| ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ή ΤΖΙΓΚΕΡ??? | |
|
+7minos13 g3thanasis akisdelphi nice view abaddon geof1957 ΠΕΤΡΟGOAL 11 απαντήσεις |
ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ VS ΤΖΙΓΚΕΡ | ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ | | 80% | [ 16 ] | ΤΖΙΓΚΕΡ | | 20% | [ 4 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 20 | | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ΠΕΤΡΟGOAL Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 891 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 43 Τόπος : ΡΕΘΥΜΝΟ
| Θέμα: ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ή ΤΖΙΓΚΕΡ??? Παρ 25 Ιουν 2010, 13:51 | |
| ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ... | |
|
| |
geof1957 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 580 Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2009 Ηλικία : 67 Τόπος : argostoli
| Θέμα: Απ: ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ή ΤΖΙΓΚΕΡ??? Παρ 25 Ιουν 2010, 14:02 | |
| τώρα αν σου πω οτι είναι άδικο το γκάλοπ κινδυνεύω να με πεις τζιγγερικό ; αν σου πω οτι ειναι γνωστο εκ των προτερων το αποτελεσμα θα με πεισ βγενοπουλικο ; αμα σου πω οτι δεν εχει νοημα και αντιπαλο θα με πεις γιαννακοπουλικο ; αν πω οτι ειναι ακυρο (δεν ειναι στους υποψηφιους ο βγενο) θα με πεισ πατερικο ;;
ΡΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΝΑ ΠΑ ΝΑ ... ΝΑΝΑΝΑ (που λέει και ο παπακωνσταντίνου) ο τζιγγερ , και πες με οτι θες | |
|
| |
abaddon Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 2460 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς
| Θέμα: Απ: ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ή ΤΖΙΓΚΕΡ??? Παρ 25 Ιουν 2010, 14:03 | |
| Δε χρειάζεται να αναφέρω καν τι ψήφισα LOL | |
|
| |
nice view Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 542 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
| Θέμα: Απ: ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ή ΤΖΙΓΚΕΡ??? Παρ 25 Ιουν 2010, 14:18 | |
| ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΤΖΙΓΓΕΡΙΚΟΙ ....ΒΓΑΙΝΟΥΝΕ ΣΑΝ ΤΑ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ | |
|
| |
akisdelphi Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 1250 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 63 Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ
| Θέμα: Απ: ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ή ΤΖΙΓΚΕΡ??? Παρ 25 Ιουν 2010, 14:27 | |
| Θέλει και ρώτημα ρε Στέλιο??? Πρόοδος ή συντήρηση??? αν είναι δυνατόν??? ΠΡΟΟΔΟΣ Είπαμε οικογενειοκρατία στην πολιτική, όχι και στην Πανάθα. | |
|
| |
g3thanasis Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 1062 Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009 Τόπος : athina
| Θέμα: Απ: ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ή ΤΖΙΓΚΕΡ??? Παρ 25 Ιουν 2010, 14:59 | |
| δε θα ψηφισω Βγενο με τιποτα.......οσο μπροστα και να ειναι .....η παρασταση νικης ειναι για τους δημοσκοπους... | |
|
| |
minos13 Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 102 Ημερομηνία εγγραφής : 02/08/2009 Ηλικία : 51 Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
| Θέμα: Απ: ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ή ΤΖΙΓΚΕΡ??? Παρ 25 Ιουν 2010, 15:41 | |
| ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
geof1957 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 580 Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2009 Ηλικία : 67 Τόπος : argostoli
| Θέμα: Απ: ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ή ΤΖΙΓΚΕΡ??? Παρ 25 Ιουν 2010, 15:53 | |
| ΟΤΙ ΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΝΒΑΝΕΙ Η ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΛΕΞΕΙΣ (Η ΚΑΙ ΣΥΝΩΝΥΜΑ ΤΩΝ ) ΟΠΩΣ ! ΤΖΙΓΓΕΡ , ΣΩΦΕΡ , ΚΑΥΣΙΜΑ , ΒΕΝΖΙΝΗ , ΒΕΝΖΙΝΑΣ , ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ , ΚΟΠΑΝΟΣ , ΚΟΠΑΝΙΜΕΝΟΣ , ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ , ΣΟΙ , ΣΟΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ , ΒΑΡΔΗΣ , ΒΑΡΔΑ , ΒΑΣΤΑ , ΒΑΣΤΑΤΕ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΑΛΟΓΑ , ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ , ΑΡΑΜΚΟ , ΣΙΑ ΚΑΙ ΑΡΑΞΑΜΕ , Η ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΑΥΤΩΝ , ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ! ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΑΥΤΕΣ Η ΣΥΝΩΝΥΜΕΣ Η ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΤΟΥΣ , ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΖΗΜΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΒΛΑΒΕΣ ! ΣΥΝΕΠΩΣ , ΚΑΘΕ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΨΗΦΟ ΣΤΟ Νο 2 ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΗ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ
ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΛΑΛΗΣΑ ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΟΥΚ ΕΧΩ ! | |
|
| |
g3thanasis Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 1062 Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009 Τόπος : athina
| Θέμα: Απ: ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ή ΤΖΙΓΚΕΡ??? Παρ 25 Ιουν 2010, 16:37 | |
| ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΛΑΛΗΣΑ ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΟΥΚ ΕΧΩ
οι αμαρτιες φιλε μου πληρωνονται στην αλλη ζωη....οι μαλακιες σε αυτη......γι αυτο καποιοι το γυρισαν στο Αντρεα μου και στο Γιαννη μου.....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την g3thanasis στις Παρ 25 Ιουν 2010, 17:55, 1 φορά | |
|
| |
gipos13 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 759 Ημερομηνία εγγραφής : 01/08/2009 Τόπος : Aθήνα
| Θέμα: Απ: ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ή ΤΖΙΓΚΕΡ??? Παρ 25 Ιουν 2010, 16:45 | |
| Ψηφίζω Βγενόπουλο...ο λόγος είναι γνωστός και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μερικοί δεν συμφωνούν πως είναι ο καταλληλότερος για μεγαλομέτοχος.Συμφωνώ βλέπει τον ΠΑΟ ως επένδυση και είναι μούτρο...αλλά και ποιος δεν είναι δηλαδή?Αν είναι να δίνει λεφτά για ενίσχυση κλπ τι μας νοιάζει εμάς πως βλέπει τον ΠΑΟ?Δεν μπα να βλέπει και μπέργκερ τις μπάλες.
Ο Βαρδινογιάννης θέλει άλλο στυλ διοίκησης που δυστυχώς δεν συμβαδίζει με τι απαιτήσεις του ποδοσφαιρικού (και καλά) κόσμου.Για τον ερασιτέχνη θα ήταν ότι πρέπει και θα γινόταν θεός,αλλά για μπάλα όχι,ειδικά όταν θες να καθιερωθείς και να κάνεις το βήμα παραπάνω στην ΕΥΡΩΠΗ. | |
|
| |
YIANNIS090807 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 555 Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2009 Ηλικία : 53 Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
| Θέμα: Απ: ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ή ΤΖΙΓΚΕΡ??? Παρ 25 Ιουν 2010, 20:18 | |
| Ψήφισα Βγενό. Όπως και οι υπόλοιποι που τον ψήφισαν το λέω ξακάθαρα. Ποιοί δύο (μέχρι τώρα), ψήφισαν τελικά τον τζίγκερ? Δεν δαγκώνουμε εδώ μέσα, ΣΥΖΗΤΑΜΕ. | |
|
| |
ΠΕΤΡΟGOAL Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 891 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 43 Τόπος : ΡΕΘΥΜΝΟ
| Θέμα: Απ: ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ή ΤΖΙΓΚΕΡ??? Σαβ 26 Ιουν 2010, 09:02 | |
| - geof1957 έγραψε:
- τώρα αν σου πω οτι είναι άδικο το γκάλοπ κινδυνεύω να με πεις τζιγγερικό ;
αν σου πω οτι ειναι γνωστο εκ των προτερων το αποτελεσμα θα με πεισ βγενοπουλικο ; αμα σου πω οτι δεν εχει νοημα και αντιπαλο θα με πεις γιαννακοπουλικο ; αν πω οτι ειναι ακυρο (δεν ειναι στους υποψηφιους ο βγενο) θα με πεισ πατερικο ;;
ΡΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΝΑ ΠΑ ΝΑ ... ΝΑΝΑΝΑ (που λέει και ο παπακωνσταντίνου) ο τζιγγερ , και πες με οτι θες Κοιτα να δεις Γιώργο εβαλα αυτους τους 2 γιατι αναμεσα σε αυτους ειναι το παιχνιδι...και επισης θελω να δουμε την πραγματικη διαφορα αναμεσα τους. Τωρα θα μου πεις πως θα βγει απο 10 ατομα πραγματικη διαφορα?? Σε γκάλοπ 1000 ατόμων βγάζουν ποιος θα ειναι κυβέρνηση (περιπου) και σε συνάρτηση με αλλα γκάλοπ στο διαδυκτιο βγαζεις ενα καλό αποτέλεσμα. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΨΗΦΙΣΕΣ.. ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΕ ΛΟΓΟΚΡΙΝΩ.. Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ. | |
|
| |
geof1957 Αρχιλεουρας
| Θέμα: Απ: ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ή ΤΖΙΓΚΕΡ??? Σαβ 26 Ιουν 2010, 10:03 | |
| - ΠΕΤΡΟGOAL έγραψε:
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΨΗΦΙΣΕΣ.. ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΕ ΛΟΓΟΚΡΙΝΩ.. Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ. ΡΕ ΣΤΕΛΙΟ ! ΚΑΘΑΡΑ ΣΚΩΠΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ ! ΧΑΒΑΛΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ! ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ! ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ , ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ! ΚΙΑΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ! ΠΙΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΞΥΔΑΚΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ! ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ ........ Ο ΠΑΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙ ΓΥΡΝΑ ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΑΝΙΚΑΝΕ ΓΙΑΝΝΑΚΗ. | |
|
| |
geof1957 Αρχιλεουρας
| Θέμα: Απ: ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ή ΤΖΙΓΚΕΡ??? Σαβ 26 Ιουν 2010, 11:03 | |
| | |
|
| |
ΠΕΤΡΟGOAL Αρχαιος
| Θέμα: Απ: ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ή ΤΖΙΓΚΕΡ??? Σαβ 26 Ιουν 2010, 11:26 | |
| | |
|
| |
gdttek Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 147 Ημερομηνία εγγραφής : 30/07/2009 Ηλικία : 49 Τόπος : Παγκράτι - Αθήνα
| Θέμα: Απ: ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ή ΤΖΙΓΚΕΡ??? Σαβ 26 Ιουν 2010, 16:31 | |
| Ψήφισα Βγενόπουλο , μόνο για ένα λόγο....Αντίθετα με πολλούς απο εσάς , δεν θεωρώ το Βγενόπουλο Μεσσία παρά μόνο έναν καιροσκόπο επιχειρηματία που παίζει παιχνιδάκια εξουσίας στις πλάτες του Παναθηναϊκού....Θέλω όμως να αγοράσει την ΠΑΕ γιατί ΒΑΡΕΘΗΚΑ....ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ , ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ , ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΧΑΣΜΟΥΣ....Ας έρθει αυτός να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος του.... | |
|
| |
gipos13 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 759 Ημερομηνία εγγραφής : 01/08/2009 Τόπος : Aθήνα
| Θέμα: Απ: ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ή ΤΖΙΓΚΕΡ??? Σαβ 26 Ιουν 2010, 17:29 | |
| - gdttek έγραψε:
- Ψήφισα Βγενόπουλο , μόνο για ένα λόγο....Αντίθετα με πολλούς απο εσάς , δεν θεωρώ το Βγενόπουλο Μεσσία παρά μόνο έναν καιροσκόπο επιχειρηματία που παίζει παιχνιδάκια εξουσίας στις πλάτες του Παναθηναϊκού....Θέλω όμως να αγοράσει την ΠΑΕ γιατί ΒΑΡΕΘΗΚΑ....ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ , ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ , ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΧΑΣΜΟΥΣ....Ας έρθει αυτός να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος του....
Κανείς φίλε μου δεν θεωρεί τον Βγενόπουλο Μεσσία....δεν είμαστε ούτε το Αεκάκι ούτε ο γαύρος.Ξέρουμε τι εστί Βγενόπουλος,αλλά βαρεθήκαμε τον Τζίγκερ....ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ....ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ....να πάει στα τσακίδια να ησυχάσουμε...ο Βγενόπουλος θα ρίξει λεφτά και αυτό μας φτάνει...δεν μπα να ναι ξέπλυμα μαύρου...όταν θα έρχονται οι Σισσέδες κανείς δεν θα τα σκέφτεται αυτά...ας τα σκέγτεται ο ίδιος....εγώ θα σκέφτομαι τις κούπες που θα έρχονται!!! | |
|
| |
thanasis_ Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 546 Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009 Ηλικία : 46
| Θέμα: Απ: ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ή ΤΖΙΓΚΕΡ??? Κυρ 27 Ιουν 2010, 00:30 | |
| Η επιλογη κανενας? Δεν θελω ουτε Τζιγγερ ουτε Βγενοπουλο. Ο πρωτος (και οχι η οικογενεια του) εχει δοκιμαστει και εχει αποτυχει και ο δευτερος ειναι ολο αερολογιες, παναθηναικοφροσυνες και απο ουσια τιποτα. Εγω θελω πολυμετοχηκοτητα...οπως θα πρεπε να υπαρχει...οπως την δουλευουν τελεια στις επιχειρησεις τους ο καθενας...και φυσικα θελω απο ολους τους Παναθηναικαρες να σωσουν τον ερασιτεχνη...εφοσον δεν βλεπω διαθεση απο κανεναν να ασχοληθει με τον ΣΥΛΟΓΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ...αλλα μονο με την ΠΑΕ σαν εταιρια...ετσι και εγω δε θελω κανεναν τους. | |
|
| |
ΠΕΤΡΟGOAL Αρχαιος
| Θέμα: Απ: ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ή ΤΖΙΓΚΕΡ??? Κυρ 27 Ιουν 2010, 09:14 | |
| - thanasis_ έγραψε:
- Η επιλογη κανενας? Δεν θελω ουτε Τζιγγερ ουτε Βγενοπουλο. Ο πρωτος (και οχι η οικογενεια του) εχει δοκιμαστει και εχει αποτυχει και ο δευτερος ειναι ολο αερολογιες, παναθηναικοφροσυνες και απο ουσια τιποτα. Εγω θελω πολυμετοχηκοτητα...οπως θα πρεπε να υπαρχει...οπως την δουλευουν τελεια στις επιχειρησεις τους ο καθενας...και φυσικα θελω απο ολους τους Παναθηναικαρες να σωσουν τον ερασιτεχνη...εφοσον δεν βλεπω διαθεση απο κανεναν να ασχοληθει με τον ΣΥΛΟΓΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ...αλλα μονο με την ΠΑΕ σαν εταιρια...ετσι και εγω δε θελω κανεναν τους.
ΘΑΝΑΣΗ ΕΞΗΓΗΣΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΤΟ ΜΟΤΕΛΟ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΗΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΝΝΟΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΓΕΝΟ... | |
|
| |
geof1957 Αρχιλεουρας
| Θέμα: Απ: ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ή ΤΖΙΓΚΕΡ??? Κυρ 27 Ιουν 2010, 12:13 | |
| | |
|
| |
thanasis_ Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 546 Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009 Ηλικία : 46
| Θέμα: Απ: ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ή ΤΖΙΓΚΕΡ??? Κυρ 27 Ιουν 2010, 12:40 | |
| Στελιο...γιατι να πρεπει να διαλεξω μεταξυ σκυλας και χαρυβδης? Ναι ο Βγενοπουλος δειχνει να θελει το μοντελο πολυμετοχηκοτητας που θελω και εγω...αλλα η λεπτομερια ειναι πως τον συγκεκριμενο ανθρωπο ουτε τον πιστευω πια, ουτε τον εμπιστευομαι. Στην παρουσα φαση...και αφου αλλοι επιδοξοι αγοραστες δεν εμφανιζονται (οχι πως ο Βγενοπουλος ειναι...αφου στα λογια σας αγοραζω και εγω ολους)...καλο θα ηταν ο Βαρδης να δωσει σε αλλο παιδακι της οικογενειας το παιχνιδακι Παναθηναικος...ισως σε κανενα ανηψακι που ειναι περισσοτερο ποδοσφαιροφιλος...αφου ο Τζιγγερ δεν αποδεδειγμενα μπορει. Φυσικα να μην ξεχασω και τους Γιαννακοπουλους (γιατι πολλοι τους εχουν ξεχασει)...ειναι με το μερος Τζιγγερ...οποτε οτι βρισιμο τρωει ο Τζιγγερ τον τελευταιο μηνα...ενα ποσοστο θα πρεπε να παει και στον Παυλο...γιατι με αυτο το 5% του Παυλου...ο Τζιγγερ περναει ολες τις αποφασεις, μονος του δεν θα μπορουσε. Γιωργο....και ο Βγενοπουλος ειπε πως αποχωρει και χαριζει τις μετοχες στον ερασιτεχνη...αλλα ο παραμυθας τωρα βρηκε αλλο παραμυθι να πει...οτι αγοραζει...Απο την αλλη ο ερασιτεχνης θελει μετρητα και οχι μετοχες...αρα ας επιμεινουμε να πουλησει ο Τζιγγερ...γιατι τουλαχιστον αυτος ειπε πως λεφτα θα δωσει εκει... | |
|
| |
ΠΕΤΡΟGOAL Αρχαιος
| Θέμα: Απ: ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ή ΤΖΙΓΚΕΡ??? Κυρ 27 Ιουν 2010, 16:33 | |
| - thanasis_ έγραψε:
- Στελιο...γιατι να πρεπει να διαλεξω μεταξυ σκυλας και χαρυβδης? Ναι ο Βγενοπουλος δειχνει να θελει το μοντελο πολυμετοχηκοτητας που θελω και εγω...αλλα η λεπτομερια ειναι πως τον συγκεκριμενο ανθρωπο ουτε τον πιστευω πια, ουτε τον εμπιστευομαι. .
ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ, ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ , ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΠΛΥΜΕΤΟΧΗΚΟΤΗΤΑ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΛΠΙΖΩ. ΣΗΜ. ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΙΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ | |
|
| |
| ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ή ΤΖΙΓΚΕΡ??? | |
|