| Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει | |
|
+14Potis k_peperman Nerantzuri kokostur geof1957 abaddon makedon72 ΠΕΤΡΟGOAL nice view YIANNIS090807 thanasis_ Tropikano vigor g3thanasis 18 απαντήσεις |
|
Θελεται να φυγει ο Νικος Νομπλιας????? | Ναι | | 39% | [ 12 ] | Οχι | | 52% | [ 16 ] | Αναλογα με τα αποτελεσματα | | 9% | [ 3 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 31 | | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
g3thanasis Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 1062 Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009 Τόπος : athina
| Θέμα: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει Κυρ 26 Σεπ 2010, 13:52 | |
| Κυριακη μεσημερι στο σπιτι και διαβαζω τα αθλητικα μιας πολιτικης εφημεριδας (REAL)....ουτε λιγο ουτε πολυ πριονιζουν τη καρεκλα του Νομπλια ....λενε αν μετα το κακο ξεκινημα του ΠΑΟ (υπ οψι εχει τους ιδιους με περυσι βαθμους) συνεχιστει ο Πατηρ που τον στηριζει θα προχωρησει σε αλλαγη με πρωτη επιλογη τον Κουπερ...και με αμεσως μετα τον Κειρος..........
Για μενα αυτο θαναι μεγαλυτερο λαθος απο την αλλαγη του 10γατε που ειδαμε και βιωσαμε περυσι.....για μια ακομα φορα οι παικτες που κονομανε τα μεγιστα απο την ομαδα θα εχουν κανει τα κολπα τους.......Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ 10 ΧΡΟΝΙΑ .......και ξαναλεω ο Νομπλιας δεν ηταν λυση αναγκης ηταν τεκμιριωμενα η καλλιτερη επιλογη...τι αλλαξε δε ξερω ......η εμφανιση στο καμπνου????σιγα ρε......σιγα.....να πω και κατι ακομα η ομαδα δεν εχει ρολαρει και για αυτο δεν εχει διαρκεια....
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ.... | |
|
| |
vigor Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 549 Ημερομηνία εγγραφής : 13/08/2009 Ηλικία : 44 Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
| Θέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει Κυρ 26 Σεπ 2010, 14:46 | |
| Εγώ ψήφισα να ΜΗΝ φύγει! Θεωρώ ότι ο Νιόπλιας είναι καλός προπονητής, αλλά καθόλου ισχυρή προσωπικότητα. Μπροστά στον Κατσούρ κάθεται σούζα και αυτό, πλέον, είναι φανερό. Όμως, όπως και πέρυσι, έτσι και τώρα, είμαι ενάντια στο να αλλάζουν προπονητές σαν τα πουκάμισα. Γι αυτό ψήφισα να μείνει. Στο τέλος της σεζόν ας κάνουν ταμείο και βλέπουμε! Ως τότε, καμιά αλλαγή δε θα ωφελήσει, όπως δεν ωφέλησε και πέρυσι. Γιατί, για να μην ξεχνιόμαστε, πέρυσι με την αλλαγή προπονητή, τα ποσοστά νίκης της ομάδας μας στην Ελλάδα μειώθηκαν αισθητά. Απλά, ο γαύρος παρέλησε, έχασε πολλά ματς σερί κι έτσι βγήκαμε από πάνω. Αυτό, βέβαια, ο Ελληνάρας δεν το υπολογίζει. Αλλά επειδή θέλω να δω, επιτέλους, την ομαδα μου να παίρνει αποφάσεις όχι με Ελληνικά κριτήρια, λέω να μείνει ο Νιόπλιας, τουλάχιστο γι αυτή τη σεζόν! | |
|
| |
Tropikano Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 546 Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2009 Ηλικία : 42
| Θέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει Κυρ 26 Σεπ 2010, 15:45 | |
| Ο πατερας ειναι πλεον προεδρος για τα καλα,εκεινος πρεπει να αποφασισει τι θελει..Αν ψαχνει να χτισει την ομαδα με νεο φερελπι Ελληνα κοουτς δεν νομιζω οτι υπαρχιε καλυτερος απο τον Νιοπλια,ισως ο Δωνης αλλα αυτο ειναι αλλο κεφαλαιο..Αν παλι θελει εναν τεχνικο με εμπειριες και τα σχετικα δεν χαθηκε ο κοσμος,να διαλεξει καποιον που νομιζει οτι του κανει σαν στυλ και απο εκει και περα βλεπει τα προσωπα..Το λαθος μας παντα ειναι τα προσωπα,δεν αγοραζεις λαχειο,προπονητη να σου κανει ομαδα θελεις μην κοιτας ποιος ειναι διαθεσιμος,κοιτα ποιος σου κανει .. | |
|
| |
thanasis_ Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 546 Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009 Ηλικία : 46
| Θέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει Κυρ 26 Σεπ 2010, 16:39 | |
| Αν και οπως εχω πει πολλες φορες ο Νιοπλιας ακομη δεν με εχει πεισει...ομως επειδη εχω δει πως απο ποδοσφαιρο ξερει...θελω να μεινει...και να βγαλει στο γηπεδο αυτα που γνωριζει. | |
|
| |
YIANNIS090807 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 555 Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2009 Ηλικία : 53 Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
| Θέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει Κυρ 26 Σεπ 2010, 19:27 | |
| Εγώ πάλι επέλεξα ''Ανάλογα τα αποτελέσματα'' Πέρσι, που διώξανε τον Τεν Κάτε, τον οποίο θεωρώ τουλάχιστον δύο κλάσεις καλύτερο, ούτε στεναχωρήθηκα, ούτε χάρηκα. Κι αυτό γιατί ναι μεν η ομάδα ήταν μπροστά, αλλά δεν μου άρεσε αυτό που έβλεπα. Με τον Νικόλα είδα καλύτερη μπάλα, αλλά δεν είδα αποτελέσματα. Ουσιαστικά αυτό που έκανε πέρσι ήταν διαχείρηση της ομάδας του Κάτε, έτσι? Τελικά μάλλον το ερώτημα σ' εμάς του Παναθηναικούς, είναι διαχρονικό: Τι προτιμάμε, μπάλα ή αποτελέσματα? Αποφάσισα λοιπόν ότι θέλω πρώτα αποτέλεσμα και μετά μπάλα. Ο Νιόπλιας έχει την ομάδα από τα μέσα της περσινής περιόδου και φέτος της έκανε και προετοιμασία. Φοβερές και τρομερές αλλαγές στο ρόστερ δεν είχαμε, άρα δεν δικαιολογείται να μην έχουμε ούτε αποτελέσματα, ούτε μπάλα. Για να είμαι ειλικρηνής, αν φύγει, ούτε θα στεναχωρηθώ, ούτε θα χαρώ..... | |
|
| |
nice view Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 542 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
| Θέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει Κυρ 26 Σεπ 2010, 20:01 | |
| ΝΙΚΟΛΑΚΗ .... ΑΥΡΙΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 9 , ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΝΣΗΜΩΝ ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ !!!!!!
ΕΓΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΟ ΛΕΩ .......... ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ
| |
|
| |
ΠΕΤΡΟGOAL Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 891 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 43 Τόπος : ΡΕΘΥΜΝΟ
| Θέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει Κυρ 26 Σεπ 2010, 20:50 | |
| ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΓΚΕΣ ....
Kαιρό εχουμε να τα πούμε αλλά ετσι οπως μας έκαναν πρέπει να τρέχουμε τριπλά και πάλι να μην φτάνουμε.
ειπα ΟΧΙ , όπως στηριζα τεν κατε ετσι και νιοπλια... δεν γινετε να φταιει παντα ο προπονητης....και δεν μπορώ να τον κρίνω στην αρχη μιας σεζον... αλλους παιχτες ήθελε και αλλους του πήραν , γυμναστης κακός ( αν και ουτε αυτο τον κρινω εγώ)... σιγουρα έχει ευθυνη που του αναλογει , αλλα θελω να το κρινω οταν πρεπει και οχι τωρα....
οι ομαδες του δωνη παντα παιζουν μπαλαρα αλλα παντα κανουν κακο ξεκινημα...
ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΩ ΜΠΑΛΑ , ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ.. | |
|
| |
makedon72 Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 7 Ημερομηνία εγγραφής : 20/09/2010 Ηλικία : 52 Τόπος : ΣΑΛΟΝΙΚΗ
| Θέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει Κυρ 26 Σεπ 2010, 20:55 | |
| δε μπορει να φταινε συνεχεια οι προπονητες | |
|
| |
g3thanasis Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 1062 Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009 Τόπος : athina
| Θέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει Κυρ 26 Σεπ 2010, 22:28 | |
| ΩΧ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΤΟΥ 4-2-2.....ΟΧ ΔΕ ΠΙΙΙΙΣΤΕΕΕΕΕΥΩΩ!!!! | |
|
| |
abaddon Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 2460 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς
| Θέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει Κυρ 26 Σεπ 2010, 23:21 | |
| OXI!!! Χωρίς δικαιολογία,απλά δε γουστάρω... | |
|
| |
geof1957 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 580 Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2009 Ηλικία : 67 Τόπος : argostoli
| Θέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει Δευ 27 Σεπ 2010, 09:18 | |
| | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 555 Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2009 Ηλικία : 53 Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
| Θέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει Δευ 27 Σεπ 2010, 11:45 | |
| | |
|
| |
nice view Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 542 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
| Θέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει Δευ 27 Σεπ 2010, 13:05 | |
| ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤΣΟΥΡ ΚΑΙ ΚΑΡΑ!!!!!!!!!
ΔΥΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ - ΠΑΙΧΤΕΣ!!!!!!! ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ( ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑΧΤΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΑ 4 ΚΟΡΝΕΡ ) | |
|
| |
kokostur Παλιος
Αριθμός μηνυμάτων : 321 Ημερομηνία εγγραφής : 14/08/2009 Ηλικία : 54 Τόπος : Κώστας@Xανιά
| Θέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει Δευ 27 Σεπ 2010, 22:17 | |
| Όχι, να μην φύγει. Ο άνθρωπος γνωρίζει πολύ μπάλα. Το πρόβλημα είναι με την επιβολή του στους παίκτες. Κι αυτό θέλει καιρό για να γίνει. Ο σεβασμός αποκτάται σιγά-σιγά. Εξάλλου, μία ακόμα αλλαγή προπονητή θα ισχυροποιούσε την "κλίκα" στα αποδυτήρια!! | |
|
| |
kokostur Παλιος
Αριθμός μηνυμάτων : 321 Ημερομηνία εγγραφής : 14/08/2009 Ηλικία : 54 Τόπος : Κώστας@Xανιά
| |
| |
geof1957 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 580 Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2009 Ηλικία : 67 Τόπος : argostoli
| |
| |
kokostur Παλιος
| Θέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει Δευ 27 Σεπ 2010, 22:25 | |
| Γιατί, έχει δείξει τέτοια σημάδια; Η άποψή μου είναι ότι ΔΕΝ κάνει τα χατήρια τους. Διότι ΑΝ τα έκανε ΔΕΝ θα ξημερωβραδιάζονταν ο Πατέρας στην Παιανία, αλλά θα είχε πάρει πόδι ΜΑΖΙ με τον Κέζο!! | |
|
| |
geof1957 Αρχιλεουρας
| Θέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει Δευ 27 Σεπ 2010, 22:29 | |
| - kokostur έγραψε:
- Γιατί, έχει δείξει τέτοια σημάδια; Η άποψή μου είναι ότι ΔΕΝ κάνει τα χατήρια τους. Διότι ΑΝ τα έκανε ΔΕΝ θα ξημερωβραδιάζονταν ο Πατέρας στην Παιανία, αλλά θα είχε πάρει πόδι ΜΑΖΙ με τον Κέζο!!
ΟΨΩΜΕΘΑ ! ΕΙΘΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΔΙΚΟ ! | |
|
| |
kokostur Παλιος
| Θέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει Δευ 27 Σεπ 2010, 22:32 | |
| Αυτό ευχόμαστε όλοι. Να υπάρχει ΥΓΕΙΑ στην ομάδα! | |
|
| |
thanasis_ Λεουρας
| Θέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει Δευ 27 Σεπ 2010, 22:34 | |
| Ρωταω για αλλη μια φορα...μηπως υπαρχει εντονη προκαταληψη για τους Κατσουρ και Καρα και την κλικα τους? Αν ισχυαν ολα αυτα...δε θα πρεπε να ειναι πρωτοι σε λεπτα συμμετοχης στα παιχνιδια μας? Συμφωνα λοιπον με τον Γαλανη...απο το μαξιμουμ των 378 λεπτων (που τα εχει ο Λετο με τον Τζορβα) ο Κατσουρ εχει 192 λεπτα συμμετοχης και ο Καρα 134 λεπτα συμμετοχης. Και οι παιχτες που παιζουν στις θεσεις τους (και αρα οποτε παιζουν οι κλικαδοροι δεν παιζουν οι αλλοι) ο κατα πολλους ανετοιμος Σιλβα εχει 283 λεπτα, ο Σιμαο εχει 210 λεπτα, ο Νινης 334 λεπτα και ο Γκαρσια που τωρα βρισκει ρυθμο...σχεδον οσα ο Καρα...δηλαδη 131 λεπτα... | |
|
| |
kokostur Παλιος
| Θέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει Δευ 27 Σεπ 2010, 22:43 | |
| Ενδεχομένως, όντως να υπάρχει προκατάληψη Θανάση. Όπως, επίσης, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Καραγκούνης "αισθάνεται" (και ίσως να είναι) ο φυσικός αρχηγός της ομάδας, λόγω και της προυπηρεσίας του, αλλά και του πάθους του για αυτήν. Άσχετα αν παρεξηγήται πολλές φορές. Όμως η εκάστοτε "κλίκα" δεν πιστεύω να αποτελείται ΜΟΝΟ από Έλληνες! Υπάρχουν κι άλλα "φυντάνια" που μόλις τους δώσεις την ευκαιρία ξεδιπλώνουν το "ταλέντο" τους! Αυτό, μόνο ένας ισχυρός προπονητής μπορεί να το κουμαντάρει. | |
|
| |
thanasis_ Λεουρας
| Θέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει Δευ 27 Σεπ 2010, 23:12 | |
| Εγω θυμαμαι και περυσι προκειμενου να παιζει ο Καρα...να εχει αγωνιστει και αμυντικο χαφ και δεκαρι και αριστερα στη θεση του Λετο...ενω φετος εχει σαφως περιορισμενο χρονο συμμετοχης και μαλιστα να μπανει αλλαγη στο...87...που για κλικαδορο ειναι οχι απλα ανεπιτρεπτο αλλα και εξευτελιστικο!! Τον Κατσουρ επισης να παιζει πισω απο Σισε, αμυντικο χαφ και τελικα μεχρι και κεντρικος αμυντικος...λες και η ομαδα δεν μπορει χωρις αυτον...και φετος ο...αδικημενος Σιμαο εχει λιγα λεπτα παραπανω συμμετοχης. Ο Νινης και περυσι μια χαρα πηρε λεπτα συμμετοχης...αν δεν εξελησεται...ισως καπου φταιει και ο ιδιος. Οσο για την ομαδικοτητα που λες...εγω παρατηρησα τον Κατσουρ στο γκολ να δειχνει τον παγκο...και στις δηλωσεις του να αναφερει 3 φορες τη λεξη ενοτητα...το οποιο δεν το εχω δει απο αλλους...οπως ο Σωτηρακης ας πουμε...που εκτος του Σισε...δε δειχνει να γουσταρει αλλον...αλλα μηπως καποιος πρεπει να τραβηξει το αυτι του μολις 20χρονου Νινη...παρα να εστιαζουμε σε Καρα και Κατσουρ? Για Σισε δε θα πω κατι...γιατι απο την πρωτη μερα δειχνει πως ειναι ο σταρ της ομαδας...και ετσι φαιρεται...κατι ομως που ολοι στην ομαδα εχουν αποδεχτει... | |
|
| |
ΠΕΤΡΟGOAL Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 891 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 43 Τόπος : ΡΕΘΥΜΝΟ
| Θέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει Δευ 27 Σεπ 2010, 23:15 | |
| | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει Τρι 28 Σεπ 2010, 11:43 | |
| Ψήφισα ΝΑΙ αν και κομμάτι νωρίς για να έχω πλήρη άποψη για το πόσο βάθος έχει το βαρελι! Πέρυσι όταν έφυγε ο 10 και ήρθε ο ΝοPlus η ομάδα ρόλαρε και κατάφερε το νταμπλ! Φέτο με όλες τις συνθήκες υπέρ λογικά δεν αποφάσισε για μεταγραφές αξίας και κρέμασε την ομάδα με τον Χέζο! ( γιατί αν δεν ήταν καν δικές του κινήσεις αυτές να φύγει πιό μακριά αφού δεν είχε τα cojones να μιλήσει στο Τζίγκερ). Όταν έχεις στην ομάδα Cisse - Govou - Silva - Garsia - Karagkounis - Katsouranis πρέπει να έχεις και ένα προπονητή να μπορεί να διαχειριστεί το υλικό σε αγωνιστικό - προπονητικό και προσωπικό επίπεδο και ο NoPlus δεν πλησιάζει καν σε αυτό που έχω στο μυαλό μου! Για να πάρεις όμως τέτοιο coach θες και χρήμα ε! Από μπάλα δε ξέρω αν σκαμπάζει μιας και με πολλές 11άδες και αλλαγές διαφωνώ αλλά ίσως να φταίει και η κακή αγωνιστική εικόνα που έχουν κάποιοι παίχτες λόγω κακής(?) προετοιμασίας! Ο Γεωργίου είχε πει κάποτε " κι ΑΝ το πουλί μου είχε νύχι θα ήταν δάκτυλο" και από τα ΑΝ του φετινού Παναθηναικού αρχίζω να χορταίνω! ΚΟΥΑΞ!! |
|
| |
| |
| |
| Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει | |
|