Τον τελευταιο καιρο απεχω συνειδητα απο ολο αυτο το καραγιοζ-μπερντε που εχει στηθει στις πλατες των φιλαθλων και του κοσμου. Δεν με νοιαζει τι και ποιος. Δεν θελω να μαθω ποσο κανει η ΠΑΕ με την Παιανια μαζι η σκετη. Δεν θελω να ξερω ποσα τελικα θα δωσει ο Βγενο και ποσα ζηταει ο Τζιγγερ. Οχι απο αδιαφορια για το μελλον της ΠΑΕ αλλα απο αγανακτηση. Αυτες οι συμπεριφορες, λες και διαπραγματευονται σουβλαντζιδικο, μονο κακο μπορουν να κανουν στην ομαδα. Η κοινη λογικη λεει οτι τετοιες συζητησεις και διαπραγματευσεις πρεπει να γινονται στο παρασκηνιο. Δεν αντεχει ο κοσμος αλλη γκρινια και ηττοπαθεια, η ομαδα βγαινει στο Τσου Λου και εμεις δυο μηνες πριν δεν ξερουμε ουτε ποιος ειναι ο μεταγραφικος σχεδιασμος ουτε ποιος θα τον κανει ουτε καν με ποιο σκεπτικο θα γινουν οι μεταγραφες. Ο παναθηναικος εχει μεινει ακεφαλος ενω δεν θα επρεπε. Ποιος ειπε οτι οταν διαφωνουν οι μετοχοι μιας οποιασδηποτε εταιριας σταματαει το εργοστασιο και οι εργατες περιμενουν τις αποφασεις των καθε ΔΣ? Αυτο το χαλι πρεπει να σταματησει εδω. Η ιστορια εχει αποδειξει οτι τετοιες καταστασεις κανουν και τους παιχτες αδιαφορους (δες ΟΣΦΠ στα τελευταια παιχνιδια) αλλα και τον κοσμο. Με ποια λογικη θα παει καποιος φετος να αγορασει ενα διαρκειας απο την στιγμη που ακομη και σημερα που μιλαμε στο ροστερ παραμενουν παιχτες-παλτα που κανονικα θα επρεπε να ειχαν φυγει πριν δυο και τρια χρονια? Με τι ορεξη θα γυρισουν οι παικτες στην Παιανια οταν ξερουν οτι οι απο πανω σφαζονται? Εδω και τρια χρονια ψαχνουμε στοπερ και στοπερ δεν εχουμε. Το πολυμμετοχικο ονειρο που καποτε φανταζε η ιδανικοτερη λυση σημερα ειναι ξεπερασμενη και με πολλα προβληματα. Μεσιες τυπου Βγενο, αρχοντοχωριατισμοι τυπου Τζιγγερ, κλανομαγκιες τυπου Γιαννακοπουλου και οι λεονταρισμοι του Δημητρακη εφτασαν τα πραγματα μια ανασα απο το χειλος του γκρεμου (ποδοσφαιρικα παντα μιλωντας) και στο τελος αυτοι που θα την πληρωσουν θα ειναι ο κοσμος και τα αγνα αισθηματα που εχουν για την ομαδα. Ποτε τελικα ο παναθηναικος θα παει στο σπιτι του? Που βρισκεται αραγε το γηπεδο και ποτε τελικα θα ολοκληρωθει? Ποια θα ειναι η τυχη του ερασιτεχνη? Αναπαντητα ερωτηματα που ισως θα παραμεινουν και αναπαντητα για πολλα χρονια ακομη.
Γι'αυτους τους λογους λοιπον απεχω γιατι τιποτα δεν προχωραει και δεν γινεται σωστα σε αυτη την ομαδα. Διχονια γκρινια και σκυψιμο το κεφαλι ολα αυτα τα χρονια και αντι να δωσουνε θεραπεια σε αυτο το καρκινωμα προσπαθουνε να δυσκολεψουνε την κατασταση. Αλλιως ονειρευομαι τον παναθηναικο και ισως να μην ειμαι ο μονος. Δεν θελω με τιποτα να δεχτω οτι ολα αυτα τα χρονια που καναμε υπομονη για ενα "πρωταθληματακι" θα πανε χαμενα. Που θα ειναι ο πρεσβης της Ευρωπης αραγε, της φαπας του Αγιαξ, της Ρομα της Ιντερ και της Μπαρτσελονα? Που θα βρισκεται αραγε το συνθημα εκει που εχω ταξιδεψει εγω? Δεν θελω να πιστεψω οτι ολα αυτα θα αποτελεσουν περασμενα μεγαλεια. Πολυ φοβαμαι οτι με αυτα που κανουν θα καταντησουν μια απο τις καλλιτερες ομαδες της Ευρωπης μια ομαδουλα τοπικου χαρακτηρα χωρις γηπεδο και στο τελος χωρις φιλαθλους. Χαλαλι τους ας κανουν οτι θελουν εγω γιαυτο απεχω.
Πεμ 24 Ιουν 2010, 11:59 από vigor