ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥ-ΜΗΔΕΝ, ΤΗΣ ΒΟΥΒΟΥΖΕΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗΣ ΤΗΣ ΕΡΤ
Περίμενα πως και πως το μουντιαλ να δουμε λιγο μπάλα...αλλά που???Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Ελλαδάρα το 2004, μισο γκολ και όλοι πίσω,(α ρε αθάνατε ΟΤΤΟ), από όλες τις ομάδες(πλην Γερμανίας μέχρι τώρα)
Βουβουζέλα...τι σόι κωλοθόρυβος είναι αυτός ρε σεις???Δεν αντέχεται, ευτυχώς το κατάλαβαν απο την ερτ και τον χαμήλωσαν, το ποδόσφαορο θέλει και τις ζητωκραυγές και τα γιούχα, αλήθεια ακούσατε κανένα ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛ????Πρέπει να υπάρχει και πρόβλημα συνεννόησης των παιχτων, όπως και συγκεντρωσής τους.
Πάμε τώρα και στα καλά....τι άσχετοι είναι αυτοί εκεί στην ΕΡΤ???Καλα θα μου πείτε τώρα περίμενες να τους μάθεις?? και βέβαια ΟΧΙ αλλά περίμενα κάποια βελτίωση.Ακούγαμε παλαιότερα περιγραφή μουντιαλ και είμασταν στην τσίτα...τώρα έτοιμοι για ύπνο.Οι μαλακίες πανε σύννεφο(θα πω κατι απο το σημερινο της Ισπανίας...κάποια στιγμη πηδαει ο Πικέ και η μπαλλα βρίσκει το χέρι του, σπρώξιμο είδε ο παπάρας...στην φάση του γκολ τραυματιζεται ο ίδιος με τις τάπες του αντιπάλου στο πρόσωπο και ο παμβλάκας προσπαθούσε να καταλάβει που χτύπησε, δεν είπε τίποτα γιατί μάλλον δεν κατάλαβε, επίσης κάποιες μικρές λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά... αλλά αυτοι τίποταααα..πχ κάτι που πρόσεξαν ελάχιστοι, κάτι σπάνιο για τις μέρες μας, η Βραζιλία ξεκίνησε χτες τον αγώνα με νουμερα στις φανέλλες απο 1 εως και 11 και τα περισσότερα στις θέσεις που ίσχυαν παλιά, θα μου πείτε λεπτομέρειες , αλλά ήθελα να το προσέξουν.
Συγχίστηκα, γιατί όλους αυτούς τους μαλάκες τους πληρώνουμε εμείς για να κάνουν διακοπούλες.Είδατε πόσους απεσταλμένους έχουν??? Ας κάνουν τουλάχιστον την δουλειά τους.
ΥΓ 1καλα ρε ΟΤΤΟ εσύ δεν τους κάλεσες τους παίκτες??? ή δεν τους ήξερες??? αυτά για τις σημερινές δηλώσεις
ΥΓ 2 Λογαριασμός ΔΕΗ που μου ήρθε σήμερα, έναντι με κλειστό το μαγαζί...(γι αυτό τα έχω πάρει)
ΓΙΑ ΕΡΤ-ΔΗΜΟ 225.22
ΕΝΑΝΤΙ ΑΞΙΑΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ 127.78
μπουρδελα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τετ 16 Ιουν 2010, 22:54 από gipos13