www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
ΜΟΥΝΤΙΑΛ EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
ΜΟΥΝΤΙΑΛ EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
ΜΟΥΝΤΙΑΛ EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
ΜΟΥΝΤΙΑΛ EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
ΜΟΥΝΤΙΑΛ EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΜΟΥΝΤΙΑΛ EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
ΜΟΥΝΤΙΑΛ EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
67 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 67 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
akisdelphi
Αρχαιος
Αρχαιος
akisdelphi

Αριθμός μηνυμάτων : 1250
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ

ΜΟΥΝΤΙΑΛ Empty
16062010
ΔημοσίευσηΜΟΥΝΤΙΑΛ

ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥ-ΜΗΔΕΝ, ΤΗΣ ΒΟΥΒΟΥΖΕΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗΣ ΤΗΣ ΕΡΤ
Περίμενα πως και πως το μουντιαλ να δουμε λιγο μπάλα...αλλά που???Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Ελλαδάρα το 2004, μισο γκολ και όλοι πίσω,(α ρε αθάνατε ΟΤΤΟ), από όλες τις ομάδες(πλην Γερμανίας μέχρι τώρα)
Βουβουζέλα...τι σόι κωλοθόρυβος είναι αυτός ρε σεις???Δεν αντέχεται, ευτυχώς το κατάλαβαν απο την ερτ και τον χαμήλωσαν, το ποδόσφαορο θέλει και τις ζητωκραυγές και τα γιούχα, αλήθεια ακούσατε κανένα ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛ????Πρέπει να υπάρχει και πρόβλημα συνεννόησης των παιχτων, όπως και συγκεντρωσής τους.
Πάμε τώρα και στα καλά....τι άσχετοι είναι αυτοί εκεί στην ΕΡΤ???Καλα θα μου πείτε τώρα περίμενες να τους μάθεις?? και βέβαια ΟΧΙ αλλά περίμενα κάποια βελτίωση.Ακούγαμε παλαιότερα περιγραφή μουντιαλ και είμασταν στην τσίτα...τώρα έτοιμοι για ύπνο.Οι μαλακίες πανε σύννεφο(θα πω κατι απο το σημερινο της Ισπανίας...κάποια στιγμη πηδαει ο Πικέ και η μπαλλα βρίσκει το χέρι του, σπρώξιμο είδε ο παπάρας...στην φάση του γκολ τραυματιζεται ο ίδιος με τις τάπες του αντιπάλου στο πρόσωπο και ο παμβλάκας προσπαθούσε να καταλάβει που χτύπησε, δεν είπε τίποτα γιατί μάλλον δεν κατάλαβε, επίσης κάποιες μικρές λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά... αλλά αυτοι τίποταααα..πχ κάτι που πρόσεξαν ελάχιστοι, κάτι σπάνιο για τις μέρες μας, η Βραζιλία ξεκίνησε χτες τον αγώνα με νουμερα στις φανέλλες απο 1 εως και 11 και τα περισσότερα στις θέσεις που ίσχυαν παλιά, θα μου πείτε λεπτομέρειες , αλλά ήθελα να το προσέξουν.
Συγχίστηκα, γιατί όλους αυτούς τους μαλάκες τους πληρώνουμε εμείς για να κάνουν διακοπούλες.Είδατε πόσους απεσταλμένους έχουν??? Ας κάνουν τουλάχιστον την δουλειά τους.

ΥΓ 1καλα ρε ΟΤΤΟ εσύ δεν τους κάλεσες τους παίκτες??? ή δεν τους ήξερες??? αυτά για τις σημερινές δηλώσεις
ΥΓ 2 Λογαριασμός ΔΕΗ που μου ήρθε σήμερα, έναντι με κλειστό το μαγαζί...(γι αυτό τα έχω πάρει)
ΓΙΑ ΕΡΤ-ΔΗΜΟ 225.22
ΕΝΑΝΤΙ ΑΞΙΑΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ 127.78
μπουρδελα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Μοιραστείτε αυτή τη δημοσίευση στο: reddit

ΜΟΥΝΤΙΑΛ :: Σχόλια

Απ: ΜΟΥΝΤΙΑΛ
Δημοσίευση Τετ 16 Ιουν 2010, 22:54 από gipos13
Χώσε....καλά τα λες ρε Άκη αλλά ποιος μας ακούει ρε γαμώτο....και ποιος τολμάει να βγει μπροστά να τα αλλάξει όλα!!!
akisdelphi
Δημοσίευση Κυρ 20 Ιουν 2010, 22:49 από akisdelphi
Μου εσπασε τα νευρα ο Θεοφιλόπουλος, διώχτε τον ρεεεεεεεεεεε
εκτος απο γαύρος ειναι και αντιβραζιλιανος
ολα τα κακα της μοιρας εχει...τι τον κρατατε????
Δημοσίευση Δευ 21 Ιουν 2010, 01:38 από gipos13
είναι όμορφος....χαχαχα
Δημοσίευση Δευ 21 Ιουν 2010, 01:51 από thanasis_
Ειδα τον αγωνα της Βραζιλιας απο την Αγγλικη τηλεοραση (μαζοχας ειμαι να βαλω ΝΕΤ?).... Παιδια δεν μπορειται να φανταστειτε ποσο αποθεωσαν στον Σιλβα...ειδικα για το πρωτο ημιχρονο εδειξαν 3-4 φασεις επικεντρομενες πανω του...στο ποσο καλα κραταει καλοοργανωμενο το αμυντικο παιχνιδι ολης της ομαδας...μετα αλλες 2 φασεις με τις μπαλιες που εβγαλε διαγωνια αριστερα και δεξια αλλα ο Μαικον και ο Μπαστος δεν εκαναν κοντρολ...και αφησαν μετα 2 φασεις για το γκολ και ακομη μια ευκαιρια....
Δημοσίευση Δευ 21 Ιουν 2010, 14:55 από gipos13
thanasis_ έγραψε:
Ειδα τον αγωνα της Βραζιλιας απο την Αγγλικη τηλεοραση (μαζοχας ειμαι να βαλω ΝΕΤ?).... Παιδια δεν μπορειται να φανταστειτε ποσο αποθεωσαν στον Σιλβα...ειδικα για το πρωτο ημιχρονο εδειξαν 3-4 φασεις επικεντρομενες πανω του...στο ποσο καλα κραταει καλοοργανωμενο το αμυντικο παιχνιδι ολης της ομαδας...μετα αλλες 2 φασεις με τις μπαλιες που εβγαλε διαγωνια αριστερα και δεξια αλλα ο Μαικον και ο Μπαστος δεν εκαναν κοντρολ...και αφησαν μετα 2 φασεις για το γκολ και ακομη μια ευκαιρια....

Πες τα σε αυτούς που τον θέλουν άχρηστο

ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Επιστροφή στην κορυφή 

Σελίδα 1 από 1

Παρόμοια θέματα

-
» ΜΟΥΝΤΙΑΛ
» ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΟΥΝΤΙΑΛ????
» ΜΟΥΝΤΙΑΛ-ΕΘΝΙΚΗ
» ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Blog :: To Blog του www.green-fans.com-
Μετάβαση σε: