22 Μαϊ, 13:22 Από sportdogteam
Ιδιαίτερα καυστικός παρουσιάζεται ο Δημήτρης Σαραβάκος στην τακτική του αρθογραφία στην «SportDay» με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό και την παραίτηση του Νικόλα Πατέρα.
Ο παλαίμαχος άσος της ομάδας, που υπήρξε επί Νικόλα Πατέρα μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, καλεί τους μετόχους να παραμερίσουν τις προσωπικές τους έριδες και να ενεργήσουν με μοναδικό γνώμονα το καλό του Παναθηναϊκού.
Αναλυτικά το σχόλιο του Δημήτρη Σαραβάκου που έχει τίτλο είναι «άσχημο αυτό που έγινε»:
«Aν και θα ήθελα να περιμένω λίγο για να δω αν ο Νικόλας Πατέρας θα εμμείνει στην απόφασή του, αυτό που συνέβη χθες δείχνει ότι δυστυχώς τα προβλήματα στο εσωτερικό του Παναθηναϊκού δεν έχουν λυθεί ακόμα.
Είναι κρίμα τώρα που η ομάδα πανηγυρίζει ακόμα το νταμπλ και έχει την ευκαιρία να εδραιώσει την κυριαρχία της, εκμεταλλευόμενη τα σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν τους μεγάλους αντιπάλους της, να επιστρέφει στην εσωστρέφεια, που τόσο κακό της έκανε τα προηγούμενα χρόνια.
Δεν με ενδιαφέρει ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να βλέπω ένα διοικητικό συμβούλιο μονιασμένο, χωρίς κόντρες μεταξύ των μελών του, και θέλω όλοι όσοι έχουν την τιμή να υπηρετούν τον Παναθηναϊκό να αφήνουν στην άκρη της προσωπικές έριδες και να δουλεύουν με μοναδικό γνώμονα το καλός της ομάδας.
Η πρώτη χρονιά του κ. Πατέρα στην προεδρία της ΠΑΕ δεν ήταν επιτυχημένη, φέτος όμως η ομάδα πήρε και τους δύο εγχώριους τίτλους, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και γενικά φαινόταν να έχει μπει το νερό στο αυλάκι. Είναι άσχημο, λοιπόν, αυτό που συνέβη και ελπίζω να μην επηρεάσει τον Παναθηναϊκό.
Επειδή πολλοί θα αναρωτιούνται, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν είναι είμαι ούτε υπέρ ούτε κατά του κ. Πατέρα. Δεν είμαι ούτε υπέρ ούτε κατά κανενός! Δεν βάζω κανένα πρόσωπο πάνω από τον Παναθηναϊκό και πιστεύω ότι το ίδιο συμβαίνει και με τους φιλάθλους.
Δεν τους ενδιαφέρει, δηλαδή, ποιος είναι ο σωστός στη κόντρα που έχει ξεσπάσει και μάλλον δεν τους νοιάζει καν ποιος θα είναι πρόεδρος. Το μόνο που θέλει ο κόσμος είναι να βλέπει μια ομάδα η οποία θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα παίρνει τίτλους, όπως έκανε φέτος.
Για να συμβεί αυτό, λοιπόν, θα πρέπει να μπουν στην άκρη οι αντιδικίες και να συνεχίσουν όλοι ενωμένοι, με γνώμονα το καλό του Παναθηναϊκού».
AYTA ΕΙΠΕ Ο ΜΗΤΣΑΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.