξάστερα

Σε ότι αφορά τα ποδοσφαιρικά, έλεγα στον Μάνο στο τηλέφωνο πριν λίγες μέρες, ότι δεν ευχαριστήθηκα καθόλου το πρωτάθλημα. Οι φανατικοί ας με συγχωρήσουν. Οι υπόλοιποι θα με καταλάβουν.....
Tropikano
Δημοσίευση Πεμ 06 Μάης 2010, 14:06 από Tropikano
YIANNIS090807 έγραψε:

Σε ότι αφορά τα ποδοσφαιρικά, έλεγα στον Μάνο στο τηλέφωνο πριν λίγες μέρες, ότι δεν ευχαριστήθηκα καθόλου το πρωτάθλημα. Οι φανατικοί ας με συγχωρήσουν. Οι υπόλοιποι θα με καταλάβουν.....

Συνχωρεσε με αλλα μαλλον ειμαι στους φανατικος γιατι δεν καταλαβαινω τον λογο που λες οτι δεν ευχαριστηθηκες το πρωταθλημα..Ειδηκα δε οτι το λες εδω στο ξεκαρφωτο και οχι καπου που ισως και να κολαγε..

Κατα τα αλλα εγω εδω μπαινω για να ασχολουμαι με το χομπι μου και την καυλα μου οπως και οι περισοτεροι νομιζω,μπορουμε να αναθεματηζουμε ολη μερα και εμεις εδω αλλα δεν βλεπω τον λογο να λεμε οτι σταματω να ασχολουμε με αθλητικα κ.α. ..Αν θελουμε να δουμε προβληματα και να μας κοροιδευουν μεσα στην μουρη μας ειναι πολυ ευκολο,βλεπουμε ειδησεις και εχουμε την χειροτερη φαρα σε αυτην χωρα(δημοσιογραφοι) να κρινουν την 2η χειροτερη(πολιτικοι) και μετα να μας δειξουν πλανα απο την τριτη χειροτερη και τις απεργιες της..(εδω κολαει το οποιος καταλαβε αλλιως ας με συνχωρεσουν)..Δεν εχω να χωρισω τπτ με κανενα παιδι και οτι λεω το λεω με το χερι στην καρδια,ουτε να επιβαλω τπτ προσπαθω ουτε και εχω καποια αντζεντα πολητικη και κρυφα μυνηματα,εγω πρωτος νιωθω τι γινεται σημερα στην χωρα γιατι σε 2 μερες επαθα οτι ειχα μονο ακουστα και εχει σκοτεινιασει το λιγο μυαλλο μου αλλα αυτο δεν μου δινει το δικαιωμα να φορτωσω σε κανεναν και με κανεναν τροπο τα δικα μου προβληματα και γιαυτο δεν με απασχολει κανενας απο αυτους που καινε-λεηλατουν η εχουν εδρανο στην βουλη,αυτοι ειναι το προβλημα και μεχρι να καταλαβουμε πραγματηκα σε ποιους πρεπει να εναντιωθουμε εγω απεχω απο το καθετι και κλεβω με οποιον τροπο μπορω την χωρα μου γιατι ολοι αυτο κανουν,τουλαχιστον ομως εγω εχω το θαρος να πω οτι παιρνω οτι μου αξιζει και δεν βγαζω την ουρα μου απεξω..
abaddon
Δημοσίευση Πεμ 06 Μάης 2010, 20:32 από abaddon
Εξέφρασα κάποιες προσωπικές σκέψεις.Δεν ζήτησα να συμφωνήσει κάποιος.Προσωπικά όταν βλέπω την κοπέλα νεκρή πάνω σε ένα μπαλκόνι γράφω στα αρχίδια μου, μετα συγχωρήσεως,και τον Μπορντόν και τον Σκόκο και κάθε άλλο μαλάκα.
geof1957
Δημοσίευση Παρ 07 Μάης 2010, 13:48 από geof1957
YIANNIS090807 έγραψε:

Γιαννη ! Ξέρω πως γράφεται η έκφραση να παν να γαμηθούν !

Παιριπαικτικό σχήμα λόγου ήταν το άγαμοι θύται για να σπάσουμε λίγο την οργή μας , και για να τονίσω την ιδιότητά τους (ΘΥΤΕΣ) !

Και ήρθε να με επιβεβαιώσει χθες ο αρχηγός (μη ... χέσω) γιωργάκης , και ο αρχηγός (μη ... κλάσω) αντωνάκης !

Δείξαν την πυγμή τους (τρομάρα τους) σε όσους διαφωνούν με το τρόπο που θα κοροϊδέψουν τον λαό !

ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΛΑΜΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ !!!!!!

κι όσο για τον Αντωνη τον tropikano ! σου απάντησε ο ΣΤΑΘΗΣ ρε Αντώνη !
Κάπου πρέπει να τα πούμε και εμείς να ξεσπάσουμε πιά !

Κι όσο για τον μπορντόν και τον κρλρρντρρρποιον να πα να γαμηθούν και αυτοί ( για να συμφωνήσει και ο ΓΙΑΝΝΗΣ ) !
Neema
Δημοσίευση Κυρ 09 Μάης 2010, 12:17 από Neema
Εγω παλι παιδια δεν πιστευω σε τιποτα πλεον! Αν και θεωρω οτι σε λιγο καιρο ολα αυτα τα κομματα θα ειναι παρελθον, καθως ο κοσμος δεν αντεχει να τρωει αλλο παπα! Ωστοσο, νομιζω πως ηδη εχουμε πεσει απο τον γκρεμο και γυρισμος δεν υπαρχει. Ουτε με συγκινουν αυτοι που τοσα χρονια ψηφιζαν και παρακολουθουσαν καναπεδατοι πως μας βαζουν σιγα σιγα το αγγουρι! Και μεσα σ αυτους βαζω τους γονεις μου και τους παπουδες μου! Οταν ο πατερας μου μεχρι και περισυ μου ελεγε να μπω σε φοιτητικες παραταξεις για να εχω καποιο μεσον τοτε σε τι να πιστεψω! Ειδικα αφου δεν ειναι μονο ο πατερας μου αλλα και χιλιαδες αλλοι πατεραδες σαν κι αυτον! Προχθες του ειπα απλα να ναι καλα που δεν παλεψε για μενα τοσα χρονια! Φυσικα δεν μπορουσε να μου απαντησει κατι! Τωρα..η γενια μου για να ζησει μια αξιοπρεπη ζωη πρεπει να φυγει στα ξενα, πραγμα πολυ πιθανον σε καθε εναν απο μας! Παρολα αυτα οσο μπορω θα ειμαι στους δρομους γιατι τους εχω ηδη συγχωρεσει!
abaddon
Δημοσίευση Κυρ 09 Μάης 2010, 12:35 από abaddon
Neema έγραψε:
Εγω παλι παιδια δεν πιστευω σε τιποτα πλεον! Αν και θεωρω οτι σε λιγο καιρο ολα αυτα τα κομματα θα ειναι παρελθον, καθως ο κοσμος δεν αντεχει να τρωει αλλο παπα! Ωστοσο, νομιζω πως ηδη εχουμε πεσει απο τον γκρεμο και γυρισμος δεν υπαρχει. Ουτε με συγκινουν αυτοι που τοσα χρονια ψηφιζαν και παρακολουθουσαν καναπεδατοι πως μας βαζουν σιγα σιγα το αγγουρι! Και μεσα σ αυτους βαζω τους γονεις μου και τους παπουδες μου! Οταν ο πατερας μου μεχρι και περισυ μου ελεγε να μπω σε φοιτητικες παραταξεις για να εχω καποιο μεσον τοτε σε τι να πιστεψω! Ειδικα αφου δεν ειναι μονο ο πατερας μου αλλα και χιλιαδες αλλοι πατεραδες σαν κι αυτον! Προχθες του ειπα απλα να ναι καλα που δεν παλεψε για μενα τοσα χρονια! Φυσικα δεν μπορουσε να μου απαντησει κατι! Τωρα..η γενια μου για να ζησει μια αξιοπρεπη ζωη πρεπει να φυγει στα ξενα, πραγμα πολυ πιθανον σε καθε εναν απο μας! Παρολα αυτα οσο μπορω θα ειμαι στους δρομους γιατι τους εχω ηδη συγχωρεσει!

Neema μην ακούω για ξένα!Γι'αυτή τη χώρα κάποιοι έχυσαν αίμα για να μπορώ εγώ κι εσύ και όλοι να ζούμε ελεύθεροι και περήφανοι.Μια ζωή κάποιοι αγωνίζονταν να πετάξουν τα τσουτσέκια που ήθελαν να την κάνουν δική τους και πάντα κατάφερναν να τους πετάξουν στη θάλασσα.Έχει αξία αυτή η χώρα, από εδώ ξεκίνησαν όλα και δε θα τους τη χαρίσουμε τόσο εύκολα.Δεν είμαι εθνικιστής, είμαι περήφανος που είμαι Έλληνας όμως.Και όσο βλέπω τις μαιμούδες να με χλεβάζουν, τα ανθρωπάκια που πριν μερικές εκατοντάδες χρόνια έκαναν ακόμα ΟΥΓΚ!!, μου γυρίζουν τα άντερα.Δε θα εγκαταλείψουμε αυτή τη χώρα, απλά πρέπει να πετάξουμε έξω από αυτήν τα ανθρωποειδή που μας έφεραν σ'αυτή την κατάσταση.Και τώρα είναι η στιγμή να γίνει αυτό.Διαβάστε αυτό που μου έστειλαν για να δείτε πως κάποιοι μας θελουν φτωχούς, μας θέλουν με το κεφάλι κάτω ενώ μπορούμε να είμαστε πολύ ψηλά.Αλλά οι "ηγέτες" μας είναι συνένοχοι στο σχέδιο, που οδηγεί τη Neema και τόσους άλλους στη λύση του "έξω".Εδώ είναι το μέλλον, κι εμείς κοιμόμαστε ή καλύτερα μας κοιμίζουν.....

Tο πιο ακριβό οικόπεδο ... η Μακεδονία ...

ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΣΚΑΛΙΣΤΗΡΗ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΥΒΟΙΑ:
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΞΗΓΑΓΕ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΑ ΣΕ 150 ΧΩΡΕΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ....

Η ΕΥΒΟΙΑ (ΕΥ + ΒΙΟΣ = ΣΩΣΤΟΣ ΒΙΟΣ) ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙΚΥΡΙΩΣ ΒΩΞΙΤΗ (ΟΛΑ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ... ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ... ΚΑΙ Η ΕΥΒΟΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ...

Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΡΑΚΗ (ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΤΣΟΒΙΟΥ) ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ 'Ε', ΕΙΧΕ ΩΣ ΕΡΓΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΥΚΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ, ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΩΝ , ΟΠΩΣ ΤΟ ΟΣΜΙΟ ... 60.000 ΔΟΛΑΡΙΑ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ...

ΤΟ ΚΟΙΤΑΣΜΑ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΜΙΑ (ΔΕΣ ΚΑΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ) ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΗ ...ΛΗΜΝΟ, Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ (ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝ) "ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ" ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ "ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ" ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΓ.ΑΛΥΦΑΝΤΗ, Α' ΕΚΔΟΣΗ , ΓΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ...........

...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΜΠΙΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΛΟΦΟ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΣΤΗΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΙΑ ΠΑΡΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ...)

...ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ (ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΓΙΑ....ΑΠΟΘΗΚΕΣ....ΝΤΙΚ ΤΣΕΙΝΙ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ ...) ΚΛΠ ΚΛΠ ........

ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΑ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ....

ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ....Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ....

Τον Φεβρουάριο του 1998 έφτασε στην δημοσιότητα έρευνα που αφορούσε την μεγαλύτερησυγκέντρωση ραδονίου στον Ελληνικό χώρο και συγκεκριμένα στο
χωριό Νεράιδα Θεσπρωτίας. Η μέτρηση ήταν 9550 Μπεκερέλ ανά τετραγωνικό μέτρο και με όριο επιφυλακής τα 150 !

Παρόμοιες υψηλές μετρήσεις είχαμε και στις περιοχές Σερρών, Θεσσαλονίκης, Μύκονου, Καβάλας, Ικαρίας, Λέσβου, Φθιώτιδα, Λουτράκι, Νιγρίτα, Σουρωτή (1), κλπ.
Το ραδόνιο είναι φυσικό ραδιενεργό στοιχείο και για όσους γνωρίζουν, αποτελεί ένδειξη για την ύπαρξηστο υπέδαφος των άνω τουλάχιστον περιοχών ΟΥΡΑΝΙΟΥ.

Στο όρος Παγγαίο στην Καβάλα επίσης υπάρχει ήδη έντονο ενδιαφέρον από ξένο επενδυτή για τηνεξόρυξη των τεράστιων κοιτασμάτων χρυσού.

Στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής ήδη έχει ξεκινήσει η εκμετάλλευση του εκεί υπεδάφους από την TVX Goldτου George Soros, η οποία περιέχει αρκετό χρυσό, αλλά και ουράνιο !!!.

Εμείς ερωτάμε.... ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ;

Μία απόρρητη έκθεση που ήρθε στο φως με δημοσίευμα της εφημερίδας «Επενδυτής» στις23/2/96, αναφέρει για τα αποτελέσματα των μετρήσεων του ΙΓΜΕ. Γύρω στο ποσό
των 100 τρισεκατομμυρίων δραχμών εκτιμάται η αξία των κοιτασμάτων ουρανίου και άλλων σπανίων μετάλλων για δορυφόρους και πυραύλους..
Το κείμενο της έρευνας υπογράφεται από επτά διακεκριμένους Έλληνες επιστήμονες και κάνει λόγο για κοίτασμα ουρανίου που περιέχει 300 εκατομμύρια τόνους με συμπύκνωμα ουρανίου
16%, καθώς και σπάνια άλλα ορυκτά όπως ρουτίλιο, λουτέσιο και λανθάνιο, που έχουνεξαιρετικά ειδικές χρήσεις στην κατασκευή πυραυλικών συστημάτων.
Αναφέρεται ΜΟΝΟΝ για την περιοχή του όρους Σύμβολο του νομού Καβάλας. Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα ουρανίου ΔΙΕΘΝΩΣ. Η αξία του εμπλουτισμένου ουρανίου 235
στην διεθνή αγορά (το 1998) ήταν 20.000 δολάρια το γραμμάριο !.

Βάσει των παραπάνω, με κάθε επιφύλαξη και σύμφωνα με υπολογισμούς από τα παραπάνω, εμπεριέχονται 48 εκατ τόνοι ουρανίου προς 20δις δολάρια ο τόνος δηλ. συνολικά
$ 960.000.000.000.000..000 (τα μηδενικά είναι σωστά και είναι : 960 τετράκις εκατομμύρια δολάρια !!!!

ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ $ 96.000.000.000

Διαβάστε το δυνατά (96 δισεκατομμύρια δολάρια) !!!!

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ ... ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ....

Να γιατί θέλουν λοιπόν τη Μακεδονία....

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;
vigor
Δημοσίευση Κυρ 09 Μάης 2010, 13:12 από vigor
ΣΤΑΘΗ, ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ (ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΞΕΝΟΥΣ ΚΟΛΟΣΟΥΣ) ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΧΤΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΝΤ. ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΧΡΗΜΑ (ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ), ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ!!!
Tropikano
Δημοσίευση Κυρ 09 Μάης 2010, 16:51 από Tropikano
Σταθη ξεχασες τα πετρελαια στο Αιγαιο τα οποια ειναι πιο υπαρκτα απο καθε μεταλευμα..Σε γενικες γραμμες θα συμφωνησω με την Neema και η αληθεια ειναι οτι τωρα θα μαθουμε τι παει να πει χασμα γενεων..

Αυτην την στιγμη λοιπον ειμαστε σε μια χωρα που βραζει γιατι ολοι οσοι εχουν δυναμη να φωναξουν ειναι οι καλομαθημενοι που ξεβολευονται..Ας μου πει καποιος απο αυτους που φωναζουν οτι ειναι ενας απλος υπαλληλος που χανει το βιος του η την συνταξη του και παω πασο,αλλα τετοιους δεν εχουμε παρα μονο εξαιρεσεις..Μεγαλωσα με 2 γονεις στο δημοσιο και ξερω απο πρωτο χερι τι παει να πει οποτε με συνχωρειτε αλλα δεν θα ακουσω υποδειξεις απο ανθρωπους που δνε εχουν ιδεα τι θα πει ζουγκλα και αβεβαιοτητα,και το πρωτο που τους νοιαζει ειναι ποσα χρονια για την γαματη τους συνταξη..Βεβαια μεσα σε ολα θα χασει και κοσμακις που πραγματηκα κερδιζει το μεροκαματο παραγωγικα αλλα ειναι το κοστος που θα πληρωσουμε.Οσοι ειναι γενημενοι πριν το 75-80 θα χασουν 200 ευρο απο τον μισθο τους και αυτο ειναι ολο,οι υπολοιποι ομως μενουμε να βγαλουμε το φιδι απο την τρυπα και να ιδρωσουμε πραγματηκα μηπως φτιαξουμε το μελλον των παιδιων μας..

Ποσο ευκολο ειναι αληθεια να λεμε οτι φτενε οι πολιτικοι για ολα??Λιγο αυτοκριτηκη δνε βλαπτει ποτε,σκεφτειται ποσες φορες μπηκατε εσεις στα γραφεια τους για το ρουσφετακι,μια θεσουλα μωρε,να μεγαλωσουμε λιγακι το σχεδιο το σχεδιο να μπουν τα οικοπεδακια μας,να μονιμοποιησουμε το εξοχικο μωρε σιγα την υποθεση 50 τετραγωνικα ειναι,και οτι αλλο απιστευτο μπορει καποιος να ζητησει απο πολιτικο..

Οπως ειπε και ο geof να τα πουμε καπου να ξεσκασουμε,ετσι γιωργο?

συμπληρωνω..Ολοι εχουν το δικαιωμα να εχουν την αποψη που τους συμφερει,την αποψη τους θελω πω και γιαυτο στα γραφομενα του Σταθη,τα οποια βεβαια ειναι ΑΠΟΛΥΤΟΣ σωστα,εχω να συμπληρωσω κατι..

Ρωτησε κανεις κατοικο της ευβοιας αν προτιθεται να δει την αγαπημενη του παραλια να χαλαει απο εργαστιο εξαγνησης??Ειναι κανεις μας διατεθημενος να ξυπναει το πρωι με την μυρωδια εργοστασιων οπου χρειαζεται για να εκμεταλευτουμε τον φυσικο μας πλουτο??Ειναι καποιος που δεν ξερει γιατι τα μεταλεια χρυσου ανηκουν σε εταιρια αμερικανικων συμφεροντων??Εδω ενα ρημαδι γηπεδο με εμπορικο κεντρο στην Αθηνα δεν μπορουμε να κανουμε σε αυτην χωρα της βολεψης,πλακα κανουμε τωρα??
geof1957
Δημοσίευση Δευ 10 Μάης 2010, 23:07 από geof1957
Tropikano έγραψε:

συμπληρωνω..Ολοι εχουν το δικαιωμα να εχουν την αποψη που τους συμφερει,την αποψη τους θελω πω και γιαυτο στα γραφομενα του Σταθη,τα οποια βεβαια ειναι ΑΠΟΛΥΤΟΣ σωστα,εχω να συμπληρωσω κατι..

ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΟΥΜΕ ΕΙΠΑ ΑΝΤΩΝΗ ! Όχι να ξεσκάσουμε !

Τα λέμε κάθε μέρα και θα τα λέμε επί μακρόν !
Όσο για μένα τα φωνάζω και στις συγκεντρώσεις !

Αλλά ποτέ μου Αντώνη δεν πήγα σε κανένα π...η σε κανένα ρουφ...ο για οτιδήποτε ! (αν θες το πιστεύεις )

Και ολόγος που αγωνιώ δεν είμαι εγώ ! Όπως πιστεύω και πολλοί στην ηλικία μου ! Αλλά ο αγώνας μας είναι για τους νέους που ΕΜΕΙΣ καταδικάσαμε (καλά τα λέει η Παγώνα) με τον ωχαδελφισμό μας !
Ή με το βόλεμά μας αν προτιμάς !

Δεν έχει σημασία αν αγωνιστήκαμε και πόσοι ! Σημασία έχει οτι δεν ξεφύγαμε απο την μέγγενη ! Ότι δεν σπάσαμε τις αλυσίδες ! Ότι τα κόμματα μας έζεψαν στην άμαξα και μας έσουραν όπου αυτά ήθελαν !

Τώρα και που σκούζουμε , άλλοι θα πληρώσουν την λέζα !

Αντώνη μου , Παγώνα μου , δυστυχώς δεν έχω τίποτε άλλο να πω : μόνο ΣΥΓΓΝΩΜΗ !
Tropikano
Δημοσίευση Τρι 11 Μάης 2010, 16:35 από Tropikano
geof1957 έγραψε:
Tropikano έγραψε:

ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΟΥΜΕ ΕΙΠΑ ΑΝΤΩΝΗ ! Όχι να ξεσκάσουμε !

Τα λέμε κάθε μέρα και θα τα λέμε επί μακρόν !
Όσο για μένα τα φωνάζω και στις συγκεντρώσεις !

Αλλά ποτέ μου Αντώνη δεν πήγα σε κανένα π...η σε κανένα ρουφ...ο για οτιδήποτε ! (αν θες το πιστεύεις )

Και ολόγος που αγωνιώ δεν είμαι εγώ ! Όπως πιστεύω και πολλοί στην ηλικία μου ! Αλλά ο αγώνας μας είναι για τους νέους που ΕΜΕΙΣ καταδικάσαμε (καλά τα λέει η Παγώνα) με τον ωχαδελφισμό μας !
Ή με το βόλεμά μας αν προτιμάς !

Δεν έχει σημασία αν αγωνιστήκαμε και πόσοι ! Σημασία έχει οτι δεν ξεφύγαμε απο την μέγγενη ! Ότι δεν σπάσαμε τις αλυσίδες ! Ότι τα κόμματα μας έζεψαν στην άμαξα και μας έσουραν όπου αυτά ήθελαν !

Τώρα και που σκούζουμε , άλλοι θα πληρώσουν την λέζα !

Αντώνη μου , Παγώνα μου , δυστυχώς δεν έχω τίποτε άλλο να πω : μόνο ΣΥΓΓΝΩΜΗ !

Σε ευχαριστω ρε Γιωργο αυτη η παραδοχη και η ατομικη κριτηκη θα ειναι το μεγαλυτερο βημα για ολους μας..

ΠΕΝΘΟΣ, ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΟΡΓΗ.....

Επιστροφή στην κορυφή 

Σελίδα 1 από 1

Παρόμοια θέματα

-
» Πένθος για τον Γιαννάκη!
» Η οργή του Τεν Κάτε!
» Οργή Τζίγγερ, πρέσινγκ σε Θανάση

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Blog :: To Blog του www.green-fans.com-
Μετάβαση σε: