www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Ο καλύτερος όλων των εποχών EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Ο καλύτερος όλων των εποχών EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Ο καλύτερος όλων των εποχών EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Ο καλύτερος όλων των εποχών EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Ο καλύτερος όλων των εποχών EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Ο καλύτερος όλων των εποχών EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Ο καλύτερος όλων των εποχών EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
3 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 3 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Ο καλύτερος όλων των εποχών

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
ΠΕΤΡΟGOAL
Αρχαιος
Αρχαιος
ΠΕΤΡΟGOAL

Αριθμός μηνυμάτων : 891
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : ΡΕΘΥΜΝΟ

Ο καλύτερος όλων των εποχών Empty
04072010
ΔημοσίευσηΟ καλύτερος όλων των εποχών

του Παναγιώτη Παπανικολάου

Την καθιερωμένη μεταγραφική βόμβα που έχει κακομάθει τους οπαδούς του τα τελευταία καλοκαίρια πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός με τον Σίντνεϊ Γκοβού να είναι πλέον ποδοσφαιριστής των «πρασίνων». Πλέον το «τριφύλλι» αποκτά πολύ δυνατή επιθετική γραμμή με τους Γκοβού, Λέτο στα πλάγια και Σισέ στην κορυφή.

Και αν σκεφτεί κανείς ότι από πίσω τους θα βρίσκονται παίκτες σαν τους Νίνη, Κατσουράνη, Καραγκούνη, Ζιλμπέρτο και Σιμάο τότε καταλαβαίνει κανείς ότι ενδεχόμενη αποτυχία δεν θα χωράει καμία δικαιολογία. Σίγουρα εάν τους παραπάνω παίκτες πλαισιώσει ένας αμυντικός - κίλερ όπως ο Γκαλάς ή ο Μπορτνόν η ομάδα όχι μόνο θα πρόκειται για ένα σύνολο που δεν πρόκειται να χάσει βαθμούς από τους λεγόμενους μικρούς αλλά θα πρόκειται για το καλύτερο ρόστερ που είχε ποτέ ο σύλλογος.

Αναμφισβήτητα ο Παναθηναϊκός με την προσθήκη του Γκοβού ανεβαίνει ένα βήμα παραπάνω από ότι την περσινή σεζόν. Δεν χωράει αμφιβολία πως ο Γάλλος είναι πολύ καλύτερος από τον Σαλπιγγίδη και σε περίπτωση που στην θέση του Σαριέγκι έρθει ο Γκαλάς τότε η ομάδα θα μπορέσει να φτάσει πιο ψηλά και στην Ευρώπη.

Πάντως θα είναι έγκλημα, με βάση και τις τελευταίες εξελίξεις, να πουληθεί ένας εκ των Λέτο ή Νίνη. Είναι η μεγάλη ευκαιρία για τους πράσινους να χτίσουν την δική τους αυτοκρατορία και θα είναι αυτοκτονία ενδεχόμενη παραχώρηση κάποιων εκ των βασικών στελεχών του συλλόγου.

Υ.Γ. Η μεγαλύτερη απάντηση στους επικριτές του Τζίγγερ είναι η μεταγραφή του Γκοβού με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως είναι στα σκαριά και νέο μπαμ αυτή την φορά με αμυντικό.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Μοιραστείτε αυτή τη δημοσίευση στο: reddit

Ο καλύτερος όλων των εποχών :: Σχόλια

abaddon
Απ: Ο καλύτερος όλων των εποχών
Δημοσίευση Κυρ 04 Ιουλ 2010, 14:29 από abaddon
Σε θεωρητικό επίπεδο,ναι,ίσως είναι η καλύτερη ομάδα όλων των εποχών.Μόνο μια ματιά στα ονόματα του κέντρου και μπροστά αυτό δείχνουν.Η άμυνα υπολοίπεται αρκετά σε ποιότητα,και όχι τόσο στο κέντρο της, καθώς με ένα μεγάλο όνομα που θα στρώσει τους υπόλοιπους,θα φτάσει σε πολύ καλό επίπεδο (και ο Καντέ και ο Μπίερσμιρ είναι καλοί παίκτες), όσο στα άκρα της.Ο Σπυρόπουλος δε μου έχει δείξει αυτά που περίμενα και δεξιά καλός και άγιος ο Λουκάς αλλά θέλω έναν παίκτη με μεγαλύτερη ποιότητα και τεχνική.Ίσως να δούμε φέτος τον πιτσιρικά τον Μαρίνο που έχει πολύ καλά στοιχεία.
Δημοσίευση Κυρ 04 Ιουλ 2010, 15:01 από thanasis_
Σιγουρα ειναι η ακριβοτερη ομαδα ολως των εποχων. Συμφωνω με το Σταθη...θεωρητικα ναι δειχνει η καλυτερη ομαδα...αλλα ολα φαινονται στο γηπεδο. Σιγουρα ειμαστε παραπανω απο 1 επιπεδο πανω απο τους ανταγωνιστες μας στην Ελλαδα...οποτε κατι μου λεει πως παμε να κανουμε ομαδα ανταγωνιστικη για το ΤΣ. Λ. Στην αμυνα ακομη και ετσι να μεινουμε (που δε θα μεινουμε) για Ελλαδα καλα ειμαστε...αλλα ειπαμε...ειμαστε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και στενα ελληνικα συνορα δεν μας χωρανε Smile Εχω την εντυπωση πως ο Λουκας θα πουληθει φετος...οποτε δεξια θα εχουμε τον Μαρινο (που θα κανει μεγαλη καριερα) με αλλαγη του τον Γοη. Αριστερα θα θελα καποιον πιο εμπειρο του Ιωαννιδη ωστε να τσιτωσει τον Σπυροπουλο...που νομιζει πως εχει τηα φανελα βασικου βρεξει χιονισει...και μενει ετσι στασιμος. Και να μη ξεχασω...μαρεσει πολυ η κινηση αποκτησης Φερναντες
vigor
Δημοσίευση Κυρ 04 Ιουλ 2010, 15:12 από vigor
Κατ΄αρχήν, μεγάλη η κίνηση Γκοβού αναμφισβήτητα!!!

Αλλά, για να μην ξεχνιόμαστε, τον πήραμε ως ελεύθερο. Άρα, κόστος μεταγραφής μηδενικό! Μόνο το συμβόλαιο θα πληρώσουμε (500000 παραπάνω από του Σάλπι συν 1 μύριο για μπόνους υπογραφής) .

Όσων αφορά στον αμυντικό, Θανάση, θα διαφωνήσω κάθετα. Εσύ την είδες μια χαρά στο πρωτάθλημα την άμυνα φέτος; Ξεχνάμε την τσάμπα ήττα από Πάοκ με μπαλιά 60 μέτρων; Ξεχνάμε τα συνεχή αβίαστα λάθη που μας καρδιοχτύπησαν ουκ ολίγες φορές; Και τέλος, ξεχνάμε ότι στα περισσότερα ματς με κλειστές άμυνες οι αμυντικοί μας γέμιζαν με τη μία, καθώς κανείς τους δεν ξέρει μπάλα, για να την προωθήσει σωστά;

Όσων αφορά στο Μπορντόν, το παλικάρι μπορεί να αποδεικτεί λίρα εκατό! Αλλά είναι ηλίου φαηνότερο ότι αποτελεί πρώτη επιλογή, μόνο και μόνο επειδή τον δίνει ως ελεύθερο η Σάλκε. Και θα κλείσει μόνο για ένα χρόνο. Δηλαδή, από του χρόνου, πάλι στο ψάξιμο!

Βαρέθηκα να ψάχνουμε τρόπους να δικαιολογήσουμε πάντα τις κινήσεις μας ως τις καταλληλότερες!!! Έτσι λέγαμε και για τον Πέτσκο, ότι είναι η ταλεντάρα από Πολωνία που τον θέλει η μισή Ευρώπη (αφού θα μας στοίχιζε μόνο 500000 και με μικρό συμβόλαιο) . Κι αν δε γίνονταν όλα αυτά με το Βγενό και το κράξιμο των οπαδών, τώρα αντί για Γκοβού, θα είχαμε το Πολωνικό διαμάντι!!!
Δημοσίευση Κυρ 04 Ιουλ 2010, 15:59 από thanasis_
Οτι πηραμε τετοιον παιχτη με το λιγοτερο κοστος που γινοταν, στα θετικα πρεπει να το βαλουμε. Η αμυνα σε γενικες γραμμες ηταν καλη...ειδικα στο δευτερο γυρο που ανεβηκε ο Καντε...δεν την λεω τοπ...αλλα απλα καλη για Ελλαδα. Φυσικα και θελουμε το κατι παραπανω...γιατι στο Τσ. Λ. θα τρωμε 3αρες...οπως καναμε με καθε σοβαρη ομαδα περυσι στην Ευρωπη. Αλλα αμυντικος θα αποκτηθει. Ο Μπορντον καλως η κακως ειναι πρωτη επιλογη του Νιοπλια...φυσικα και βολευει και η τιμη του...προσωπικα θα θελα Γκαλας η Μαρτσενα...η καποιον στα 30-31 τελος παντων για να βασιστει η αμυνα πανω του για τα επομενα 3-4 χρονια. Απο οταν βγηκε το θεμα Πετσκο...δεν βγηκα να δικαιολογησω...αλλα ειχα πει...καλος να τον παρουν...για δευτερη επιλογη απο τη στιγμη που ειναι να φευγουν οι Γκαμπριελ και Ρουκαβινα. Φυσικα και δεν μου περασε καν απο το μυαλο πως θα ερχοταν σαν αντι-Σαλπι.
vigor
Δημοσίευση Κυρ 04 Ιουλ 2010, 16:07 από vigor
Εσένα δε σου πέρασε από το μυαλό, αλλά εκείνοι τον είχαν ως βασική επιλογή. Ευτυχώς έκραξε ο κόσμος μετά τις διοικητικές εξελίξεις, γιατί τώρα θα μιλούσαμε για το αστείρευτο ταλέντο του Πέτσκο και το φοβερό μάτι των ανθρώπων μας που τον "έκλεψαν" από τα μεγαθήρια της Ευρώπης για ένα κομμάτι ψωμί!
Δημοσίευση Κυρ 04 Ιουλ 2010, 16:10 από thanasis_
Αν αυτο ειχαν στο μυαλο τους...τοτε και εγω θα εκραζα...αλλα τελικα ο Πετσκο δεν ηρθε...αλλα ο Γκοβου...και αν ειναι να πρεπει να τσακωνονται μεταξυ τους οι μετοχοι...και για εγωιστικους λογους....να φερνουν παιχταραδες στην ομαδα...ωστε να την πει ο ενας στον αλλον....τοτε να μη τα βρουν ποτε Smile
abaddon
Δημοσίευση Κυρ 04 Ιουλ 2010, 18:30 από abaddon
Εγώ θέλω να πάρουμε και τον στόπερ μέσα στη βδομάδα,να πάρουμε και τους Ιωαννίδη-Φερνάντεζ και να αρχίσουμε πλήρεις την προετοιμασία με την ησυχία μας.Μετά το μόνο που θα μένει θα είναι ο κεντρικός χαφ που δε μας καίει και τόσο πολύ η θέση να βιαζόμαστε, να πουλήσουμε κάνα παλτό και να κάνουμε τα παρερημά μας μην τυχόν και πουληθεί κάνας πρωτοκλασσάτος και τρέχουμε και δε φτάνουμε.
Δημοσίευση Κυρ 04 Ιουλ 2010, 18:34 από thanasis_
Εδω θα τον παραδεχτω τον Φρειτας...θα καταφερει να πουλησει τα παλτα...η θα κινηθει οπως ο Αντωνιου...δανεικους για φετος....και απο του χρονου βελπουμε?
abaddon
Δημοσίευση Κυρ 04 Ιουλ 2010, 18:36 από abaddon
Ε μα τι τον πήραμε τότε αυτόν?Τον Γκοβού τον έφερε ο Σισσέ έτσι κι αλλιώς.Για να μας αδειάσει τον φέραμε.Έχουμε κάθε χρόνο 4-5 βιζόν και τα δανείζουμε από δω κι από κει, και μάλιστα είναι τόσο άχρηστοι που δεν κάνουν ούτε μια καλή χρονιά για να τους αγοράσουν οι ομάδες.
Δημοσίευση Κυρ 04 Ιουλ 2010, 18:38 από thanasis_
Μηπως να αλλαζαμε τακτικη? Δηλαδη να τους πουλαμε με προσφορα 1+1 δωρο? Smile
Δημοσίευση Κυρ 04 Ιουλ 2010, 18:43 από YIANNIS090807
ΠΕΤΡΟGOAL έγραψε:

του Παναγιώτη Παπανικολάου

Υ.Γ. Η μεγαλύτερη απάντηση στους επικριτές του Τζίγγερ είναι η μεταγραφή του Γκοβού με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως είναι στα σκαριά και νέο μπαμ αυτή την φορά με αμυντικό.

Τον ''κύριο'' παπαγαλάκι του τζίγκερ δεν τον ξέρω (και ούτε θέλω να τον μάθω βέβαια), ούτε ξέρω που γράφει.
Κάποιος να του πει όμως ότι τον Γκοβού τον έβαλε στη λίστα, τον τσέκαρε και έκανε όλες τις επαφές μαζί του, η προηγούμενη διοίκηση.
Επίσης να του πει ότι, αν ο Γκοβού δεν ήταν ελεύθερος, τα καβούρια θα μας είχαν φάει όλους.
Α, και να μην ξεχάσω ότι οι πρώτες κουβέντες που είπε ο Γάλλος, ήταν ότι τον έψησε να έρθει ο Σισέ, ξέρετε αυτός που έφερε ο Πατέρας.
Άντε με το κάθε παπαγαλάκι, που νομίζει ότι μπορεί ακόμα να μας δουλέψει.
abaddon
Δημοσίευση Κυρ 04 Ιουλ 2010, 18:50 από abaddon
Γιατί τον Γκαλάς αν έρθει ποιος θα τον φέρει, ο Τζίγκερ ή ο Φρέιτας? Το δέλεαρ για να έρθει ένας μεγάλος παίκτης σε ομάδα σαν κι εμάς είναι η διαφήμηση από άλλους μεγάλους παίκτες που παίζουν σε αυτήν.Καλώς ή κακώς μας έχουν για μπανανία και είναι πολύ επιφυλακτικοί όλοι.Αν πάρει π.χ. ο Γκοβού τον Γκαλάς αύριο που θα δει τα προπονητικά και την όλη οργάνωση και του πει "έλα εδώ ωραία είναι",δε θα παίξει ρόλο στην απόφασή του?Και ειλικρινά δε με νοιάζει ποιος κάνει τις μεταγραφές,αρκεί να δυναμώνει η ομάδα, να μην αποδυναμώνεται και να υπάρχει όραμα.Και επειδή έχω ζήσει χρονιές Τζίγκερ με 100.000 budget και πρέπει να γίνουν πολλά για να μου αλλάξουν γνώμη, δε φτάνουν ούτε ένας Γκοβού ούτε ακόμα και ένας Γκαλάς...
vigor
Δημοσίευση Κυρ 04 Ιουλ 2010, 18:56 από vigor
Γιάννη και Στάθη, με βρίσκετε απολύτως σύμφωνο. Τα έγραψα κι εγώ πιο πάνω, αλλά λίγο διαφορετικά!

Και παρότι με θεωρείτε οι περισσότεροι απαισιόδοξο, δε μπορώ να μην εκφράσω τις ανησυχίες μου για αποδυνάμωση μέσω πωλήσεων βασικών παικτών. Άλλωστε, οι δημοσιογράφοι του Τζίγκερ μας τα έχουν πρήξει ότι περιμένουν καλές προτάσεις γι αυτούς, που τάχα μου δε γίνεται να αγνοηθούν (βλέπε Λέτο, που τόσο καιρό μας λένε ότι με 7 μύρι θα πρέπει να φιλήσουμε και τα πόδια των Πορτογάλων
) !!!
Δημοσίευση Κυρ 04 Ιουλ 2010, 18:57 από thanasis_
Σταθη μαζι σου...εμας δεν πρεπει να μας νοιαζει ποιος τους φερνει...αλλα να ερχονται. Εννοειται πως οταν αγοραζουμε τετοιους παιχτες...αποτελουν διαφημιση για τους επομενους...και ειναι και αυτος ενας λογος που τους χρυσοπληρωνουμε...γιατι μας διαφημιζουν...και ας καθονται καποιοι να αναλυουν λογιστικα...αν αξιζει τοσα λεφτα ο καθενας τους...συμφωνα με την τεχνικη τους, τα γκολ και τα τρεξιματα τους. Οι μετοχοι καλως η κακως παιζουν τα παιχνιδια τους...και μεσα απο διαφορα ΜΜΕ που ελεγχουν...προσπαθουν να κερδισουν το απαραιτητο επικοινωνιακο τους παιχνιδι που θα τους κανει κυριαρχους εναντι των αντιπαλων τους. Εμας μας ενδιαφερει ολο αυτο? Οχι δε μας ενδιαφερει...το μονο που θελουμε ειναι να βλεπουμε μια ομαδαρα στο γηπεδο και να χαιρομαστε γιαυτη.
Tropikano
Δημοσίευση Κυρ 04 Ιουλ 2010, 21:26 από Tropikano
Και το να πουλας σε καλες τιμες και ομαδες ποδοσφαιριστες ειναι και αυτο διαφημιση οσο και το να εχεις παικτες σταρ..

Μην βαρατε, αν φυγει ο Λετος θα βαψω ολα μου τα παντελονια μαυρα και θα μοιρολογω ολη την χρονια..Ισως αν ειχαμε μια διαφορετικη δεκαετια να ηταν οκ να πουλησεις καποιον για κερδος,αλλα τωρα ειμαστε ΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ στα παντα και δεν πρεπει να φυγει κανεις..
vigor
Δημοσίευση Κυρ 04 Ιουλ 2010, 21:38 από vigor
Θα συμφωνήσω απόλυτα με την άποψή σου, Αντώνη!
ΠΕΤΡΟGOAL
Δημοσίευση Κυρ 04 Ιουλ 2010, 23:12 από ΠΕΤΡΟGOAL
Μπορω να πω οτι συμφωνώ με ολους παραπανο , και εγω θεωρω οτι βαση ονοματων ειναι οτι καλυτερο θυμαμε... και πλεον ειναι θεμα προπονητη.

για τον τροπο λειτουργιας της ομαδας πιστευω οτι με ενα στοπερ και καμια πωλησει θα ειμαστε σουπερ και με ετοιμη ομαδα στρωμενη.
Για φετος δεν πρεπει να φυγει κανενας.. δεν πρεπει να χαλασει η ομοιογενεια, και αυτοι οι παιχτες θα δουσουν αλλο κυρος και προσωπικοτητα στην ομαδα.
ετσι οποιος ερχετε θα μπαινει ευκολα στο κλιμα της ομαδας.
Απο του χρονου μπορουν να κανουν 1-2 πωλησεις και αντικατασταση με νεους παιχτες (ταλεντα αλλα οχι φτηνα ) ετσι ωστε η ομαδα να αρχιζει να αποκτα και αλλα εσοδα χωρις να χαλαει το οικοδομημα που αρχισε ο πατερας.

ΕΧΩ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ " ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΠΑΟ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΡΤΟ-ΛΥΩΝ"
ΠΕΤΡΟGOAL
Δημοσίευση Κυρ 11 Ιουλ 2010, 09:17 από ΠΕΤΡΟGOAL
Επειδη γενικα δεν μου βγαινουν τα νούμερα και σε συβολαια (που δεν με νοιαζει), αλλα και σε παιχτες , θα προσπαθησω να κανω μια μικρη προσπάθεια να βγάλω το ροστερ (τουλαχιστον ετσι οπως θα ήθελα να ειναι και οπως δειχνόυν μεχρι τωρα τα πραγματα).

τερμα
1) τζορβας
2)φερνάντεζ
3)γκαλινοβιτς

αμυνα

4)βυντρα
5 μαρινος
6 σειταριδης
7 γκαλας
8 καντε
9 σαριεγκι
10 μπιερσμιρ
11 σπυροπουλος
12 ιωαννιδης
13 κρις (μου αρεσε το πρωτοσελιδο της πρασινης που λεει ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ Wink )

μεσοι

14 σιλβα
15 σιμαο
16 κατσουρανης
17 καραγκουνης
18 νινης
19 σισερο-βιανα
20 Xριστοδουλοπουλος
επιθεση

21 λετο
22 σισε
23 γκοβου
24 πετροπουλος

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ

ΚΛΕΙΤΟΝ-ΜΕΛΛΙΣΗΣ-ΜΟΡΙΣ-ΜΑΤΖΙΟΣ-ΜΟΥΝ-ΝΤΕΙΒΙΝΤ-MATOS-δημουτσος-ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ-ΡΟΥΚΑ

Ο καλύτερος όλων των εποχών

Επιστροφή στην κορυφή 

Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Blog :: To Blog του www.green-fans.com-
Μετάβαση σε: