www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
56 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 56 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
akisdelphi
Αρχαιος
Αρχαιος
akisdelphi

Αριθμός μηνυμάτων : 1250
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ

ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ Empty
06062010
ΔημοσίευσηΕΙΜΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ

Όπως όλοι σας έτσι και γω έχω προβληματιστεί με όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα.
Διοικητικά...νέος πρόεδρος-γεν. αρχηγός-προπονητής.
Μεταγραφικά....Πολοί ακούγονται αλλά όπως πάντα δεν μπορεί να είναι πάνω απο 3-4 καλές κινήσεις, που όμως όσο περνάει ο καιρός τόσο ξεμακραίνουν.
Πωλήσεις...Δεν κατάλαβα πως όταν δεν είναι ελεύθεροι οι παίκτες, να έχεις τόσες προτάσεις??? Μάθανε ότι γαμιόμαστε και πλάκωσαν και οι γύφτοι, λένε μερικοί, εγω θα πω...ένα καλό μαγαζί στο Κολωνάκι ξεπουλάει.
Ερασιτέχνης...Από το κακό στο χειρότερο, πικραμένη ιστορία.
ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ όλμως πρόβλημα που παρουσιάζεται, είναι το Μουντιαλ.Με τοσους πολλους παίκτες εκεί, 11 προς το παρόν που ίσως αυξηθουν με τις μεταγραφές, αγχώνομαι.Πόσο μπορούν να αντέξουν???Πόσες προετοιμασίες μπορεί να κάνει κάποιος??Πότε θα έρθουν οι τραυματισμοί??που θα έρθουν.Πότε θα κάνουμε κοιλιά??λογικό όταν έχεις συνεχόμενες υποχρεώσεις.
Ήρθαν και τα μαντάτα τραυματισμων φορτωμένων παικτών(ντρογκμπα-ρομπεν-φερτιναντ) και μου μπήκαν ψύλοι στ'αυτιά.
Δεν ξέρω κατα πόσο συμφωνείτε με τους προβληματισμους μου?? μακάρι να κάνω λάθος και να πάνε όλα καλά!!!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Μοιραστείτε αυτή τη δημοσίευση στο: reddit

ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ :: Σχόλια

Απ: ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ
Δημοσίευση Κυρ 06 Ιουν 2010, 20:18 από gipos13
Άκη μην στεναχωριέσαι...εγώ επιμένω να πάει ο Δημητράκης στον ερασιτέχνη....και με το 1/10 του μπάτζετ του μπάσκετ θα γίνει παντοκράτορας και θα διορθώσει εν μέρει το κακό όνομα που έχει φτιάξει.

Για την μπάλα κάτι μου λέει ότι όλα θα πάνε τελικά κατ ευχήν...άλλωστε βασικός στόχος ήταν η καθιέρωση στον Ελληνικό χώρο και μετά στην Ευρώπη...με μικροκινήσεις το πρωτάθλημα είναι κλεισμένο....η Ευρώπη οκ ας περιμένει λίγο...άλλωστε και με το υπάρχων ρόστερ μπορούσαμε να κάνουμε καλή πορεία!!!
Δημοσίευση Δευ 07 Ιουν 2010, 03:52 από pontios78
AKH file akrivos auto kouventiaza prhn 2 meres me enan filo,thn katastash pou epikrath ston pao ala polu perisotero gia mena einai oi pextes pou phgan mountial kai tou elega oti apo autous oi misoi 8a vgaloun xronia kai oi aloi mish 8a exoun pesmenh apodosh.gnomh mou einai.twra 8a me peis pou to stirizeis kai to les? sto oti kaka ta psemata oi dikoi mas den exoun ta mats kai tous ri8mous pou exoun pextews se ales eurwpaikes omades kai kapia stigmh 8a vgoun kai traumatismoi kai kourash kai pola ala. milousa kai me kati tipous edw sto net kai xerontousan pou exoume polous paixtes sto mountial,epa8a plaka lew treloi einai?mountialikoi hmaste lene.ti lete re vodia pou otan er8oun meta apo 2 mhnes den 8a kseroume apo pou na tous mazeuoume.
Δημοσίευση Δευ 07 Ιουν 2010, 17:36 από thanasis_
Εγω το λεω εδω και μερες πως ειμαι αισιοδοξος για το μελλον της ομαδας. Στις 18 του μηνα θα εχουμε χαρμοσυνα μαντατα. Επισης με χαροποιει το γεγονος πως οι διοικουντες εχουν καταλαβει ποσο καλη δουλεια εκανε ο Εμπεν τα τελευταια 2 χρονια και προσπαθουν να τον ξαναφερουν στην Παιανια. Με αυτον γυμναστη δεν φοβαμαι τιποτα για τη φυσικη κατασταση των παιχτων και φυσικα δεν θα εχουμε ουτε μυικους τραυματισμους, οπως δεν ειχαμε κανεναν τα τελευταια 2 χρονια. Οσο για τους Μουντιαλικους...απο αυτους ο Σισε και ο Σιλβα ειναι μαθημενοι σε ολη τους την καριερα να παιζουν πανω απο 60 αγωνες τη σεζον οποτε και με Εμπεν γυμναστη κανενα προβλημα. Για τους Ελληνες διεθνεις? Αν υπαρξει καποιο προβλημα κουρασης αυτο θα ειναι με τους Καρα-Κατσουρ (ο Γιουρκας τι κουραση να εχει...επεξε καθολου φετος?) Αλλα οι Καρα και Κατσουρ εχουν αντικαταστατες, οποτε κανενα προβλημα. Τον λουκα δεν τον φοβαμαι γιατι ειναι τοσο αθλητικος που 365 μερες να τρεχει non-stop τιποτα δε θα παθει, ο Νινης δε θα εχει προβλημα κουρασης αφου μεσα στη χρονια ο χρονος συμμετοχης του ηταν προσεγμενος (και δεν πιστευω να παρει και πολλα λεπτα συμμετοχης στο Μουντιαλ). Και μενει ο Σπυροπουλος που ετσι και αλλιως στη θεση του θελουμε μπακ απ και πιστευω θα παρουμε. Για τον Τζορβα δεν τιθεται θεμα κουρασης φυσικα (σιγα τα χιλιομετρα που κανει)

ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ

Επιστροφή στην κορυφή 

Σελίδα 1 από 1

Παρόμοια θέματα

-
» Δεν είμαι επιζών, είμαι νικητής!
» ΕΙΜΑΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ
» «Δεν είμαι διχαστής»
» «Θα είμαι αμείλικτος…»
» «Είμαι πικραμένος...»

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Blog :: To Blog του www.green-fans.com-
Μετάβαση σε: