www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
100 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 100 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ

Πήγαινε κάτω 
+4
thanasis_
gipos13
Tropikano
akisdelphi
8 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ I_vote1036%ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ I_vote12
 36% [ 4 ]
ΑΓΓΛΙΑ
ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ I_vote1018%ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ I_vote12
 18% [ 2 ]
ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ I_vote1036%ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ I_vote12
 36% [ 4 ]
ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ I_vote100%ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ I_vote12
 0% [ 0 ]
ΙΣΠΑΝΙΑ
ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ I_vote109%ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ I_vote12
 9% [ 1 ]
ΙΤΑΛΙΑ
 0% [ 0 ]
ΑΛΛΗ
 0% [ 0 ]
Σύνολο Ψήφων : 11

ΣυγγραφέαςΜήνυμα
akisdelphi
Αρχαιος
Αρχαιος
akisdelphi

Αριθμός μηνυμάτων : 1250
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ

ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ   ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ EmptyΣαβ 12 Ιουν 2010, 15:30

ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΚΟΥΠΑ???
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
akisdelphi
Αρχαιος
Αρχαιος
akisdelphi

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ   ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ EmptyΣαβ 12 Ιουν 2010, 15:31

ΒΡΑΖΙΛΙΑ....ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 70 ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 71 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ......
Tropikano
Λεουρας
Λεουρας
Tropikano

Αριθμός μηνυμάτων : 546
Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ   ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ EmptyΣαβ 12 Ιουν 2010, 15:33

Αγγλια ψηφιζω,Ολανδια βλεπω να παει τρενο επιτελους,ειμαι φολα Αρτζεντινος αλλα ξερω οτι ολα αυτα ειναι ευσεβης ποθοι και θα το παρει η βραζιλια..
akisdelphi
Αρχαιος
Αρχαιος
akisdelphi

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ   ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ EmptyΣαβ 12 Ιουν 2010, 15:36

Tropikano έγραψε:
Αγγλια ψηφιζω,Ολανδια βλεπω να παει τρενο επιτελους,ειμαι φολα Αρτζεντινος αλλα ξερω οτι ολα αυτα ειναι ευσεβης ποθοι και θα το παρει η βραζιλια..

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΑΓΓΛΙΑ-ΟΛΑΝΔΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑ...
Α ΡΕ ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ
gipos13
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας

Αριθμός μηνυμάτων : 759
Ημερομηνία εγγραφής : 01/08/2009
Τόπος : Aθήνα

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ   ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ EmptyΣαβ 12 Ιουν 2010, 15:39

Εγώ μάγκες έχω ακουμπήσει 5 ευρώ στην Αγγλία....εεε του πούστη νομίζω είναι η χρονιά της...και παίκτες καλούς έχει και τον καλύτερο προπονητή της διοργάνωσης....

Αλλά τελικά βλέπω να το παίρνει η Βραζιλία...με αντίπαλο την Ισπανία!!!
thanasis_
Λεουρας
Λεουρας

Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ   ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ EmptyΣαβ 12 Ιουν 2010, 15:47

Η Αγγλια δεν θα το παρει γιατι δεν εχει το mentality...οσο καλους παιχτες και να εχει...παλι θα βρει καποιον...εξωγενη παραγοντα...να δικαιολογησει την αποτυχια της. Η Αργεντινη δεν εχει προπονητη και στην πρωτη στραβη θα διαλυθουν...Η Ισπανια εχει ομαδαρα και μπορει να παει τελικο...οπου θα το σηκωσει ο Ζιλμπερτο Smile
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

Αριθμός μηνυμάτων : 2460
Τόπος : Πειραιάς

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ   ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ EmptyΚυρ 27 Ιουν 2010, 21:56

Τι ξέρασμα είναι ρε αυτό το Μουντιάλ γαμώ τη βουβουζέλα και την παράγκα μου μέσα??32 χρονών είμαι και έχω δει κάμποσα Μουντιάλ αλλά τέτοια στησίματα δεν έχω ξαναματαδεί.......Φτου σας ρε!!!
Neema
Παλιος
Παλιος
Neema

Αριθμός μηνυμάτων : 204
Ημερομηνία εγγραφής : 12/09/2009
Τόπος : Κομοτηνή

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ   ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ EmptyΔευ 28 Ιουν 2010, 11:25

Ουστ ρε! Χθες εγινε Η ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ! Το μεξικο ηταν 2 κλασεις ανωτερο απο το τσουρμο του Ντιεγκο! Αι στο διαολο! Δηλαδη επρεπε οπωσδηποτε να περασει η Αργεντινη??
thanasis_
Λεουρας
Λεουρας

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ   ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ EmptyΔευ 28 Ιουν 2010, 11:38

Σταθη...το στησιμο στο Μουντιαλ στην Κορεα το 2002 ηταν μεγαλυτερο απο το φετινο...αφου τωρα μπορουμε να πουμε πως ηταν ανθρωπινα λαθη...ενω τοτε ηταν ενα οργανωμενο σχεδιο να παει η Κορεα ημιτελικα για να αναπτυχθει το ποδοσφαιρο στην μεγαλη αγορα της Ασιας. Παγωνα...μεχρι το γκολ οφσαιντ οντως ηταν καλυτερο το Μεξικο αλλα ουτε και οι ιδιοι πηγαν να διαμαρτυρηθουν στον εποπτη παρα μονο οταν ειδαν τη φαση στο video wall του γηπεδου. Και ρωταω τωρα εγω...ποιος μαλακας ειχε τη φαεινη ιδεα να δειξει την αμφισβητουμενη φαση στο video wall του γηπεδου? Απο ποτε επιτρεπονται τετοια πραγματα? Φυσικα ο Ροζετι ειχε ηδη δειξει σεντρα και δεν μπορουσε να ανακαλεσει την αποφαση του, ετσι ειναι οι κανονισμοι. Αλλα μεσα στο γηπεδο το σουσουρο δε θα γινοταν και το Μεξικο πιστευω θα επαιζε με καθαρο μυαλο για την ισοφαριση...μπορουσε αλλωστε...αλλα μετα απο αυτο το ανεξηγητο πραγμα που εγινε..εχασαν εντελως την αυτοσυγκεντρωση τους...
akisdelphi
Αρχαιος
Αρχαιος
akisdelphi

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ   ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ EmptyΔευ 28 Ιουν 2010, 12:02

Παιδιά, πάντα γίνονταν και πάντα θα γίνοντε αυτά, έστι είναι πάρτε το χαμπάρι, θυμηθείτε σφαγές στην Αγγλία το 1966, ντε και καλά να βγάλουν έξω την Βραζιλία, στην Ισπανία το 1982, στην Άπω ανατολή το 2002... το οφσαιτ στο πρώτο γκολ ήταν πάρα πολύ δύσκολη φάση, ενω δεν ήταν το γκολ της Αγγλίας με Γερμανία(δύσκολη φάση),πάντως πιστεύω ότι πέρασαν οι καλύτεροι και στα δύο αυτά παιχνίδια, θα μου πείτε δεν ξέρεις την εξέλιξη σε περίπτωση που μετραγε της Αγγλίας και δεν μέτραγε της Αργεντινής, σε γενικές γραμμές η διαιτησία είναι μέτρια προς καλή, για μένα......viva BRASILIA!!!!! cheers cheers cheers
thanasis_
Λεουρας
Λεουρας

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ   ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ EmptyΔευ 28 Ιουν 2010, 12:12

Ακη για την Αγγλια στο υπογραφω εγω...πως και το γκολ να μετρουσε παλι θα εχανε...αυτα που διαβασα στα ελληνικα ΜΜΕ πως τα πραγματα θα ηταν αλλιως και θα βλεπαμε αλλον αγωνα...ειναι γιαυτους που εχουν μεινει στην Αγγλια των παλιωτερων χρονων...αυτη η ομαδα απλα δεν το χει...ακομη και οι Αγγλοι περισσοτερο στεκονται στην ομαδα τους (παιχτες και προπονητης) παρα στο ακυροθεν γκολ. Για Μεξικο παλι δεν παιρνω ορκο...εδειχνε να παταει καλυτερα μεσα στο γηπεδο...αλλα οπως ειπα...οι παιχτες δεν πηραν χαμπαρι παρα μονο οταν το ειδαν στο βιντεο μεσα στο γηπεδο...το οποιο ειναι ανεπιτρεπτο. Για φαντασου...ΠΑΟ-ΟΣΦΠ να βαζει γκολ ο ΟΣΦΠ απο οφαιντ...και μολις ο διαιτητης δειξει σεντρα...να δειξουν τη φαση στο γηπεδο...τι εχει να γινει...
gipos13
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ   ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ EmptyΔευ 28 Ιουν 2010, 12:26

Δυστυχώς στην μπάλα δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος...η Γερμανία ήταν καλύτερη αλλά είχε το σπρωξιματάκι...και η Αργεντινή μετά το γκολ ήταν ανώτερη,γενικά αν προσέξετε όλα τα παιχνίδια παίρνει τα πάνω της μετά το πρώτο γκολ.Άλλωστε γενικά το outsider μέχρι να φάει το πρώτο γκολ στέκεται καλά στο γήπεδο,συγκεντρωμένο στην αμυντική τακτική του και βγαίνοντας ορθόδοξα στην κόντρα....όταν όμως δεχθεί το πρώτο γκολ καταρρέει.

Τουλάχιστον βλέπουμε μπάλα...προσωπικά δεν με νοιάζει ποιος θα το πάρει (είχα παίξει Αγγλία αλλά τελικά δεν),είμαι με Βραζιλία και ελπίζω να το πάρει,αν δεν το πάρει χέστηκα,έτσι και αλλιώς η μπάλα έχει καταντήσει επιχείρηση,μέσο προβολής κλπ κλπ.Εφόσον αποκλείστηκε η Ελλάδα τι μας νοιάζει?!
akisdelphi
Αρχαιος
Αρχαιος
akisdelphi

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ   ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ EmptyΔευ 28 Ιουν 2010, 12:34

Ποια Ελλάδα ρε συ Κωστάκη??? υπήρχε περίπτωση να προχωρήσει???Εκτός από αυτό πυ ανέφερα και στο ότι "βλέπουμε μπάλα" σε όλα τ'άλλα θα συμφωνήσω.
Θανάση μαζί σου σε όλα, ήταν πράγματι δύσκολη φάση, στο τι θα γινόταν αν έμπαινε τέτοιο γκολ σε Ελληνικό ντέρμπι??? δεν θέλω να το σκέφτομαι, σίγουρα πάντως δεν θα τέλειωνε ο αγώνας!!!
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ   ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ EmptyΔευ 28 Ιουν 2010, 12:37

Η Γερμανία ήταν όντως καλύτερη και θα κέρδιζε ότι και να γινόταν.Η Αργεντινή πάλι ήταν ένα συνοθήλευμα από υπερεκτιμημένους παίκτες που το μόνο που κάνουν είναι να διαμαρτύρονται στο διαιτητή για κάθε φάση.Αυτή η ομάδα είναι ντροπή για τις παλιές ομαδάρες του Μπατιστούτα,του Αγιάλα και τον ΣΚΛΗΡΟΤΡΑΧΗΛΩΝ εκείνων παικτών που έπαιζαν με τσαμπουκά.Δεν πάω τους Γερμανούς καθόλου αλλά τώρα θέλω να τους δω να ξεφτυλίζουν τις μπαλαρίνες του καραγκιόζη του Ντιέγκο.
YIANNIS090807
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας

Αριθμός μηνυμάτων : 555
Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2009
Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ   ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ EmptyΔευ 28 Ιουν 2010, 14:28

akisdelphi έγραψε:
Παιδιά, πάντα γίνονταν και πάντα θα γίνοντε αυτά, έστι είναι πάρτε το χαμπάρι, θυμηθείτε σφαγές στην Αγγλία το 1966, ντε και καλά να βγάλουν έξω την Βραζιλία, στην Ισπανία το 1982, στην Άπω ανατολή το 2002... το οφσαιτ στο πρώτο γκολ ήταν πάρα πολύ δύσκολη φάση, ενω δεν ήταν το γκολ της Αγγλίας με Γερμανία(δύσκολη φάση),πάντως πιστεύω ότι πέρασαν οι καλύτεροι και στα δύο αυτά παιχνίδια, θα μου πείτε δεν ξέρεις την εξέλιξη σε περίπτωση που μετραγε της Αγγλίας και δεν μέτραγε της Αργεντινής, σε γενικές γραμμές η διαιτησία είναι μέτρια προς καλή, για μένα......viva BRASILIA!!!!! cheers cheers cheers

Ακη, στο μουντιάλ του 86 ήσουν διακοπές........?????
akisdelphi
Αρχαιος
Αρχαιος
akisdelphi

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ   ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ EmptyΔευ 28 Ιουν 2010, 14:43

Ακη, στο μουντιάλ του 86 ήσουν διακοπές........?????

Όχι Γιάννη μου και αυτό το θυμάμαι, απλά έγραψα αυτά που μου ήρθαν πρώτα, άλλωστε το είχα γενικέψει.Τώρα που το θυμήθηκα...το '78!!!! εκεί και αν έγιναν τα όργια!!! αν δεν το΄παιρνε η Αργεντινή ακόμα στους δρόμους θα ήταν!!!
g3thanasis
Αρχαιος
Αρχαιος
g3thanasis

Αριθμός μηνυμάτων : 1062
Τόπος : athina

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ   ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ EmptyΔευ 28 Ιουν 2010, 16:00

Aργεντινη...για δυο λογους για να φτασει ταλικο θα πρεπει να αποκλείσει Γερμανια και μετα Ισπανια...αν τα καταφερει θα το παρει...

ΥΣ.το επομενο παγκοσμιο κυπελλο ειναι Βραζιλια ...αυτο δειχνει οτι δυσκολο να το παρει φετος η Βραζιλια
gipos13
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ   ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ EmptyΔευ 28 Ιουν 2010, 23:13

Άκη μην με φας...το ξέρω ότι η Ελλάδα δεν προχωρούσε...λέω απλά δεν με νοιάζει τι θα γίνει από εδώ και πέρα αφού αποκλείστηκε η Ελλάδα (όσο και να τους βρίζουμε Έλληνες είμαστε και πρέπει να χαιρόμαστε στις νίκες)...ωραία μπάλα να δώ και ας το πάρει ο χειρότερος με διαιτησία...στα @@ μου....
akisdelphi
Αρχαιος
Αρχαιος
akisdelphi

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ   ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ EmptyΠαρ 02 Ιουλ 2010, 21:36

ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΝΤΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΦΑΝΕΛΛΑ ΦΟΡΑΝΕ, ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΥΓΧΙΣΤΗΚΑ, ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΚΩΛΟΜΟΥΝΤΙΑΛ ΤΗΣ ΒΟΥΒΟΥΖΕΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥ ΜΗΔΕΝ, ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕ Ο ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ!!!!
thanasis_
Λεουρας
Λεουρας

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ   ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ EmptyΠαρ 02 Ιουλ 2010, 21:47

Δεν πειρασει Ακη...περισσοτερες μερες ξεκουρασης για τον Σιλβα ετσι...μεγαλωνει τωρα δεν ειναι να ταλαιπωρειται Smile
g3thanasis
Αρχαιος
Αρχαιος
g3thanasis

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ   ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ EmptyΠαρ 02 Ιουλ 2010, 22:30

g3thanasis έγραψε:
Aργεντινη...για δυο λογους για να φτασει ταλικο θα πρεπει να αποκλείσει Γερμανια και μετα Ισπανια...αν τα καταφερει θα το παρει...

ΥΣ.το επομενο παγκοσμιο κυπελλο ειναι Βραζιλια ...αυτο δειχνει οτι δυσκολο να το παρει φετος η Βραζιλια

το ξαναλεω....Αν ειχαν και προπονητη και οχι τον πρεζακια θατοχαν ηδη παρει...(ειχα εξηγησει γιατι οχι Βραζιλια)
gipos13
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ   ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ EmptyΠαρ 02 Ιουλ 2010, 23:48

όλα μπορούν να συμβούν,,,εγώ δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στην Αργεντινή και ειδικά στον Μαραντόνα.Ας το πάρει ο καλύτερος όποιος και αν είναι!!!
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ   ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ EmptyΣαβ 03 Ιουλ 2010, 00:18

Ισπανία, η καλύτερη ομάδα με διαφορά.Αν δεν είχε και τον Τόρες να σέρνεται θα έκανε περίπατο.
g3thanasis
Αρχαιος
Αρχαιος
g3thanasis

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ   ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ EmptyΣαβ 03 Ιουλ 2010, 08:13

abaddon έγραψε:
Ισπανία, η καλύτερη ομάδα με διαφορά.Αν δεν είχε και τον Τόρες να σέρνεται θα έκανε περίπατο.

Σημερα 2-7-10 περναει Σταθη???

ΥΣ. Μου τη δινει αυτη η ομαδα γιατι ο κοσμος της (ποδοσφαιρικος-μπασκετικος)μαζι με τους πορτογαλλους ειναι κομπλεξικοι απεναντι στους Ελληνες.Θυμισου διαιτησιες τους φετος ...περυσι ...κοκ...

ΥΣ@.Το παραπανω δε σημαινει οτι δεν ειναι καλη ομαδα (καλη ειναι οπως και κομπλεξικη).Οταν ξεκινησε το μουντιαλ ηταν το πρωτο φαβορι παιζοταν 4 για κατακτηση.....και ειχαν πεσει τα περισσοτερα χρηματα πανω της...μετα η Αγγλια (αντε γεια) και μετα η Βραζιλια (χαιρετησε και αυτη)...για να δουμε παικτικα-στοιχηματικα και την Ισπανια...
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ   ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ EmptyΣαβ 03 Ιουλ 2010, 17:50

Άντε γεια Ντιέγκο ΤΣΑΠΟΥ.Πάμε για γερό ημιτελικό.Η Ολλανδία έχει περάσει ήδη κόντρα στην αποδεκατισμένη Ουρουγουάη.

Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 2Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΟΥΝΤΙΑΛ????
» ΜΟΥΝΤΙΑΛ-ΕΘΝΙΚΗ
» ΜΟΥΝΤΙΑΛ
» ΜΟΥΝΤΙΑΛ
» ΠΑΟ-ΟΣΦΠ 3-1 ΣΗΚΩΣΕ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ Ο ΠΑΟ

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Ποδόσφαιρο :: Δημοψηφισματα-
Μετάβαση σε: