| ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΆ? | |
|
+9gianna13 Cisse Tropikano minos13 geof1957 foinix5844 akisdelphi YIANNIS090807 abaddon 13 απαντήσεις |
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΆ? | Ο ΠΑΤΕΡΑΣ | | 0% | [ 0 ] | Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ | | 17% | [ 4 ] | Ο ΠΑΥΛΟΣ | | 25% | [ 6 ] | Ο ΤΖΙΓΓΕΡ | | 58% | [ 14 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 24 | | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
abaddon Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 2460 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς
| Θέμα: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΆ? Τρι 25 Μάης 2010, 10:35 | |
| Δεν βάζω την επιλογή όλοι.Θέλω να δω γνώμες,και συνδυασμούς προσώπων αν θέλετε.Για αρχή εγώ αναθεματίζω Τζίγγερ και Παύλο για τον αισχρό πόλεμο όλη τη χρονιά μέσω των έντυπων βδελιγμάτων τους.Και μη μου πει κανείς "ελευθερία Τύπου και δεν είναι υπεύθυνοι για το τι γράφεται"......Αλλά θα ψηφίσω Παύλο γιατί με απογοήτευσε με όλη τη στάση του.Με απογοήτευσε οικτρά... | |
|
| |
YIANNIS090807 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 555 Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2009 Ηλικία : 53 Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
| Θέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΆ? Τρι 25 Μάης 2010, 12:32 | |
| Ψήφησα Παύλο, αλλά κοντά σ' αυτόν κι ο Τζίγγερ. Και αν μέχρι τώρα είχαμε εικόνα Βαρδινογιάννη, αυτό που δεν είχαμε ήταν η πραγματική εικόνα του Παύλου..... Ντροπή, μόνο!!!!!!!! | |
|
| |
akisdelphi Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 1250 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 63 Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ
| Θέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΆ? Τρι 25 Μάης 2010, 12:45 | |
| ΕΓΩ ΜΕΤΑΞΥ ΤΖΙΓΚΕΡ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ ΨΗΦΙΣΑ ΤΖΙΓΚΕΡ, ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΘΑΣ ΟΙ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΑΙΟΙ. ΞΕΦΤΙΛΑ!!! | |
|
| |
foinix5844 Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 11 Ημερομηνία εγγραφής : 22/05/2010
| Θέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΆ? Τρι 25 Μάης 2010, 14:58 | |
| EGO THA ITHELA AITIOLOGISI.TOSA XRONIA FONAZAME GIA NA POULISEI O TZIGER. TORA POU POULA AS PAEI O VGENOPOULOS NA AGORASEI. GIA AYTO LEO VGENOPOULOS | |
|
| |
geof1957 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 580 Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2009 Ηλικία : 67 Τόπος : argostoli
| Θέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΆ? Τρι 25 Μάης 2010, 15:17 | |
| Ε ! ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ !
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ;
ΠΑΝΤΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΕ ;
@abaddon ΑΚΥΡΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΟΥ ! ΚΑΙ ΑΚΑΙΡΟ ΑΝΤΑΜΑ !
ΠΑΝΤΑ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ΦΤΑΙΕΙ ΡΕ ΣΤΑΘΗ !!!!!!!
ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΩΡΑ ! ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ... ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ! | |
|
| |
abaddon Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 2460 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς
| Θέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΆ? Τρι 25 Μάης 2010, 15:20 | |
| - geof1957 έγραψε:
- Ε ! ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ !
ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΩΡΑ ! ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ... ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ! Σωστός Γιώργο αλλά εγώ κατηγορώ περισσότερο τους συμπαίκτες του στη λαμογιά...Και ειδικά αν είναι αυτοί που μου πουλούσαν παναθηναικοφροσύνη τόσα χρόνια... | |
|
| |
minos13 Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 102 Ημερομηνία εγγραφής : 02/08/2009 Ηλικία : 51 Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
| Θέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΆ? Τρι 25 Μάης 2010, 19:45 | |
| ΕΓΩ ΨΗΦΙΖΩ ΔΑΓΚΩΤΟ "ΤΖΙΤΖΕΡ" ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΑΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΒΑΛΕ ΜΥΑΛΟ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΕΡΑ13/04/08?ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΥΤΑ!!!!!!!!! | |
|
| |
YIANNIS090807 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 555 Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2009 Ηλικία : 53 Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
| Θέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΆ? Τρι 25 Μάης 2010, 20:40 | |
| - geof1957 έγραψε:
- Ε ! ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ !
ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΩΡΑ ! ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ... ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ! Αμ εδώ είναι το ζήτημα Γιώργη. Για να δούμε και τους άλλους..... που μας πούλησαν παρηγοριά ότι θα μας γλιτώσουν απ' το βαρδινογιαννέικο. Γιατί ξέρεις ότι οι απομιμήσεις τις περισσότερες φορές είναι πολύ χειρότερες απ' τα πρωτότυπα.... | |
|
| |
geof1957 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 580 Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2009 Ηλικία : 67 Τόπος : argostoli
| Θέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΆ? Τρι 25 Μάης 2010, 20:49 | |
| - YIANNIS090807 έγραψε:
Γιατί ξέρεις ότι οι απομιμήσεις τις περισσότερες φορές είναι πολύ χειρότερες απ' τα πρωτότυπα.... ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ! ΚΑΙ ΤΑ .... ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΠΙΚΑ ! ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ .... ΝΟΜΙΣΑΜΕ ΟΤΙ ΞΗΜΕΡΩΣΕ ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ..... ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΜΑΓΚΕΣ , ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ ! | |
|
| |
Tropikano Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 546 Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2009 Ηλικία : 42
| Θέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΆ? Τετ 26 Μάης 2010, 02:56 | |
| - geof1957 έγραψε:
ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ .... ΝΟΜΙΣΑΜΕ ΟΤΙ ΞΗΜΕΡΩΣΕ ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ..... ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΜΑΓΚΕΣ , ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ ! Τα κεφαλια μεσα,αυτο νομιζω ταιριαζει απολυτα. Τζιγγερ δαγκωτο,το μονο πραγμα που εχω συμφωνησει με τον τυπο αυτον ειναι ο τεν τεν,και ηταν η εξαιρεση απλα.. | |
|
| |
Cisse Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 372 Ημερομηνία εγγραφής : 18/07/2009 Ηλικία : 48 Τόπος : Αθηνα
| Θέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΆ? Τετ 26 Μάης 2010, 09:06 | |
| Φταιει ο κοσμος που τους ανεχεται!! Φταιει ο κοσμος που τους στηριξε με ρεκορ διαρκειας περισυ!! Φταιει ο κοσμος που γεμιζε το ΟΑΚΑ σε καθε παιχνιδι!
Περαστικα σας κυριοι μετοχοι..... | |
|
| |
gianna13 Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 3 Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2010
| Θέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΆ? Σαβ 04 Σεπ 2010, 16:17 | |
| | |
|
| |
g3thanasis Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 1062 Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009 Τόπος : athina
| Θέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΆ? Σαβ 04 Σεπ 2010, 20:10 | |
| Βγενοπουλος το γιατι τοχω εξαντλησει... | |
|
| |
k_peperman Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 32 Ημερομηνία εγγραφής : 15/03/2010 Τόπος : Αθηνα
| Θέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΆ? Σαβ 04 Σεπ 2010, 21:07 | |
| απορω γιατι τιθεται το ερωτημα. Προφανης η απαντηση | |
|
| |
kokostur Παλιος
Αριθμός μηνυμάτων : 321 Ημερομηνία εγγραφής : 14/08/2009 Ηλικία : 54 Τόπος : Κώστας@Xανιά
| Θέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΆ? Κυρ 05 Σεπ 2010, 15:02 | |
| Τον Τζίγκερ τον γνωρίζουμε χρόνια. Εγωιστής, απρόβλεπτος, φιλοπειραιώτης και αδιάφορος για τα συμφέροντα της ομάδας του (και μας). Όμως για την διάλυση της πολυμετοχικότητας και τον αναγκασμό του Πατέρα σε παραίτηση, φταίει για μένα ο Παύλος. Διότι εμφανώς πολέμησε μέχρις εσχάτων τον Πατέρα (που τώρα που τον "έφαγε" τον χαρακτηρίζει "πετυχημένο"). Αυτό άλλωστε ήταν και το δηλωμένο παράπονο του Νικόλα. Αν δεν υπήρχε ο πόλεμος της Πράσινης, ο Πατέρας (πιστεύω ότι) δεν θα έφευγε. | |
|
| |
gipos13 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 759 Ημερομηνία εγγραφής : 01/08/2009 Τόπος : Aθήνα
| Θέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΆ? Δευ 06 Σεπ 2010, 00:39 | |
| Έβαλα τζίγκερ....απλά γιατί τον μισώ!!! | |
|
| |
| ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΆ? | |
|