Θέλω να γράψω δυό κουβέντες για τον ερασιτέχνη.
Δεν πάει άλλο ρε παιδιά αυτή η κατάσταση που επικρατεί στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.
Τα προβλήματα στον πολυμετοχικό ποδοσφαιρικό ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, έχουν επισκιάσει τα χάος που επικρατεί στον ερασιτέχνη.
Από χάλια σε χάλια πάμε σε πολλά αθλήματα, χάνεται το αντρικό βόλευ, το οποίο έχασε το πρωτάθλημα στον τελικό λόγω των προβλημάτων τραυματισμου, αλλά πήρε το κύπελλο.Κάναμε καλή χρονιά και στο πόλο ανδρών στο οποίο μπορεί να παίξουμε μέχρι και τελικό πρωταθλήματος.Τεράστια επιτυχία το νταμπλ των γυναικων στο βολευ και αρκετα καλη πορεια στο μπασκετ γυναικων, επισης καλα πλασαρίσματα πολλων αθλητων στο παν πρωταθλημα κολυμβησης.
Γιατι λοιπον αυτοι που εχουν το λιλι δεν βοηθουν και τον ερασιτεχνη να ορθοποδησει??εκει που τα μπατζετ ειναι ελαχιστα.
Είμαι φίλαθλος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ σε όλα τα αθλήματακαι εχω παρακολουθησει κατα καιρους πολλες εκδηλωσεις των ερασιτεχνων αθλητων μας, απο βόλευ και μπασκετ γυναικων μεχρι πυγμαχια.
ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΙΑΙΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΣ.
ΥΓ τα παιρνω στο κρανιο οταν βλέπω οτι οι περισσοτεροι πρωταθλητες του στίβου και αλλων ατομικων αθληματων ανηκουν στον ολυμπιακο.Θυμάμαι κάποτε ολοι οι μεηαλοι ανήκαν σε μας.Θέλω να ελπίζω ότι οι καλές εποχές θα ξανάρθουν για τον μεγαλύτερο και ιστορικίτερο Ελληνικό σύλλογο, τον αγαπημένο μας ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.