www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Ποιος είναι χειρότερος! (διαβάστε το έχοντας ένα γιαούρτι στο χέρι,θα χρειαστεί) EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Ποιος είναι χειρότερος! (διαβάστε το έχοντας ένα γιαούρτι στο χέρι,θα χρειαστεί) EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Ποιος είναι χειρότερος! (διαβάστε το έχοντας ένα γιαούρτι στο χέρι,θα χρειαστεί) EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Ποιος είναι χειρότερος! (διαβάστε το έχοντας ένα γιαούρτι στο χέρι,θα χρειαστεί) EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Ποιος είναι χειρότερος! (διαβάστε το έχοντας ένα γιαούρτι στο χέρι,θα χρειαστεί) EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Ποιος είναι χειρότερος! (διαβάστε το έχοντας ένα γιαούρτι στο χέρι,θα χρειαστεί) EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Ποιος είναι χειρότερος! (διαβάστε το έχοντας ένα γιαούρτι στο χέρι,θα χρειαστεί) EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
115 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 115 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Ποιος είναι χειρότερος! (διαβάστε το έχοντας ένα γιαούρτι στο χέρι,θα χρειαστεί)

Πήγαινε κάτω 
3 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

Αριθμός μηνυμάτων : 2460
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : Πειραιάς

Ποιος είναι χειρότερος! (διαβάστε το έχοντας ένα γιαούρτι στο χέρι,θα χρειαστεί) Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Ποιος είναι χειρότερος! (διαβάστε το έχοντας ένα γιαούρτι στο χέρι,θα χρειαστεί)   Ποιος είναι χειρότερος! (διαβάστε το έχοντας ένα γιαούρτι στο χέρι,θα χρειαστεί) EmptyΔευ 01 Νοε 2010, 15:12

Το καλοκαίρι ψάχναμε να βρούμε ποιος είναι καλύτερος. Τώρα μετά από 8 αγωνιστικές, αναρωτιόμαστε ποιος είναι χειρότερος! Ριέρα ή Γκοβού; Το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τη σχεδόν παράλληλη πορεία τους...

1. Από τα Σπάτα έρχομαι…

Ένας Ιρανός παγιδεύτηκε κάποτε σε ένα αεροδρόμιο κι έζησε 18 χρόνια στο αεροδρόμιο του Παρισιού. Δύο Γάλλοι «παγίδευσαν» τους οπαδούς του Παναθηναϊκού στο αεροδρόμιο των Αθηνών. Η άφιξη του Τζιμπρίλ Σισέ πέρυσι έμοιαζε με ορεκτικό για τον Σίντνεϊ Γκοβού. Μόνο που τούτη τη φορά, τα δεδομένα ήταν διαφορετικά και Σάββατο βραδάκι στην καρδιά του καλοκαιριού (3 Ιουλίου) λίγοι έχουν όρεξη να τρέχουν στο αεροδρόμιο. Λίγοι και καλοί! Ο Γάλλος επιθετικός έφτασε σχεδόν στα μυστικά, αφού ούτε οι εφημερίδες είχαν την είδηση για την άφιξή του. Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, περίπου 300 οπαδοί του «τριφυλλιού» θα τον περίμεναν στην αίθουσα αναμονής για να του στείλουν το μήνυμα ενόψει Ολυμπιακού. «Γ... τους τη μάνα στη Συγγρού, ρε Γκοβού, ρε Γκοβού», φωνάζουν, ενώ ο ίδιος στην πρώτη του συνέντευξη λίγες ώρες αργότερα, εκφράζει το θαυμασμό του.

«Ήταν καταπληκτικά, φανταστικά. Ήταν κάτι εξαιρετικό. Ξεπέρασε κάθε προσδοκία που είχα για την υποδοχή που θα τύχαινα από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Ήταν πάρα πολύ ωραία. Το μόνο που θέλω είναι να μπορέσω να τους το ανταποδώσω και να βοηθήσω το σύλλογο να έχει επιτυχίες».

Τα φύλλα υποδοχής είχαν εκτυπωθεί. «Έρχομαι να σας τρελάνω», «Πάρτι για Ριέρα», και άλλοι παρεμφερείς τίτλοι έμοιαζαν με το κόκκινο χαλί που θα στηνόταν αρκετές ώρες αργότερα για να υποδεχτεί τον Ισπανό μέσο. Κατά τη διάρκεια της 22ας Ιουλίου θα ανακοινωνόταν η ώρα άφιξης του Άλμπερτ Ριέρα και τα διόδια της «Αττικής Οδού» έμοιαζαν… δραχμούλες, μπροστά στην επιθυμία του κόσμου. Το ακριβές μέγεθος του κόσμου θα ποικίλλει ανάλογα το μέσο ή την εφημερίδα. Περίπου 2.000 με 3.000 οπαδοί του Ολυμπιακού θα βρεθούν στο αεροδρόμιο, προκειμένου να υποδεχτούν τη μεγαλύτερη και ακριβότερη μεταγραφή όλων των εποχών για τους ερυθρόλευκους.

«Μαρινάκη και Σωκράτη, κάντε πιο μεγάλο το Καραϊσκάκη. Να ‘χει άπλα και αέρα να χωράνε και τα’ αρχ... του Ριέρα», είναι ένα από τα συνθήματα που ήχησαν εκείνο το απόγευμα, με τον Ριέρα να χαμογελά αμήχανα και να προσπαθεί να αντιληφθεί τι τον είχε βρει! «Πρέπει να πω ότι ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που είχα τέτοια υποδοχή από τον κόσμο. Νομίζω ότι είναι πολύ καλό, όχι μόνο για μένα, αλλά για όλο τον κόσμο αυτός ο ενθουσιασμός, η φιλοδοξία που έχει ο κόσμος αυτή την στιγμή».

2. Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα…

Ας είμαστε ρεαλιστές. Δεν θα μπορούσε ποτέ ο μεν να δηλώσει «σαν έπιασαν κότσους, που σας πήραν τόσα λεφτά», ούτε ο δε να ρωτήσει «πότε ανοίγει το Villa Mercedes;». Ίσως, άλλωστε, να μην είχαν τέτοια διάθεση ή νοοτροπία εξ αρχής. Ίσως πραγματικά όσα έλεγαν να τα εννοούσαν. Λόγια μέσα από συνεντεύξεις, από παρουσιάσεις, είτε στη διάρκεια της προετοιμασίας με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αντίστοιχα.

«Θέλω να κερδίζουμε, να κερδίζουμε συνέχεια! Να κατακτήσουμε ξανά το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και βέβαια να κάνουμε μια καλή πορεία στο Champions League», είχε πει ενθουσιασμένος ο Σίντνεϊ Γκοβού, σε μια εποχή που τα όνειρα για τρομερό και αχτύπητο δίδυμο με τον Τζιμπρίλ Σισέ και οι υποσχέσεις για 50 γκολ, δεν είχαν… ακούσει το ξυπνητήρι. Ο Γάλλος επιθετικός εξέφραζε διαρκώς την εκτίμησή του για τον Παναθηναϊκό, για τη χώρα και για τις συνθήκες που συνάντησε στην ομάδα.

Ακόμα πιο λαλίστατος ο Άλμπερτ Ριέρα. Έστω κι αν ο αποκλεισμός από την Μακάμπι ήρθε μόλις μια εβδομάδα μετά την άφιξή του και λογικά δεν μπορούσε να επικρατεί ο ίδιος ενθουσιασμός. «Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι δουλειά. Αυτό είναι κάτι για το οποίο μπορώ να υποσχεθώ. Δουλειά από την αρχή μέχρι την τελευταία στιγμή που θα είμαι εδώ, αυτό είναι το σίγουρο. Παίζω αρκετά χρόνια, είμαι 28 χρονών, έχω παίξει πολλά παιχνίδια και ξέρω ότι δεν μπορώ να πω πως θα παίξω έτσι η αλλιώς», θα πει τότε και θα ανεβάσει τον πήχη.

«Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ποιότητα και πιστεύω πως μπορώ να βοηθήσω την ομάδα να πάρει τον τίτλο, που είναι το πιο σημαντικό. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους για αυτή την μεταγραφή, όλο τον κόσμο όλους τους φιλάθλους και θα τους δείξω ότι όλη αυτή η φιλοδοξία που μου έδειξαν, εγώ θα τη δείξω στο γήπεδο, εκεί που μπορώ να μιλήσω. Έτσι απλά τώρα θέλω να πω ευχαριστώ».

Η συνέχεια συμβολική… «Σε όλη μου την καριέρα αγωνιζόμουν με 11, όμως τώρα ξέρω ότι κάποιος άλλος έχει το συγκεκριμένο νούμερο και δεν θα ήθελα με τίποτα να ζητήσω από έναν συμπαίκτη μου να αφήσει το νούμερο που φοράει. Έτσι λοιπόν γνωρίζοντας πως το 7 είναι το αγαπημένο νούμερο της εξέδρας και έχει ιδιαίτερη σημασία για την ομάδα και γι αυτό επέλεξα το 77 που είναι δύο φορές το 7».

3. Κάθε αρχή και… εύκολη!

Ποιος είπε ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός; Σίγουρα δεν θα είχε κάτι τέτοιο στο μυαλό του. Το πρωτάθλημα ξεκίνησε στις 28 Αυγούστου. Στις 27 για τον Παναθηναϊκό και τον Σίντεϊ Γκοβού, που αγωνίζεται βασικός και στα 90 λεπτά του αγώνα του τριφυλλιού με την Ξάνθη. Ήταν από τους καλύτερους του Παναθηναϊκού και θα μπορούσε να χριστεί σκόρερ στο 33’, όταν έχασε κλασική ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.

Πρώτη συμμετοχή και για τον Άλμπερτ Ριέρα, ο οποίος είχε κριθεί ανέτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στο Ισραήλ απέναντι στην Μακάμπι. Οι ερυθρόλευκοι αγωνίζονται στο Καυταντζόγλειο με τον Ηρακλή. Ο Ισπανός μέσος ξεκινάει βασικός, αλλά περνάει απαρατήρητος στο γήπεδο και αντικαθίσταται στο 72’ για να μπει στη θέση του ο Κέβιν Μιραλάς.

Οι παράλληλοι βίοι θα συνεχιστούν. Στις 11 Σεπτεμβρίου ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Άρη, ο Γκοβού ξεκινάει βασικός και γίνεται αλλαγή στο 80’, αφού ήταν αρνητικός. Τέσσερις μέρες αργότερα, ωστόσο, θα γίνει το πρόσωπο του αγώνα στην Βαρκελώνη. Για ένα… λεπτό, τουλάχιστον! Θα σκοράρει στο Καμπ Νου, εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Τζιμπρίλ Σισέ και θα περιμένει ανάλογη συνέχεια. «Προτιμώ να νικάω από το να σκοράρω. Δυστυχώς, όμως, χάσαμε. Είμαι χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα σε προσωπικό επίπεδο. Χρειάστηκα λίγο χρόνο για να προσαρμοστώ στο ελληνικό πρωτάθλημα και να γνωριστώ με τους νέους μου νέους μου συμπαίκτες. Όλοι τους, όμως, με βοήθησαν και τώρα πια όλα είναι καλά».

Λίγα 24ωρα πριν το πρώτο γκολ του Σίντνεϊ Γκοβού θα έχει σημειωθεί το παρθενικό του Άλμπερτ Ριέρα στο πρωτάθλημα. Μετά από δύο προσπάθειες να νικήσει τον Κωνσταντόπουλο, στην τρίτη ο γκολκίπερ της Κέρκυρας… κάηκε! Στο 85’ πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του και «κλείδωσε» τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Κέρκυρας. Ένα γκολ το οποίο αναδείχθηκε το καλύτερο της αγωνιστικής. «Ήταν ξεχωριστό αυτό το γκολ γιατί ήταν το πρώτο μου με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ελπίζω να είναι ένα από τα πολλά που θα σημειώσω. Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι η ομάδα να κερδίζει και να κατακτήσει στο τέλος τον τίτλο».

Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για κανέναν από τους δύο. Ο Σίντνεϊ Γκοβού θα δει τον κόσμο του να γυρίζει ανάποδα, μέσα από μια σειρά θλιβερών περιστατικών, θα τραυματιστεί και θα… στιγματιστεί. Θα σκοράρει στην επιστροφή του στο ματς κυπέλλου απέναντι στην Κοζάνη, αλλά θα παραμείνει άσφαιρος στο πρωτάθλημα, χωρίς καν να δείχνει ιδιαίτερη προσπάθεια, κάτι που μαρτυρούν τα σουτ που έχει κάνει! Ο Ριέρα συγκριτικά με τον Γάλλο θα είναι καλύτερος. Συγκριτικά με τα χρήματα που δαπανήθηκαν, κατώτερος των περιστάσεων. Θα είναι εκείνος που θα ανοίξει το σκορ για τον Ολυμπιακό, τόσο στην Ξάνθη, όσο και κόντρα στον Άρη, αλλά κι ένας από τους παίκτες που σχεδόν μόνιμα επιλέγει ο Ερνέστο Βαλβέρδε να αντικαταστήσει.

Ίσως γιατί είναι επιρρεπής στο λάθος και δεν βοηθάει όσο θα περίμενε ο τεχνικός του την ανάπτυξη του Ολυμπιακού. Είναι ενδεικτικό πως ο Άλμπερτ Ριέρα κάνει ένα λάθος ανά 13,8 λεπτά και ολοκληρώνει μία πάσα ανά 8,7 λεπτά. Ο Σίντνεϊ Γκοβού υποπίπτει σε ένα λάθος ανά 14,7 λεπτά και μια σωστή πάσα ανά 15 λεπτά, ενδεικτικό της (μη) συμμετοχής του στο παιχνίδι. Συγκριτικά, να αναφέρουμε πως ο Τζιμπρίλ Σισέ κάνει ένα λάθος ανά 30 λεπτά, ενώ ο Ζιλμπέρτο Σίλβα και ο Λουκάς Βύντρα ένα ανά περίπου 24 λεπτά. Επίσης συγκριτικά, τα λάθη του μικρού και άπειρου Φετφατζίδη είναι ένα ανά 16,1 λεπτά και του Ντουντού ένα λάθος ανά 27 λεπτά.

4. Ασυγχώρητό μου παραστράτημα!

Στο τέταρτο κεφάλαιο, ο Σίντνεϊ Γκοβού παίρνει τον τίτλο του πρωταγωνιστή και ο Άλμπερτ Ριέρα εκείνον του κομπάρσου, που μάλλον βρέθηκε στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή. Ή, έτυχε να τον δουν λάθος μάτια. Η ιστορία με τον Γάλλο επιθετικό και τη νυχτερινή ζωή, ξεκίνησε όμορφα. Μερικοί παίκτες του Παναθηναϊκού πήγαν στο ρεπό τους να διασκεδάσουν, κυκλοφόρησαν και βίντεο με τον Γκοβού να χορεύει και όλα έμοιαζαν ανάλαφρα και ξέγνοιαστα. Μόνο που δεν έμειναν έτσι, όταν ο 32χρονος άσος ξεκίνησε να το κάνει όλο και συχνότερα. Και, μάλιστα, να συνδυάζει τα ξενύχτια με τα ποτά.

Στην αρχή, δικαιολογήθηκε και του έγιναν απλές συστάσεις λόγω του θανάτου του πατέρα του. Παρά το αμαρτωλό παρελθόν του στη Γαλλία, θεώρησαν στον Παναθηναϊκό πως οι κακές συνήθειες θα κόβονταν. Εντέλει, ήρθε ένα πρόστιμο 50.000 ευρώ για να τις κόψει και να συνετίσει τον πρώην παίκτη της Λυών, που είχε γίνει μόνιμος θαμώνας σε γνωστό club των Αθηνών.

Ο Άλμπερτ Ριέρα φαινομενικά (και δεν έχουμε λόγο ή αφορμή να μην το πιστέψουμε) ζει μια ήσυχα και οικογενειακή ζωή. Η σύζυγός του είναι εδώ, ο αδελφός του είναι εδώ και το θέμα που προέκυψε με το Καζίνο Λουτρακίου, διαψεύστηκε να ανακατασκευάστηκε άμεσα. Ο Ισπανός μέσος δοκίμασε όντως την τύχη του στην πόλη της Κορίνθου, ωστόσο ουδέποτε μέθυσε και κατανάλωσε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, όπως αρχικά είχε διαρρεύσει. Στον Ολυμπιακό «ψάχνουν» τέτοια θέματα, αφού έχουν καεί στο χυλό (βλ. Ντιόγκο) και μπορεί να του χρεώνουν πολλά, αλλά όχι κακή εξωγηπεδική ζωή.

5. Τι έκανες μπαμπά στο άγριο ΟΑΚΑ???

«Φυσικά και έχω ένα γκολ για τον Παναθηναϊκό. Όλοι στην ομάδα περιμένουμε πως και πως αυτό το ματς. Το γκολ είναι στόχος μας κάθε εβδομάδα και βέβαια και σε αυτό το ματς. Στόχος μας είναι να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, προκειμένου να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας». Έτσι έλεγε ο Άλμπερτ Ριέρα, όμως φάνηκε πως το μόνο που φυλούσε ήταν κλωτσιές για τον Λουκά Βύντρα.

«Δεν έχω να αποδείξω οτιδήποτε σε κανέναν. Είμαι ένας διεθνής Γάλλος παίκτης, έχω παίξει τόσα χρόνια στην Λυών, έχω κερδίσει τίτλους. Έχω έρθει εδώ για να παίζω, για να κερδίζω με την ομάδα μου και να κατακτήσω τίτλους. Ελπίζω ότι θα κάνω ένα καλό παιχνίδι, πως θα σκοράρω, αλλά περισσότερο απ’ όλα ελπίζω ότι θα νικήσει η ομάδα μου». Κάπως έτσι ήταν η ψυχολογία του Σίντνεϊ Γκοβού πριν το ματς, αν και ανεπίσημα κυκλοφορούσε πως ήθελε σαν τρελός να σκοράρει για να απαντήσει σε όσα του καταλόγιζαν. Το μόνο που κατάφερε ήταν να δικαιώσει τον Νίκο Νιόπλια που δεν τον άλλαξε στο ημίχρονο.

gazzetta.gr

Από Μαριάννα Αξιοπούλου | Δευτέρα, 01 Νοεμβρίου 2010 13:31

ΤΩΡΑ ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ.ΞΕΡΕΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ...ΜΟΥ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΓΚΟΒΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ 3-4 ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ,ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΑΛΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΜΑΤΣ...Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ' ΗΜΩΝ...
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
kokostur
Παλιος
Παλιος
kokostur

Αριθμός μηνυμάτων : 321
Ημερομηνία εγγραφής : 14/08/2009
Τόπος : Κώστας@Xανιά

Ποιος είναι χειρότερος! (διαβάστε το έχοντας ένα γιαούρτι στο χέρι,θα χρειαστεί) Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποιος είναι χειρότερος! (διαβάστε το έχοντας ένα γιαούρτι στο χέρι,θα χρειαστεί)   Ποιος είναι χειρότερος! (διαβάστε το έχοντας ένα γιαούρτι στο χέρι,θα χρειαστεί) EmptyΤρι 02 Νοε 2010, 23:53

Οι αλήθειες Στάθη είναι δύο. Η πρώτη είναι αντικειμενική, και έχει να κάνει με την -όχι και τόσο καλή- παρουσία του Σίντνεϊ στην ομάδα. Με την απόδοσή του, αλλά και με τα... νυχτοπερπατήματά του, έχει δώσει τα δικαιώματα που χρειάζονται οι απέναντι για να "θάψουν" μια μεγάλη μεταγραφή.

Η δεύτερη αλήθεια είναι υποκειμενική (από μεριά συντάκτριας). Είναι μαυρούκος (ο κερατούκλης) και μπερμπάντης. Πώς να μην τον έχει συνέχεια στο... στόμα της; Laughing
thanasis_
Λεουρας
Λεουρας

Αριθμός μηνυμάτων : 546
Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποιος είναι χειρότερος! (διαβάστε το έχοντας ένα γιαούρτι στο χέρι,θα χρειαστεί)   Ποιος είναι χειρότερος! (διαβάστε το έχοντας ένα γιαούρτι στο χέρι,θα χρειαστεί) EmptyΤετ 03 Νοε 2010, 00:19

Απλα τα πραγματα Σταθη...θελει να πει μια αληθεια...οτι ο Ριερα σερνεται και σε καμια περιπτωση δεν δικαιολογει τα πολλα λεφτα που δαπανηθηκαν γιαυτον...αλλα απαγορευεται να τα λες αυτα ετσι στεγνα...οταν προκειται για παιχτες του ΟΣΦΠ...οποτε επιλεγει το...ναι μεν αυτος σερνεται...αλλα και οι αλλοι δεν τα πανε και καλυτερα...ασχετα που εμεις τον πηραμε ελευθερο...και φυσικα ο γκοβου εχει παιξει λιγοτερα απο τα μισα παιχνιδια σε σχεση με τον ριερα...και μολις γυρισε απο τραυματισμο. Οσο για τα νυχτοπερπατηματα του...μιλουσα της προαλες με μια γαλλιδα φιλη μου...που τυχαινει να γνωριζει την αδερφη του...και μου ειπε πως παντα του αρεσε το ξενυχτι και γενικα τα νυχτοπερπατηματα...και σε ολη του την καριερα αυτο εκανε, γιατι ειναι της αποψης πως στον ελευθερο του χρονο μπορει να κανει οτι θελει...αρκει να ειναι συνεπεις με τις υποχρεωσεις του. Βεβαια τα χρονια παιρνουν, οι αντοχες πεφτουν...οποτε καλο για μας θα ειναι να συγκεντρωθει στις αγωνηστικες του υποχρεωσεις...κανοντας ενα διαλειμα απο τα νυχτοπερπατηματα.

Ποιος είναι χειρότερος! (διαβάστε το έχοντας ένα γιαούρτι στο χέρι,θα χρειαστεί)
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΣΜΕΝΟΙ????? ΛΑΘΟΣ!!!! ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ
» «Δεν με ενδιαφέρει ποιος έχει δίκιο, ποιος άδικο…»
» ψηφοφορια ποιος θα ειναι πρωταθλητης στο facebook.
» ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΆ?
» Στο χέρι του Τεν Κάτε

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Ποδόσφαιρο :: Νέα-Ειδήσεις-Ανακοινώσεις-
Μετάβαση σε: