www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ή ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ή ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ή ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ή ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ή ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ή ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ή ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
52 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 52 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ή ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Πήγαινε κάτω 
+4
geof1957
akisdelphi
Tropikano
ΠΕΤΡΟGOAL
8 απαντήσεις

ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η΄ΝΑ ΦΥΓΕΙ
ΝΑΙ (να μείνει)
ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ή ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ I_vote1055%ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ή ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ I_vote12
 55% [ 6 ]
ΟΧΙ (να φυγει)
ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ή ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ I_vote1036%ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ή ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ I_vote12
 36% [ 4 ]
ΙΣΩΣ
ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ή ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ I_vote109%ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ή ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ I_vote12
 9% [ 1 ]
ΔΕΝ ΞΕΡΩ - ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ
ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ή ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ I_vote100%ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ή ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ I_vote12
 0% [ 0 ]
Σύνολο Ψήφων : 11

Η Ψηφοφορί έκλεισε

ΣυγγραφέαςΜήνυμα
ΠΕΤΡΟGOAL
Αρχαιος
Αρχαιος
ΠΕΤΡΟGOAL

Αριθμός μηνυμάτων : 891
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : ΡΕΘΥΜΝΟ

ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ή ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ή ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ   ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ή ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ EmptyΤρι 18 Μάης 2010, 08:08

Να μείνει ή να φύγει ο Αντωνίου (μαζί και το σερί του Wink ).... και γιατι

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ΠΕΤΡΟGOAL στις Τρι 18 Μάης 2010, 08:21, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
ΠΕΤΡΟGOAL
Αρχαιος
Αρχαιος
ΠΕΤΡΟGOAL

Αριθμός μηνυμάτων : 891
Τόπος : ΡΕΘΥΜΝΟ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ή ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ   ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ή ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ EmptyΤρι 18 Μάης 2010, 08:17

Παντα θεωρω το κλεισιμο της δεύτερης χρονιάς οτι ειναι η σωστη εποχη να βγάλεις συμπεράσματα. Το ιδιο ισχυει και για Τεν Κατε (δεν προλαβε να τελιωσει) , το ιδιο και για Αντωνιού.

Εκανε λάθη ειδικά την πρωτη χρονια με μεγάλες σπαταλες αλλα και με την μη υπαρξη ενος αξιόπιστου αμυντικού, αλλά ατην θητεία του είδα στον ΠΑΟ τον αργηγο της εθνικης Βραζιλίας - τον ΣΙΣΕ- ΤΟΝ ΛΕΤΟ-ΤΟΝ ΚΑΤΣΟΥΡ (ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ (ΜΑΡΙΝΟΣ)...

... και το ποιο συμαντικο η ομαδα πηρε νταμπαλ!

Θεωρώ οτι μια χρονια πρεπει να κατσει ακομα!!

Υ.Γ.
ΠΡΟΣ Κο ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Κανόνισε κακομοιρη μου αν κατσεις να μας φερεις δεξια Γκοβού- σποπερ ΝΤΙΑΖ ή Μάρκες αλλιως την μάμησες Wink
Tropikano
Λεουρας
Λεουρας
Tropikano

Αριθμός μηνυμάτων : 546
Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ή ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ   ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ή ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ EmptyΤρι 18 Μάης 2010, 12:59

Μαζι σου
akisdelphi
Αρχαιος
Αρχαιος
akisdelphi

Αριθμός μηνυμάτων : 1250
Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ή ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ   ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ή ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ EmptyΤρι 18 Μάης 2010, 14:12

ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΖΑΝ, ΤΗΛΕΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΖΑΝ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.
ΟΙ ΠΕΡΣΙΝΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2010-2011 ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΟΠΛΙΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΣΤΑ ΜΜΕ.
ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ (ΓΕΝΙΚΑ ΑΥΤΟ)
ΑΡΑ ΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.
Ε ΡΕ ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ!!!!!!! ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ. lol!
geof1957
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας
geof1957

Αριθμός μηνυμάτων : 580
Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2009
Τόπος : argostoli

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ή ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ   ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ή ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ EmptyΤρι 18 Μάης 2010, 19:02

ΤΙ ; ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ;

ΦΕΡΤΕ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΕΕΕΣ ! (όπως λέμε φέρτε το πριόνιιιι !!!!) geek geek geek
geof1957
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας
geof1957

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ή ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ   ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ή ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ EmptyΤρι 18 Μάης 2010, 19:12

akisdelphi έγραψε:

ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΚΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ (δεν περναει βέβαια) ΑΛΛΑ ΟΤΙ , ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΣΕ , ... ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ !

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΥΝΑΜΕ ΠΕΡΣΙ ΦΕΤΟ ΓΛΥΦΟΥΜΕ !
ΤΟΝ ΒΥΝΤΡΑ , ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΤΟΝ ΤΗΛΕΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ,ΤΟΝ ΓΙΟΣΟΥ (οχι το δικόσου ρε , τον σαριέγγκι) , ΤΟΝ ΚΑΝΤΕ , ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΣΩΦΕΡ (έτσι όπως μας τα πάει ο παυλάρας με τον γιο του ) !

ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΑΚΗ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ! ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ ! ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ! (κωλοτούμπες δεν κάνω ) !

Α ! ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ : ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΓΚΑΖΕΤΤΑ : ΠΑΤΕΡΑ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΑΕ ! Wink lol!
akisdelphi
Αρχαιος
Αρχαιος
akisdelphi

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ή ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ   ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ή ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ EmptyΤρι 18 Μάης 2010, 23:30

geof1957 έγραψε:
akisdelphi έγραψε:

ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΚΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ (δεν περναει βέβαια) ΑΛΛΑ ΟΤΙ , ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΣΕ , ... ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ !

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΥΝΑΜΕ ΠΕΡΣΙ ΦΕΤΟ ΓΛΥΦΟΥΜΕ !
ΤΟΝ ΒΥΝΤΡΑ , ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΤΟΝ ΤΗΛΕΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ,ΤΟΝ ΓΙΟΣΟΥ (οχι το δικόσου ρε , τον σαριέγγκι) , ΤΟΝ ΚΑΝΤΕ , ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΣΩΦΕΡ (έτσι όπως μας τα πάει ο παυλάρας με τον γιο του ) !

ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΑΚΗ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ! ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ ! ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ! (κωλοτούμπες δεν κάνω ) !

Α ! ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ : ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΓΚΑΖΕΤΤΑ : ΠΑΤΕΡΑ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΑΕ ! Wink lol!

ΡΕ ΓΙΩΡΓΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ, ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ...ΑΥΤΟΙ ΜΟΥ ΠΗΡΑΝ ΝΤΑΜΠΛ.... ΑΥΤΟΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ...
geof1957
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας
geof1957

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ή ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ   ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ή ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ EmptyΤρι 18 Μάης 2010, 23:33

akisdelphi έγραψε:

ΡΕ ΓΙΩΡΓΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ, ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ...ΑΥΤΟΙ ΜΟΥ ΠΗΡΑΝ ΝΤΑΜΠΛ.... ΑΥΤΟΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ...

ΚΛΑΜΠΟΥΡΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΑΚΗ ! ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΗΡΑΝΕ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ ΚΑΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΠΑΤΡΑ - ΑΘΗΝΑ ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΑΩ ! geek

ΜΟΥ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΕΣ ΑΜΕΣΩΣ !
ΜΗ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ ! lol!
gipos13
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας

Αριθμός μηνυμάτων : 759
Ημερομηνία εγγραφής : 01/08/2009
Τόπος : Aθήνα

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ή ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ   ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ή ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ EmptyΤρι 18 Μάης 2010, 23:38

Δεν είμαι σίγουρος...γιαυτό και έβαλα ''ίσως''.Από την μία έκανε άσκοπες σπατάλες από την άλλη μου έφερε παίκτες που είχα πολύ καιρό να δω,τι πολύ καιρό ποτέ,γιατί τον μεγάλο Βαζέχα τον γνώρισα όταν ήταν πραγματικά μεγάλος.Ίσως ένας χρόνος ακόμα να του αξίζει γιατί δείχνει ότι ψάχνεται και παρά τα όσα ακούει και παρότι δεν είναι σίγουρος για την θέση του κοιτάει παίκτες,κάνει επαφές κλπ.

Εδώ βέβαια κολλάει η φράση "ο κόσμος καίγεται και το @@ χτενίζεται''.Δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τα διοικητικά και κοιτάμε αυτά.Η αρχή μιας ομάδας είναι η διοίκηση και αν δεν υπάρχει ομόνοια δεν πρόκειται όχι μόνο μετεγραφές να κάνουμε,αλλά θα μας γλεντάει ο τελειωμένος Ολυμπιακός.
akisdelphi
Αρχαιος
Αρχαιος
akisdelphi

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ή ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ   ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ή ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ EmptyΤετ 19 Μάης 2010, 15:22

Κ. Αντωνίου, έργα και ημέρες
19 Μαϊ, 15:49 Από Κώστας Φόλλας

a- a+ 1000+ Live γεγονότα κάθε εβδομάδα
Κάθε λεπτό και ευκαιρία! ΔιαφήμισηΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥ FOOTBALLMANAGER ΣΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕIΑΣ ΤΟΥ. ΤΟ «Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΤΖΙΓΓΕΡ» ΚΑΙ Η ΟΜΟΛΟΓIΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΛΑΘΗ.-

Ένα από τα πρόσωπα που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας στον Παναθηναϊκό – μέσα στο γενικότερο χαμό που γίνεται - είναι ο Κώστας Αντωνίου, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πιθανό να μη συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα. Κατ’ άλλους, η τύχη του στον Παναθηναϊκό σχετίζεται άμεσα με την παραμονή του Νίκου Πατέρα, κάτι που (λένε τα ρεπορτάζ) θα σημάνει πιθανότατα και την παραμονή Αντωνίου.

Ο sportdog κάνει αναδρομή στις πιο σημαντικές στιγμές της παρουσίας του Αντωνίου στο πόστο του football manager και καταγράφει θετικά αλλά και αρνητικά σημεία.

Τέτοιες μέρες πριν από δύο χρόνια ο πολυμετοχικός Παναθηναϊκός έκανε τα πρώτα του βήματα και οι τέσσερις ισχυροί άνδρες της ΠΑΕ έθεταν τις βάσεις για τη δημιουργία δυνατής ομάδας, αρχίζοντας να την επανδρώνουν με τα στελέχη εκείνα που έκριναν ικανά να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις (τις δικές τους και του κόσμου). Ο εκλεκτός των μεγαλομετόχων για τη θέση του football manager δεν ήταν άλλος από τον Κώστα Αντωνίου, που κλήθηκε να υπηρετήσει τον Παναθηναϊκό από διαφορετικό πόστο από εκείνο του ποδοσφαιριστή, στο οποίο διέπρεψε.

Στην ουσία, του ανατέθηκαν αρμοδιότητες που τον καθιστούσαν νούμερο 2 στην ομάδα, κάτω από τον πρόεδρο Νικόλα Πατέρα. Κλήθηκε να διαχειριστεί τεράστια μπάτζετ για την επάνδρωση του έμψυχου δυναμικού με παίκτες που θα ήταν σε θέση να φέρουν το «τριφύλλι» και πάλι στην κορυφή.

«Ο άνθρωπος του Βαρδινογιάννη»

Η αρχή ήταν εξαιρετικά δύσκολη. Δεν είχε ανάλογες εμπειρίες στο παρελθόν ωστόσο ήταν υποχρεωμένος να βρει τα πατήματά του και να λειτουργήσει άμεσα για να φέρει στην ομάδα ό,τι καλύτερο κυκλοφορούσε στην «αγορά». Συν τοις άλλοις, η περιρρέουσα ατμόσφαιρα μόνο ιδανική δεν ήταν για εκείνον. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού τον θεωρούσε άνθρωπο της οικογένειας Βαρδινογιάννη («και του Derby», όπως ο ίδιος έχει δηλώσει στο «Εθνοσπόρ», αφού είχε υπάρξει αρθρογράφος της εφημερίδας) καθώς αυτή τον είχε φέρει στην ομάδα. Μοιραία, στα μάτια του κόσμου, φαινόταν ως ο εκπρόσωπος του Τζίγγερ και του παρελθόντος «κατεστημένου» με συνέπεια να επικεντρώνεται πάνω του η κριτική για ό,τι δεν πήγαινε καλά στην ομάδα.

«Έγιναν λάθη»

Ο ρόλος που του ανατέθηκε ήταν πολύπλευρος με τις αρμοδιότητές του να αφορούν στον αγωνιστικό και στο διοικητικό τομέα και στη διοικητική μέριμνα αλλά ο Αντωνίου καλώς ή κακώς θα κρινόταν από τις μεταγραφές. Το ήξερε και ο ίδιος και έριξε εκεί το βάρος. Όμως, η απειρία, η πίεση (από ΜΜΕ και κόσμο, που είχαν υψηλές προσδοκίες) αλλά και η έλλειψη χρόνου, οδήγησαν σε κινήσεις λανθασμένες. Το παραδέχθηκε, άλλωστε, και ο ίδιος όταν δήλωσε: «Για ένα εξάμηνο στην αρχή της διετίας λειτουργούσα αναγνωριστικά. Κρίνοντας εκ των υστέρων, υπήρξαν κάποια λάθη στις επιλογές και στη λογική μας. Δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε στο ‘φέρτε, φέρτε’ που ακούγαμε συνεχώς. Αυτό ήταν το μεγάλο μου λάθος. Δεν θα έπαιρνα τώρα τόσους πολλούς παίκτες μαζεμένα. Οι επόμενες κινήσεις ήταν πιο μελετημένες, πιο σίγουρες».

Μόνο ο Ζιλμπέρτο

Το ισοζύγιο στις μεταγραφές εκείνου του καλοκαιριού ήταν αρνητικό. Δαπανήθηκαν πολλά λεφτά για παίκτες, που αποδείχθηκε όταν δεν άξιζαν τόσα χρήματα ή ακόμη χειρότερα δεν ήταν αρκετά καλοί για να φορούν την πράσινη φανέλα. Φωτεινή εξαίρεση ο Ζιλμπέρτο Σίλβα που είχε αποχωρήσει από την Άρσεναλ και αποτέλεσε «σοφή» κίνηση.

Η μεταγραφή, που ίσως συζητήθηκε περισσότερο από όλες τις υπόλοιπες, ήταν εκείνη του Χρήστου Μελίσση όχι τόσο για την αξία του αμυντικού του ΠΑΟΚ όσο για τα χρήματα που δαπανήθηκαν. Λίγους μήνες αργότερα, ο Αντωνίου είπε για το θέμα: «Το λάθος με τον Μελίσση έγινε στα λεφτά που δόθηκαν. Μπήκαμε σε λογική ανταγωνισμού εκείνη την εποχή. Δεν πήραμε τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, φθάσαμε σε μια αντίστοιχη τιμή με αυτή της μεταγραφής του Παπαδόπουλου από στον Ολυμπιακό και σίγουρα ξοδεύτηκαν παραπάνω χρήματα». Οι υπόλοιποι παίκτες που ήρθαν εκείνη τη χρονιά στον Παναθηναϊκό ήταν οι Κλέιτον, Χριστοδουλόπουλος, Ρουκάβινα, Γκάμπριελ, Πετρόπουλος, Μουν, Σιόντης.

Ο Αντωνίου –μετά από όλα αυτά- κατηγορήθηκε για «κακοδιαχείριση» και οι επικριτές του υποστήριξαν ότι από όλες τις μεταγραφές που έκανε, μόλις μία του «βγήκε», αυτή του Ζιλμπέρτο. Τονίστηκε τότε (και… τονίζεται ακόμη και σήμερα) ότι δεν κατάφερε να φέρει στον Παναθηναϊκό έναν κεντρικό αμυντικό επιπέδου, που να είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά στην ομάδα.

Καλύτερα φέτος

Φέτος, ωστόσο, ο Αντωνίου λειτούργησε σαφώς καλύτερα και πιο αποτελεσματικά. Οι κινήσεις που έγιναν, ήταν σαφώς πιο μελετημένες και κυρίως έπιασαν τόπο. Οι Σισέ, Λέτο, Κατσουράνης, Μαρίνος, Καντέ, Μπιέρσμιρ, και Σεϊταρίδης αποκτήθηκαν από τον Παναθηναϊκό και ειδικά οι τρεις πρώτοι αποδείχθηκαν εξαιρετικές επιλογές και ήταν οι βασικοί συντελεστές της κατάκτησης του νταμπλ. Θετικά σχόλια έγιναν και τους δύο επόμενους, ενώ και οι δύο τελευταίοι είναι αξιόλογοι αλλά φέτος η αλήθεια είναι πως δεν βοήθησαν. Φάνηκε, λοιπόν, πως ο Αντωνίου έμαθε από τα λάθη του και αυτό είναι κάτι που πρέπει να του αναγνωριστεί.

Οι προπονητές

Στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας, προπονητής στην ομάδα την πρώτη χρονιά ανέλαβε ο Χενκ Τεν Κάτε, με τον οποίο ο Αντωνίου ταυτίστηκε πλήρως. Σε σημείο, που ο Πατέρας έφτασε να κάνει εκείνη την περίφημη δήλωση ότι «μαζί ήρθαν και μαζί θα φύγουν». Τελικά, δεν έφυγαν μαζί. Ο Ολλανδός αποχώρησε φέτος τον Δεκέμβριο –μόνος του- και τον διαδέχθηκε ο Νίκος Νιόπλιας, έπειτα από εισήγηση του Αντωνίου.

Πίσω από τη… βιτρίνα

Όλα τα παραπάνω είναι λίγο – πολύ γνωστά. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλα πράγματα που έγιναν στον Παναθηναϊκό και τα οποία φέρουν τη «σφραγίδα» του football manager. Η δημιουργία ενός αξιόπιστου και αποτελεσματικού δικτύου σκάουτινγκ που περνάει από «ακτινογραφία» κάθε παίκτη, ο οποίος είναι υποψήφιος να φορέσει τη φανέλα της ομάδας της Αθήνας, η… επαναλειτουργία –σε νέες βάσεις- του εργαστηρίου εργοφυσιολογίας (PAO Lab) αλλά και η οργάνωση –σε πρότυπα επαγγελματικά- της ακαδημίας, με αποκορύφωμα την «Golden Team», φέρουν την υπογραφή του Αντωνίου.

«Αισθάνομαι ότι αδικούμαι»

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι δέχεται την κριτική, πολλές φορές όμως εκτιμά ότι αυτή που του ασκείται είναι κακοπροαίρετη. Γενικά, αισθάνεται ότι έχει αδικηθεί, όπως προκύπτει και από τις παρακάτω –δικές του- κουβέντες. «Η διετία ήταν πολύ δύσκολη. Αισθάνθηκα ότι αδικούμαι. Στο ποδόσφαιρο πάντα μπορείς να βρεις λάθη, ακόμα και στο καλύτερο ματς, τις καλύτερες ομάδες. Λένε ότι χάσαμε λεφτά σε μεταγραφές. Ο Ολυμπιακός δεν έχασε λεφτά; Οι μεταγραφές των άλλων πετυχαίνουν πάντα; Πρέπει να κοιτάς συνολικά, πού ήσουν και πού έφτασες. Πριν έλθω, ήταν ένα μικρό θαύμα που ο Πεσέιρο διεκδίκησε το πρωτάθλημα με ένα ρόστερ κατώτερο απ’ του ανταγωνιστή του. Τώρα έχουμε καλύτερο ρόστερ, ελαφρώς καλύτερο, για να μην τρελαινόμαστε κιόλας».

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΚΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΒΡΗΚΑ ΕΤΟΙΜΑ ΣΤΟ sportdog ΑΙ ΤΑ ΕΦΕΡΑ
akisdelphi
Αρχαιος
Αρχαιος
akisdelphi

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ή ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ   ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ή ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ EmptyΤετ 19 Μάης 2010, 15:23

geof1957 έγραψε:
akisdelphi έγραψε:

ΚΛΑΜΠΟΥΡΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΑΚΗ ! ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΗΡΑΝΕ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ ΚΑΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΠΑΤΡΑ - ΑΘΗΝΑ ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΑΩ ! geek

ΜΟΥ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΕΣ ΑΜΕΣΩΣ !
ΜΗ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ ! lol!

Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΕΞΗΓΗΘΩ!!! ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...ΑΠΛΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...
minos13
Νεος
Νεος

Αριθμός μηνυμάτων : 102
Ημερομηνία εγγραφής : 02/08/2009
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ή ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ   ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ή ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ EmptyΤετ 19 Μάης 2010, 19:03

ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΩ ΚΑΡΞΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΟΛΥ .ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΤΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ !
thanasis_
Λεουρας
Λεουρας

Αριθμός μηνυμάτων : 546
Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ή ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ   ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ή ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ EmptyΤετ 19 Μάης 2010, 19:56

Εγω επειμενω να φυγει. Ναι ΟΚ ο ΠΑΟ αποδειχτηκε καλο σχολειο...αλλα αφου ολοκληρωσε τις σπουδες του...ας παει στο καλο. Μπορει οι περσυνες μεταγραφες να αποδειχτηκαν πετυχημενες...αλλα πρωτον δεν εκανε και κανενα παζαρεμα της προκοπης, αφου οσα μας ζητησαν οι ομαδες τοσα ακριβως εδωσε, δευτερον συνεχισε για δευτερη χρονια να μη μπορει να πουλησει κανεναν παιχτη (να ναι καλα ο Μαλεζανι που εχει ερωτα με Τζιολη μονο), τριτον μετα απο 4 μεταγραφικες περιοδους δεν εχει βρει αμυντικο ασχετα αν και οι 2 προπονητες της ομαδας το φωναζαν. Επισης τα 15 πεταμετα εκατομυρια της πρωτης χρονιας...δεν εχουν αποσβεστει...και εντελως τυχαια...τοση ειναι και η μαυρη τρυπα σημερα.
g3thanasis
Αρχαιος
Αρχαιος
g3thanasis

Αριθμός μηνυμάτων : 1062
Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009
Τόπος : athina

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ή ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ   ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ή ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ EmptyΔευ 31 Μάης 2010, 17:13

Αντωνίου τέλος!

31 Μαϊ, 15:25 Από sportdogteam

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ».-

Ο Κώστας Αντωνίου με δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έκανε γνωστή την επίσημη αποχώρησή του από το πόστο του τεχνικού διευθυντή του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά η δήλωση Αντωνίου:

«Με τη λήξη της θητείας μου ως Διευθυντής Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ θα ήθελα να ευχαριστήσω κατ’ αρχάς τον Πρόεδρο, κ. Νικόλα Πατέρα, τους μετόχους και το Διοικητικό Συμβούλιο που με εμπιστεύτηκαν. Παράλληλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές και τα υπόλοιπα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος, όπως επίσης και το σύνολο των εργαζομένων στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για την καλή συνεργασία που είχαμε στις καλές αλλά και στις δύσκολες στιγμές στη διάρκεια αυτών των δύο χρόνων.

Εκείνο που θα κρατήσω αφήνοντας αυτή τη θέση είναι η χαρά και η υπερηφάνεια που μοιραστήκαμε όλοι μας στο τέλος αυτής της διετίας με την κατάκτηση του double.

Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας για τη διαρκή υποστήριξή τους στην προσπάθειά μας αυτή. Μια υποστήριξη, η οποία θεωρώ πως είναι απαραίτητη και στο μέλλον προκειμένου ο Παναθηναϊκός να αξιοποιήσει τη δεδομένη ανωτερότητά του και να συνεχίσει να γράφει λαμπρές σελίδες στην ιστορία του.

Ως απλό πλέον μέλος της Παναθηναϊκής οικογένειας θα είμαι πάντα κοντά στην ομάδα και θα υποστηρίζω τις προσπάθειές της για επιτυχίες. Εύχομαι στον Παναθηναϊκό μας τα καλύτερα για το μέλλον».

ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ή ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει
» ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ?..ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΕΡΙ ΤΟΥ????
» ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ή ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΝΙΟΠΛΙΑΣ? ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΕΡΙ ΤΟΥ??????
» Θέλετε να φύγει ο Αντωνίου;
» ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΤΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ?ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ?ΝΑ ΦΥΓΕΙ ? ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ?

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Ποδόσφαιρο :: Δημοψηφισματα-
Μετάβαση σε: