Ο ΤΖΙΓΓΕΡ είναι επιχειρηματίας που κοιτάει τη τσέπη του, εγώ πελάτης που κοιτάω τι προσφέρει το μαγαζί, οι παίκτες κοιτάνε πόσα θα κονομήσουν, το σύνολο έχει πράσινο περιτύλιγμα με τριφύλλι σύμβολο και ονομάζεται ΠΑΟ. Δεν με ενδιαφέρουν οι λοιποί παράγοντες, αλλά μόνο το τομάρι μου γιατί πληρώνει και απαιτεί τα λεφτά του να πιάνουν τόπο !!!!! Αναλόγως τις κινήσεις του ΔΣ για φέτος, θα κινηθώ και εγώ. Αν με προσέξει σαν πελάτη, θα πάρει φράγκα, αν όχι, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !!!!! Αν με δουλέψει και με κοροϊδέψει, τότε θα του κάνω ζημιά...... Όσο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΦΡΟΝΕΣ είναι αυτοί που εισπράτουν, άλλο τόσο είμαι εγώ που πληρώνω. Ούτε διαρκείας πρόκειται να αγοράσω, γιατί δεν μου ανακοίνωσαν κανένα προγραμματισμό για να με ενημερώσουν. Διαρκείας σημαίνει πρόγραμμα και μέχρι σήμερα δεν έχουμε πρόεδρο και ΔΣ για να λάβει αποφάσεις. Να πληρώσω τι; Το δούλεμα, την ελπίδα, τη τύχη, τους οργανωμένους ανεγκέφαλους που θα κάνουν επεισόδια, τη πώληση των καλυτέρων παικτών; ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!!! ΤΟ ΘΥΜΑ ΞΥΠΝΗΣΕ και θα προσπαθεί να ξυπνήσει κι άλλους.....
Τρι 15 Ιουν 2010, 10:59 από Cisse