| ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ | |
|
+4thanasis_ gipos13 Tropikano akisdelphi 8 απαντήσεις |
|
ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ | ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ | | 36% | [ 4 ] | ΑΓΓΛΙΑ | | 18% | [ 2 ] | ΒΡΑΖΙΛΙΑ | | 36% | [ 4 ] | ΓΕΡΜΑΝΙΑ | | 0% | [ 0 ] | ΙΣΠΑΝΙΑ | | 9% | [ 1 ] | ΙΤΑΛΙΑ | | 0% | [ 0 ] | ΑΛΛΗ | | 0% | [ 0 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 11 | | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
akisdelphi Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 1250 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 63 Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ
| Θέμα: ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ Σαβ 12 Ιουν 2010, 15:30 | |
| ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΚΟΥΠΑ??? | |
|
| |
akisdelphi Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 1250 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 63 Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ
| Θέμα: Απ: ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ Σαβ 12 Ιουν 2010, 15:31 | |
| ΒΡΑΖΙΛΙΑ....ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 70 ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 71 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ...... | |
|
| |
Tropikano Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 546 Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2009 Ηλικία : 42
| Θέμα: Απ: ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ Σαβ 12 Ιουν 2010, 15:33 | |
| Αγγλια ψηφιζω,Ολανδια βλεπω να παει τρενο επιτελους,ειμαι φολα Αρτζεντινος αλλα ξερω οτι ολα αυτα ειναι ευσεβης ποθοι και θα το παρει η βραζιλια.. | |
|
| |
akisdelphi Αρχαιος
| Θέμα: Απ: ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ Σαβ 12 Ιουν 2010, 15:36 | |
| - Tropikano έγραψε:
- Αγγλια ψηφιζω,Ολανδια βλεπω να παει τρενο επιτελους,ειμαι φολα Αρτζεντινος αλλα ξερω οτι ολα αυτα ειναι ευσεβης ποθοι και θα το παρει η βραζιλια..
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΑΓΓΛΙΑ-ΟΛΑΝΔΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑ... Α ΡΕ ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ | |
|
| |
gipos13 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 759 Ημερομηνία εγγραφής : 01/08/2009 Τόπος : Aθήνα
| Θέμα: Απ: ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ Σαβ 12 Ιουν 2010, 15:39 | |
| Εγώ μάγκες έχω ακουμπήσει 5 ευρώ στην Αγγλία....εεε του πούστη νομίζω είναι η χρονιά της...και παίκτες καλούς έχει και τον καλύτερο προπονητή της διοργάνωσης....
Αλλά τελικά βλέπω να το παίρνει η Βραζιλία...με αντίπαλο την Ισπανία!!! | |
|
| |
thanasis_ Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 546 Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009 Ηλικία : 46
| Θέμα: Απ: ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ Σαβ 12 Ιουν 2010, 15:47 | |
| Η Αγγλια δεν θα το παρει γιατι δεν εχει το mentality...οσο καλους παιχτες και να εχει...παλι θα βρει καποιον...εξωγενη παραγοντα...να δικαιολογησει την αποτυχια της. Η Αργεντινη δεν εχει προπονητη και στην πρωτη στραβη θα διαλυθουν...Η Ισπανια εχει ομαδαρα και μπορει να παει τελικο...οπου θα το σηκωσει ο Ζιλμπερτο | |
|
| |
abaddon Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 2460 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς
| Θέμα: Απ: ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ Κυρ 27 Ιουν 2010, 21:56 | |
| Τι ξέρασμα είναι ρε αυτό το Μουντιάλ γαμώ τη βουβουζέλα και την παράγκα μου μέσα??32 χρονών είμαι και έχω δει κάμποσα Μουντιάλ αλλά τέτοια στησίματα δεν έχω ξαναματαδεί.......Φτου σας ρε!!! | |
|
| |
Neema Παλιος
Αριθμός μηνυμάτων : 204 Ημερομηνία εγγραφής : 12/09/2009 Τόπος : Κομοτηνή
| Θέμα: Απ: ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ Δευ 28 Ιουν 2010, 11:25 | |
| Ουστ ρε! Χθες εγινε Η ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ! Το μεξικο ηταν 2 κλασεις ανωτερο απο το τσουρμο του Ντιεγκο! Αι στο διαολο! Δηλαδη επρεπε οπωσδηποτε να περασει η Αργεντινη?? | |
|
| |
thanasis_ Λεουρας
| Θέμα: Απ: ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ Δευ 28 Ιουν 2010, 11:38 | |
| Σταθη...το στησιμο στο Μουντιαλ στην Κορεα το 2002 ηταν μεγαλυτερο απο το φετινο...αφου τωρα μπορουμε να πουμε πως ηταν ανθρωπινα λαθη...ενω τοτε ηταν ενα οργανωμενο σχεδιο να παει η Κορεα ημιτελικα για να αναπτυχθει το ποδοσφαιρο στην μεγαλη αγορα της Ασιας. Παγωνα...μεχρι το γκολ οφσαιντ οντως ηταν καλυτερο το Μεξικο αλλα ουτε και οι ιδιοι πηγαν να διαμαρτυρηθουν στον εποπτη παρα μονο οταν ειδαν τη φαση στο video wall του γηπεδου. Και ρωταω τωρα εγω...ποιος μαλακας ειχε τη φαεινη ιδεα να δειξει την αμφισβητουμενη φαση στο video wall του γηπεδου? Απο ποτε επιτρεπονται τετοια πραγματα? Φυσικα ο Ροζετι ειχε ηδη δειξει σεντρα και δεν μπορουσε να ανακαλεσει την αποφαση του, ετσι ειναι οι κανονισμοι. Αλλα μεσα στο γηπεδο το σουσουρο δε θα γινοταν και το Μεξικο πιστευω θα επαιζε με καθαρο μυαλο για την ισοφαριση...μπορουσε αλλωστε...αλλα μετα απο αυτο το ανεξηγητο πραγμα που εγινε..εχασαν εντελως την αυτοσυγκεντρωση τους... | |
|
| |
akisdelphi Αρχαιος
| Θέμα: Απ: ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ Δευ 28 Ιουν 2010, 12:02 | |
| Παιδιά, πάντα γίνονταν και πάντα θα γίνοντε αυτά, έστι είναι πάρτε το χαμπάρι, θυμηθείτε σφαγές στην Αγγλία το 1966, ντε και καλά να βγάλουν έξω την Βραζιλία, στην Ισπανία το 1982, στην Άπω ανατολή το 2002... το οφσαιτ στο πρώτο γκολ ήταν πάρα πολύ δύσκολη φάση, ενω δεν ήταν το γκολ της Αγγλίας με Γερμανία(δύσκολη φάση),πάντως πιστεύω ότι πέρασαν οι καλύτεροι και στα δύο αυτά παιχνίδια, θα μου πείτε δεν ξέρεις την εξέλιξη σε περίπτωση που μετραγε της Αγγλίας και δεν μέτραγε της Αργεντινής, σε γενικές γραμμές η διαιτησία είναι μέτρια προς καλή, για μένα......viva BRASILIA!!!!! | |
|
| |
thanasis_ Λεουρας
| Θέμα: Απ: ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ Δευ 28 Ιουν 2010, 12:12 | |
| Ακη για την Αγγλια στο υπογραφω εγω...πως και το γκολ να μετρουσε παλι θα εχανε...αυτα που διαβασα στα ελληνικα ΜΜΕ πως τα πραγματα θα ηταν αλλιως και θα βλεπαμε αλλον αγωνα...ειναι γιαυτους που εχουν μεινει στην Αγγλια των παλιωτερων χρονων...αυτη η ομαδα απλα δεν το χει...ακομη και οι Αγγλοι περισσοτερο στεκονται στην ομαδα τους (παιχτες και προπονητης) παρα στο ακυροθεν γκολ. Για Μεξικο παλι δεν παιρνω ορκο...εδειχνε να παταει καλυτερα μεσα στο γηπεδο...αλλα οπως ειπα...οι παιχτες δεν πηραν χαμπαρι παρα μονο οταν το ειδαν στο βιντεο μεσα στο γηπεδο...το οποιο ειναι ανεπιτρεπτο. Για φαντασου...ΠΑΟ-ΟΣΦΠ να βαζει γκολ ο ΟΣΦΠ απο οφαιντ...και μολις ο διαιτητης δειξει σεντρα...να δειξουν τη φαση στο γηπεδο...τι εχει να γινει... | |
|
| |
gipos13 Αρχιλεουρας
| Θέμα: Απ: ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ Δευ 28 Ιουν 2010, 12:26 | |
| Δυστυχώς στην μπάλα δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος...η Γερμανία ήταν καλύτερη αλλά είχε το σπρωξιματάκι...και η Αργεντινή μετά το γκολ ήταν ανώτερη,γενικά αν προσέξετε όλα τα παιχνίδια παίρνει τα πάνω της μετά το πρώτο γκολ.Άλλωστε γενικά το outsider μέχρι να φάει το πρώτο γκολ στέκεται καλά στο γήπεδο,συγκεντρωμένο στην αμυντική τακτική του και βγαίνοντας ορθόδοξα στην κόντρα....όταν όμως δεχθεί το πρώτο γκολ καταρρέει.
Τουλάχιστον βλέπουμε μπάλα...προσωπικά δεν με νοιάζει ποιος θα το πάρει (είχα παίξει Αγγλία αλλά τελικά δεν),είμαι με Βραζιλία και ελπίζω να το πάρει,αν δεν το πάρει χέστηκα,έτσι και αλλιώς η μπάλα έχει καταντήσει επιχείρηση,μέσο προβολής κλπ κλπ.Εφόσον αποκλείστηκε η Ελλάδα τι μας νοιάζει?! | |
|
| |
akisdelphi Αρχαιος
| Θέμα: Απ: ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ Δευ 28 Ιουν 2010, 12:34 | |
| Ποια Ελλάδα ρε συ Κωστάκη??? υπήρχε περίπτωση να προχωρήσει???Εκτός από αυτό πυ ανέφερα και στο ότι "βλέπουμε μπάλα" σε όλα τ'άλλα θα συμφωνήσω. Θανάση μαζί σου σε όλα, ήταν πράγματι δύσκολη φάση, στο τι θα γινόταν αν έμπαινε τέτοιο γκολ σε Ελληνικό ντέρμπι??? δεν θέλω να το σκέφτομαι, σίγουρα πάντως δεν θα τέλειωνε ο αγώνας!!! | |
|
| |
abaddon Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 2460 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς
| Θέμα: Απ: ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ Δευ 28 Ιουν 2010, 12:37 | |
| Η Γερμανία ήταν όντως καλύτερη και θα κέρδιζε ότι και να γινόταν.Η Αργεντινή πάλι ήταν ένα συνοθήλευμα από υπερεκτιμημένους παίκτες που το μόνο που κάνουν είναι να διαμαρτύρονται στο διαιτητή για κάθε φάση.Αυτή η ομάδα είναι ντροπή για τις παλιές ομαδάρες του Μπατιστούτα,του Αγιάλα και τον ΣΚΛΗΡΟΤΡΑΧΗΛΩΝ εκείνων παικτών που έπαιζαν με τσαμπουκά.Δεν πάω τους Γερμανούς καθόλου αλλά τώρα θέλω να τους δω να ξεφτυλίζουν τις μπαλαρίνες του καραγκιόζη του Ντιέγκο. | |
|
| |
YIANNIS090807 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 555 Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2009 Ηλικία : 53 Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
| Θέμα: Απ: ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ Δευ 28 Ιουν 2010, 14:28 | |
| - akisdelphi έγραψε:
- Παιδιά, πάντα γίνονταν και πάντα θα γίνοντε αυτά, έστι είναι πάρτε το χαμπάρι, θυμηθείτε σφαγές στην Αγγλία το 1966, ντε και καλά να βγάλουν έξω την Βραζιλία, στην Ισπανία το 1982, στην Άπω ανατολή το 2002... το οφσαιτ στο πρώτο γκολ ήταν πάρα πολύ δύσκολη φάση, ενω δεν ήταν το γκολ της Αγγλίας με Γερμανία(δύσκολη φάση),πάντως πιστεύω ότι πέρασαν οι καλύτεροι και στα δύο αυτά παιχνίδια, θα μου πείτε δεν ξέρεις την εξέλιξη σε περίπτωση που μετραγε της Αγγλίας και δεν μέτραγε της Αργεντινής, σε γενικές γραμμές η διαιτησία είναι μέτρια προς καλή, για μένα......viva BRASILIA!!!!!
Ακη, στο μουντιάλ του 86 ήσουν διακοπές........????? | |
|
| |
akisdelphi Αρχαιος
| Θέμα: Απ: ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ Δευ 28 Ιουν 2010, 14:43 | |
|
Ακη, στο μουντιάλ του 86 ήσουν διακοπές........?????
Όχι Γιάννη μου και αυτό το θυμάμαι, απλά έγραψα αυτά που μου ήρθαν πρώτα, άλλωστε το είχα γενικέψει.Τώρα που το θυμήθηκα...το '78!!!! εκεί και αν έγιναν τα όργια!!! αν δεν το΄παιρνε η Αργεντινή ακόμα στους δρόμους θα ήταν!!!
| |
|
| |
g3thanasis Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 1062 Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009 Τόπος : athina
| Θέμα: Απ: ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ Δευ 28 Ιουν 2010, 16:00 | |
| Aργεντινη...για δυο λογους για να φτασει ταλικο θα πρεπει να αποκλείσει Γερμανια και μετα Ισπανια...αν τα καταφερει θα το παρει...
ΥΣ.το επομενο παγκοσμιο κυπελλο ειναι Βραζιλια ...αυτο δειχνει οτι δυσκολο να το παρει φετος η Βραζιλια | |
|
| |
gipos13 Αρχιλεουρας
| Θέμα: Απ: ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ Δευ 28 Ιουν 2010, 23:13 | |
| Άκη μην με φας...το ξέρω ότι η Ελλάδα δεν προχωρούσε...λέω απλά δεν με νοιάζει τι θα γίνει από εδώ και πέρα αφού αποκλείστηκε η Ελλάδα (όσο και να τους βρίζουμε Έλληνες είμαστε και πρέπει να χαιρόμαστε στις νίκες)...ωραία μπάλα να δώ και ας το πάρει ο χειρότερος με διαιτησία...στα @@ μου.... | |
|
| |
akisdelphi Αρχαιος
| Θέμα: Απ: ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ Παρ 02 Ιουλ 2010, 21:36 | |
| ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΝΤΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΦΑΝΕΛΛΑ ΦΟΡΑΝΕ, ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΥΓΧΙΣΤΗΚΑ, ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΚΩΛΟΜΟΥΝΤΙΑΛ ΤΗΣ ΒΟΥΒΟΥΖΕΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥ ΜΗΔΕΝ, ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕ Ο ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ!!!! | |
|
| |
thanasis_ Λεουρας
| Θέμα: Απ: ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ Παρ 02 Ιουλ 2010, 21:47 | |
| Δεν πειρασει Ακη...περισσοτερες μερες ξεκουρασης για τον Σιλβα ετσι...μεγαλωνει τωρα δεν ειναι να ταλαιπωρειται | |
|
| |
g3thanasis Αρχαιος
| Θέμα: Απ: ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ Παρ 02 Ιουλ 2010, 22:30 | |
| - g3thanasis έγραψε:
- Aργεντινη...για δυο λογους για να φτασει ταλικο θα πρεπει να αποκλείσει Γερμανια και μετα Ισπανια...αν τα καταφερει θα το παρει...
ΥΣ.το επομενο παγκοσμιο κυπελλο ειναι Βραζιλια ...αυτο δειχνει οτι δυσκολο να το παρει φετος η Βραζιλια το ξαναλεω....Αν ειχαν και προπονητη και οχι τον πρεζακια θατοχαν ηδη παρει...(ειχα εξηγησει γιατι οχι Βραζιλια) | |
|
| |
gipos13 Αρχιλεουρας
| Θέμα: Απ: ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ Παρ 02 Ιουλ 2010, 23:48 | |
| όλα μπορούν να συμβούν,,,εγώ δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στην Αργεντινή και ειδικά στον Μαραντόνα.Ας το πάρει ο καλύτερος όποιος και αν είναι!!! | |
|
| |
abaddon Αρχαιος
| Θέμα: Απ: ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ Σαβ 03 Ιουλ 2010, 00:18 | |
| Ισπανία, η καλύτερη ομάδα με διαφορά.Αν δεν είχε και τον Τόρες να σέρνεται θα έκανε περίπατο. | |
|
| |
g3thanasis Αρχαιος
| Θέμα: Απ: ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ Σαβ 03 Ιουλ 2010, 08:13 | |
| - abaddon έγραψε:
- Ισπανία, η καλύτερη ομάδα με διαφορά.Αν δεν είχε και τον Τόρες να σέρνεται θα έκανε περίπατο.
Σημερα 2-7-10 περναει Σταθη??? ΥΣ. Μου τη δινει αυτη η ομαδα γιατι ο κοσμος της (ποδοσφαιρικος-μπασκετικος)μαζι με τους πορτογαλλους ειναι κομπλεξικοι απεναντι στους Ελληνες.Θυμισου διαιτησιες τους φετος ...περυσι ...κοκ... ΥΣ@.Το παραπανω δε σημαινει οτι δεν ειναι καλη ομαδα (καλη ειναι οπως και κομπλεξικη).Οταν ξεκινησε το μουντιαλ ηταν το πρωτο φαβορι παιζοταν 4 για κατακτηση.....και ειχαν πεσει τα περισσοτερα χρηματα πανω της...μετα η Αγγλια (αντε γεια) και μετα η Βραζιλια (χαιρετησε και αυτη)...για να δουμε παικτικα-στοιχηματικα και την Ισπανια... | |
|
| |
abaddon Αρχαιος
| Θέμα: Απ: ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ Σαβ 03 Ιουλ 2010, 17:50 | |
| Άντε γεια Ντιέγκο ΤΣΑΠΟΥ.Πάμε για γερό ημιτελικό.Η Ολλανδία έχει περάσει ήδη κόντρα στην αποδεκατισμένη Ουρουγουάη. | |
|
| |
| ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ | |
|