www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
ΕΙΜΑΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
ΕΙΜΑΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
ΕΙΜΑΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
ΕΙΜΑΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
ΕΙΜΑΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΕΙΜΑΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
ΕΙΜΑΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
8 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 8 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

ΕΙΜΑΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ

Πήγαινε κάτω 
3 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
akisdelphi
Αρχαιος
Αρχαιος
akisdelphi

Αριθμός μηνυμάτων : 1250
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ

ΕΙΜΑΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: ΕΙΜΑΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ   ΕΙΜΑΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ EmptyΣαβ 29 Μάης 2010, 19:28

Θέλω να γράψω δυό κουβέντες για τον ερασιτέχνη.
Δεν πάει άλλο ρε παιδιά αυτή η κατάσταση που επικρατεί στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.
Τα προβλήματα στον πολυμετοχικό ποδοσφαιρικό ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, έχουν επισκιάσει τα χάος που επικρατεί στον ερασιτέχνη.
Από χάλια σε χάλια πάμε σε πολλά αθλήματα, χάνεται το αντρικό βόλευ, το οποίο έχασε το πρωτάθλημα στον τελικό λόγω των προβλημάτων τραυματισμου, αλλά πήρε το κύπελλο.Κάναμε καλή χρονιά και στο πόλο ανδρών στο οποίο μπορεί να παίξουμε μέχρι και τελικό πρωταθλήματος.Τεράστια επιτυχία το νταμπλ των γυναικων στο βολευ και αρκετα καλη πορεια στο μπασκετ γυναικων, επισης καλα πλασαρίσματα πολλων αθλητων στο παν πρωταθλημα κολυμβησης.
Γιατι λοιπον αυτοι που εχουν το λιλι δεν βοηθουν και τον ερασιτεχνη να ορθοποδησει??εκει που τα μπατζετ ειναι ελαχιστα.
Είμαι φίλαθλος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ σε όλα τα αθλήματακαι εχω παρακολουθησει κατα καιρους πολλες εκδηλωσεις των ερασιτεχνων αθλητων μας, απο βόλευ και μπασκετ γυναικων μεχρι πυγμαχια.
ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΙΑΙΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΣ.
ΥΓ τα παιρνω στο κρανιο οταν βλέπω οτι οι περισσοτεροι πρωταθλητες του στίβου και αλλων ατομικων αθληματων ανηκουν στον ολυμπιακο.Θυμάμαι κάποτε ολοι οι μεηαλοι ανήκαν σε μας.Θέλω να ελπίζω ότι οι καλές εποχές θα ξανάρθουν για τον μεγαλύτερο και ιστορικίτερο Ελληνικό σύλλογο, τον αγαπημένο μας ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
ΠΕΤΡΟGOAL
Αρχαιος
Αρχαιος
ΠΕΤΡΟGOAL

Αριθμός μηνυμάτων : 891
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : ΡΕΘΥΜΝΟ

ΕΙΜΑΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΙΜΑΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ   ΕΙΜΑΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ EmptyΣαβ 29 Μάης 2010, 22:03

ακη αυτοι που εχουν τα γενια εχουν και τα χτενια... θα περιμενα απο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΡΕΣ μας να εδιναν κατι και εκει... αλλα μαλλον εκει δεν εχουν προβολη
gipos13
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας

Αριθμός μηνυμάτων : 759
Ημερομηνία εγγραφής : 01/08/2009
Τόπος : Aθήνα

ΕΙΜΑΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΙΜΑΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ   ΕΙΜΑΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ EmptyΚυρ 30 Μάης 2010, 00:25

Εγώ πιστεύω είναι και θέμα γηπέδου...αν χτιζόταν το καινούργιο συν αυτά που προβλέπονται για τον ερασιτέχνη θα κοπούν πιο πολλά εισιτήρια και θα ορθοποδήσει...αλλά πρέπει και να ασχοληθεί κάποιος με λεφτά.

Εγώ επιμένω να βάλουν τον Δημητράκι να ηρεμήσει και αυτός,να φάει τις σφαλιάρες του στην αρχή να καταλάβει την δυσκολία και να χώσει χρήματα μέχρι να πετύχει.Έτσι και τα κολοπρωτοσέλιδα της φυλλάδας του θα σταματήσουν για ένα διάστημα και όλα.

ΕΙΜΑΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» «Είμαι πικραμένος...»
» Δεν είμαι επιζών, είμαι νικητής!
» Γέλασε ο κάθε πικραμένος!
» Πικραμένος στο «αντίο» του ο Μάτος: «Φεύγω από το σπίτι μου. Mπορεί να ξανασυναντηθούμε». Tι είπε για Τεν Κάτε
» ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Ερασιτέχνης :: Άλλα αθληματα-
Μετάβαση σε: