www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Εγω απεχω. EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Εγω απεχω. EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Εγω απεχω. EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Εγω απεχω. EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Εγω απεχω. EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Εγω απεχω. EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Εγω απεχω. EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
33 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 33 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Εγω απεχω.

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Cisse
Admin
Cisse

Αριθμός μηνυμάτων : 372
Ημερομηνία εγγραφής : 18/07/2009
Τόπος : Αθηνα

Εγω απεχω. Empty
24062010
ΔημοσίευσηΕγω απεχω.

Τον τελευταιο καιρο απεχω συνειδητα απο ολο αυτο το καραγιοζ-μπερντε που εχει στηθει στις πλατες των φιλαθλων και του κοσμου. Δεν με νοιαζει τι και ποιος. Δεν θελω να μαθω ποσο κανει η ΠΑΕ με την Παιανια μαζι η σκετη. Δεν θελω να ξερω ποσα τελικα θα δωσει ο Βγενο και ποσα ζηταει ο Τζιγγερ. Οχι απο αδιαφορια για το μελλον της ΠΑΕ αλλα απο αγανακτηση. Αυτες οι συμπεριφορες, λες και διαπραγματευονται σουβλαντζιδικο, μονο κακο μπορουν να κανουν στην ομαδα. Η κοινη λογικη λεει οτι τετοιες συζητησεις και διαπραγματευσεις πρεπει να γινονται στο παρασκηνιο. Δεν αντεχει ο κοσμος αλλη γκρινια και ηττοπαθεια, η ομαδα βγαινει στο Τσου Λου και εμεις δυο μηνες πριν δεν ξερουμε ουτε ποιος ειναι ο μεταγραφικος σχεδιασμος ουτε ποιος θα τον κανει ουτε καν με ποιο σκεπτικο θα γινουν οι μεταγραφες. Ο παναθηναικος εχει μεινει ακεφαλος ενω δεν θα επρεπε. Ποιος ειπε οτι οταν διαφωνουν οι μετοχοι μιας οποιασδηποτε εταιριας σταματαει το εργοστασιο και οι εργατες περιμενουν τις αποφασεις των καθε ΔΣ? Αυτο το χαλι πρεπει να σταματησει εδω. Η ιστορια εχει αποδειξει οτι τετοιες καταστασεις κανουν και τους παιχτες αδιαφορους (δες ΟΣΦΠ στα τελευταια παιχνιδια) αλλα και τον κοσμο. Με ποια λογικη θα παει καποιος φετος να αγορασει ενα διαρκειας απο την στιγμη που ακομη και σημερα που μιλαμε στο ροστερ παραμενουν παιχτες-παλτα που κανονικα θα επρεπε να ειχαν φυγει πριν δυο και τρια χρονια? Με τι ορεξη θα γυρισουν οι παικτες στην Παιανια οταν ξερουν οτι οι απο πανω σφαζονται? Εδω και τρια χρονια ψαχνουμε στοπερ και στοπερ δεν εχουμε. Το πολυμμετοχικο ονειρο που καποτε φανταζε η ιδανικοτερη λυση σημερα ειναι ξεπερασμενη και με πολλα προβληματα. Μεσιες τυπου Βγενο, αρχοντοχωριατισμοι τυπου Τζιγγερ, κλανομαγκιες τυπου Γιαννακοπουλου και οι λεονταρισμοι του Δημητρακη εφτασαν τα πραγματα μια ανασα απο το χειλος του γκρεμου (ποδοσφαιρικα παντα μιλωντας) και στο τελος αυτοι που θα την πληρωσουν θα ειναι ο κοσμος και τα αγνα αισθηματα που εχουν για την ομαδα. Ποτε τελικα ο παναθηναικος θα παει στο σπιτι του? Που βρισκεται αραγε το γηπεδο και ποτε τελικα θα ολοκληρωθει? Ποια θα ειναι η τυχη του ερασιτεχνη? Αναπαντητα ερωτηματα που ισως θα παραμεινουν και αναπαντητα για πολλα χρονια ακομη.
Γι'αυτους τους λογους λοιπον απεχω γιατι τιποτα δεν προχωραει και δεν γινεται σωστα σε αυτη την ομαδα. Διχονια γκρινια και σκυψιμο το κεφαλι ολα αυτα τα χρονια και αντι να δωσουνε θεραπεια σε αυτο το καρκινωμα προσπαθουνε να δυσκολεψουνε την κατασταση. Αλλιως ονειρευομαι τον παναθηναικο και ισως να μην ειμαι ο μονος. Δεν θελω με τιποτα να δεχτω οτι ολα αυτα τα χρονια που καναμε υπομονη για ενα "πρωταθληματακι" θα πανε χαμενα. Που θα ειναι ο πρεσβης της Ευρωπης αραγε, της φαπας του Αγιαξ, της Ρομα της Ιντερ και της Μπαρτσελονα? Που θα βρισκεται αραγε το συνθημα εκει που εχω ταξιδεψει εγω? Δεν θελω να πιστεψω οτι ολα αυτα θα αποτελεσουν περασμενα μεγαλεια. Πολυ φοβαμαι οτι με αυτα που κανουν θα καταντησουν μια απο τις καλλιτερες ομαδες της Ευρωπης μια ομαδουλα τοπικου χαρακτηρα χωρις γηπεδο και στο τελος χωρις φιλαθλους. Χαλαλι τους ας κανουν οτι θελουν εγω γιαυτο απεχω.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Cisse στις Πεμ 24 Ιουν 2010, 12:01, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Μοιραστείτε αυτή τη δημοσίευση στο: reddit

Εγω απεχω. :: Σχόλια

vigor
Απ: Εγω απεχω.
Δημοσίευση Πεμ 24 Ιουν 2010, 11:59 από vigor
Μάνο, απείχα κι εγώ για πολύ μεγάλο διάστημα. Πρόσφατα "επέστρεψα" . Περιμένω να δω τις τελευταίες εξελίξεις και πού θα οδηγήσουν. Πάντως, η ομάδα με Τζίγκερ και μπάτζετ 5 μύρια, με ταυτόχρονες πωλήσεις παικτών δεν προχωράει!!! Πάμε πάλι πολύ πίσω! Οψώμεθα...
ΠΕΤΡΟGOAL
Δημοσίευση Πεμ 24 Ιουν 2010, 13:09 από ΠΕΤΡΟGOAL
ΜΑΝΟ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ , ΕΣΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ Wink ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ Ο ΠΑΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ
Δημοσίευση Πεμ 24 Ιουν 2010, 15:27 από minos13
ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΦΙΛΕ ΜΑΝΟ ΟΛΟΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΕΣΥ .ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ [b]ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ
Cisse
Δημοσίευση Πεμ 24 Ιουν 2010, 16:10 από Cisse
Στηριξη ναι συναινεση στο εγκλημα ποτε!
vigor
Δημοσίευση Πεμ 24 Ιουν 2010, 16:51 από vigor
Σωστός Μάνο!!!!!
Tropikano
Δημοσίευση Πεμ 24 Ιουν 2010, 18:27 από Tropikano
Cisse έγραψε:
Στηριξη ναι συναινεση στο εγκλημα ποτε!

Αυτο που θελέις να αποφυγεις το κανεις ομως..Αρκετα νομιζω κατηγορισαμε τον Κοκκαλη για ολα το πρωτοσελιδο της γαμωπρασινης σημερα τα λεει ολα για το πιοι ειμαστε..Δεν χρειαζεται ν ααπεχουμε απο τις εξελειξεις πλεον,δεν χρειαζεται να βρεθει καποιος να μας συσπηρωσει οπως η ΠΕΚ τοτε,ολα ειναι ανοικτο βιβλιο πλεον και φανηκε ποιος ειναι τι..ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΠΕΣΜΕΝΟ ΗΘΗΚΟ ΚΑΙ ΣΥΝΧΗΣΗ,Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ..

ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΚΗΣ Η ΠΑΝΑΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΙΔΕΑ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

Εγω απεχω.

Επιστροφή στην κορυφή 

Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Blog :: To Blog του www.green-fans.com-
Μετάβαση σε: