www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
14 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 14 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει

Πήγαινε κάτω 
+14
Potis
k_peperman
Nerantzuri
kokostur
geof1957
abaddon
makedon72
ΠΕΤΡΟGOAL
nice view
YIANNIS090807
thanasis_
Tropikano
vigor
g3thanasis
18 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4  Επόμενο

Θελεται να φυγει ο Νικος Νομπλιας?????
Ναι
Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει I_vote1039%Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει I_vote12
 39% [ 12 ]
Οχι
Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει I_vote1052%Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει I_vote12
 52% [ 16 ]
Αναλογα με τα αποτελεσματα
Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει I_vote109%Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει I_vote12
 9% [ 3 ]
Σύνολο Ψήφων : 31

ΣυγγραφέαςΜήνυμα
g3thanasis
Αρχαιος
Αρχαιος
g3thanasis

Αριθμός μηνυμάτων : 1062
Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009
Τόπος : athina

Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει   Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει EmptyΚυρ 26 Σεπ 2010, 13:52

Κυριακη μεσημερι στο σπιτι και διαβαζω τα αθλητικα μιας πολιτικης εφημεριδας (REAL)....ουτε λιγο ουτε πολυ πριονιζουν τη καρεκλα του Νομπλια ....λενε αν μετα το κακο ξεκινημα του ΠΑΟ (υπ οψι εχει τους ιδιους με περυσι βαθμους) συνεχιστει ο Πατηρ που τον στηριζει θα προχωρησει σε αλλαγη με πρωτη επιλογη τον Κουπερ...και με αμεσως μετα τον Κειρος..........

Για μενα αυτο θαναι μεγαλυτερο λαθος απο την αλλαγη του 10γατε που ειδαμε και βιωσαμε περυσι.....για μια ακομα φορα οι παικτες που κονομανε τα μεγιστα απο την ομαδα θα εχουν κανει τα κολπα τους.......Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ 10 ΧΡΟΝΙΑ .......και ξαναλεω ο Νομπλιας δεν ηταν λυση αναγκης ηταν τεκμιριωμενα η καλλιτερη επιλογη...τι αλλαξε δε ξερω ......η εμφανιση στο καμπνου????σιγα ρε......σιγα.....να πω και κατι ακομα η ομαδα δεν εχει ρολαρει και για αυτο δεν εχει διαρκεια....

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ....
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
vigor
Λεουρας
Λεουρας
vigor

Αριθμός μηνυμάτων : 549
Ημερομηνία εγγραφής : 13/08/2009
Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει   Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει EmptyΚυρ 26 Σεπ 2010, 14:46

Εγώ ψήφισα να ΜΗΝ φύγει! Θεωρώ ότι ο Νιόπλιας είναι καλός προπονητής, αλλά καθόλου ισχυρή προσωπικότητα. Μπροστά στον Κατσούρ κάθεται σούζα και αυτό, πλέον, είναι φανερό. Όμως, όπως και πέρυσι, έτσι και τώρα, είμαι ενάντια στο να αλλάζουν προπονητές σαν τα πουκάμισα. Γι αυτό ψήφισα να μείνει. Στο τέλος της σεζόν ας κάνουν ταμείο και βλέπουμε! Ως τότε, καμιά αλλαγή δε θα ωφελήσει, όπως δεν ωφέλησε και πέρυσι. Γιατί, για να μην ξεχνιόμαστε, πέρυσι με την αλλαγή προπονητή, τα ποσοστά νίκης της ομάδας μας στην Ελλάδα μειώθηκαν αισθητά. Απλά, ο γαύρος παρέλησε, έχασε πολλά ματς σερί κι έτσι βγήκαμε από πάνω. Αυτό, βέβαια, ο Ελληνάρας δεν το υπολογίζει. Αλλά επειδή θέλω να δω, επιτέλους, την ομαδα μου να παίρνει αποφάσεις όχι με Ελληνικά κριτήρια, λέω να μείνει ο Νιόπλιας, τουλάχιστο γι αυτή τη σεζόν!
Tropikano
Λεουρας
Λεουρας
Tropikano

Αριθμός μηνυμάτων : 546
Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει   Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει EmptyΚυρ 26 Σεπ 2010, 15:45

Ο πατερας ειναι πλεον προεδρος για τα καλα,εκεινος πρεπει να αποφασισει τι θελει..Αν ψαχνει να χτισει την ομαδα με νεο φερελπι Ελληνα κοουτς δεν νομιζω οτι υπαρχιε καλυτερος απο τον Νιοπλια,ισως ο Δωνης αλλα αυτο ειναι αλλο κεφαλαιο..Αν παλι θελει εναν τεχνικο με εμπειριες και τα σχετικα δεν χαθηκε ο κοσμος,να διαλεξει καποιον που νομιζει οτι του κανει σαν στυλ και απο εκει και περα βλεπει τα προσωπα..Το λαθος μας παντα ειναι τα προσωπα,δεν αγοραζεις λαχειο,προπονητη να σου κανει ομαδα θελεις μην κοιτας ποιος ειναι διαθεσιμος,κοιτα ποιος σου κανει ..
thanasis_
Λεουρας
Λεουρας

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει   Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει EmptyΚυρ 26 Σεπ 2010, 16:39

Αν και οπως εχω πει πολλες φορες ο Νιοπλιας ακομη δεν με εχει πεισει...ομως επειδη εχω δει πως απο ποδοσφαιρο ξερει...θελω να μεινει...και να βγαλει στο γηπεδο αυτα που γνωριζει.
YIANNIS090807
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας

Αριθμός μηνυμάτων : 555
Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2009
Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει   Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει EmptyΚυρ 26 Σεπ 2010, 19:27

Εγώ πάλι επέλεξα ''Ανάλογα τα αποτελέσματα''
Πέρσι, που διώξανε τον Τεν Κάτε, τον οποίο θεωρώ τουλάχιστον δύο κλάσεις καλύτερο, ούτε στεναχωρήθηκα, ούτε χάρηκα.
Κι αυτό γιατί ναι μεν η ομάδα ήταν μπροστά, αλλά δεν μου άρεσε αυτό που έβλεπα.
Με τον Νικόλα είδα καλύτερη μπάλα, αλλά δεν είδα αποτελέσματα. Ουσιαστικά αυτό που έκανε πέρσι ήταν διαχείρηση της ομάδας του Κάτε, έτσι?
Τελικά μάλλον το ερώτημα σ' εμάς του Παναθηναικούς, είναι διαχρονικό: Τι προτιμάμε, μπάλα ή αποτελέσματα?
Αποφάσισα λοιπόν ότι θέλω πρώτα αποτέλεσμα και μετά μπάλα.
Ο Νιόπλιας έχει την ομάδα από τα μέσα της περσινής περιόδου και φέτος της έκανε και προετοιμασία. Φοβερές και τρομερές αλλαγές στο ρόστερ δεν είχαμε, άρα δεν δικαιολογείται να μην έχουμε ούτε αποτελέσματα, ούτε μπάλα.
Για να είμαι ειλικρηνής, αν φύγει, ούτε θα στεναχωρηθώ, ούτε θα χαρώ.....
nice view
Λεουρας
Λεουρας
nice view

Αριθμός μηνυμάτων : 542
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει   Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει EmptyΚυρ 26 Σεπ 2010, 20:01

ΝΙΚΟΛΑΚΗ .... ΑΥΡΙΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 9 , ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΝΣΗΜΩΝ ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ !!!!!!

ΕΓΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΟ ΛΕΩ .......... ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ

ΠΕΤΡΟGOAL
Αρχαιος
Αρχαιος
ΠΕΤΡΟGOAL

Αριθμός μηνυμάτων : 891
Τόπος : ΡΕΘΥΜΝΟ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει   Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει EmptyΚυρ 26 Σεπ 2010, 20:50

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΓΚΕΣ ....

Kαιρό εχουμε να τα πούμε αλλά ετσι οπως μας έκαναν πρέπει να τρέχουμε τριπλά και πάλι να μην φτάνουμε.

ειπα ΟΧΙ , όπως στηριζα τεν κατε ετσι και νιοπλια... δεν γινετε να φταιει παντα ο προπονητης....και δεν μπορώ να τον κρίνω στην αρχη μιας σεζον... αλλους παιχτες ήθελε και αλλους του πήραν , γυμναστης κακός ( αν και ουτε αυτο τον κρινω εγώ)... σιγουρα έχει ευθυνη που του αναλογει , αλλα θελω να το κρινω οταν πρεπει και οχι τωρα....

οι ομαδες του δωνη παντα παιζουν μπαλαρα αλλα παντα κανουν κακο ξεκινημα...

ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΩ ΜΠΑΛΑ , ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ..
makedon72
Νεος
Νεος

Αριθμός μηνυμάτων : 7
Ημερομηνία εγγραφής : 20/09/2010
Τόπος : ΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει   Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει EmptyΚυρ 26 Σεπ 2010, 20:55

δε μπορει να φταινε συνεχεια οι προπονητες
g3thanasis
Αρχαιος
Αρχαιος
g3thanasis

Αριθμός μηνυμάτων : 1062
Τόπος : athina

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει   Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει EmptyΚυρ 26 Σεπ 2010, 22:28

ΩΧ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΤΟΥ 4-2-2.....ΟΧ ΔΕ ΠΙΙΙΙΣΤΕΕΕΕΕΥΩΩ!!!!
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

Αριθμός μηνυμάτων : 2460
Τόπος : Πειραιάς

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει   Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει EmptyΚυρ 26 Σεπ 2010, 23:21

OXI!!! Χωρίς δικαιολογία,απλά δε γουστάρω...
geof1957
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας
geof1957

Αριθμός μηνυμάτων : 580
Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2009
Τόπος : argostoli

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει   Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει EmptyΔευ 27 Σεπ 2010, 09:18

ΕΝΑ ΜΑΝΤΗΛΙ ΡΕΕΕΕΕ !
ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΥΝΗΣΩ !

οχι τιποτε άλλο , αλλά , να βγάλω τα απωθημένα μου απο πέρισυ με την αποπομπή του τεντά !

ΣΤΕΛΙΟΟΟΟΟΟΟ ! πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις απαρνησάτω τον ηγέτη μας ;

ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ ! ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ! Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει Lol Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει Lol Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει Lol

Α! ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΟΣΤ , ΓΙΑΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΕΙ ΒΑΤΡΑΧΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ !

(όχι τίποτε άλλο αλλά μην το θυμηθεί και ο δομάζος και μας αρχίσει πάλι το λιβάνισμα !)
YIANNIS090807
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει   Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει EmptyΔευ 27 Σεπ 2010, 11:45

geof1957 έγραψε:

Α! ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΟΣΤ , ΓΙΑΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΕΙ ΒΑΤΡΑΧΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ !

Μα τι παλιόπαιδα είστε ρε σεις!!!! lol! lol! lol! lol!
nice view
Λεουρας
Λεουρας
nice view

Αριθμός μηνυμάτων : 542

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει   Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει EmptyΔευ 27 Σεπ 2010, 13:05

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤΣΟΥΡ ΚΑΙ ΚΑΡΑ!!!!!!!!!

ΔΥΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ - ΠΑΙΧΤΕΣ!!!!!!! ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ( ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑΧΤΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΑ 4 ΚΟΡΝΕΡ )
kokostur
Παλιος
Παλιος
kokostur

Αριθμός μηνυμάτων : 321
Ημερομηνία εγγραφής : 14/08/2009
Τόπος : Κώστας@Xανιά

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει   Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει EmptyΔευ 27 Σεπ 2010, 22:17

Όχι, να μην φύγει. Ο άνθρωπος γνωρίζει πολύ μπάλα. Το πρόβλημα είναι με την επιβολή του στους παίκτες. Κι αυτό θέλει καιρό για να γίνει. Ο σεβασμός αποκτάται σιγά-σιγά. Εξάλλου, μία ακόμα αλλαγή προπονητή θα ισχυροποιούσε την "κλίκα" στα αποδυτήρια!! Shocked
kokostur
Παλιος
Παλιος
kokostur

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει   Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει EmptyΔευ 27 Σεπ 2010, 22:18

nice view έγραψε:
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤΣΟΥΡ ΚΑΙ ΚΑΡΑ!!!!!!!!!

ΔΥΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ - ΠΑΙΧΤΕΣ!!!!!!! ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ( ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑΧΤΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΑ 4 ΚΟΡΝΕΡ )
...και μπάρα, με πάσο και σκαμπό!!!!! lol!lol!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την kokostur στις Δευ 27 Σεπ 2010, 22:21, 3 φορές συνολικά
geof1957
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας
geof1957

ΔημοσίευσηΘέμα: ;   Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει EmptyΔευ 27 Σεπ 2010, 22:20

kokostur έγραψε:
Όχι, να μην φύγει. Ο άνθρωπος γνωρίζει πολύ μπάλα. Το πρόβλημα είναι με την επιβολή του στους παίκτες. Κι αυτό θέλει καιρό για να γίνει. Ο σεβασμός αποκτάται σιγά-σιγά. Εξάλλου, μία ακόμα αλλαγή προπονητή θα ισχυροποιούσε την "κλίκα" στα αποδυτήρια!! Shocked

ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Η ΚΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΝΙΟΠΛΙΑ ;
kokostur
Παλιος
Παλιος
kokostur

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει   Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει EmptyΔευ 27 Σεπ 2010, 22:25

Γιατί, έχει δείξει τέτοια σημάδια; Η άποψή μου είναι ότι ΔΕΝ κάνει τα χατήρια τους. Διότι ΑΝ τα έκανε ΔΕΝ θα ξημερωβραδιάζονταν ο Πατέρας στην Παιανία, αλλά θα είχε πάρει πόδι ΜΑΖΙ με τον Κέζο!!
geof1957
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας
geof1957

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει   Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει EmptyΔευ 27 Σεπ 2010, 22:29

kokostur έγραψε:
Γιατί, έχει δείξει τέτοια σημάδια; Η άποψή μου είναι ότι ΔΕΝ κάνει τα χατήρια τους. Διότι ΑΝ τα έκανε ΔΕΝ θα ξημερωβραδιάζονταν ο Πατέρας στην Παιανία, αλλά θα είχε πάρει πόδι ΜΑΖΙ με τον Κέζο!!

ΟΨΩΜΕΘΑ !
ΕΙΘΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΔΙΚΟ !
kokostur
Παλιος
Παλιος
kokostur

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει   Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει EmptyΔευ 27 Σεπ 2010, 22:32

Αυτό ευχόμαστε όλοι. Να υπάρχει ΥΓΕΙΑ στην ομάδα! Very Happy
thanasis_
Λεουρας
Λεουρας

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει   Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει EmptyΔευ 27 Σεπ 2010, 22:34

Ρωταω για αλλη μια φορα...μηπως υπαρχει εντονη προκαταληψη για τους Κατσουρ και Καρα και την κλικα τους? Αν ισχυαν ολα αυτα...δε θα πρεπε να ειναι πρωτοι σε λεπτα συμμετοχης στα παιχνιδια μας? Συμφωνα λοιπον με τον Γαλανη...απο το μαξιμουμ των 378 λεπτων (που τα εχει ο Λετο με τον Τζορβα) ο Κατσουρ εχει 192 λεπτα συμμετοχης και ο Καρα 134 λεπτα συμμετοχης. Και οι παιχτες που παιζουν στις θεσεις τους (και αρα οποτε παιζουν οι κλικαδοροι δεν παιζουν οι αλλοι) ο κατα πολλους ανετοιμος Σιλβα εχει 283 λεπτα, ο Σιμαο εχει 210 λεπτα, ο Νινης 334 λεπτα και ο Γκαρσια που τωρα βρισκει ρυθμο...σχεδον οσα ο Καρα...δηλαδη 131 λεπτα...
kokostur
Παλιος
Παλιος
kokostur

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει   Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει EmptyΔευ 27 Σεπ 2010, 22:43

Ενδεχομένως, όντως να υπάρχει προκατάληψη Θανάση. Όπως, επίσης, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Καραγκούνης "αισθάνεται" (και ίσως να είναι) ο φυσικός αρχηγός της ομάδας, λόγω και της προυπηρεσίας του, αλλά και του πάθους του για αυτήν. Άσχετα αν παρεξηγήται πολλές φορές.
Όμως η εκάστοτε "κλίκα" δεν πιστεύω να αποτελείται ΜΟΝΟ από Έλληνες! Υπάρχουν κι άλλα "φυντάνια" που μόλις τους δώσεις την ευκαιρία ξεδιπλώνουν το "ταλέντο" τους! Αυτό, μόνο ένας ισχυρός προπονητής μπορεί να το κουμαντάρει. Rolling Eyes
thanasis_
Λεουρας
Λεουρας

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει   Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει EmptyΔευ 27 Σεπ 2010, 23:12

Εγω θυμαμαι και περυσι προκειμενου να παιζει ο Καρα...να εχει αγωνιστει και αμυντικο χαφ και δεκαρι και αριστερα στη θεση του Λετο...ενω φετος εχει σαφως περιορισμενο χρονο συμμετοχης και μαλιστα να μπανει αλλαγη στο...87...που για κλικαδορο ειναι οχι απλα ανεπιτρεπτο αλλα και εξευτελιστικο!! Τον Κατσουρ επισης να παιζει πισω απο Σισε, αμυντικο χαφ και τελικα μεχρι και κεντρικος αμυντικος...λες και η ομαδα δεν μπορει χωρις αυτον...και φετος ο...αδικημενος Σιμαο εχει λιγα λεπτα παραπανω συμμετοχης. Ο Νινης και περυσι μια χαρα πηρε λεπτα συμμετοχης...αν δεν εξελησεται...ισως καπου φταιει και ο ιδιος. Οσο για την ομαδικοτητα που λες...εγω παρατηρησα τον Κατσουρ στο γκολ να δειχνει τον παγκο...και στις δηλωσεις του να αναφερει 3 φορες τη λεξη ενοτητα...το οποιο δεν το εχω δει απο αλλους...οπως ο Σωτηρακης ας πουμε...που εκτος του Σισε...δε δειχνει να γουσταρει αλλον...αλλα μηπως καποιος πρεπει να τραβηξει το αυτι του μολις 20χρονου Νινη...παρα να εστιαζουμε σε Καρα και Κατσουρ? Για Σισε δε θα πω κατι...γιατι απο την πρωτη μερα δειχνει πως ειναι ο σταρ της ομαδας...και ετσι φαιρεται...κατι ομως που ολοι στην ομαδα εχουν αποδεχτει...
ΠΕΤΡΟGOAL
Αρχαιος
Αρχαιος
ΠΕΤΡΟGOAL

Αριθμός μηνυμάτων : 891
Τόπος : ΡΕΘΥΜΝΟ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει   Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει EmptyΔευ 27 Σεπ 2010, 23:15

geof1957 έγραψε:

οχι τιποτε άλλο , αλλά , να βγάλω τα απωθημένα μου απο πέρισυ με την αποπομπή του τεντά !

ΣΤΕΛΙΟΟΟΟΟΟΟ ! πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις απαρνησάτω τον ηγέτη μας ;

ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ ! ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ! Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει Lol Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει Lol Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει Lol

ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΛΕΝΕ , " ΠΑΛΙ ΤΥΡΙ ,ΚΟΥΜΠΑΡΕ " ΓΙΑ ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑ , ΑΛΛΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΛΟΣ Η ΚΑΚΟ.... ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ...

ΚΑΘΕ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΥΣΙΔΩΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ , ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΑ ...... ΕΚΤΟΣ ΑΜΑ ΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΧΙΝΤΙΝΓΚ Η ΚΑΝΕΝΑ ΦΑΝ ΓΚΑΛ lol!
????????
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει   Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει EmptyΤρι 28 Σεπ 2010, 11:43

Ψήφισα ΝΑΙ αν και κομμάτι νωρίς για να έχω πλήρη άποψη για το πόσο βάθος έχει το βαρελι!
Πέρυσι όταν έφυγε ο 10 και ήρθε ο ΝοPlus η ομάδα ρόλαρε και κατάφερε το νταμπλ!
Φέτο με όλες τις συνθήκες υπέρ λογικά δεν αποφάσισε για μεταγραφές αξίας και κρέμασε την ομάδα με τον Χέζο! ( γιατί αν δεν ήταν καν δικές του κινήσεις αυτές να φύγει πιό μακριά αφού δεν είχε τα cojones να μιλήσει στο Τζίγκερ).
Όταν έχεις στην ομάδα Cisse - Govou - Silva - Garsia - Karagkounis - Katsouranis πρέπει να έχεις και ένα προπονητή να μπορεί να διαχειριστεί το υλικό σε αγωνιστικό - προπονητικό και προσωπικό επίπεδο και ο NoPlus δεν πλησιάζει καν σε αυτό που έχω στο μυαλό μου!
Για να πάρεις όμως τέτοιο coach θες και χρήμα ε!
Από μπάλα δε ξέρω αν σκαμπάζει μιας και με πολλές 11άδες και αλλαγές διαφωνώ αλλά ίσως να φταίει και η κακή αγωνιστική εικόνα που έχουν κάποιοι παίχτες λόγω κακής(?) προετοιμασίας!
Ο Γεωργίου είχε πει κάποτε " κι ΑΝ το πουλί μου είχε νύχι θα ήταν δάκτυλο" και από τα ΑΝ του φετινού Παναθηναικού αρχίζω να χορταίνω!
ΚΟΥΑΞ!!
YIANNIS090807
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει   Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει EmptyΤρι 28 Σεπ 2010, 11:59

Silvercity έγραψε:
Ψήφισα ΝΑΙ αν και κομμάτι νωρίς για να έχω πλήρη άποψη για το πόσο βάθος έχει το βαρελι!
Πέρυσι όταν έφυγε ο 10 και ήρθε ο ΝοPlus η ομάδα ρόλαρε και κατάφερε το νταμπλ!
Φέτο με όλες τις συνθήκες υπέρ λογικά δεν αποφάσισε για μεταγραφές αξίας και κρέμασε την ομάδα με τον Χέζο! ( γιατί αν δεν ήταν καν δικές του κινήσεις αυτές να φύγει πιό μακριά αφού δεν είχε τα cojones να μιλήσει στο Τζίγκερ).
Όταν έχεις στην ομάδα Cisse - Govou - Silva - Garsia - Karagkounis - Katsouranis πρέπει να έχεις και ένα προπονητή να μπορεί να διαχειριστεί το υλικό σε αγωνιστικό - προπονητικό και προσωπικό επίπεδο και ο NoPlus δεν πλησιάζει καν σε αυτό που έχω στο μυαλό μου!
Για να πάρεις όμως τέτοιο coach θες και χρήμα ε!
Από μπάλα δε ξέρω αν σκαμπάζει μιας και με πολλές 11άδες και αλλαγές διαφωνώ αλλά ίσως να φταίει και η κακή αγωνιστική εικόνα που έχουν κάποιοι παίχτες λόγω κακής(?) προετοιμασίας!
Ο Γεωργίου είχε πει κάποτε " κι ΑΝ το πουλί μου είχε νύχι θα ήταν δάκτυλο" και από τα ΑΝ του φετινού Παναθηναικού αρχίζω να χορταίνω!
ΚΟΥΑΞ!!

Αυτά τα ΚΟΥΑΞ να τ' αφήσεις, έτσι?? lol! lol!

Νικος Νομπλιας.....να μεινει η να φυγει
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 4Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ή ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ
» ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ?..ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΕΡΙ ΤΟΥ????
» ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ή ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΝΙΟΠΛΙΑΣ? ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΕΡΙ ΤΟΥ??????
» ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΤΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ?ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ?ΝΑ ΦΥΓΕΙ ? ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ?
» ΦΤΑΙΕΙ Ο ΝΟΜΠΛΙΑΣ Η ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΥΧΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ??ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Ποδόσφαιρο :: Δημοψηφισματα-
Μετάβαση σε: